- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Milyen TV-t vegyek?
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Google Chromecast topic
- Milyen széket vegyek?
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- AMD Navi Radeon™ RX 6xxx sorozat
- Bluetooth hangszórók
Aktív témák
-
ponti_ak
addikt
Hi,
Köszi az infót, nekem hasznos, mert az ati3duag.dll nekem is szarakszik néha. Kipróbálom, és leírom, hogy mi a tapsztalatom. Rendszertelenül szokott behalni, de ha nem lesz többet ilyen, akkor majd örülök...
A linket azért be tudnád tenni mégegyszer? Nem látszik..Köcce.
-
hpszi
tag
találtam magamnak egy ilyet, hátha valakinek jó lesz még:
ati3duag.dll leállítja a rendszert
miért?
Böngészés. Nyugalom. Firefox. Mindenféle. Klikk itt. Klikk ott. Megunás. Bezárás. Csodálkozás. Kék halál-ozás. Csodálkozás. ati3duag.dll blabla olvasás. Csodálkozás. Restartolás, ha már magától nem autórestartolás. Majd véletlenszerűen történet ismétlődés. Valamint ha java programozás és valamit nagyon elrontás. Vagy csak kicsit. Szintén kék halál-ozás. Vonaton dolgozni igy lehetetlenkedés, nyugtalanodás. Ezt megírás.
update:
Ráunás, kurvannyázás. Guglizás, következőt találás:
Ez valami mittudomain, de tényleg. De a lényeg hogy van megoldás:
1. Start->Control Panel->System
2. Click the Advanced Tab
3. Click the Environment Variables button
4. Click the New button
5. For Variable name:_JAVA_OPTIONS
6. For Variable valuesun.java2d.d3d=false
7. Click OK button.
8. Click OK button.
9. Click OK button.
link
hiba megszűnt. ennyi. (örülés.) -
DeimoS
csendes tag
- mennyire melegszik? tudom (láttam) ezt a témát már vettétek korábban más gépeknél, de ez (A6R) még csak nem is Centrinos
engem az nem zavar, ha meleg, de az igen, ha percenként felbőg a ventillátor, meg az is, ha folyamatosan megy és sistereg
Nem veszélyes, de jobban járnál egy dothanessel, az extrém módon leórajelezi magát. Nekem így az a6va hűtője alig kapcsol be.
- mennyire lehet ''fürgévé'' érzékennyé tenni a touchpad-ot? fel kell emelni az ujjad, hogy az egyik végéből a másikba áthúzd az egeret?
Na, ezt du megnézem, most nincs nálam a gép, de sztem igen. Adnak hozzá úesbés lodzsitek egeret.
- hányszorosan tud DVD-t írni? és ugye 2 rétegűt is tud?TSSTcorp L-532A(DVD+R/+R DL/-R/+RW/-RW/CD-R/CD-RW: 8/2,4/8/4/4/24/10
- mit kell még róla tudni? mi a tapasztalatotok?
Jó gép, jobb mint a f*s acer. Acerből eddig 50% a hibaarányunk (2-ből 1 2413asok bár ma vagy javulni fog vagy romlani). Asusból közvetlen kapcsolatom volt eddig 5-tel, (2 a6va, a6r, 2 5010l), és mind jó volt.
Ja és még azt kérdezném, hogy eléggé le lehet-e halványítani a TFT-t?
Lehet, de jobb ha inkább lámpát kapcsolsz mellette és nem sötétben dolgozol ha nem akarod idő előtt elbni a szemed.
Annyit még róla, hogy a +512 memóriát azért megkívánja...
Aktív témák
Hirdetés
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Magisk
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Xbox Series X|S
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Megvan a Pura 80 nemzetközi startja
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Külföldi SIM-ek itthon
- Milyen TV-t vegyek?
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- További aktív témák...
- MSI Cyborg 15 A13VF - 15.6"FHD 144Hz - i7-13620H - 16GB - 512GB - RTX 4060 - Win11 - 1,5 év garancia
- Akciós HP Elitebook 840 G4
- Macbook Air M2 8/256 100% akku
- MACBOOK PRO 2021 14.2" M1 PRO (8/14 mag 16GB 500GB, 14 ciklussal, Üzletből ,. garanciával
- Apple MacBook Pro Retina 13" 2020 i5-10.gen 16GB/512GB SSD, Nagyon jó akku, Garancia, üzletből
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- MSI Cyborg 15 A13VF - 15.6"FHD 144Hz - i7-13620H - 16GB - 512GB - RTX 4060 - Win11 - 1,5 év garancia
- TP-Link Archer C1200 Router eladó (1200 Mb/s Wi-Fi)
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Intel i9 14900KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Samsung Galaxy S6 Lite (2022) , 4/64 GB ,Wi-fi
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest