Hirdetés

Hirdetés

!!! SZERVERLEÁLLÁS, ADATVESZTÉS INFORMÁCIÓK !!!
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!

Új hozzászólás Aktív témák

törölt tag

válasz NightLord #1716 üzenetére

Próbálom egy kicsit pozitívabb oldalról megközelíteni az ojjektumot:
    -megfelelő előkészületek után tud kezes bárány lenni a gép,
    igaz, ez jellemzően a legközelebbi elfuserált ilyen-olyan frissítés után tova száll.
    -ilyen árban lehetetlen kategória volt még csak megközelítőleg hasonló tudású eszközt vásárolni: 8 db Zen 4 mag, villámgyors ssd, korrekt integrált vga, 120hz-es és freesync kijelző, stb. Ne vegyük figyelembe a szériahibás kártyaolvasót és az egy órás akkut. Szóval a hardver alapvetően rendben van.
    -hatalmas élmény volt ilyen minőségben játszani a gyerekkori kedvencekkel (Half-Life és Crysis széria). Nyilván vegyük ki a képletből, hogy egy ideig lehetetlen volt a Crysis Remastered Trilogy-t futtatni a gépen, rosszkor rossz helyen tipikus esete.

Viszont most esett le, hogy még csak egy hónapja vagy tulajdonos :B
    Előre szólok, hogy fél év múlva nem lesz ilyen őszinte a mosolyod :D
    Amúgy igen, a múltkori "töltőre kellett rakni a gépet egy újraindítás miatt" esemény óta szerintem be se kapcsoltam, talán egy GP-s játékkal játszottam rajta (Octopath Traveller), bár szerintem ez inkább az emlegetett "esemény" előtt lehetett. Őszintén megvallva minden stresszforrást kerültem új melóhely miatt, ezért az átlagnál nagyobb ívben kerültem a gépet. Mert engem felb@sz agyilag, hogy egy 8 magos zen4-es gépen 10 percet kell várni egy újraindításra. Nyilván ennyi idő sem volt elég ennek a bonyolult folyamatnak, ezért raktam töltőre.

Új hozzászólás Aktív témák