-
PROHARDVER!
Mielőtt kérdéseket teszel fel, nyisd meg az összefoglalót és bátran szaladj végig az alábbi linkgyűjteményen. Ha nincs válasz, nyugodtan kérdezz.
Új hozzászólás Aktív témák
-
TKL
tag
Pont múltkor nézegettem a komolyabb mechanikákat, és kicsit belezavarodtam én is. Az hogy mi az AZ az stimmt. De hogy igazából mi a különbség a HEQ5, A NEQ5 és ezek pro vagy R változatai között, nekem sem teljesen tiszta, leszámítva hogy más hajtás. Azt hiszem a legújabbak a -R -es mechanikák amik a HEQ PRO-k utódjai, viszont ilyet nem látok 5-ösből csak 6osból. Bár ha egyszer eljutok odáig akkor lehet, hogy inkább egyből EQ6-R GoTo lesz, és egyszer s mindenkorra letudva a mechanika mizéria (persze csak addíg amíg nem akarok majd egy Fornaxot
, de ahhoz mondjuk fel is kellene tudni mutatni valamit
). Csak már jutnék odáig ($$).
Létezik valahol egy összehasonlító táblázat ezekről? Már néztem de semmi értékelhetőt nem találtam még.
Új hozzászólás Aktív témák
- Hegesztés topic
- Synology NAS
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Házimozi haladó szinten
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Székesfehérvár és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Hálózati / IP kamera
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Gumi és felni topik
- További aktív témák...
- Akciós Windows 10 pro + Office 2019 professional plus csomag AZONNALI SZÁLLÍTÁS
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 4070Ti Super GAMER PC termékbeszámítás
- Bomba ár! Dell Latitude 7390 - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I 13,3" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Bomba ár! HP EliteBook 850 G2 - i5-5GEN I 8GB I 256GB SSD I 15,6" FULL HD I Cam I W10 I Gari!
- Csere-Beszámítás! Asztali számítógép PC Játékra! I5 12400F / RTX 3070 / 32GB DDR4 / 500GB SSD
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest