- Kábeleket és csövezést rejtő "kirakatház" a GameMax logójával
- Felvarrták az Arctic rackmount rendszerekhez szánt CPU-hűtőjének ráncait
- Háromféle kivitelben, és nem kis kapacitásokkal jönnek a Micron 6550 ION SSD-i
- Már a Samsung sem szolgálja ki modern AI lapkákkal Kínát
- Havazáshoz igazított kiadás kap a Steam Deck OLED
Új hozzászólás Aktív témák
-
Adams15
aktív tag
Úgy volt, de addig hezitáltam, hogy melyiket.. hogy végül nem. Túl sok a lehetőség
Az M7400 és az M3701 kijelzői között van amúgy különbség?
Az látom h a 7400 procija kicsit jobb pl. Milyen különbségek vannak még?
Van ez a dial pad, az ha jól látom csak a 7400-on van.
Az igaz, hogy az M3701 kijelzője 600 nit, az M7400 pedig 400 nit?? -
Adams15
aktív tag
Vagy így könnyen billeg. Ha ráteszem az ujjaimat, akkor a laptop felém eső részénél a touchpad lebillen
-
Adams15
aktív tag
Csináltam egy videot is róla: [link]
-
-
jlaci74
aktív tag
válasz Adams15 #33659 üzenetére
Megnéztem a videódat, de a lényeg nem jön át, hogy mekkora erővel nyomod a touchpadot, hogy kattanjon.
Szemre az enyém is így működik, de ez akkor derülne ki ha egymás mellett lenne a két gép. Az a tuti ha megmutatod a forgalmazónak ill. te magad próbálsz ki egy másik ilyen modellt . -
Kapanyél
őstag
Üdv!
Nem sok találatot dobott a topic, bár a konkrét megoldás szerepel, csak abból nehéz kitalálni, hogy az kell.
Egy Pro Duo boldog gazdája vagyok és az első napon már meg is hülyült a ScreenPad+. A jelenség, hogy tapipadként kezd üzemelni, és nagyjából csak a fő kijelzőn lehet mocorogni vele. Érdekes módon azon függőlegesen is mindkét végét elérni így, hiába fele olyan magas csak. Tehát egy kezdő számára elhiteti, hogy így a jó és csak valami elállítódott… Egy YT videó alatti kommentben találtam a megoldásra, a gyári optimizerre.A gép egyébként szuper, de sok dolog nem jön át a videós tesztekből:
- fém az egész szinte, ahol a képeken kérdéses - ez jó
- nincsen rajta Kensington zár (sosem érdekelt, de ezt sem mindig hoznám haza az irodából)
- talán a fém ház miatt is, de a brutál hardver alaphangon ontja magából a meleget. A ventilátort nem hallani közben. Egy Legion ezerszer jobb ebből a szempontból, amiért az csak hátra fújja ki a levegőt.
- a screenpadról el szokták mondani, hogy nem hajlik föl eléggé - és tényleg. Hiába IPS, ilyen hegyes szögből már jelentős a kontrasztvesztés
- nehéz a 2,3 kg
- a tapipados numpad nem mindig fogja az adást, néha ki-be kell kapcsolni
- a Windows Hello kamera infra LED-jének fénye átüt az OLED alól vagy mittudomén honnan, de körülötte (alatta) a kijelző is villódzik kicsit
- a toll mintha nem windows érintőceruzaként jelenne meg, hanem az Asus saját cucca. Konfigurálni a gombokat még nem tudtam
- kell egy port replikátor is hozzá, vagy legalább egy ilyen hűtőpad, mert az egyetlen USB-A port hamar elfogy
- a wifije 1,5 Gbps-t vitt tegnap speedtest szerintHús vagyook, hús, hús, hús, hús, húús!
-
HARDVERAPRÓD
-
Bálnaborjú
tag
Sziasztok, egy expertbook P2451FA -ban a gyári 8Gb RAM mellé tennék be egy 16 v. 32 Gb-os modult. Kérdés, hogy ebben az esetben dual channel sebességgel működne ? (legalábbis az átfedő 2x8Gb).
-
B-L-A-C-K
titán
Sziasztok!
Asus Vivobook Pro 14X-be lehet plusz memóriát rakni?
-
Edge
veterán
válasz Kapanyél #33664 üzenetére
"Egy Legion ezerszer jobb ebből a szempontból, amiért az csak hátra fújja ki a levegőt."
Hát a Legion inkább a ROG Strix-nek megfeleltethető ebből a szempontból(is), a hűtés ugyanúgy hátra fúj.Bálnaborjú:
nem, egyforma méretűnek kell lennie a RAM-oknak a dual-hoz, igazából csak ez az egy feltétele van még különböző gyártmányúak is lehetnek. Persze ha biztosra akarsz menni ugyanakkora ugyanolyan gyártmány és timing-ü ramokat használj.B-L-A-C-K:
sajnos nem lehet(alaplapra van forrasztva és nincs slot).[ Szerkesztve ]
Többékevésbé: éééééééééééé bbb
-
Bálnaborjú
tag
Ha esetleg volna itt P2451FA-EB0708 vagy B7402FEA-L90442 tulajdonos, arról szeretnék érdeklődni, hogy gyárilag egy vagy két ram modul volt benne? Köszi.
-
BMS
őstag
Hali
Van egy Tuf gaming A17-es gépem(16 giga 4800mhz ram,3050ti vga),normális ha játék közben(wow) akár 90 fokra is felmegy a cpu hőmérséklete?Böngészés közben meg ilyen 65-70 fok?
Illetve milyen power saving beállítás az ajánlott? Nekem most kiegyensúlyozottan van. Van értelme átrakni asus recommend-re? Az armoury crate-en kívül kell más szoftvert felraknom hozzá?"You will be remembered as the King who sacrificed his life... for NOTHING"
-
B-L-A-C-K
titán
Nemrég vettem egy Vivobook Pro 14-et, maximálisan megvagyok elégedve vele, viszont 1 dolgot nem tudok megoldani... Minden notimnál a színeket kalibrálom magamnak, itt is kicsit a kontraszton állítottam intel vezérlőközpontban, és minden újra indításnál, vagy kijelentkezésnél elfelejti....Úgy hogy amúgy az intel vezérlő központba aktív a szín profilom újraindítás/kijelentkezés után is, ilyenkor megint rá kell nyomni hogy úgy is jelenjelek meg a színek (Win10-es az oprendszer).
Valami ötlet?
[ Szerkesztve ]
-
BMS
őstag
[link] Innen ajánlott valami drivert felrakni ?
"You will be remembered as the King who sacrificed his life... for NOTHING"
-
zkiss0
tag
Sziasztok! Sok utazós munkához keresek laptopot és a Zenbookok tetszenek. Um425 és ux425 között megy a gondolkodás. Szerintem a processzorok ma már mindent tudnak ami Office munkához kell. A zaj és az üzemidő a kérdéses. A fülhallgatóról már lemondtam... Csendes legyen és bírjon 9-10 óra munkát.
Zenbook jó érre?
KösziWindows XP, mert megérdemled! :-)
-
tomp
félisten
Sziasztok!
Pár napja lecseréltem a régi K53SC-t egy ExpertBook B1 B1500-ra. Minden szuper viszont a hűtés vezérlést nem értem!
Ha hajtva van a CPU akkor addig megy a hűtés amíg a kijelző is megy! Ahogyan lekapcsol vagy lehajtom, a hűtés is lemegy alapra így a hőfok 95fokig is felmegy. Ahogy újra aktív a kijelző azonnal elkezd süvíteni a hűtő, hogy levigye a hőfokot.
MyAsus-ban a hűtés "Szabványos mód"-ra van kapcsolva de "Teljesítmény" módon is ugyan ezt csinálja. Rá lehet venni valahogy, hogy offolt kijelzővel vagy lecsukva is menjen rendesen a hűtés? -
bkiky01
senior tag
válasz zkiss0 #33687 üzenetére
Nekem is ezek voltak a kiszemeltek tavaly novemberben, igaz a 13,3 colos verziói.. Minél könnyebb, kisebb, halkabb, na meg persze nekem az oled is cél volt.. Ryzen 5 lett a befutó, meglepően gyors, venti kb Windows frissítésnél dolgozik csak és akksi több, mint 10 órát elmegy. Előtte még nem láttam ilyent notebooknál. Amúgy egyikkel sem lőssz mellé..
-
timelord1987
őstag
Sziasztok!
Ez a laptop milyennek számít?
180E Ft-ot megér?
ASUS VivoBook X515FA-BQ060T Szürke laptop (15,6" FHD/Core i3/8GB/256 GB SSD/Win10H)
Milyen márkának számít az Asus? Milyen programok vannak rátelepítve gyárilag? -
HARDVERAPRÓD
válasz timelord1987 #33698 üzenetére
Szia.
Asusnál is vannak gyenge szériák (ezt nem így nézzük már), mint ez is. Sajnos gyenge a műanyag, nem ajánlott vétel. Ezen Win10 home oprendszer van előtelepítve. Biztos vannak még rajta az Asus saját hülyeséhei, más nincs rajta.
Jobban járnál ennyiér, vagy még olcsóbban is valami használt üzleti modellel. PL: Dell Latitude egyes modelljei pl 7x sorozat, vagy HP ProBook, vagy FJS Esprimo (made in Japan).. stb modellek
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Legion 5 15ARH7 15.6" FHD IPS Ryzen 5 6600H RTX 3050Ti 16GB 512GB NVMe magyar vbill gar
- ÁR ALATThinkPad Thunderbolt 3 Dock (40AC) úttörő, 13 portos dokkoló megoldás akár ingyenes szállítás
- Dell Precision 5550 - CORE I7-10850H 2.70 GHZ/32GBb/2TB SSD/
- 7320 2-in-1 27% 13" FHD+ IPS érintő i7-1180G7 16GB 512GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- Latitude 5290 2-in-1 12.3" FHD IPS érintő i5-8250U 8GB 256GB ujjlolv 4G LTE gar
- Dell Latitude 3590, 15,6" FHD, I5-8350U, 8GB DDR4, 256GB NVMe SSD, WIN 10/11, Számla, Garancia
- ASUS ROG STRIX G15 G513IE (R7 4800H, 32 GB DDR4, 3050Ti, 512+512 M2)
- Eredeti (gyári) új, HP (TPN-CA10) 65W notebook töltő
- Acer Nitro 5 i7
- Eladó DELL Latitude 5410 (i5-10210U, 16GB RAM, 256GB SSD) számlával és 1 év garival
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest