- Radeon RX 9060 XT: Ezt aztán jól meghúzták
- Atomenergiával dübörögnek tovább az Amazon adatközpontok, SMR-ek is jöhetnek
- Macron betiltatná az EU-ban a közösségi médiát a 15 év alattiaknak
- Az NVIDIA ipari AI-felhőt épít a németeknek, együtt az OpenAI és a Google
- Két új Ryzen közül választhatnak a kézikonzolok
- Autós kamerák
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Milyen videókártyát?
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Házi hangfal építés
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- TCL LCD és LED TV-k
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
Új hozzászólás Aktív témák
-
Egy tapasztalattal gazdagodtam, meg két uninstallálás + installás élménnyel
Amúgy érdekes ez az AC... felrakom a rendszergazdai fiók alól, de akkor csak a rendszergazdai fiók alól tudom állítgatni, persze UAC engedélyt az kér.
Aztán felrakom a standard fiókom alá is, ott is kér UAC engedélyt, és innentől kezdve mind a két fiókom tudom állítgatni. Mondjuk ez 2021-től kezdve mindig így volt.
Azért kellett ezt most megcsinálni, mert az Aura wallpaper Service már futott, de amúgy nem működött, és hát feleslegesen ne fusson, meg ne zabálja az erőforrásokat, modulárisan meg nem lehet leszedni, csak egyben... így hát ez történt
-
Nem vettem észre ilyesmit rajta. Viszont a csavarokat nem néztem. Régen volt a gyártók trükkje az, hogy tettek rá ilyen dröccsöntött műanyagot, ha az sérült ugrott a garancia.
#34627Digitalis: Megközelítés kérdése. Anyám 2017-es HP laptopjában már 8 GB volt gyárilag. Az pedig új korában 2017-ben 250 E Ft volt csak 7100U-s CPU-val. A mostani telefonomban 8 GB RAM +3 GB RAM Drive van . Nekem meg 2016 óta a PC-mben 32 GB RAM volt. Videókat vágok és szerkesztek, szóval nekem kevéske.
#34628Pyttawrx Ráadásul 36 hónap garanciát írtak. Két másik helyen is láttam, hogy az egyik helyen élettartam garancia volt feltüntetve, ott mára kifutott termék lett:
A kifutott jelzés érdekes, mert nem az van írva, hogy átmenetileg nem elérhető. Ráadásul ez lett volna a favorit, mert itt Debrecenben is van üzletük.
A másik a PCX, ott 60 hónap van rá azaz 5 év:
Ami még eszembe jutott, hogy esetleg a szerviz boltjában nem volt készlet, berendelve meg már ilyen drága lenne.. akkor viszont sietni kell a rendeléssel.
-
-
Előbb utóbb muszáj leszek, de emailt is írok az ASUSnak, a kérdéseimet felteszem, mint pl:
Bármilyen márkájú NVMe-tképes e fogadni pl SAMSUNG 980 / PRO, illetve szeretném 16-ról 32 GB növelni a RAM mennyiséget, és ott is az a kérdés, hogy fogad e bármilyen DDR4 3200-as RAM-ot, mert pl PC-nél is megszívtam a GEIL-el anno, pedig benne volt az ASUS M4A785D-M PRO alaplapnak a könyvében a típus
-
siskad
őstag
Az a baj úgy látom hogy ez az egész erre az ASUS System Control Interface V2-re alapszik, ez kéne az Armoury Crate beállítási lehetőségekhez is (meg egyébként a MyAsus-hoz is kellene hogy lássam a driver frissítéseket, nekem az sem megy). Viszont mikor befejezi a telepítest a System Control Interface V2, kiírja hogy nem teljesen kompatibilis, így bizonyos funkciók nem fognak működni. Így gondolom ezért nem megy az armoury crate sem. Tényleg nem tudom már mi lehetne erre a megoldás, de elég zavaró ahogy össze vissza pörög a venti
-
siskad
őstag
Azóta újrahúztam a windows-t, most délelőtt használtam kicsit a gépet töltő nélkül, így nem jött elő, egyszer sem pörgött fel a venti indokolatlanul. Viszont most rádugtam töltőre, és már pörög is. Úgyhogy valami beállítás kérdése lehet úgy gondolom. A ROG armory-t mióta újraraktam még nem raktam fel, de majd megnézem, de tegnap átfutva a beállításokat én nem láttam ilyet.
-
Gumikacsa94
csendes tag
Rendben köszi, egyelőre csak RAM-ot bővítek akkor, aztán lehet az SSD is szóba jön. Annyit még szeretnék kérdezni, hogy hol érdemes vásárolni (valamint pasztáztatni és RAM bővítést kérni)? Alza-n látom, digiprime-on, radium-on és foramax-on hírdetve a terméket így elsőre.
-
Egyetértünk, az ára kicsit borsos volt, de így 7 nap után egyelőre nincs panaszom
sőt, Pöpec! Habár az armoury crate esetlen és botrányos, látszik mennyire nem figyeltek a user friendly aspektusra, nem baj, majd csak kiforr az is, de én még honlapról való driver töltögetés és install közben ilyen homályzónába sose futottam azelőtt.
Az alap m.2-es SSD-t (512) én békén hagyom, veszek bele egy 2,5-ös 1 terrás Satat meg kap majd pasztát és kész, mint korábban írtam az otthoni 8 GB-s Kingston memóriát már beletettem, öröm-bódottá. Ráadásul tényleg csini a masina és a billentyűzetén jó érzés gépelni, kényelmes a gombok ellenállása. Bár a TUF-okon ettől sokkal nagyobb arrow key-ek voltak, de ez az egyetlen negatívum, ha valami játékban gondot okozna, átrakom a vezetést (vagy novemberben a lóval való vágtát
) a numpados 8-4-5-6 kombóra és viszont lángosra.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Teljes verziós játékok letöltése ingyen
- Autós kamerák
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Milyen légkondit a lakásba?
- BestBuy topik
- Milyen videókártyát?
- Vicces képek
- További aktív témák...
- HP Elitebook 840 G3 laptop (15,6FHD/I5-G8/8GB/256SSD/Magyar/Win11)
- HP Zbook 15 G3 laptop (15,6FHD/I7-G6/16GB/256SSD/AMD2GB/MagyarVilágítós/Win11)
- ÚJ Lenovo Legion Pro 5 16IRX9 - 16" WQXGA 165Hz - i5 14500HX - 32GB - 1TB - RTX 4060 - 3 év garancia
- T14s Gen4 14" FHD+ IPS i7-1365U 16GB 512GB NVMe magyar bill IR kam gar
- ThinkBook 16p Gen3 16" QHD+ IPS Ryzen 5 6600H RTX 3060 16GB 512GB NVMe ujjlolv gar
- Beszámítás! HP Victus 16-R1002NF Gamer notebook - i7 14700HX 16GB RAM 1TB SSD RTX 4070 8GB WIN11
- Azonnali készpénzes INTEL CPU AMD VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X390: i5-G8 I 16GB I 256GB SSD I 13,3" FHD Touch I Cam I W11 I Gari!
- Külföldi csomagszállítás Packeta csomagpontokon keresztül!
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest