Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• Pola-Roid

aktív tag

válasz Joshi #74679 üzenetére

Felraktam délután, le is töröltem nemrég... :U Nem tudom, a készülékkel van gond vagy csak én vagyok ilyen peches, de ez még rosszabb, mint amikor először próbáltam. De ne szaladjunk ennyire előre... Szóval nekem is Ugoos AM6B Plusom van.

Amikor fent van a lejátszón a Kodi (nem fut, csak telepítve van!), megdöglik a távirányító. Csomószor egy gombnyomásra 2-3-4-5 lépést végez, bármilyen alkalmazásban. Vagy lefagy, de olyan szinten, áramtalanítani kell a készüléket. Rendszeresen elveszti a BT jelet, újra kell párosítani a távvezérlővel. Mindezek SOHA nem jelentkeznek, ha nincs fent a Kodi.

Akkor a lejátszás: most nem akadozott semmi, egyáltalán, viszont azok a filmek, amik végig mentek (és mennek) Vimu alatt DV-ben, most pár másodperc után visszaváltanak valami nem DV formátumra. Bármit állítottam rajta, nem segített. Megint csak ott tartok, hogy ha file vagy a készülék valamely beállítása nem stimmel (esetleg a TV), az kijönne Vimu alatt is, de ott semmi gond. Csak rohadt fapados az egész, ezért nem igazán kedvelem, de ott legalább működik minden.

Nekem a Dune minden tekintetben bejött - a képminőségén kívül - soha nem fagyott, nem akadozott, minden működött rajta, mindent IS lejátszott, szóval ha tényleg lesz Amlogic chipsettel szerelt modell, arra tuti lecserélem ezt és reményeim szerint minden gondom megoldódik. Addig meg marad a Vimu, csak idegesít, hogy az amúgy jóval felhasználóbarátabb és látványosabb Kodi másnál működik ugyanezen a lejátszón, én meg szopok vele folyamatosan :U

Új hozzászólás Aktív témák