- Fujifilm X
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- 3DMark Vantage eredmények
- Ventilátorok - Ház, CPU (borda, radiátor), VGA
- Vezetékes FEJhallgatók
- Apple asztali gépek
- Everest / AIDA64 topik
- Marcona Socket AM5-ös deszka érkezik a Maxsun gondozásában
Aktív témák
-
V3RT3X
csendes tag
Na én ezt nem értem. A VF700-at hangosnak találod, amivel nem is vitatkoznék, mert azt még nem hallottam működés közben, de azt nem igazán értem, hogy miért szólsz le olyat, akinek volt szerencséje VF900-at kipróbálni. Sőt, itt nem is konkrétan a VF900 felől érdeklődtek, hanem inkább a Toxicokon levők felől, amiben már megbocsáss, de az ilyen karikat birtoklók véleménye lenne a mérvadó szerintem. Mindegy, nem kötözködni szeretnék, csak nem értem miért köti valaki az ebet a karóhoz, ha csak elméleti fejtegetésekbe tud bocsátkozni, konkrét gyakorlati tapasztalat hiányában. Persze tudom, a zaj szubjektív dolog.
Nálam a Toxic hűtése halknak bizonyult. A fő zajforrás az armor+ oldalán lévő nagy venti, amit le is kapcsolok néha, ha zavar. Ilyenkor a procihűtő Hyper 212 ventillátora lép elő fő hangoskodóvá, de már ezt se hallom ki a házból, le kell hajoljak hozzá, hogy észrevegyem a búgását. A Toxic hűtése mindkettőnél halkabb, full terhelés mellett is, ami alapján én csendesnek értékelem. De mint írtam, szubjektív a dolog.
Szerk:
Azért álljon itt még egy vélemény az overclockersclub.com tollából:
"The Zalman GPU cooler used on the Toxic HD4850 cooled the card quite well. Idle temperatures of 35 to 38 degrees Celsius, and load temperatures of 60 to 64 Celsius - with zero noise - are a huge improvement over the standard cooling used on the 4850 series cards - no BIOS or software modifications needed."
Akkor ezek szerint nekik is rossz a hallásuk
Aktív témák
- Fujifilm X
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Kerékpárosok, bringások ide!
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Nintendo Switch 2
- PlayStation 5
- Gumi és felni topik
- Egy szenzor, két zoomkamera: újraírta a Huawei a mobilfotózás történetét
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RX 7600 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! ASROCK H310CM i3 9100F 8GB DDR4 240GB SSD GTX 1050Ti 4GB DeepCool Tesseract Chieftec500W
- iKing.Hu - Nubia Z60S Pro - Cyan - Használt, karcmentes
- iKing.Hu - Apple 16 Pro Max - Natural Titanium - Új, kipróbált
- HP Victus 16 - 16,1"FHD IPS 144Hz - Ryzen 5 7640HS - 16GB - 512GB - RTX 3050 - Win11 - 1,5 év gari
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged