- Vezetékes FÜLhallgatók
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Hátizsákot rejtett némelyik Zotac GeForce RTX 5090 doboza
- Hobby elektronika
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- HP notebook topic
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Milyen billentyűzetet vegyek?
-
PROHARDVER!
Tisztelt topiclakók! Tudomásunkra jutott, hogy néhány fórumozó anyagi érdek(eltség)ei szerint tesz hozzászólásokat a topicban. Nyomatékosan kérem őket, hogy e tevékenységüket azonnal és végérvényesen hagyják abba, mert ahogy eddig, úgy ez után is független, érdekektől nem vezérelt és szakszerű hozzászólásokat szeretnénk látni a topicban, hiszen ez szolgálja a közösséget.
Új hozzászólás Aktív témák
-
StLui
veterán
Évek óta nem nézek meg egy dvd-t sem, karcolódnak, lusta vagyok berakni a gépbe, stb, pl Jóbarátok sorozat megvan dvd-n, sosem néztem meg, tavaly letöltöttem, azóta nézegetjük, ugyanez lesz az alien sorozattal, megvan a diszdoboz de csak porfogó.
Amúgy szerintem is mindenkinek ki kell próbálni a tv beépített lejátszóját, ha neki bejön fölösleges pénzt költeni másra. pl én is csak tudok a kadencia problémáról de sosem láttam, feliratos filmet szinte soha nem nézünk, mindent beégetett magyar hanggal szedek le, tehát ez sem lenne probléma. (Nekem nincs beépített mondjuk a tévében, én pc-ről nézem win7-xbmc kombóval)
Új hozzászólás Aktív témák
Szakmai topikban tilos hozzászólások formájában hirdetni valamint hirdetéseket linkelni!
- Lossless DSD MP3 lejátszó
- Harman Kardon Aura Studio 4 Aktív BT hangfal
- Samsung The Freestyle Gen. 2 Hordozható Smart Projektor + Samsung Battery Base akksi!
- Sonos SUB mélynyomó + SONOS Arc hangprojektor Dolby Atmos 5.1.2 wireless, multiroom, AirPlay
- ÁRCSÖKKENTÉS Panasonic Viera 37" TH-37PV8P plazma TV eladó (2 HDMI)
- Hibás! Dísznek, Porfogónak, tesztkártyának vagy böngészni! Asus Rog Strix RX 470 4GB Videokártya.
- Üzleti Fujitsu Lifebook u7510 15,6" FHD IPS 2021/08. havi gyártás
- LG 77B3 - 77" OLED - 4K 120Hz & 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - 700 Nits
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RX 9070 XT GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged