- Milyen processzort vegyek?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- OLED TV topic
- HP ProLiant MicroServer Gen8
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Házimozi haladó szinten
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Milyen házat vegyek?
-
PROHARDVER!
ASUS WL-500G Premium
Új hozzászólás Aktív témák
-
CS_D
senior tag
válasz
r3pl4y #10877 üzenetére
Számomra problémát jelentett, hogy régi volt a leírás, mert, amikor először próbálkoztam beüzemelni, akkor szóról szóra az ebondos leírás alapján akartam haladni (és aszerint is haladtam), de nem működött úgy.
Igazából akkor még egyetlen működő magyar leírást sem sikerült találni, csak az Intruder2k5 féle image fájlokat. Mivel nekem nincs szükségem az image fájlokban található szolgáltatások 90%-ra, ezért azzal nem is próbálkoztam.
Csak külföldi tutorialokat találtam, amik alapján már sikeres volt a beüzemelés.
A legbővebb, és legkorrektebb magyar nyelvű leírás a Sanzi89-féle logoutos cikk, de az is az image fájlok telepítésén alapszik.
Új hozzászólás Aktív témák
● Olvasd el az összefoglalót!
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- 122 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 (48 hónap garancia!)
- LG 32GR93U-B - 32" IPS - UHD 4K - 144Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDR 400
- Bowers/Wilkins PX8 fejhallgatók (dupla Bluetooth eszköz csatlakoztatása!)
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 4070Ti Super GAMER PC termékbeszámítás
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest