Új hozzászólás Aktív témák
-
g0tcha
tag
köszi a hatékony választ, előző beállításokkal + válaszoddal kiegészítve elindult 385ös FSB-n is. Ez jó jel, eddig ez volt a felső határom. Kérdésem még az lenne hogy northbridge fesz most 1.4 V-on van, de itt is volt még feljebb állítási lehetőség, igazából nem tudom, hogy mit befolyásolok azzal ha azt emelem, nem is akarom túlfeszelni, de érdekelne erről amit tudni lehet. Most próbálkozok egyelőre még FSB emeléssel, csak, hogy lássam mennyit bírnak ramok proci, aztán 1 hűtőcsere illetve stabilitástesztek..
jelenlegi változtatásaim jumperfree részben:
cpu-pcie spread spectrum : disabled
command rate : 2T
cpu voltage : emelve 1.425V ig kb
Dram voltage : 2,1 V
FSB, NB : 1,4 V
PLL : 1,7itt van még valami cpu ratio féleség ami auton van de vannak ilyen beállításai pl 0.61x
ez mire való? hagyhatom e auton, olyanhoz nem szeretnék nyulni amiről fogalmam sincs, mert még felrobban a beépített C4a többi értéket itt auto hagytam, még a proci beállításnál kikapcsoltam azt az opciót hogy ne vegye vissza a kakaót üresjárásban.
Új hozzászólás Aktív témák
- Mobil flották
- Forza sorozat (Horizon/Motorsport)
- Polgári repülőgép-szimulátorok
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- LEGO klub
- Háztartási gépek
- Feltörték a PROHARDVER!-es regisztrációmat! (vagy elvesztettem a belépési emailcímet, 2FA-t)
- Huawei Watch GT 5 Pro - egészség + stílus
- Eredeti játékok OFF topik
- Tesla topik
- További aktív témák...
- Honor Magic 7 Pro 512GB / 12GB RAM / Fekete / Független / Újszerű állapot / 3 év gyári garanciával!
- Csere-Beszámítás! Számítógép játékra! R7 3700X / RTX 2070S / 32GB DDR4 / 512GB SSD
- iKing.Hu - Samsung Z Flip 6 - Silver Shadow - Használt, szép állapot
- Samsung Galaxy Tab A8 32GB, Újszerű, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 14 128GB,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest