Új hozzászólás Aktív témák
-
Zé_Mester
őstag
erre most csak annyit tudok mondani, hogy aki tuningolni akar, és nem ilyen kis langyi +100-200MHz-et hanem úgy durvábban annak úgyis meglesz a megfelelő cucca hozzá.
gondolok itt a szellős házra, a jó CPU cooler-re és még egyéb kellékekre.Nekem is Deluxe van és gond nélkül tom járatni a procit 1,650V-on anélkül hogy bármi is túlmelegedne. Igaz hogy meg kell segíteni 1-2 ventivel, de ez a Premiumnál is kellene.
és sztem a +7e vagy 8e ft nem ér meg annyit, hogy most pár fokkal hűvösebb az alaplap, mert aki ki akarja hajtani, annak legyen megfelelő hűtése mellé. - erről ez a véleményem.az enyém jelenleg 32 fokon megy (kb 21-23 fok lehet most a szobába) úgy hogy 3200on megy a proci, 1,4V-tal, alaplap is 1,4V (pontosan a te ajánlott beállításaiddal megy #3898)
és ha játszok vagy bármit csinálok se megy 35 fok fölé.
1 venti van az északi híd bordáján, de az is csak neki van támasztva, mert a videókarira fújja a levegőt, úgyhogy a lap szinte nem is kap abból semmit.ez most nem kötekedés, hogy de pedig ez a leg...leg...leg..., csak én amikor vásároltam, (kb 3 hete) nem ért volna meg nekem plusz Xe ft-ot hogy most 2-3 fokkal hidegebb legyen.
de ki tudja, lehet hogy 4tom4nti-nak számít majd a kisebb hőfok
Új hozzászólás Aktív témák
- iPad topik
- Diablo IV
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Ukrajnai háború
- Autós topik
- Okos Otthon / Smart Home
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- További aktív témák...
- Lenovo magyar laptop billentyűzetre van szükséged? Akármelyik verzióban segítünk!
- Új! Targus - USB-C Dual HDMI 4K HUB - 2 HDMI-vel. Saját töltő nélkül 2 monitorral (120Hz)
- BESZÁMÍTÁS! ASROCK H310CM i5 8600K 16GB DDR4 960 GB SSD RTX 3060Ti 8GB Rampage SHIVA Zalman 600W
- LG 34GS95UE - 34" Ívelt OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / 1300 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
- MacBook felvásárlás!! MacBook, MacBook Air, MacBook Pro
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest