Hirdetés
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- OLED monitor topic
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Acer notebook topic
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Autóhifi
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
-
PROHARDVER!
Tisztelt topiclakók! Tudomásunkra jutott, hogy néhány fórumozó anyagi érdek(eltség)ei szerint tesz hozzászólásokat a topicban. Nyomatékosan kérem őket, hogy e tevékenységüket azonnal és végérvényesen hagyják abba, mert ahogy eddig, úgy ez után is független, érdekektől nem vezérelt és szakszerű hozzászólásokat szeretnénk látni a topicban, hiszen ez szolgálja a közösséget.
Új hozzászólás Aktív témák
-
kabar
senior tag
Csatlakoznék gorog67-hez, nekem is azt hiszem az van rajta. Már régen nem használom, csak porosodik szüleimnél, de amíg használtam sokat kellett vele trükközni, mire jó lett különösen a nagy file-okkal, illetve a formátumtámogatással /hangokkal is meggyűlt a baja. Ott nem vonom kétségbe, hogy az akkori erősítőm (NR906) beállítása is hibaforrás lehetett, de nem volt tökéletes. Annyira nem, hogy vettem egy Mede8er 1000X3D-t és megszűntek a bajaim (lettek újak, pattogott a pörgetésnél). Még tettem egy röpke kitérőt utána a WD TV irányába is, de annak meg néha nagyon lassú a menükezelése, illetve a pörgetés is számomra kevésbé használhatónak tűnik. 8000-ért persze jó, de haveromnak hoztunk be használt WD TV 12-ért szerintem jobb választás, annak ellenére, hogy én nem venném már meg.
Új hozzászólás Aktív témák
Szakmai topikban tilos hozzászólások formájában hirdetni valamint hirdetéseket linkelni!
- Bezámítás! Lenovo P15 Gen1 15 FHD üzleti notebook- i7 10850H 32GB RAM 1TB SSD Quadro T2000 4GB WIN11
- Lenovo ThinkCentre M910q Mini PC / i7 7gen/8GB RAM/240GB M2 SSD/12 hónap jótállással
- Samsung Galaxy S22 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad Yoga X390 - i5-8G I 8GB I 256SSD I 13,3" FHD Touch I Cam I W11 I Gari!
- Honor X7a 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest