- HDD vs SSD: Ki nyer 2025-ben? – Tech Percek #4
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Home server / házi szerver építése
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- NVIDIA GeForce RTX 3080 / 3090 / Ti (GA102)
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Milyen TV-t vegyek?
- Azonnali fotós kérdések órája
Aktív témák
-
V3RT3X
csendes tag
Na én ezt nem értem. A VF700-at hangosnak találod, amivel nem is vitatkoznék, mert azt még nem hallottam működés közben, de azt nem igazán értem, hogy miért szólsz le olyat, akinek volt szerencséje VF900-at kipróbálni. Sőt, itt nem is konkrétan a VF900 felől érdeklődtek, hanem inkább a Toxicokon levők felől, amiben már megbocsáss, de az ilyen karikat birtoklók véleménye lenne a mérvadó szerintem. Mindegy, nem kötözködni szeretnék, csak nem értem miért köti valaki az ebet a karóhoz, ha csak elméleti fejtegetésekbe tud bocsátkozni, konkrét gyakorlati tapasztalat hiányában. Persze tudom, a zaj szubjektív dolog.
Nálam a Toxic hűtése halknak bizonyult. A fő zajforrás az armor+ oldalán lévő nagy venti, amit le is kapcsolok néha, ha zavar. Ilyenkor a procihűtő Hyper 212 ventillátora lép elő fő hangoskodóvá, de már ezt se hallom ki a házból, le kell hajoljak hozzá, hogy észrevegyem a búgását. A Toxic hűtése mindkettőnél halkabb, full terhelés mellett is, ami alapján én csendesnek értékelem. De mint írtam, szubjektív a dolog.
Szerk:
Azért álljon itt még egy vélemény az overclockersclub.com tollából:
"The Zalman GPU cooler used on the Toxic HD4850 cooled the card quite well. Idle temperatures of 35 to 38 degrees Celsius, and load temperatures of 60 to 64 Celsius - with zero noise - are a huge improvement over the standard cooling used on the 4850 series cards - no BIOS or software modifications needed."
Akkor ezek szerint nekik is rossz a hallásuk
Aktív témák
- Elektromos autók - motorok
- HDD vs SSD: Ki nyer 2025-ben? – Tech Percek #4
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- Kerékpárosok, bringások ide!
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Formula-1
- Futás, futópályák
- Home server / házi szerver építése
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Politika
- További aktív témák...
- GYÁRI TÖLTŐK DELL LENOVO HP FUJITSU TOSHIBA Macbook---------- Budapest,/MPL/Foxpost
- Csere-Beszámítás! RTX Számítógép játékra! I5 13400F / 32GB DDR5 / RTX 4070 Super / 1TB SSD
- Lenovo ThinkCentre M720s SFF / M920T tower -Számla, garancia, WIN11
- Csere-Beszámítás! Asus Tuf Gamer laptop! R5 3550H / GTX 1650 / 8GB DDR4 / 500GB SSD
- Bomba ár! HP ProBook 430 G8 - i5-1135G7 I 16GB I 256GB SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest