-
PROHARDVER!
Mielőtt kérdéseket teszel fel, nyisd meg az összefoglalót és bátran szaladj végig az alábbi linkgyűjteményen. Ha nincs válasz, nyugodtan kérdezz.
Új hozzászólás Aktív témák
-
popey37
addikt
válasz
kuyarashi #5955 üzenetére
az élesség nem lesz máshol, ugyanis a szenzor helyét nem változtatják meg, az ugyanott marad.
a vizuális fotozásnál szerintem csinál egy automatikus fehregyensúlyt, onnantól azzal a beállítással lehet nappal fotozni. az itthon átalakitottal is meg lehet csinálni és akkor nem kell clipszűrő.
a gyári szűrő ami benne van, szerintem olyan 350-700-ig max, bár akkor meg azt nem értem hogy pl. egy H-alfa szürövel átalakitatlan géppel hogy fotoznak, hiszen a H-alfa 8nm. legalábbis a boltinál ezt irják.
lehet ebben a témában Fényes Lórándal kellene értekezni.
tuti nagyobb koponya mint én .
Új hozzászólás Aktív témák
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Székesfehérvár és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Hálózati / IP kamera
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Gumi és felni topik
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Építő/felújító topik
- Autós kamerák
- Motoros topic
- Synology NAS
- További aktív témák...
- Fujifilm GFX50S II Garis + GF 50mm F3.5 R LM WR + 3db akkumláltor + Urth Core nyakpánt
- Fujifilm Fujinon XF 150-600mm f/5.6-8 R LM OIS WR
- Panasonic DC-BGH1 komplett filmes rendszer eladó!
- Obsbot Tail Air webkamera PTZ
- LAMAX W 10.1 Akciókamera + 256GB SD kártya + kerékpárra szerelhető tartó + úszó szelfibot GARANCIA
- AKCIÓ! Apple Macbook Air 13" 2020 M1 8GB 256GB SSD notebook garanciával hibátlan működéssel
- Motorola G72 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- AKCIÓ! MSI B550 R7 3700X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB Rampage SHIVA Seasonic 650W
- Telefon felvásárlás!! Honor 90 Lite/Honor 90/Honor Magic5 Lite/Honor Magic6 Lite/Honor Magic5 Pro
- Gamer / irodai szék noblechairs ICON TX
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest