Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
NoOne92
csendes tag
válasz
HartgeH3-2.8
üzenetére
Szia,
Nem, sajnos AC-n belül nem látok semmilyen állítási lehetőséget.
Hogy ennek mi oka nem tudom, de ahogy írtam BIOS-ra tippelek. Gondolom fejlesztések okán az újabbakba bele kerültek ezek a funkciók de az enyém a "korlátjai" okán nem képes rá.
Bios-ba nem sokat szoktam mászkálni. Sajnos Budget felhasználó vagyok. Ennek okán nem szeretem állítgatni.
Azt sajnos nem tudom, hogy mikor kapcsolnak be a ventijeim. De azt tudom, hogy sima Heartstone közben is felmegy a CPU 60% főle, performance módba. Turboba azért jobba pörög s hűt azt észre vettem.
A padot csak komolyabb játéknál szoktam bekapcsolni. De ezután mindig bekapcsolom bármit játszok.Figyelni az AC-val szoktam vagy az Nvidia Experiance-val. Bár ott nekem csak a VGA hőfokát írja ki.
Esetleg nem tudod az itt megnevezett CPU-teljesítmény-növelési üzemmódok pontosan mit takarnak?
Ez a fokozott, ha hatékony nekem nem mond semmit de a többi beállítási lehetőség sem sajnos...
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen monitort vegyek?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- EAFC 26
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- E-book olvasók
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Kezünkben a mélynyomóval szerelt Redmi K90 Pro Max
- Opel topik
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- További aktív témák...
- ZBook Fury 16 G9 16" FHD+ IPS i7-12800HX RTX A2000 32GB 1TB NVMe ujjlolv IR kam gar
- ASUS ROG Strix SCAR 17 prémium gamer laptop, Ryzen 9 5900HX, RTX 3080, karcmentes állapotban
- Dell Latitude 5450 14" FHD IPS i7-1355U 16GB 512GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- Lenovo Legion 5 brutális gamer laptop munkaállomás, i9-14900HX, RTX 4060, szép állapotban
- P14s Gen5 14.5" 3K IPS Intel Ultra 7 165H RTX 500 Ada 32GB 1TB NVMe magyar vbill ujjlolv IR kam gar
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 128GB Starlight- 1 ÉV GARANCIA, Kártyafüggetlen,MS3435
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3576, 90% Akkumulátor
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 256GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3074, 100% Akkumulátor
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro Max 256GB Black Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3004
- REFURBISHED - Lenovo ThinkPad 40A9 USB-C Dock (ELKELTEK) - CSAK RENDELÉSRE
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Pyttawrx