- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- Továbbfejlődött a Keychron egéralternatívája a Logitech MX Masterre
- Feketehalálra váltja a kékhalált a Microsoft
- TCL LCD és LED TV-k
- Hobby elektronika
- Micro Four Thirds
- RAM topik
- Gaming notebook topik
- Apple asztali gépek
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
Aktív témák
-
-
RudiG
tag
Hát figy, ilyen időtávlatra lehet jobban jársz 2x1024 -el,de az egyelőre elég sokba kerül és 1 éves időtávlatba-s talán később is-elég lehet a 2x512 (nekem is ennyi van és egyelőre jól megvagyok vele).Szerintem jelenleg nem jársz annyival jobban,mint amennyivel többe kerül és ez későbbse fog változni,mivel feltehetőleg egyre olcsóbb lesz a ram.SZVSZ...
Videós nem kijelzőszéléig érőképre mit szootok? -
Louis Gara
tag
enyém még nincs egy hónapos viszont a vicc:
full capacity: 61815
most az akkut benne hagyom folyamatosan, nélküle nem is nagyon hordom, lehet, hogy jót tesz neki, hogyha sokszor viszedAmúgy a telomat össze-vissza töltöm és több mint egy éves de még mindig 3-4 nap.
A lap jó ötlet! -
RudiG
tag
Ez mosz ilyen vicc, vagy azt jelenti,hogy nagy átlagban 2x-esen lehet hasnálni, egyébként halál? huuuuu
Még vm kicsit más:
Nemtom ti hogy vagytok vele, de nekem semmit nem akar kitenni fullscreenben fullscreenre. Tehát akármelyik lejátszooba fullscreen-en szeretnék nézni 1 szélesvásznu filmet, pl 2fast2fjúriuszt, azt uugy rakja ki fullra, hogy a tetején marad csík, az alján marad csík (ugye ez normális még a szélesvásznu kijelzo ellenére is),DE JOO ÉS BAL OLDALON is marad csík. Ergoa kép közepén van 1 majdnem fullscreen négyzet amiben a film megy. Ez most mi mé hogy mé? -
hzcs
senior tag
Nem minden olcsón vehető lemezt cmc gyárt. Ha jól tudom, a ritek is cmc-ritek alapú. A 4x-es ridisc G04, a 8x-os G05 alapú, ami sztem nem a rosszak közül való. Bár én Philipset is vettem, ami Fujifilm alapú, de a hatás ugyanaz: szar lesz.
Az fw-t meg frissítgesse a fene: ha tényleg hatásos lenne, a szarsung is azzal adná ki. Mert remélem nem az antiminőségre megy, de kétségkívül mindig ez sikerül neki.
Tényleg kéne valamit tenni, mert ez nem állapot hogy mindenkinek szar, mindenki szidja, mindenki szól a cégeknek hogy ez az író nem kóser, és ennek ellenére azt merészelik mondani pl szobatársamnak is, hoyg eddig senki nem panaszkodott rá.
Kéne linkeket gyűjteni ami ezekkel az írókkal foglalkozik és elküldeni a szervizeknek
Szerk: tényleg hatással lehet az íróprogi a megírt lemez minőségére? Én ezt hülyeségnek tartom, de nem kizárt. Nero 6.6.0.14-et használok, gyárilag is nerot adtak hozzá. Meggyónom bűnöm: ez crackes, de ennek ellenére nem cserélem le
[Szerkesztve] -
becksim
aktív tag
Az akksinál nagyonnemmidegy, hogy lítiumos-e vagy régi nikkel-kadmium/metálhidrid.
Teljesen más elven működik, és más kezelést igényel. A lítiumosnak tutira nem jó, ha totál lemeríted, a telók is előbb lekapcsolják magukat, mielőtt kimerül az akksi.
Nikkelesnél pont fordítva: az a tuti ha fullra lemeríted tölltés előtt, és rátölteni nem ajánlott. -
Fifi
őstag
Ez komoly vagy csak lemaradt a smiley
Ez a linuxos bekezdésre vonatkozott.
Tessék legalább egy linuxos live cd-vel bootolni, de win alól az everest txt-ben mentett riportja is megteszi. ;)
Bye, Fifi
Ps: jah meg nem lscpi -w, hanem lspci -vv, de a többi stimmel
[Szerkesztve] -
jani0625
aktív tag
nem tudom mennyi köze van egy ilyen akksinak egy teló akksihoz,de sztem sok, ha mind2 lithiumos.
a ph-n volt egy cikk az akksikról és ott azt írták hogy a lithiumosat nem jó teljesen lemeríteni és ezt már máshol is olvastam. akkor érdemes tölteni legkésőbb ha 9%os a töltöttség(hogy miért pont ennél azt nem tudom) de ez alá ne menjen. én így tudom,de javítsatok ki ha nem így van. -
hzcs
senior tag
Hi!
Nekem a neroval a sárga szektorok szaporodnak meg. De még gyári cd olvasásánál is. Tehát így van ahogy mondod, olvasónak is szar. Samsung fuck!
NSE: szerdán elvitték a gépem (futárszolgálat), csütörtökre odaért, felhívtak, hogy a munkaasztalon van a gép, de semmi baja. Mondtam hogy de. Kb 5-6 dvd-t rontottam el, köztük Ridisc, Bulkpaq, és Philips. Írtam 2x, 4x, 8x, de mindehogy szar a nero szerint. Tehát mondtam hogy igenis szar. Erre azt mondták, hogy náluk nem volt szar, de kicserélik. Megkérdeztem, hogy ugyanilyen sz*rosf*sos Samsungot kapok-e, azt mondták hogy vagy ilyet, vagy jobbat az Asus álláspontja szerint. Erre mondtam nekik, hogyha ugyanilyenre cserélik, akkor valószínű találkoznak a géppel nemsokára. Erre nem tudott mit mondani.
Már csak azt remélem, hogy nem ez a rattyer márka kerül bele. És remélem az LG nem gyárt ilyen vékony írót, mert azt is rühellem
Keddre várom az árut, szerintem hozzák. -
Louis Gara
tag
Sztem ezekben Samsung dvd író van, bár lehet nem mondok újdonságot. Az asztalimban is samsung van, annál szarabb irót még soha nem láttam, és ez aggaszt is a notimban, hogy valszek ez is olyan lehet, azt már vittem vissza, és jó volt egy napig, megint rossz, de lusta vagyok visszavinni. Szerintetek ha a notiban elromlik akkor csak azt cserélik, mivel kivehető, ha jól tudom?
-
hpszi
tag
Köszi, most én is egy AcerTM2413WLMi-t adtam vissza.
Mivel Sulinetre akarom venni (-60eFt) ezért eléggé behatárolt a választék és WXGA-ból (ebben az árkategóriában -250eFt) nem nagyon van más.
tudom jobb lenne a Centrinos, de ez már nekem így is drága.
A TravelMate a ''hajlított'' billentyűzete, meg a ''navi'' gombjai miatt tetszett meg, és egy csomó minden miatt nem. Pl. hogy folyamatosan megy a ventillátor, jobb esetben, csak fél percenként kapcsol be egy percreamúgy jó kis gép.
De gondoltam akkor már veszek egy olyat, amiben ''rendes'' akku van, 2 év világ gari, nagyobb vincsi, webkamerakártyaolvasó, S-video.
A +512MB RAM-ot úgy értetted, hogy a meglévő 512MB mellé?
Nálam 10-nél kevesebb ablak ritkán van nyitva, de gondoltam az IE-nek, Wordnek, Outlooknak talán csak elég ennyi - persze a video RAM ebből 200MB.
Ha majd túl sokat swappel, akkor veszek bele - talán akkor olcsóbb is lesz.
köszi az infokat, ha van még, jöhet - minden részlet érdekel! -
hpszi
tag
Helló Delimo!
Én is ilyet néztem most ki magamnak, de egy kicsit tartok a ''részletektől'' ezért kérdezősködöm:
- mennyire melegszik? tudom (láttam) ezt a témát már vettétek korábban más gépeknél, de ez (A6R) még csak nem is Centrinos
engem az nem zavar, ha meleg, de az igen, ha percenként felbőg a ventillátor, meg az is, ha folyamatosan megy és sistereg
- mennyire lehet ''fürgévé'' érzékennyé tenni a touchpad-ot? fel kell emelni az ujjad, hogy az egyik végéből a másikba áthúzd az egeret?
- hányszorosan tud DVD-t írni? és ugye 2 rétegűt is tud?
- mit kell még róla tudni? mi a tapasztalatotok?
Nem akarok Acer<->Asus vitát nyitni - most pont egy hasonló kategóriájú Acert fogok visszavinni (TM2413WLMi), mert állandóan megy a ventillátor, ha hálózatról használom. -
Pozitron
tag
Természetesen nem dobálunk meg, sztem mindenki szívesen fogadja a jó tanácsot, viszont ez a gép hmm...
1.4-es cerka, ebbe is ugyanolyan kategóriájú videokártya van, sőt annyival még rosszabb is hogy max 64 megát tud ellopni magának a rendszermemből... és amit én még hiányolok az a kártyaolvasó, nekem ez is szempont volt, mert hasznát tudom venni.
Ellenben, 3 év gari van rá a 2 év helyett ez elég bíztató, az akksija ugyanolyan teljesítményű, 60 gigás 5400rpm vinyó van benne ez is jobb de a memó kisebb órajelen zötyög és mindemellett bő egy tizessel drágább mint az asus amit megrendeltem... -
Pozitron
tag
Megnéztem ezt az A6R-t de az egyik az hogy túl ''drága'' 180-ról indult a keretem már így is 200 felett vagyok... A másik hogy nekem mindenképpen AMD kell... (megrögzött AMD-s vagyok)
. Az viszont tény hogy abba normálisabb vidikari van. Megaztán ha jól látom azt nem is lehet sulinetbe kapni?!?
-
Sytex
tag
-
szijartg
őstag
oké. az szép és jó. de nekem az a gondom, hogy super performancon megy ha váltóáramról tudom üzemeltetni, és ott majdnem mindig megy a venti. a proci az 100%on meg a venti is. legalábbis azt irja ki a power4 vagy micsoda. de ha azt kiiktatom a power optionsban és laptopként megy akkor már a speedstep is bekapcsol. mert systemben már változik a proci mhz-e. és akkor nem megy mindig a venti, csak mikor eléri a 43 fokot. én az hittem hogy ezekre van külön progi ami külön szabályozza a ventit meg....
a másik gondom meg az hogy ugye 64megás nvidia van benne és a rendszer memóriájából huzza le a maradékot hogy kiegészitse magát 256-ra. de nekem nem kell hogy akkora legyen a mérete. és nem találtam meg seholsem ahol vissza lehetne állítani.
aki tud az lécci segítsen.
csak ennyi a gondom a géppel. amúgy minden szép és frankó.
igaz a táskája egy kicsit kicsi neki. alig tudom beletenni, de majd talán jövő hónapban tudok venni egy nagyobbat.
Aktív témák
Hirdetés
- Milyen autót vegyek?
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- Továbbfejlődött a Keychron egéralternatívája a Logitech MX Masterre
- Lexus, Toyota topik
- Motorola Edge 50 Fusion - jó fogás
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Spórolós topik
- Mobil flották
- További aktív témák...
- ZBook Studio 15 G8 15.6" FHD IPS i7-11850H RTX A2000 32GB 512GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- Latitude 7440 14" FHD+ IPS i7-1355U 16GB 512GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- Thinkpad X13 Gen2i 13.3" FHD+ IPS i7-1185G7 16GB 512GB NVMe gar
- T14s Gen4 14" FHD+ IPS érintő Ryzen 5 PRO 7540U 16GB 256GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- 27% Számlával! HP EliteBook 845 G8! Ryzen 5 PRO 5650U, 16GB RAM, 256GB SSD
- SanDisk Extreme Portable 8TB (SDSSDE61-8T00-G25)
- ÚJ Apple Macbook Air 15,3 M4 10C CPU/10C GPU/16GB/256GB - Ezüst -(2025) - 3 év gari - MAGYAR
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Dixit 4 Eredet (bontatlan, fóliás kártyacsomag)
- AKCIÓ! Apple MacBook PRO 15" 2018 i9 32GB 500GB 560X 4GB notebook garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest