Hirdetés
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Házimozi belépő szinten
- Milyen széket vegyek?
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Hobby elektronika
- Melyik tápegységet vegyem?
- Apple MacBook
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Samsung Galaxy Tab S10 FE - a szoftvertámogatás felára
-
PROHARDVER!
Tisztelt topiclakók! Tudomásunkra jutott, hogy néhány fórumozó anyagi érdek(eltség)ei szerint tesz hozzászólásokat a topicban. Nyomatékosan kérem őket, hogy e tevékenységüket azonnal és végérvényesen hagyják abba, mert ahogy eddig, úgy ez után is független, érdekektől nem vezérelt és szakszerű hozzászólásokat szeretnénk látni a topicban, hiszen ez szolgálja a közösséget.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Pola-Roid
aktív tag
Felraktam délután, le is töröltem nemrég...
Nem tudom, a készülékkel van gond vagy csak én vagyok ilyen peches, de ez még rosszabb, mint amikor először próbáltam. De ne szaladjunk ennyire előre... Szóval nekem is Ugoos AM6B Plusom van.
Amikor fent van a lejátszón a Kodi (nem fut, csak telepítve van!), megdöglik a távirányító. Csomószor egy gombnyomásra 2-3-4-5 lépést végez, bármilyen alkalmazásban. Vagy lefagy, de olyan szinten, áramtalanítani kell a készüléket. Rendszeresen elveszti a BT jelet, újra kell párosítani a távvezérlővel. Mindezek SOHA nem jelentkeznek, ha nincs fent a Kodi.
Akkor a lejátszás: most nem akadozott semmi, egyáltalán, viszont azok a filmek, amik végig mentek (és mennek) Vimu alatt DV-ben, most pár másodperc után visszaváltanak valami nem DV formátumra. Bármit állítottam rajta, nem segített. Megint csak ott tartok, hogy ha file vagy a készülék valamely beállítása nem stimmel (esetleg a TV), az kijönne Vimu alatt is, de ott semmi gond. Csak rohadt fapados az egész, ezért nem igazán kedvelem, de ott legalább működik minden.
Nekem a Dune minden tekintetben bejött - a képminőségén kívül - soha nem fagyott, nem akadozott, minden működött rajta, mindent IS lejátszott, szóval ha tényleg lesz Amlogic chipsettel szerelt modell, arra tuti lecserélem ezt és reményeim szerint minden gondom megoldódik. Addig meg marad a Vimu, csak idegesít, hogy az amúgy jóval felhasználóbarátabb és látványosabb Kodi másnál működik ugyanezen a lejátszón, én meg szopok vele folyamatosan
Új hozzászólás Aktív témák
Szakmai topikban tilos hozzászólások formájában hirdetni valamint hirdetéseket linkelni!
- DOKKOLÓ BAZÁR! Lenovo, HP, DELL és egyéb más dokkolók (TELJES SZETTEK)
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
- LG 77B3 - 77" OLED - 4K 120Hz & 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - 700 Nits
- AKCIÓ! LG 27MP58VQ-P 27 FHD 75Hz 5ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- LG 27GS95QE - 27" OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / 1000 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest