Hirdetés
- Lassan állítjuk a fát, és a hardverek is be vannak csomagolva
- Klasszikus kínai festmények ihlették a Colorful legfrissebb memóriáinak külsejét
- Ultrakompakt Key E SSD-vel jelentkezett a Silicon Power
- Mesterséges intelligenciára kihegyezett mini PC jött az ASUS műhelyéből
- ASUS blog: ExpertBook P5 notebook, a munkagép
-
PROHARDVER!
Tisztelt topiclakók! Tudomásunkra jutott, hogy néhány fórumozó anyagi érdek(eltség)ei szerint tesz hozzászólásokat a topicban. Nyomatékosan kérem őket, hogy e tevékenységüket azonnal és végérvényesen hagyják abba, mert ahogy eddig, úgy ez után is független, érdekektől nem vezérelt és szakszerű hozzászólásokat szeretnénk látni a topicban, hiszen ez szolgálja a közösséget.
Új hozzászólás Aktív témák
-
őstag
Akkor minek szeretnéd optikával is összekötni?
Sőt folytatom: Minek az optikai kábel az erősítő és a tévé közé, hisz HDMI-n keresztül is fogadja a tv hangját az erősítőd. "HDMI 1.4 A/Return Ch. Support" támogatás a tévénél, "HDMI® Support for 3D Video and Audio Return Channel" az Onkyo-nál.
[ Szerkesztve ]
-
nagyúr
válasz tamáspapa #40196 üzenetére
Még ha a med többlettudását nem is fogod kihasználni, a regisztráció során 5 évre bővülő garancia miatt is megérheti azt választani.
Valamivel szűkebb tudású a WD, de olcsóbb, és átlagfelhasználó számára szerintem rendben van. Az a baj, most már minden apróságot észrevennél rajta ami itt szóba került akkor is, ha sosem tűnt volna fel számodra. Ez a fórumozás előnye, de hátránya is! Szerintem vedd meg a medet, és nem kísértenek a tudás fájáról evésed következményei.
Az utalványt meg majd elköltitek valamire! (Idén le kell vásárolni?)[ Szerkesztve ]
-
€uro
őstag
-
tamáspapa
aktív tag
válasz djnice #40195 üzenetére
ok, tehát ha ilyenbe belefutok és rájövök, hogy hoppá, át kell állítanom, akkor végül is a WD-vel is kezelhető ez a probléma, tehát már majdnem jó lesz ez nekem...
Ha csak valakinek nem kell valami cucc a MediaMarktbol és nem cseréli el velem ezt a 45 e Ft-nyi utalványt, amivel nem tudom megvenni a Medeot. Ha valaki Szegeden cserélne velem Kp-ra, jelenkezzen lécci !
Mert ha ez sikerülne, jöhetne a Mede és pont.[ Szerkesztve ]
-
djnice
veterán
-
tamáspapa
aktív tag
válasz dgyuri0123 #40186 üzenetére
Nekem nincs és valszín nem is lesz hangrendszerem, sztereo erősítőre megy a hang, tehát ha ez hiányosság, akkor engem pillanatnyilag nem érint.
"A kerek 24p-s kadencia rossz kezelése is zavaró tényező."
A WD az tudja a 23,9... -at vagy nem? Ha nem, akkor ez hol jön elő hibaként? Illetve az idézetből úgy tűnik, mint ha éppen a 24p-s forrással lenne baja a WD-nek?
Tovább olvasva kiderült, a 24p-vel lehet gondja a WD-nek...
[ Szerkesztve ]
-
őstag
a média lejátszó hangja a tévén keresztül jut az erősítőhöz - nem közvetlenül. Nem tudom, hogy ennek lenne-e bármilyen negatív hatása
Lenne: Lekeveri sztereora az 5.1-es hangokat. Csak a tévé saját hangját (Tuner, beépített lejátszó) adja ki 5.1-ben.
Mért nem HDMI-vel csatlakozol az erősítőhöz?
[ Szerkesztve ]
-
€uro
őstag
A tévét, az erősítőt és a média lejátszót hogy érdemes optikai kábellel összekötni?
Az erősítőmön két optikai bemenet van. Az egyik kell a PC-nek. A másikra a tévé vagy a média lejátszó optikai kimenetét kössem?
Praktikusabb lenne, ha a tévéről kapná a hangot az erősítő. Így akkor is optikai kábelen kap hangot az erősítő, ha csak a tévét használom (például a saját tunerével nézek műsort) és akkor is, ha a média lejátszóval nézek valamit. Ebben az esetben viszont a média lejátszó hangja a tévén keresztül jut az erősítőhöz - nem közvetlenül. Nem tudom, hogy ennek lenne-e bármilyen negatív hatása.
Eladó - Samsung 55" Aktív 3D SMART LED TV + 4 db 3D Szemüveg | 2 db Távirányító (egyik giroszkópos, hangvezérléses)
-
nagyúr
válasz djnice #40185 üzenetére
Az akkori vitánk javarészt arról szólt, hogy te összességében húztad le WD-t emiatt a speciális probléma miatt! Többször leírtam akkor is, hogy elhiszem neked az i-s anyagok során tapasztalt anomáliát, de mivel senkinek nem volt ezzel addig gondja, tehát nem gyakran került a felhasználók kezébe ilyen anyag (vagy csak nem vették észre a hibát), így a probléma sem akkora jelentőségű, mint ahogy te ezt akkor érzékeltetted. Sőt, még ha néz is ilyen anyagokat az user, akkor sem beszélhetünk durva, tolerálhatatlan hibáról, a többségnek ez fel sem tűnik a saját megjelenítőjén, az biztos. Úgy éreztem, túlexponáltad akkor ezt a problémát, és mindenkit el akartál rettenteni a WD-től általában, nekem csak ezzel volt gondom.
Saccolok, de szerintem a globális filmpiac 1-5 %-a lehet i-s film, és még azoknál sem mindig észrevehető ez a probléma, függ a megjelenítőtől, és az user-től is. Az i-s DVD esetén szerintem minimális, elhanyagolható a probléma jelentősége. Valószínűleg a kisebb felbontás elmossa a kontúrokat."Az i-s MiniDV felvételeken nehezen észrevehető amúgy ez a jelenség"
Nálam nem nehezen észrevehető, hanem nincs ilyen jelenség. De gondolom ez sok mindentől függhet.
[ Szerkesztve ]
-
dgyuri0123
nagyúr
-
Multibit
nagyúr
válasz dgyuri0123 #40186 üzenetére
Tény, ezt eddig szinte kizárólag Francia filmeknél tapasztaltam
Igazából nem az számít hogy milyen "származású" a film, hanem, hogy hol adták ki. Én már talákoztam 24.000 fps képsűrűségű francia, spanyol, orosz, sőt amerikai filmmel is. Ami közös volt bennük, mind európai kiadású BD-ről származott. -
dgyuri0123
nagyúr
válasz liszi70 #40184 üzenetére
Szia.
Ami a WD-nél nagyon zavart, az a térhangzás hiánya. A hátsó hangfalaimat néha alig dolgoztatta meg, olyan érzésem volt, hogy 2.0-ás a hangsáv, de persze nem.
A kerek 24p-s kadencia rossz kezelése is zavaró tényező. Tény, ezt eddig szinte kizárólag Francia filmeknél tapasztaltam, de akkor viszont bele tudtam volna rúgni, olyan csúnyán szaggatta a filmet."csak a zene van"
-
djnice
veterán
válasz liszi70 #40184 üzenetére
Na látod, pedig áprilisban milyen jót vitatkoztunk ezen
Az i-s MiniDV felvételeken nehezen észrevehető amúgy ez a jelenség mert nem annyira élesek a kontúrok (főleg a sima kézi kamerával készülteknél).
A kimenet i-re váltása megoldja a problémát, ezt a firmware készítők is észrevehetnék, mert csak egy opció kellene, ha i-s a forrás, i-s legyen a kimenet is. Ezt a WD és a Dune sem tudja (BBéci azt állítja a Dune tudja, de megnéztem, nem tudja).
A DVD-knél a progressive flag mondja meg hogy 2:2 pulldown-t kell alkalmazni, így nincs szükség deinterlacingre, ezt ha nem jól kezeli a lejátszó akkor lehetnek gondok, ilyenkor a kimenet i-re váltása sem oldja meg a problémát mert a TV mindenképp deinterlacelni próbál.[ Szerkesztve ]
-
nagyúr
válasz tamáspapa #40181 üzenetére
"az i-s anyagokat nem szereti (pl: koncertek i-sek). Ez miben nyilvánul meg: nézhetetlen, csíkos-recés vagy mi?"
Tesztanyagokkal megnéztem ezt az i-s problémát. Előfordul az éles kontúrok mentén recézettség, de vészesnek, nagyon zavarónak nem nevezném. Én is néztem valamikor egy-egy koncertfilmet, akkor abszolút nem tűnt fel, még 65"-os plazmán sem. Az erre kiélezett tesztanyagoknál valóban látszik némi fűrészfog, átlagos i-s koncertfilm esetén is előfordul, persze ilyenkor jobban vizslatja ezt az ember, mint normál nézés esetén. Több DVD ISO-ba is bele kellett néznem, hogy találjak olyan részt ahol látszik, de végül találtam. Persze most már félek, hogy állandóan azt fogom keresni amit eddig nem is vettem észre, vagy a DVD anomáliájának tulajdonítottam. Az állítólag i-s DV-video felvételeimen viszont semmi nem látszik, most azt is leellenőriztem.
Emiatt nekem eszembe nem jutna lecserélni a Dune-t vagy nem ajánlani a WD-t. Aki nagyon gyakran néz i-s anyagokat, az nézze meg, ellenőrizze le, hogy őt zavarja-e, mennyire veszi észre a saját megjelenítőjén. Aki ritkán (mint például én), annak azt javaslom, hogy ha zavarja, akkor arra a filmre csak átpöccinti a beállításokban i-sre a lejátszást, és már meg is oldódott.
Mondjuk DVD esetén úgy tapasztaltam, hogy az i-re átváltás után nem jobb, csak másképp lett "hibás" a kép. Egy halvány, állandó csíkozást kapott, de a mozgás közbeni kontúr-rece viszont eltűnt. 1080i koncertfilmek esetén ezt nem tapasztaltam, i-re váltás után tökéletes lett a kép.[ Szerkesztve ]
-
djnice
veterán
válasz tamáspapa #40181 üzenetére
Az i-s anyagoknál mozgás esetén, amikor eltérő a két field, gyakorlatilag lecsökken a függőleges felbontás a felére, ez a BOB deinterlacing vele járója. Már linkeltem párszor, a WD képe ugyanolyan mint a középső kép: [link]
DVD-knél még csúnyábban néz ki.[ Szerkesztve ]
-
tamáspapa
aktív tag
válasz dgyuri0123 #40158 üzenetére
A WD-nek nincs alternativája, vagy úgy érted, hogy vele szemben -természetesen - a Mede a jobb, tehát ne keressek alternativ megoldást, vegyem meg a Medét. Venném én, de a shopline-on nem tudom elintézni, hogy az amúgy általuk is elfogadott utalványukat erre a készülékre beváltsam. Pénzem nincs, a WD-t viszont az ED-ben ezekkel az utalványokkal meg tudnám venni, de ők a Med-et nem forgalmazzák. A kérdés az, hogy - elismerve a fogyatékosságait - milyen fontos képességtől esek el, ha ezt veszem. Devil-k megírta, hogy az i-s anyagokat nem szereti (pl: koncertek i-sek). Ez miben nyilvánul meg: nézhetetlen, csíkos-recés vagy mi?
[ Szerkesztve ]
-
devil-k
nagyúr
A Med800-ba tudsz belső HDD-t rakni, a 600-ba nem. Ennyi.
[ Szerkesztve ]
- mozi bolondéria -
-
DVlad
őstag
Urak, a med600 és a med800 között szemmel látható különbség van a képben? Vagy rosszul olvastam ki azt, hogy az 1000 és a 800 megjelenítési kvalitásai megegyeznek, a 600 viszont már gyengébb hardver/szoftver kombóval rendelkezik.
-
€uro
őstag
válasz devil-k #40167 üzenetére
Köszi.
Van egy HDMI kábelem. Három éve vettem. Szerintem 1.4-es lehet, de nem vagyok benne biztos. A kábelre verziószám nincs írva, csak ennyi:
STYLE 20278 80°C 30V VW-1 HDMI HIGH SPEED WITH ETHERNET CABLE
Szerintetek?
Eladó - Samsung 55" Aktív 3D SMART LED TV + 4 db 3D Szemüveg | 2 db Távirányító (egyik giroszkópos, hangvezérléses)
-
Lsilent
tag
-
devil-k
nagyúr
válasz Whaledancer #40165 üzenetére
"- A kérdésem az lenne, hogy mivel én elsősorban nasról játszanám le a tartalmat, a jukebox funkciói mennek a lejátszóba helyezett hdd nélkül is, vagy az ifók, képek tárolásához kell betenni hdd-t?"
A Jukebox fájlt a NAS HDD-re fogja létrehozni a Mede8er. Ugyanígy működik a Popcornnál is, nem kell bele HDD.
(#40166) €uro
Lejátszó.hu
Az övéké.[ Szerkesztve ]
- mozi bolondéria -
-
€uro
őstag
-
Whaledancer
csendes tag
Sziasztok!
Olvasgatva a topik nagy részét kinéztem a Mede8er MED600X3D lejátszót.
Lenne néhány valószínűleg kezdő kérdésem. Előre elnézést, ha hülyeségeket kérdezek:
- A kérdésem az lenne, hogy mivel én elsősorban nasról játszanám le a tartalmat, a jukebox funkciói mennek a lejátszóba helyezett hdd nélkül is, vagy az ifók, képek tárolásához kell betenni hdd-t?
- van egy analóg bemenetekkel rendelkező 5.1-es hangcuccom, ehez néztem egy DAC-t, de az csak 2.1-t tudott. ilyesmire gondoltam: http://logout.hu/bejegyzes/rudy/digitalis-analog_audio_konverter_dac_5_1.htmlÜdv,
W[ Szerkesztve ]
-
devil-k
nagyúr
A magyarországi hivatalos disztribútor a Neon Multimédia Kft. Vedd tőlük!
- mozi bolondéria -
-
€uro
őstag
Készülök megrendelni a Mede8er MED600X3D készüléket. Keresem, hogy melyik boltban vásároljak. Valószínűleg házhozszállítást fogok kérni.
A garanciával kapcsolatban szeretnék kérdezni. Van, ahol csak egy-két évet adnak. Több helyen viszont öt évet. Találtam olyat, ahol ez 2+3, máshol 1+4 megosztásban van. Illetve beszéltem egy ügyintézővel, ahol a számlán egyszerűen csak annyi fog szerepelni, hogy 60 hónap (5 év) garancia van a készüléken.
Szóval, mi legyen ezekkel az évekkel? Melyik öt évvel járok jobban?
-
Multibit
nagyúr
válasz tamáspapa #40141 üzenetére
Úgy látom a 24.000 fps kadenciahelyes lejátszás hiányát senki sem említette. Persze ez jóval ritkább, mint a 23.976 fps.
(#40150) Lsilent:
full hd 3d-t mondjuk iso formátumból, emellett, van benne dvb-c tuner, műsor rögzítéssel, és akár még képernyő megosztással is
Ezekből az igényekből mindössze a BD3D ISO lejátszás ami nem Off topic. Építs HTPC-t, másképp nem lesznek meg együtt ezek, egy készülékben![ Szerkesztve ]
-
dgyuri0123
nagyúr
válasz tamáspapa #40149 üzenetére
Szerintem nincs alternatíva.
A WD a maga osztályában kimagaslóan jó lejátszó, de a Med még jobb és nem csak a hangja jobb (HDMI-n), de a képzaja is alacsonyabb, valamint a képe realisztikusabb, a skálázása is sokkal jobb, valamint a hálózatkezelése is jóval stabilabb és stresszmentesebb.
Mindez persze szigorúan szerintem.
"csak a zene van"
-
redhunter
senior tag
Most kiváncsiságból ránéztem erre az 5.1 analóg kimenetes témára.Egyetlen egyet sem találtam.
PSN - RedFoxHun
-
redhunter
senior tag
-
bigdee888
tag
Sziasztok!
Segitseget szeretnek kerni: olyan medialejatszot keresek, aminek a hatuljan analog 5.1 hangkimenet van. Viszont feltetel lenne az 1080p-s mkv es BD25, BD50 lejatszas is.
Tudnatok ajanlani valami (leheto legolcsobb) megoldast?
Elore is koszonom!Ui.: nem szeretnek DAC-t bekotni, feltetel lenne az 5.1 analog kimenet a medialejaszon.
[ Szerkesztve ]
-
Lsilent
tag
Sziasztok, tudtok olyan asztali medialejátszót, amit tud, full hd 3d-t mondjuk iso formátumból, emellett, van benne dvb-c tuner, műsor rögzítéssel, és akár még képernyő megosztással is?
A legtöbb helyen, nincsenek ilyen szűrési lehetőségek.
Köszönöm a válaszokat.
A gyors és lényegretörő kommunikációt szeretem. Ne raboljuk egymás idejét!!! Ha pedig kérdeznek az a minimum, hogy válaszolj. Köszönöm.
-
devil-k
nagyúr
válasz tamáspapa #40143 üzenetére
Ennek a menülejátszásnak semmi értelme. Felesleges baromság szerintem. Nézd meg a Mede8er adatlapját, hogy milyen szolgálatatások (pl. Podcast, normális Jukebox... stb) vannak náluk és hogy mi hiányzik a WD-ből. Lásd paraméterek fül.
[ Szerkesztve ]
- mozi bolondéria -
-
-
tamáspapa
aktív tag
Hali!
Úgy néz ki, hogy a kinézett / áhitott Med8er 600 nem jön össze. A shoplineos ügyintézők képtelenek egmondani, mit csináljak ahhoz, hogy az általuk elfogadott Ticket utalvánnyal az általuk forgalmazott Medet meg tudjam vásárolni interneten keresztül... Grrrr....
Na most, ha ez nem jön össze, akkor legyen a WD TV Wireless? (Live-et nem forgalmaz az ED, viszont ott korrekten le van írva, hogy felhasználhatom az utalványaimat).
HA igen, mit veszítek a Medhez képest? Amit "nyerek", az 15-18 e Ft.
Sejtésem szerint veszítem a 3D-t ami nem nagy tragédia. Mit még? Hallottam valami BD-licencről... ? -
dargelot
senior tag
Akkor egyszóval csak az mkv fájlba tömöritett/rippelt Blu-Ray filmek lesznek lejátszhatók? Az eredeti Blu-Ray könyvtárstruktúra felejtős? Ahhoz mindenképp ki kell írni és lejátszóba beletenni? (gép és TV összekötést hanyagoljuk)
Köszi a gyors válaszokat!
-
dargelot
senior tag
Sziasztok, kérdezném, hogy van-e olyan eszköz amellyel külső HDD-ről (USB) a Smart TV le tud játszani Blu-Ray filmet. A lényeg hogy ne keljen egyesével kiírni a rengeteg filmet hanem csak HDD-ről egyszerűen lejátszani.
Előre is kösz a válaszokat!
-
Dorian
félisten
Dune Smart sorozat, ill. a mai normálisabb médialejátszók (Med, Popi) képesek 4TB-os HDD-t kezelni?
[ Szerkesztve ]
Kétfajta ember van. Kerüld mindkettőt!
-
kokosmith
tag
Sziasztok!
Olyan kérdésem lenne hozzátok, hogy amennyiben a kinézett házimozi csak DTS hangot fogad optikai bemeneten, úgy a Mede8er 600 által optikain kiadott hangot lefogom-e tudni játszani abban az esetben, ha netán a filmen csak DTS-HD hangsáv lenne? Egyáltalán előfordulhat ilyen?
Köszönöm a válaszokat!
-
devil-k
nagyúr
A wifi-s verzió többe kerül.
Egyébként szerintem felesleges is. Ha van lehetőséged akkor rá kell dugni kábelen keresztül az otthoni hálózatra és kész. Az okostelefonod pedig az otthoni wifin lóg (gondolom van ilyen ), így látni fogják egymást.
"Szóval, ha azt szeretném, hogy zenét játsszon le erősítőn keresztül, akkor azt tudom vezérelni a mobilomról????"
Igen!
[ Szerkesztve ]
- mozi bolondéria -
-
nagyúr
válasz devil-k #40119 üzenetére
Köszönöm a javaslatot.
Nem mondod, hogy Androidról lehet vezérelni zenelejátszást???
Szerk.: a linkelt oldal szerinte tudja... Szóval, ha azt szeretném, hogy zenét játsszon le erősítőn keresztül, akkor azt tudom vezérelni a mobilomról????
Szerk2: ez Wi-Fi-s modell, vagy az opcionális? Csak, mert nincs szükségem Wi-Fi-re, ha esetleg úgy lenne olcsóbb modell
[ Szerkesztve ]
-
devil-k
nagyúr
Szia!
Szerintem egy Mede8er 600X3D típusú médialejátszó lehetne az új vasad. Amiket leírtál, mindegyiket tudja. Ezen felül folyamatos FW támogatást kap, 3+2 év jótállás van rá... stb. 45.500 Ft kb. Sokak által használt és közkedvelt készülék, ami évekig tudna jó szolgálatot tenni.
(#40120) Jim74
Android-os telefonról, táblagépről, PC-ről... stb. Illetve még "Ájfonról" is.
[ Szerkesztve ]
- mozi bolondéria -
-
nagyúr
Sziasztok!
Úgy néz ki, hogy az A.C. Ryan HD2 Mini médialejátszóm megérett a cserére.
Valami legalább ugyanilyen tudású asztali lejátszót keresnék.
Elvárásaim ( ):
- a jelenlegi elterjedt videó (mkv, m2ts, avi, divx, dvd iso, stb) és hang (mp3, flac, stb) formátumok lejátszása
- ékezetes feliratok normális megjelenítése (nem kalapos, hullámos, stb. megoldások)
- felirat méretezési, színválasztási és pozicionálási lehetőség
- több hang- és feliratsáv kezelése
- hálózatos működés
- nem szükséges beépített HDD, sőt jobb, ha nincs, mert úgyis NAS-ról kellene lejátszania
- 24p lejátszási képesség
- képernyőkímélő üzemmód (plazma TV-m van és az AC Ryan pl. pause üzemmódnál kb. 2 perc után egy logót úsztatott keresztül-kasul a képen.
- HDMI csatlakozó
- ventilátormentes kivitel
- esetleg android készülékről vezérelhető legyen a lejátszás (pl. zenehallgatáshoz ne kelljen bekapcsolni a TV-t., hogy lássam, hogy mit játszik le). De ez csak nagyon esetleges, mert gyanítom, hogy nem nagyon van ilyen készülék.
- esetleg beépített internet rádió alkalmazásÁrat nem írnék, mert fogalmam sincs, hogy a jelenleg kapható készülékek közül egyáltalán melyekkel érdemes foglalkozni a fentiek függvényében.
Vagy van valaki, aki tud ilyet építeni Raspberryből, igényes házban, távirányítóval?
Előre is köszönöm a segítséget
-
Patice
Topikgazda
-
Patice
Topikgazda
válasz devil-k #40111 üzenetére
A házra várok Németből. Talán lesz fekete, ha nem, akkor ezüst és akkor eloxáltatom, ha jó árban csinálják.
Amúgy a bele már megvan. SSD-t kiszedema fő gépemből és megy majd bele. Használatban lévő OP-rendszert kell klónoznom egy kisebb SSD-re, ez már megvolt, csak ki kell próbálnom, hogy a klón működik-e hibátlanul (nem csináltam még ilyet).
Egy LC-Power SFX tápom mondjuk lenne készleten, amivel egy tálcán be tudnám "röffenteni" a rendszert, de nem merem rákötni arra a tápra a motyót.
Amúgy a várós ház tápja is elég alap, szóval később fejlesztem a táp részét is (HD-Plex 250W-os paneltápra )
Közben meg piszkálom a NAS-nak épített gépet is: ventik, procihűtés, OP rendszer keresés hozzá.
És már alkudozom a 3. (asztali) gép alkatrészeire is aprón. Karácsonyi időszakban helyére raknék mindent.
Eladó: Intel NUC J5005, Lenovo dokkoló
-
devil-k
nagyúr
Ez valami bennfentes információ? Mert a hozzászólásaiból nem tűnt ki, hogy NAD-ja van.
"Természetesen legyen jó minőségű filmlejátszó is (40" LCD TV-n), de ez másodlagos szempont a zene mellett".
Lehetne Popi A410-et is ajánlani, de szerintem felesleges kiadás lenne itt, mert nem tudná kiélvezni a 40" méreten. Bár ha nagyobb megjelenítőre vált (esetleg vetítőre) valamikor, akkor miért ne? Na, meg ha van pénzmagja.
(#40107) Patice
Nah igen!
Csak videó is kellene neki.[ Szerkesztve ]
- mozi bolondéria -
-
-
devil-k
nagyúr
Jó választás!
Esetleg még egy Popcorn A400-at is megnézhetsz mellette, viszont ez 77.000 Ft.
"Az elvárásokat illetően esetleg még a SMART lehet számomra érdekes. Ezzel kapcsolatban nem tudom, hogy mik a lehetőségek. Illetve, hogy egyáltalán érdekeljen-e, miután a tévében is van ilyen rendszer. Amit ráadásul hangvezérléssel és lézermutatós távirányítóval is kezelhetek."
Vannak különböző applikációk és kiegészítők a Mede8er-hez és a Popcorn-hoz is.
"Amit ráadásul hangvezérléssel és lézermutatós távirányítóval is kezelhetek."
Minden csoda 3 napig tart.
- mozi bolondéria -
-
€uro
őstag
Sziasztok!
Samsung UE55H6410 tévéhez szeretnék médialejátszót választani. Ebben kérem a segítségeteket.
Elvárások:
- Fontos számomra a 3D.
- Egy NAS-ról szeretném majd a filmeket lejátszani. A helyi hálózatom gigabites. Gondolom nem ártana, ha médialejátszó is az lenne.
- Legyen optikai hangkimenet rajta.
- Ár: max. 50-60e. De indokolt esetben hajlandó vagyok többet is adni érted.Az elvárásokat illetően esetleg még a SMART lehet számomra érdekes. Ezzel kapcsolatban nem tudom, hogy mik a lehetőségek. Illetve, hogy egyáltalán érdekeljen-e, miután a tévében is van ilyen rendszer. Amit ráadásul hangvezérléssel és lézermutatós távirányítóval is kezelhetek.
Visszaolvasva a topikban ezt találtam, ami számomra jó választás lehet: Mede8er MED600X3D
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Szakmai topikban tilos hozzászólások formájában hirdetni valamint hirdetéseket linkelni!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest