Hirdetés
Legfrissebb anyagok
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
IT café témák
Új hozzászólás Aktív témák
-
Yummy
tag
Ma megvettem az ASUS K501LX notit. Win 8at telepitenem de nem engedi. UEFi okosság, ilyennel még nem találkoztam, elkezdtem olvasgatni, hát órák óta próbálok mindent de nem tudom megcsinálni. A gép nem látja az usb-t amikor megfeleloen formazom rufussal és a parancssorban is megcsinalom amit kell. Ha meg latja nem tudom sehogy telepiteni, mert az UEFI baromsagot irja ki. Hogyan a jo istenbe lehet ezt megcsinálni es mukodesre birni? Valaki segitsen ha tud, mert itt fekszik mellettem es nem tudok semmit csinalni.
Netes magyar leirast is csinaltam de ott eleg sok BIOSos opcio nincs az en gepemben, igy azokat nem tudom beallitani.
Új hozzászólás Aktív témák
Topikgazda
Aktív témák
- Battlefield 6
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- Path of Exile (ARPG)
- Linux kezdőknek
- Eredeti játékok OFF topik
- BestBuy topik
- Külföldi rendelések: boltok, fizetés, postázás
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Elden Ring
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- További aktív témák...
Új fizetett hirdetések
- Profi! HP EliteBook 840 G9 Hordozható Érintős Ultrabook Fémház 14"-40% i7-1265U 32/512 Iris Xe FHD+
- Villám! HP EliteBook 840 G9 Hordozható Érintős Ultrabook Fémház 14"-40% i7-1265U 16/512 Iris Xe FHD+
- Thinkpad X1 Extreme 2nd 15.6" FHD IPS i7-9850H GTX 1650 32GB 1TB NVMe ujjlolv gar
- Thinkpad P16v Gen1 16" FHD+ IPS i7-13800H RTX A500 32GB 1TB NVMe ujjlolv gar
- Latitude 3450 14" FHD IPS Ultra 5 135U 16GB 512GB NVMe magyar vbill ujjlolv IR kam gar
Üzleti előfizetők hirdetései
- MacBook felváráslás!! MacBook, MacBook Air, MacBook Pro
- REFURBISHED - DELL Performance Dock WD19DCS (210-AZBN)
- Telenor 5G Indoor WiFi Router (FA7550) + töltő
- HIBÁTLAN iPhone XR 128GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3267, 96% Akkumulátor
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 128GB Purple -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3676
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Pyttawrx