Hirdetés
- Gaming notebook topik
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Milyen videókártyát?
- Socket AM4
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- NVIDIA GeForce RTX 4060 / 4070 S/Ti/TiS (AD104/103)
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Legyártotta az első wafert a TSMC arizonai gyára az NVIDIA számára
- HDD probléma (nem adatmentés)
- Házimozi haladó szinten
Új hozzászólás Aktív témák
-
-Solt-
veterán
Én néztem pár videót róla, brutális a cucc... minden lézer szkennelt, szakaszok, autók, minden mm pontos... fizika AC alapokon, grafika módosított UE5... jelen állapotában is szépen fut 3 monitoros rendszereken. 2021 ben fogtak hozzá, a konkrét meló 2-3 éve zajlik, ha jól értettem.
Amit a videókon látni, hogy mekkora féktáv kell, hogy mozognak az autók, azok alapján iszonyat potenciál van benne, aztán majd meglátjuk.
@GalaHU: Akkor majd linkeld itt be, ha kész van...
-
biker
nagyúr
nem, a baj ott van, hogy egyik nap "megint egy új játék amiben csak GT3 van" másik nap "minek ennyi autó nem megy vele senki"
és így nehéz örömöt tenni a szimeseknek.
Mert pon ugyanannyian óbégattak az ACC és az LMU kapcsán, hogy megint GT3 meg GT4 vagy épp megint GT3 meg hyc, mint amennyien az ACEvo kapcsán, hogy minek ennyi autó ide. mert az AC meg az ir meg az RRE lyó me' sok autó van benne, de az ACevo nemlyó ha sok autó van benne. -
JulesTS
addikt
Most már értem, de egyrészt túl van lihegve, másrészt, nagyon a szélsőséges helyzetre van kihegyezve a dolog, arról ne is beszéljünk, hogy terheletlen motoron nyomaték görbét "mérni" nem valami tudományos. De fogadjuk el, hogy rosszul kezeli a gázpedál állás/nyomatékgörbe viszonyt a program.
Vegyük a rajtot. A gördülő rajtos versenyek egyből ki is estek, aztán ott vannak azok a kategóriák ahol rajtelektronika van. Máris csak a töredéke maradt. Tegyük fel, hogy a szimulátor jól kezeli a gázt és a kuplungot is. Szimulátoros legyen a fotelben az aki akár shakerekkel megsegítve rajtnál folyamatosan 5..10% túlpörgésen tudja tartani a gumikat. Kevesen lesznek akik az optimális rajtot egyáltalán távolról megközelítik. Van olyan kategória ahol első, hátsó és összkerekes autók is vannak. Bármilyen jól is kezeli valaki a pedálokat elsőkerekes autóval, ha az összkerekesnél fullgázra egyszerűen lelépsz a kuplungról, már le is rajtoltad.
A másik dolog a nomaték görbe. Ami VTEC nyomatékgörbét felrajzolt az a verseny autóknál egyszerűen nincs. Egyfelől rész terhelésre, alacsony fordulatszámra nem terveznek, másfelől szinte csak nyomatékcsúcs fölötti fordulatszámon használják a motort. Nyomatékcsúcs fölött meg vízszintes, majd szépen csökkenő a nyomaték görbe. És máris ott vagyunk, hogy ha "sima nyomaték görbe tologatással" operál a program, akkor is jól kezelhető lesz a gázpedállal a kanyarból kigyorsítás.
Egyszerűen nem látom sok értelmét a "helyes" nyomatékgörbe kezelésnek. Ha ezzel az egyszerűsítéssel több erőforrás jut egy fejlesztői oldalon a jó gumi/futómű fizika kifejlesztésére és a programnak meg a számításra, akkor legyen úgy...
Szóval lehet eltartott kisujjal fanyalogni, hogy vacak a gázkezelés, de szerintem egy jól leprogramozott gázpedálállás/nyomatékgörbe nem lesz "game changer". -
Win-T
őstag
Ha ez első, alapszínes Hyundait választod nem lép ki, de ha másik skinnel akarsz menni akkor kivág. Golfnál is találtam ilyent, annál sem működik bármelyik, valami bug van ott.
Sosem vezettem még elektromos verdát szimulátorban (igazit meg pláne nem), nagyon fura menni úgy, hogy nem kell sebességet váltani. Érdekes élmény.
Új hozzászólás Aktív témák
- Kezünkben a Xiaomi 17 sorozat telefonjai
- Nem kamera gomb, kérem, AI-gomb! Kezünkben a Honor Magic8-ak
- Gaming notebook topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Milyen videókártyát?
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Vicces képek
- Socket AM4
- Windows 11
- További aktív témák...
- Klipsch R-120SW aktív Mélynyomó / Subwoofer - 1,5 év garanciával
- Lenovo X13 Thinkpad Gen2 WUXGA IPS i5-1145G7 16GB RAM 256GB SSD Intel Iris XE Win11 Pro Garancia
- Bomba ár! HP Probook 440 G10 - i3-1315U I 16GB I 256SSD I 14" FHD I W11 I Cam I Garancia!
- Bomba ár! HP Probook 450 G10 - i3-1315U I 16GB I 256SSD I 15,6" FHD I W11 I Cam I Garancia!
- Bomba ár! HP ProBook 450 G8 - i5-1135G7 I 8GB I 256SSD I HDMI I 15,6" FHD I Cam I W11 I Gar
- 18 éve! Billentyűzet magyarítás magyarosítás. Festés vagy lézerezés és egyebek! 3 lehetőség is van.
- Dell Latitude 5410 i5 10310U, 16GB RAM, SSD, jó akku, EU bill., számla, 6 hó gar
- BESZÁMÍTÁS! Asus H370 i7 8700K 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB RAMPAGE Shiva A-Data 650W
- AZONNALI SZÁLLÍTÁSSAL Eladó Windows 8 / 8.1 Pro
- Asus Rog Ergo gamer szék
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest