Új hozzászólás Aktív témák

• lazac2007

csendes tag

Hello!

Nekem HD2400XT-m van. A Test Drive Unlimited 1280*720-as felbontáson, maximum grafikával, 4x-es anty analysing-el minden egyéb akadozás nélkül elfut, szóval ilyen téren meg vagyok vele elégedve!
    A másik dolog hogy a napokban lefutattam a 3DMark06-os verzióját és eléggé elszomorodtam az eredményemen: 2934 pont!
    Nagyon ledöbbentem és döntöttem: VGA-t fogok cserélni 1-2 hónapon belül! Ezt a kártyát 1 hete vettem, és azt mondták bent a boltban hogy nagyon jó, játékra nagyon alkalmas. Adatait tekintve nem rossz a kártya de mégse tudom hogy mi okozza azt hogy ilyen rossz eredményt értem el!? Szóval most a játék(ok) alapján megvagyok elégedve minden fut maximálisan jól, de ez a 3DMark teszt nagyon is elgondolkodtatott! Ígyhát ahogy tudok megszabadulok tőlle, és megpróbálok egy jobb, de sokszor jobb VGA-t venni!
    Csak még az a baj hogy nem tudom milyenben gondolkodjak, dehát ezért van a fórum, majd még szétnézek!
    Összefoglalva: ilyen kártyát csak az vegyen, akinek olyan játékra kell amik még most jönnek ki a futószalagról és nem hosszútávra tervez vele!

Üdv, Lazac2007!

''MSI P965i Neo-F s775, Intel Core2 Duo 2.4GHz E6600, Ati Radeon Sapphire HD2400XT 256Mb DDR3, 2Gb Kingmax 800MHz, 250Gb Samsung S-ATA2 8Mb, PowerLogic Atrix 5000 (fekete), Revoltec LightBoard XL2 (fekete), Logitech X-530 5.1''

[Szerkesztve]

Új hozzászólás Aktív témák