Hirdetés

Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • zodo

    nagyúr

    válasz dh66e #4597 üzenetére

    Bementem és megvettem az egyiket. :) Egreat R200-II

    Na de az a bemutatóterem hát... hogy is mondjam szépen hagy némi kívánni valót.
    Egyetlen egy média lejátszó sem volt kitéve amit meg lehetett volna nézni, tapizni közelebbről. Tv-re az új androidos tv box volt kötve. Nem hogy hdmi-s de semmilyen erősítő nem volt a közelben, legalábbis én tutira nem láttam.
    Ott már sejtettem hogy e témakörben nem lesz kitágítva a gyér tudásom mikor közöltem mit is szeretnék vásárolni (konkrét típus nélkül) és munkatárs nem találta, saját honlapjukon a médialejátszó menüpontot.
    Alap kérdéseimre csak nyögve, hümmögve tudtak nem túl meggyőző válaszokat adni, jah mert hogy a döntés vége felé már hárman próbáltak segíteni. Tovább nem is ragoznám.
    Végül a négy 200-as típus jelölésű közül kiválasztottam a fentit és mondom akkor dobjuk már fel a Tv-re mégis csak az első készülékem amit életemben látok.
    Válasz: azt nem lehet mert zsír új készüléket nem kötnek be és mivel nincs egy bemutatódarab sem így jártam.
    Mondom akkor lehetséges-e hogy egyáltalán belenézzünk a dobozba mert a kép ugye tudjuk sok helyen csak "illusztráció".
    Kihozták a raktárból és még a kezembe is alig alig vehettem.
    Persze volt még kérdésem ami izgatott és nem találtam rá választ a neten hogy a tükrözött előlap mögött vajon rejtőzik-e valamilyen kijelző?
    Válasz: nincs
    Ok mondom akkor elviszem ezt lesz ami lesz alapon mert nagyon nem lőhetek mellé mivel úgyis csak az alap formátumokat, csatikat használom egy darabig.
    Kifizettem és mire visszaérek mondja a munkatárs hogy meglett a kijelző kérdésre a válasz is és mutat a dobozra amin ott virít a számsor a kijelzőn.
    Erre már nem mondtam semmit mert igen azon tényleg látni a számsort de Wi-fi antennát is (ami gyártó honlapján is fel van tüntetve mind a négy 200-as típusnál) viszont amit én vettem azon nincs antenna aljzat.
    Egy szerencséjük van velem hogy az a "besózott típus vagyok" szóval nekem azonnal kell ha valamit a fejembe veszek és ha már ott voltam nem jövők üres kézzel máskülönben azon nyomban ott hagytam volna a helyszínt.
    Bocs az off-ért de szerintem ezek alapján a "bemutatóterem" jelzőt nyugodtan hanyagolhatnák.

Új hozzászólás Aktív témák