Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• r3pl4y

aktív tag

válasz CS_D #10876 üzenetére

Hát remélhetőleg ma hazaérkezik a winchesterem és akkor holnap lehet, hogy be is fogom fejezni a tutorial-t...

Legtöbb esetben egyébként nem baj, hogy 1-2 évesek az írások, csak van amikor tényleg jobb lenne ha naprakész lenne, mert van hogy változik egy-két csomag az idők során, és adódhat egy-két újabb nehézség, talán még hiba is ami miatt nem tud futni a program.. és persze ezek csak a frissítéskor kerülnek felszínre... sokan meg nem mindig tudják az adott hibát megjavítani ami teljesen érthető is.. van amikor én sem :-) És akkor jövök ide segítségért de hát így van ez... :-)

Tehát éppen az a lényeg, hogy nem véletlen akarom a tutorialt úgy megírni, hogy közbe telepítek is egy teljesen új tiszta rendszert... igaz nemrég telepítettem így is.. és emlékszek, hogy volt 1-2 érdekes dolog néhány csomagnál, mint pl a lighttpd meg mysql.. csak már nem emlékszek tisztán, hogy mi volt a bajuk... éppen ezért is inkább csinálok egy másik HDD-re egy új rendszert és akkor le tudom írni, hogy mire mi a megoldás...

Remélem majd sokak segítségére lesz... és persze megpróbálom mindig frissíteni majd... úgyis szoktam én is néha napján csomagokat frissíteni és akkor egyből előjönnek a dolgok :-)

Na majd ha készen lesz akkor megosztom veletek természetesen...

Üdv!P

Új hozzászólás Aktív témák