Hirdetés

Hirdetés

!! SZERVERLEÁLLÁS, ADATVESZTÉS INFORMÁCIÓK !!
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!

Aktív témák

törölt tag

válasz Cifu #8355 üzenetére

1. 4870 nem csúcskari. Szimpla középkategória (de annak átkozottul jó :DDD )
    2. igen, hoz gyorsulást, és ha tovább olvasod a mondatot amit írtam, akkor láthatod, hogy mennyit 3-5FPS-t... :)) na jó, egy-két kirívó esetben hozhat többet is, de ahol hoz, ott már úgyis felesleges (értsd: nem ezen fog múlni, hogy játszható lesz-e egy adott játék a kártyán vagy sem, mert amelyik játék 20FPS-sel ment, ott hiába gyorsul 22-re, attól neked még nem lesz jó; ahol meg eddig 70FPS volt, ott minek még 10? és most nem nejünk bele PLZ hogy multis játékoknál ez számít-e vagy sem :D )
    3. Szerintem sok csúcsgép mellett van 19"-es LCD, mivel 1-2-3 éve megvették amikor lejött az áruk és még nem cserélték le, mivel monitort hosszabb távra vesz az ember, nem úgy mint gépet/gépalkatrészt. Nem tudok statisztikáról, ami ezzel foglalkozna, de szvsz az emberek nagy része még mindig 1280ban játszik (17-19" LCD, 17"CRT). csak a következő 1-2 évben fognak igazán elterjedni a széles, 22-24"-es LCD-k, hiszen most esett/esik az áruk. A 20"-es 1600*1200-asok meg ritkák, a 19"-es 1600*100-as CRT-k is, ezeket profi munkára használták. Úgyhogy szerintem lehet feltételezni, hogy a legtöbb ember jelenleg 1280-as monitort néz. Talán PH!-n kicsit többeknek van nagy felbontásúja, de nem sokkal. Persze lehet én vagyok lemaradva, de ahogy a környezetemben, ismerősök közt körülnézek, én azt látom, amit leírtam...

Aktív témák