Aktív témák
-
becksim
aktív tag
Láttátok a címlapon?
Egy kis nyalánkság, fanoknak: [link] -
becksim
aktív tag
válasz
.::cHeKkk::. #1434 üzenetére
Ja, én is úgy tudom, hogy nincs az asusnak telós pda-kombója. Én speciel nem is szeretenék, mert azért a telót tényleg mindíg magammal kell vinnam mindenhová, a pda-t pedig néha otthonhagyom.
Mert bár a 620 az egyik legapróbb és legkönnyebb cucc, mégis 2x akkora , mint egy közepes teló.
Mindenképp menj el tapizni valahová, hogy élőben is lásd a gépeket! És ne hidd el, hogy pl miket irkálnak ki a mediamartktba a speckókról, mert a 620at megszületése óta 200as prockóval hirdetik, holott 400valamennyin megy
Arról nem beszélve, hogy hihetetlen drágán árulják a cuccot -
becksim
aktív tag
válasz
.::cHeKkk::. #1425 üzenetére
Nekem egy A620as pda-m van, kb két éve, és azt kell mondjam, hogy überkirály mínőség!
Még egy hardveremmel nem voltam ilyen elégedett! Ezért is veszek most asus notit.
Több, mint két éves gép, de pl a kijelzője szarráveri a mostani csúcskategóriás hp-ket is. Mindent tud, mint a mostaniak, egyedül a wifi hiányzik belőle és slussz.
Kétszer ejtettem le betonra, tok nélkül! Pattogott! És semmi baja, kicsit karcos lett a szélén a borítás. Egy dell axim tutra nem bírná ezt ki, a hp-k meg főleg, azokról pár hónap után magátol potyog az alkatrész... -
becksim
aktív tag
Garival szerintem nem lesz gondod, mert viheted a legközelebbi gar.szervízbe, akárhol is vetted. Világgaris. Ugyhogy nehogy ne az edigitalban vedd meg! Ingyen lehozzák!
Megnéztem a speckóit ennek a gépnek, háááát, brutálkirály!
x700assal! Ezért az árért!!
Hülye, aki nem asus notit vesz mostanság!
Én A6U5050est rendelek a feleségemnek, 220k-ért, mert Ő sosem játszik, de ha magamnak kéne a cucc, tutira erre vetném ki a hálót! -
becksim
aktív tag
-
becksim
aktív tag
Az akksinál nagyonnemmidegy, hogy lítiumos-e vagy régi nikkel-kadmium/metálhidrid.
Teljesen más elven működik, és más kezelést igényel. A lítiumosnak tutira nem jó, ha totál lemeríted, a telók is előbb lekapcsolják magukat, mielőtt kimerül az akksi.
Nikkelesnél pont fordítva: az a tuti ha fullra lemeríted tölltés előtt, és rátölteni nem ajánlott. -
becksim
aktív tag
válasz
Louis Gara #1327 üzenetére
Én úgy tudom, a lítiumos akkunak azzal ártassz a legtöbbet, ha nem használod. Az a jó, ha mindíg van benne pici ionáramlás jobbra-balra. De ezt majd nálam nagyobb szakértők biztos jobban kifejtik.
A nikkeles volt az a típus, amire nem volt ajánlott rátölteni, teljes kisütés nélkül. -
becksim
aktív tag
huhh, valakinek valahol belinkeletem egy sulinetes 5050est.
asszem az eggyel régebbi ''milyen notebookot vegyek'' topik végefele van. Nem a mostaniba, mert az most indult pár napja.
Megkerestem: [link]
Azért nem árt még keresgélned, hát van olcsóbban is valahol.
[Szerkesztve] -
becksim
aktív tag
válasz
Filterheadz #1281 üzenetére
Lehet, én eddig max 3mat sütöttem az uj gépemen, a 7es neroval. Eddig nem hibázott... De próbálja csak meg!
Bujjék! -
becksim
aktív tag
válasz
Csabeeka #1239 üzenetére
Hát igen... én nagyon bizom az asusban, mert a pda-m is asus, és extra minőség, hihetetlen, hogy miket kibírt már az elmúlt két évben
Mondjuk asus alaplapokkal már volt gondom, de spongyát rá!
És az asus notik közül egyértelműen az 5050 a best buy, 512 ram és 64 bites procival (ráadásul MT-s Turion, 1M cache-el), 230 pénzért...(jövőre 220)
Csak ez a fránya sis vga ne volna benne... no nembaj, egyet ugyis megkukkantok majd élőbe, mielőtt megveszem. -
becksim
aktív tag
Sziasztok!
Átolvastam a topikot, és igencsak megrémisztettek a SIS 760 vgaról szóló negatív tapasztalatok.
Pedig igencsak kinéztem egy A6U 5050est.
Játékra nemigazán kell majd a noti, de ha a 2d képpel is minőségi gondok vannak, akkor felejtős ez a széria. Van akinél szép a színátmenet? Vagy tényleg ennyire gagyi lenne ez a SIS? -
becksim
aktív tag
Engem konkrétan az A6U-5050 érdekelne, nincs valakinek ilyen cucca? Mik a tapasztalatok?
Aktív témák
- One mobilszolgáltatások
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- A kameraszenzor és az aksi is nőtt a Nubia Z70S Ultrában
- Fűnyíró topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Philips LCD és LED TV-k
- Futás, futópályák
- Analóg fényképezés
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Építő/felújító topik
- További aktív témák...
- Macbook Pro 14" M4 Pro 12/16 mag - 2025 gyártás, 24 GB, 1 TERA, 100% - Apple garancia, magyar (48)
- Macbook Pro 16" M4 Pro 14/20 mag - 2025 gyártás, 24 GB, 1 TERA, 100% - Apple garancia, magyar (45)
- Új Thinkpad P1 Gen 6, FHD+ IPS, i7-13700H, NVIDIA A2000 Ada -8GB-, 64GB , 1TB NVMe, Magyar vil bill
- Csere-Beszámítás! MSI Katana GF66 Gamer laptop! I7 12700H / RTX 3070 / 16GB DDR4 / 500GB SSD
- Dell 3420 14" /i5 11gen / 8GB RAM/256GB SSD/ Szép állapotban / 12 hónap jótállással
- LG 27GP95RP - 27" Nano IPS - UHD 4K - 160Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium PRO - HDR 600
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS!ASUS B650M R5 7600X 64GB DDR5 1TB SSD RTX 3080Ti 12GB Be Quiet! Pure Base 500FX ASUS1000W
- Bomba ár! HP ProBook 430 G3 - i5-6GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 13,3" HD I Cam I W10 I Garancia!
- LG 27GR93U-B - 27" IPS - UHD 4K - 144Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDR 400
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest