-
PROHARDVER!
Tisztelt topiclakók! Tudomásunkra jutott, hogy néhány fórumozó anyagi érdek(eltség)ei szerint tesz hozzászólásokat a topicban. Nyomatékosan kérem őket, hogy e tevékenységüket azonnal és végérvényesen hagyják abba, mert ahogy eddig, úgy ez után is független, érdekektől nem vezérelt és szakszerű hozzászólásokat szeretnénk látni a topicban, hiszen ez szolgálja a közösséget.
Új hozzászólás Aktív témák
-
SunMount3r
nagyúr
A lényegen nem változtat. Eddig is arról beszéltünk, a sima továbbküldésről.
Egyszerű példa:
Amlogic + Android + KODI tudja? Nem.
Amlogic + LE + KODI tudja? Igen.Én erre gondoltam.
Nem véletlen, hogy a komolyabb gyártók lejátszói esetén ezek tételesen és konkrétan fel vannak sorolva a specifikációk között.
Amúgy ha már ATV 4K: speciel ez sem tudja. Oké, veszteségmentes 7.1 PCM-be átkódolja. Ennyire már nem vagyok mélyen benne, hogy ez konkrétan jár e valami hátránnyal az eredeti Atmos passthrough-hoz képest, vagy sem, a lényeg az, hogy nem tudja (példaként)...
(Bár nemrég jött a hír, hogy tudni fogja, de elég ködös, hogy ez most milyen Atmos is lesz valójában, lesz e mellé rendes HD hang is, vagy sem és az is valószínű, hogy csak a stream szolgáltatások esetén fog működni (ahogy a DV is)).
Új hozzászólás Aktív témák
Szakmai topikban tilos hozzászólások formájában hirdetni valamint hirdetéseket linkelni!
- AKCIÓ! Apple Macbook Air 13" 2020 M1 8GB 256GB SSD notebook garanciával hibátlan működéssel
- 13-14" Új és használt laptopok , üzletitől a gamerig , kedvező áron. Garanciával !
- Telefon felvásárlás!! Apple Watch SE/Apple Watch SE 2 (2022)
- AKCIÓ! Lenovo Thinkpad P15 Gen1 15 FHD notebook - i7 10750H 16GB RAM 512GB SSD Quadro T1000 W11
- AKCIÓ! DELL OptiPlex 3050 asztali számítógép - i5 7600 16GB RAM 256GB SSD GTX 1650 4GB GDDR5
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest