Hirdetés
- Lassan állítjuk a fát, és a hardverek is be vannak csomagolva
- Klasszikus kínai festmények ihlették a Colorful legfrissebb memóriáinak külsejét
- Ultrakompakt Key E SSD-vel jelentkezett a Silicon Power
- Mesterséges intelligenciára kihegyezett mini PC jött az ASUS műhelyéből
- ASUS blog: ExpertBook P5 notebook, a munkagép
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Azonnali notebookos kérdések órája
- Házimozi belépő szinten
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- SSD kibeszélő
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Milyen TV-t vegyek?
- 3D nyomtatás
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Hobby elektronika
-
PROHARDVER!
Tisztelt topiclakók! Tudomásunkra jutott, hogy néhány fórumozó anyagi érdek(eltség)ei szerint tesz hozzászólásokat a topicban. Nyomatékosan kérem őket, hogy e tevékenységüket azonnal és végérvényesen hagyják abba, mert ahogy eddig, úgy ez után is független, érdekektől nem vezérelt és szakszerű hozzászólásokat szeretnénk látni a topicban, hiszen ez szolgálja a közösséget.
Új hozzászólás Aktív témák
-
dro0py
tag
Köszönöm a hozzászólásokat mindenkinek.
A kábelezést úgy értem, hogy ha muszáj, nyilván megcsinálom, de azt gondoltam (gondolom), hogy ha már egyszer vettem egy routert, akkor az 5 méterre levő lejátszónak kellene tudnia hozni a jelet. Köztük van egy fal, ez a kábelezés hiányának oka, nem szeretnék furkálni, kábelezni, doboz-csatlakozó, stb. De ha ez lesz a szűk keresztmetszet, megcsinálom.
Egyébként a mostani WD TV Live-omban (2010-es modell) nincs beépített wifi, egy linksys wireless N-es USB sticket használok. Lehet, ez is gond?
Ennek a mede8er-nek utánaolvasok, köszönöm a javaslatot!
-
Patice
Topikgazda
-
dh66e
veterán
Magasztalni nem hiszem hogy magasztaltam volna a Dune-t.
Nekem nem volt elég egy hét hogy megismerjem a hálózati része nem is izgatott jó sokáig,szinte mindent innen a topicból tudtam meg aztán jó idő elteltével már picit én is belekontárkodtam a pluginokba.
Fagyasztani csak ez utóbbi esetben tudtam.[ Szerkesztve ]
-
nagyúr
Na, hogy még egy kicsit húzzuk a témát, mint a rétestésztát, azt kell mondjam (és most kapaszkodjon meg minden médialejátszó-tulajdonos ), nálam a Dune HD Max egyszer sem fagyott le kb. másfél év alatt, intenzív használat mellett. Hálózatról és külső vinyóról is használom.
[ Szerkesztve ]
-
anonym1s
őstag
Hali.
A wlan lenyege eppen az, hogy sokkal egyszerubb es esztetikusabb, mint kabelezni, es egy atlag csaladi hazban egyaltalan nem korlatol semmit, ha normalis rutered van.
Nalam wlan halozat van a hazban, es a nappaliban levo lejatszon teljesen akadasmentesen mennek a BD filmek a rutertol 8 meterre levo laptoprol 2 falon keresztul!
Netgear R7500 ruter, es Intel AC-7260 adapter, de ezzel a ruterrel, a legolcsobb 300mbps usb adapterrel is akadasmentesen megy a 22mbps bitsebessegu full hd mkv film (8meter, 2 fal).Korbejartam a NAS temat is nehany hete, es arra jutottam, hogy teljesen ertelmetlen penzkidobas. A ruterben van nas funkcio, igy az usb3 portjara kotott vincsesztereket elerem barhonnan a hazban.
Nem kellet 150ezret elkoltenem nas-ra meg vincseszterekre, hanem csak 80-at ruterre meg adapterekre, es hasznalom a mar meglevo vincsesztereimet, ugy ahogy vannak. Ha veszek egy ujabb lejatszot valamelyik helyisegbe, akkor fel perc alatt halozatra megy, nem kell szarakodnom azzal hogy huzzak be egy ujabb kabelt oda az uj lejatszonak.
-
nagyúr
A távolság nem túl nagy, az egyik tv-nél mondjuk 3 méter, a másiknál 5 lehet. Mindenképpen WLAN-os megoldás kellene, mert a router(ek) a padláson (legalábbis a födém felett) vannak, és nem szeretnék sehol sem vezetéket. A födém fagerendás, gipszkartonos, így nem sokat árnyékol, elég jó az elérhető jelerősség mindkét helyen. A sebességgel milyen szenvedés lehet egyébként? A belső hálón simán megvan a 20Mbps stabilan, annak elégnek kell lennie 1080p-hez is, nem?
Eladó Falbatech YamPAD tilt/tent kittel, Kaihl Box Jade kapcsolókkal, XDA keycap settel, szállítással - 70k - - - És nagy kópék vagyunk. Igyunk barátaim, yo-hoo!'' - Jack Sparrow
-
BBéci
legenda
Korábban 4 merevlemezben gondolkoztam, RAID5 formában, de letettem róla. Bőven elég a 2x3 TB, ebben egészen biztos vagyok. 0,5-tel kezdtem valamikor 6 éve, aztán lassan bővülgetett, 3 éve van 3x1,5, amihez hozzájönne 6, tehát tényleg több, mint elég. Azt a filmet, amit nem nézek meg két évig, totál felesleges tárolni, mehet a kukába. Persze vannak kivételek, mit a Shawshank redemption, Gladiator, stb.
Helyesen: ugyanígy, ugyanúgy, ugyanilyen, ugyanolyan, ugyanez, ugyanaz, stb. Egyelőre, vagy egyenlőre? Takarítani vagy tisztítani? Nem mindegy!
-
BBéci
legenda
Melléütöttem, 2 db 3 TB-os merevlemezre gondoltam, ami egy Zyxel NAS-sal nagyjából 100000 Ft. A háromnak nem lenne értelme, mert páros számú fiókkal rendelkeznek a NAS-ok, a szimplát kivéve.
A régebbieket nem akarom felhasználni, mert egyrészt régiek, tehát rengeteget "futottak", másrészt kicsik, 1,5 TB-osak, harmadrészt tele vannak.(#43151) tylerddd
Jelenleg 35000 Ft egy 3 TB-os RED, ami tavaly tél elején 28000 volt. [link][ Szerkesztve ]
Helyesen: ugyanígy, ugyanúgy, ugyanilyen, ugyanolyan, ugyanez, ugyanaz, stb. Egyelőre, vagy egyenlőre? Takarítani vagy tisztítani? Nem mindegy!
-
tylerddd
veterán
A NAS nekem kimondottan tetszene, csak sokallom az árát. Egy nagyon alap, mondjuk 2 lemezes 20k-ról indul és ha abba veszek elsőre csak egy HDD-t, akkor már 60-70k-ra jön ki. Legalábbis nekem WD kell, azt szeretem és abból a Red 40k körül mozog 3TB-tal. De mint írtam, a WD MyCloud működése is tetszene, főleg, h full egyszerű beállítani. Tudom, h költséghatékonyabb a 3,5"-es, de nekem megéri a felárat egy WD Passport Ultra (2TB-35k) a kényelem miatt, ami vele jár.
Csak egészség legyen, meg térerő!
-
-
BBéci
legenda
Mozdulnék én boldogan, csak nagyjából 100000 Ft kellene hozzá, aminek mindig máshol akad fontosabb helye. (NAS + 3 db 3 TB-os WD RED.
-
Mercutio_
félisten
-
tylerddd
veterán
Az biztos, h mások az igények, csak itt néhányan megbonyolítják az egyébként teljesen egyszerű dolgokat. Mi a francnak pl. egyszerre rádugni egy laptopra az összes háznál fellelhető hdd-t?! Vagy ha én vinnék nyaralásra, akkor legpraktikusabban az Egreat-tel + a 2TB/2,5"-es külső hdd-vel jövök ki. Írják itt, h hülyeség a 2,5"-es hdd. Miért?! Nekem meg nem az. Fogom, bedugom a lejátszóba és használom. Én meg biztosan nem szenvedek a tápkábellel meg a jóval méretesebb, nehezebb 3,5"-s vinyóval. 5-6 éve nézek így filmeket és eddig ez volt a legpraktikusabb megoldás. Sőt. Van, h pendrive-ról nézem meg és utána eldöntöm, h marad-e az "archívumban" vagy törlöm. A pendrive-ot semeddig nem tart bedugni a lejátszóba, 3.0-val pedig pár másodperc rátenni a filmet. Erre megint lesz, aki azt mondja hülyeség, szerintem meg nagyon is kényelmes.
A media playeres időszak előtt rengeteg eredeti DVD-t vettem, most vannak BD lemezeim is. Én kimondottan idegbeteg vagyok, ha lassan működik egy kütyü (SSD-hez, iOS-hez vagyok szokva, h azonnal történjen minden) mégis képes vagyok kivárni, h betöltsön a lemez.
[ Szerkesztve ]
Csak egészség legyen, meg térerő!
-
veterán
Különösképp nem szégyellem magam, hogy a gagyi WETEK lejátszót rendeltem meg, max. 2 GB-os mkv-t és MP4-et töltök le.
Budapest elég drága kerületében, egy kis utcában lakom, itt esős időben "havazik" az egyetlen kábeltévé, a net maximális sávszélessége 10/1 Mb/s (havi 6000 Ft-ért). -
devil-k
nagyúr
Azért elektronikai cikkek esetében megint más a helyzet. Itt még inkább árérzékenyek az emberek, arról nem is beszélve, hogy én sem vennék olyan eszközt amit valaki már 50 órán át használt. Az a legfőbb probléma, hogy sokan visszaélnek ezzel a helyzettel. Félreértés ne essék, nem a kereskedőket védem, de ettől függetlenül nem kell görényként viselkedni a vevőnek sem.
- mozi bolondéria -
-
devil-k
nagyúr
-
Ispy
veterán
Hát igen, amerikában ez pl. nemzeti sport, megvesz egy ruhát, felveszi 2x, majd szépen visszaviszi, mert megteheti. De itthon is hallottam olyat ismerőstől, hogy megvette a 100k-s sátrat, elment vele nyaralni, majd szépen visszavitte.
"Debugging is like being the detective in a crime movie where you're also the murderer."
-
Tuto
tag
A nappaliba D1 et használok, de a gyerekszobába az Asus is tökéletes.
Teljesen már ár és minőség kategória, de aki 8eft körül szeretné megoldani a médilejátszást annak szerintem nem rossz megoldás.
Milyen fw raktál a hdp-r1 re? Mivel lett több a gyári fwhez képest? köszönöm előre is -
BBéci
legenda
OK! Felfogtam.
(#39008) AtHoS
Zenelejátszásra nem ajánlom ugyanazokat a készülékeket, amiket filmekhez.
Egy példa, ami szerintem minden szempontból megfelelő, ha nincsenek extra igényeid a hangminőséget illetően: [link][ Szerkesztve ]
-
BBéci
legenda
Engedtessék meg nekem, hogy médialejátszós topikban médialejátszó használatát javasoljam.
Az említett Arcam erősítővel azt akartam érzékeltetni, hogy még annak sem hibátlan, nem tökéletes a lejátszási képessége, hiszen nem arra találták ki.
A második és harmadik zóna nem újdonság, már a 12-14 évvel ezelőtti erősítők szolgáltatásai között is szerepelt. Az ellen soha egy szavam sem volt, miután színtiszta erősítő funkció.Helyesen: ugyanígy, ugyanúgy, ugyanilyen, ugyanolyan, ugyanez, ugyanaz, stb. Egyelőre, vagy egyenlőre? Takarítani vagy tisztítani? Nem mindegy!
-
AtHoS
nagyúr
Szerencsére megoldódott a probléma (ha minden igaz)
"Az erősítő takarítása nem hárította el a problémát, de a reset és a FIX IP úgy néz ki, hogy megoldja.
Már a harmadik albumot játssza az erősítő hálózat eldobás nélkül, szóval eddig fain"
[link]Viszont este nem talált Média szervert, így nekiálltam a router FW-t frissíteni (3 új verzió volt az enyémhez képest), mivel az egyik új verzióra írtak miniDLNA szerver streaming javítást. A miniDLNA scan végét már nem vártam meg, mentem aludni. Majd este, ha hazaértem megnézem mi változott.
Erősítőben is és routerben is beállítottam ugyanazt a FIX IP-t, így működött az a lejátszás, amit írtam.
[ Szerkesztve ]
read-only mode on the forum
-
BBéci
legenda
A képminőségbeli különbséghez képest elenyésző az a 40000 Ft. Ez a véleményem és pont.
Mindenki azt vesz, amit akar.Hogy egy vetítő 1 millió forint, vagy kétmillió, az már valóban nem mindegy. Bár azok között is hatalmas képminőségbeli különbségek szoktak lenni.
[ Szerkesztve ]
-
BBéci
legenda
Megfelelő minőségű vetítővel, vászonnal és kábellel, durva a különbség.
(#38616) devil-k
Kell az összehasonlításhoz egy házimozi erősítő, ami garantáltan nem nyúl bele a képbe (nem egyszerű eset) vagy két egyforma HDMI kábel és a bemeneteket kell váltogatni az erősítőn vagy a vetítőn.[ Szerkesztve ]
-
BBéci
legenda
A dupla ár jelen esetben kb. 40e forintot jelent, ami nem lehet szempont és akadály, ha számít a képminőség. Pláne, ha valaki beruházott vetítőre és vászonra, no meg jó minőségű, hosszú HDMI kábelre.
-
devil-k
nagyúr
Ebből a mondatodból látszik, hogy nem láttad még a két eszközt vetítőn működni.
Ha láttad volna, akkor más véleménnyel lennél. A félreértések elkerülése végett, a Med nagyon is jó eszköz, de aki már vetítésre adja a fejét, az képben valamit felül akar múlni, mind méretben, mind minőségben egyaránt. Javaslom, hogy nézd meg saját szemeddel a különbséget. Sajnos, egy 46"-os TV-n nem mérvadó ez a teszt.
(#38611) kabar
Sokan azt hiszik tévesen, hogy a Med1000-es sokkal jobb képben is, mint a 600-as, pedig nem, csak 1-2 extra dolog került az 1000-esbe, semmi más.
[ Szerkesztve ]
- mozi bolondéria -
-
BBéci
legenda
Abszolút egyértelmű, hogy vetítőhöz érdemesebb az A-400/410 lejátszókat választani. Bár nem mindegyik projektor képes teljes egészében megmutatni a különbséget és a vászon minősége is meghatározó. De ettől még érvényes az első mondat.
(#38607) CSorBA
Erről van szó.[ Szerkesztve ]
-
devil-k
nagyúr
Mi az, hogy nem villog?
A legelső konténer, amit tud a Med. [link]
Eddig nem nagyon hallottam olyat,hogy valakinek baja lett volna ilyen téren ezzel a lejátszóval.De mint írtam is, ha nem szükséges a beépíthető HDD, akkor egy WD Live Stream is megteszi, ami fele annyiba kerül.
[ Szerkesztve ]
- mozi bolondéria -
-
BBéci
legenda
Amikor szóba hoztam a MED800-at, eszembe sem jutott a ventilátor kérdés. Mellesleg, igaz, hogy drágább, de fel sem merülne bennem más, csakis az A-410 megvásárlása, ha olyan lejátszót akarok, amibe lehet merevlemezt dugni.
-
Chrys_
addikt
Igazából ott a tekercsek rezonanciafrekvenciája miatt rezegtek maguk a panelek. Idővel a hőtágulás miatt kilazulnak a paneleket rögzítő csavarok, így a panel maga is rezgett, ergo hangosabb lett a zaj. A csavarok meghúzása után megint minimális lesz a probléma, kb. olyan, mint amilyen a készülék újkorában volt.
[ Szerkesztve ]
-
BBéci
legenda
A Pana tévék ventilátorai nem ciceregnek, senki nem mesélt olyanról, legfeljebb halkan susognak. Esetleg a tápegységük szokott zajongani.
Azon a véleményen vagyok, hogy a hűtés legyen hatékony, függetlenül attól, hogy aktív, vagy passzív. Egyes lejátszókban kikapcsolható a ventilátor, sokan meg is teszik. Egy WD RED-nek nincs szüksége rá, amikor lejátszol róla, esetleg hosszas másolás esetén jöhet jól a mesterséges légáramlás. A Popcorn A-400/410 fogad merevlemezt, nincs benne léghajtány, mert a bordázott alumínium SilverStone ház remekül elvezeti a hőt.Helyesen: ugyanígy, ugyanúgy, ugyanilyen, ugyanolyan, ugyanez, ugyanaz, stb. Egyelőre, vagy egyenlőre? Takarítani vagy tisztítani? Nem mindegy!
-
cekkk
veterán
Szerintem a HD audió alatt a neten elérhető rádiókat értik. Vagy is pl ezzel a programmal tudsz netes rádiókat hallgatni. Már mint a program segítségével az erősítő.
-
cekkk
veterán
Ahhoz nem, ott engem nyúlnának le elég erőteljesen
Egyébként ahol van informatikus a cégnél, ő neki azért illene ilyen dolgokat tudnia megcsinálni nem?
Ismerek olyan céget ahol pl milliókat fizetnek a supportért és amikor az oracle 11ről kellett volna a 12re átállni az oracle azt mondta bocsi fiúk oldjátok megNem volt mindenhol, AM/FM rádiót írnak.Miért nem hívod fel a magyar forgalmazót vagy írsz email az onkyo supportnak? Az lenne a leggyorsabb.
[ Szerkesztve ]
-
Ispy
veterán
Nem értem mit kell itt rugózni ezen a témán ennyit. Akinek a syno jó az úgyis megveszi, akinek meg nincsen rá pénze, vagy olcsóbbat akar az meg megoldja másképpen.
Most akarok a nappaliba egy szekrénysor majd venni. Akkor most vegyem meg az anyagot és barkácsoljam magamnak össze, mert az úgy 25% kevesebb? Kösz, inkább nem.
A nas egy célhardver, ennyi.
Ispy
"Debugging is like being the detective in a crime movie where you're also the murderer."
-
cekkk
veterán
mivel PC alkatrészekből voltak
Érdekes, én úgy tudom a google is pc alkatrészekből építi a szervereit, pont azért, mert ha abban elromlik valami akkor azt olcsóbb cserélni mint egy dedikált szerverben. Az, hogy nálatok, 3 gép kellett, az ne is haragudj meg nagy hiba/balfaszság. Mert ha ezeket a feladatok most ellátja egy ilyen kis gép, akkor ez egy úgy mond mai modern személyi számítógépnek is kikellet volna szolgálni. Természetesen, ha normális alkatrészből vannak összerakva és normális számolási kapacitással rendelkezik.kellett hozzá vásárolni oprendszert
Ez megint csak ilyen, hogy júj az a fene oprendszer Szerinted a Syn árába nincs benne az operációs rendszer? Az mivel működik? Attól, hogy sokan csak a webes felületet látják, és azt hiszik csak az az oprendszer ami a monitoron jelenik meg, kell valami operációs rendszer amin ez a webes felület megy. Gondolom te ezt tudod, sokan azt hiszik, hogy ezeken nincs operációs rendszer DE VAN, csak a webes felülettel scripteket futtatunk le amiket amúgy meg a parancssorba kellene beírni.és ha pihen, akkor ki van kapcsolva, vinyók állnak, és nem termeli a hőt
Látod ez az egyik legnagyobb baj, mert a vinyókat ez teszi tönkre a ki be kapcsolgatás, jobban elviselik azt, ha éjjel nappal mennek, mint azt, hogy ki-be legyenek kapcsolva.
A többire meg együtt. Kamerás megfigyelést én nem csináltam, mert nincs rá szükségem, nem is kutakodok utána, mert nem kell időd nem szánok rá, de ahogy olvasom nálatok is a lehetőség van meg rá, nem használjátok(akkor ezért minek is fizetni ), az összes többit tudja az összes ingyenes és nyílt NASra fejlesztett rendszerek.
Megértem aki nem ért hozzá és tényleg hülye a számítás technikához ezért kifizet valamiért nagyon sokat, de aki egyszer is feltelepített egy oprendszert az össze tud rakni magának egy ilyen gépet.
De tényleg mindenki ezt vesz csinál és azért fizet felárat amiért akar -
BBéci
legenda
Számomra a számítástechnika a szükséges rossz kategóriába tartozik. A házimozis és hifis lejátszók, erősítők, hangdobozok, kábelek nem igénylik az informatikai szaktudást, viszont kifinomult hallás, látás és gyakorlás szükséges hozzájuk. Ráadásul NAS-om még sosem volt, nincs velük tapasztalatom. Igazából kizárólag adattárolásra és torrentezésre használnám.
Médialejátszóhoz mobil merevlemezt csatlakoztatok.Helyesen: ugyanígy, ugyanúgy, ugyanilyen, ugyanolyan, ugyanez, ugyanaz, stb. Egyelőre, vagy egyenlőre? Takarítani vagy tisztítani? Nem mindegy!
-
cekkk
veterán
De megint nem tudom eldönteni, hogy egy átlag felhasználónak milyen előnye származik egy Syn NASal, mi az amit kihasznál egy átlag felhasználó és egy ilyen ingyenes NAS szoftver nem tud. Mert pl én nem találtam még ilyet. De ha te tudsz ilyet mondani szívesen meghallgatom.
Egyébként igen, jelen pillanatban drága a HP.Nincs benne DAB.
[ Szerkesztve ]
-
access_denied
senior tag
Közben azért csak rágugliztam, bár konkrét adatokat nem láttam, volt pár "very slow" jellegű felvetés. Mivel a cucc nem mai, így kicsit erőltetettebb guglizást igényel. A termék pontosan a WD Mybook World 2 1TB névre hallgat (2*500GB diszk).
Itt is érdekes sebességről írnak... Még egyszer, ez egy első széria volt, 2*500GB volt a legnagyobb méret.
[ Szerkesztve ]
-
cekkk
veterán
Akkor nem értelmezel
Írtam is, hogy most jelen pillanatban 100 ezer, annyit nem ért a hp. 90-100ból már raid kártyával rendelkező szervert raknék össze magamnak itthon, nem ilyen HP és Synnel kínlódnék. Mert ugye a szoftveres raid azért megeszi a procit, ezekbe meg az van. Most nem egy Raid1re gondolok.
Most miért szólnék be? Beszélgetünk, nem szitkozódunk
[ Szerkesztve ]
-
access_denied
senior tag
Az első rész nekem szól. Lusta vagyok ráguglizni, hidd el, hogy annak a WD-nek 5 MB/s volt a maximális sebessége. Annyiban különbözik az egy lemezestől, hogy itt meg kell oldani a tükrözést, stripe-olást, tehát ehhez processzor is kell. Na ebben ugyan volt, de nem elegendő. 500GB-os diszkekkel, első generáció lehetett. Nagykerbe visszavittem, egy ugyanolyat megnéztünk és ugyanez volt a helyzet. Mindezt úgy, hogy giga port volt rajta.
-
cekkk
veterán
De látszik ,hogy nem olvasol
Most kifutó széria, és vissza vitték az árát, vagy is most nincs rá támogatás. Hamarosan jön ki az új széria és az is hasonló 40 körüli áron. Nekem még az NL36 van most volt a NL40.Warter
De igen, csak nekem ne mondják már azt, hogy 50-60 ezer forintért egy két helyes nas milyen jó vétel -
BBéci
legenda
Annyiból sántít a hasonlatod, hogy házimoziból a Rolls Royce neve JBL Synthesis, ami komplett rendszereket jelent és a forgalmazó elvégzi a telepítést és beállítást is, méghozzá olyan speciális műszerparkkal, amihez a hétköznapi halandó nem juthat hozzá, de felesleges is lenne. [link]
Egyik haveromat beszéltem rá Synologyra, hozzám hasonlóan láma a számítástechnikához és amióta megvette, folyton hálálkodik, amiért azt ajánlottam neki.
Mit nem tudsz értelmezni?(#22106) access_denied
Amióta a szaktopikban rábeszéltek a TP-Link routerre, óvatosan kezelem az ajánlásokat. Olyanok beszéltek rá, akiknek soha nem volt komolyabb a birtokukban. Akadt olyan TV, amelyik nem volt hajlandó kommunikálni vele, viszont egy Linksyssel vígan együttműködött.[ Szerkesztve ]
-
cekkk
veterán
Én meg vettem 32 ezerért egy 5 belső sata csatlakozós HP-t(4 bay+ egy alaplapi sata) amin van még e-sata + 6 usb. Akkor ? Miért adjak egy két lemezes valamiért 56 ezret? De tényleg, nekem nem okoz gondod egy oprendszer feltelepítés, ebben is ugyan úgy van raid.
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Szakmai topikban tilos hozzászólások formájában hirdetni valamint hirdetéseket linkelni!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest