Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Steve1207
veterán
válasz
zsozsa74 #649 üzenetére
Minden játék topikban ez megy évek óta a témában, ha jön egy patch bármelyikhez... Én írtam rá egy scriptet, ha nincs PH előfizetésetek egy egyszerű Tampermonkey addon-nal és scripttel ki lehet szűrni adott felhasználó hozzászólásait. Szerintem ez a legfontosabb upgrade a szimes vonalon
-
Lac-coo
őstag
válasz
zsozsa74 #617 üzenetére
Eléggé alapra tette nálam az új verzió az FFB-t ,döglött volt, hatalmas ,buta középrehúzással kanyarokban. Ránéztem út effekt ,kerékvető effekt nélkül döglött vacak az egész .Persze 10 éve ez jó volt AC-ban ,de ideje lenne változtatni rajta ...
LMU-ban ha megyek 30 -al az úton nem hogy az ffb átadja a rengeteg úthibát de vizuálisan is látszik. Nem effekt, így van modellezve a beton ,és képes is áatadni az FFB. Nos ettől az AC EVO fényévekre van. Pályamodellezés az ilyen ,az változni nem fog, ffb talán javul.
És igen LMU a legjobb, keveset játszom ,miért is en a legjobbal tenném ..Amúgy meghalnátok itt páran, ha nem raknátok valami személyeskedést mindig hozzá !
Nagy baj lehet nálatok az nértékeléssel ....
De ha ettő lpicive lis jobban lesztek, engem nem zavar, hajrá !!!
-
-
zsozsa74
őstag
válasz
zsozsa74 #613 üzenetére
Jah, amúgy meg műxik minden tükör. Tehát ha már pályán vagy: View settings- mirrors, ott kiválasztod, hogy right mirror és van egy olyan pont, hogy disable mirror. Azt off-ra állítod. Hogy defaultként miért nem így van, azt nem tudom.
És lehet állítani a tükrö vertikális és horizontális szögét is. Mindent is! -
MasTer
tag
válasz
zsozsa74 #520 üzenetére
Én azért elég sok dolgot hiányolok belőle, de remélem, a véglegesben benne lesz. Pl. kipufogólángok + egyéb atmoszféra-effektek. Jelenleg nekem az AC jobban tetszik, és az 3440x1440-ben 144 FPS-t tud nálam. Az EVO-ban be sem tudok ilyen felbontást állítani, de persze ez még EA, tehát nyugodt vagyok, dolgozzanak a fijuk a bányában, jó lesz ez
-
-
válasz
zsozsa74 #520 üzenetére
Saját motort használ a Kunos, ami jelenleg rosszabbul fut mint az Unreal Engine, ami nem jó jel. Itt kb. dupla annyi fps-nek kellene lennie, mint amivel jelenleg fut, mert egy 5090-el tripla monitoron nincs meg a 100fps, úgy, hogy nincs maxon a grafika.
Gamermuscle visszatérve még UKOG is megemlítette tegnap Twitchen, hogy az AC az 10 pont nála, ACC 6-7, iRacing 5, az EVO meg 1.
Nem kell vele foglalkozni, nagy utálat van benne... -
PapírVilla
aktív tag
-
sentry0
tag
válasz
zsozsa74 #387 üzenetére
Én megjelenés napján már vissza is váltottam pénzre a szimulátor árát
. Én nagyon gyorsan realizáltam, hogy nem akarok ezzel 1 évet szenvedni, és havonta szembesülni a frissítésekkel, és mindig szokni, ahogy változik valamit a szimukátor és bosszankodni, hogy még ez sincs kész, ezt is jó lenne megcsinálni, stb. Inkább még megjelenés előtt megveszem, ha már mindenki azt írja hogy közel kész a játék, vagy megjelenés után 2-6 hónappal, ha már tényleg kész is lesz.
De mindenkinek respect aki megfinanszírozta a játékot előre, és ők anyagi biztonságban fejleszthetik tovább.
Soha nem voltam az early access híve. Beam NG-t leszámítva, mert ott tényleg látom, hogy valami olyant csinálnak, amit eddig soha senki. És lehet 5 év mire kész leszHa valaha kész lesz
De sajnos szerintem a megjelenés napján nagyon erősen alfa verziós volt a játék. És bevallom, nem tudom nagyon elhinni, hogy ez kész lesz idénre, teljesen, úgy, hogy minden amit ígértek kész lesz. Remélem tévedek. De gyanítom hogy ez 1-1,5 év múlva lesz olyan állapotban amilyenbe a többség látni szeretné.
Én nagyon nem örülnék, ha ez lenne az új irány, hogy félkész játékokat szponzoráljon meg a játékos közösség egy része. Főleg hogy előtte a hype-ot az egekig verik. És ahogy látom szépen leült a topik is, nem túl sokan hajtják napi szinten. -
-
biker
nagyúr
válasz
zsozsa74 #126 üzenetére
hát igen, ebben is van valami.
azért sok ilyet láttam már, hogy valaki beül, és aztán 30-40mp minusszal körbegurul harmadikban
Persze ki tudja, ha velem aláíratják hogy az okozott kárt ki kell fizetni, és tudom hogy az 4cm-es karbün füllentyű amit a térdemmel lerugtam épp az már 680€ volt, akkor nem nyomnám neki én se -
KaraDani
addikt
válasz
zsozsa74 #116 üzenetére
Tudom, csak azt nem értem, miért nem foglalkoznak ezzel a devek alapból és miért kell egy külső utólagos megoldásra támaszkodni, hogy normálisan tudjon az ember versenyezni online ligázás nélkül szabadon. iRacing nem a fizikában mutatott fölénye, vagy kiváló árazása miatt van ott ahol. Ezért gondolom hogy nem lenne rossz, ha foglalkoznának már ezzel esetleg developer oldalról is játékon belül, bár gondolom nem fognak.
Új hozzászólás Aktív témák
- Videó stream letöltése
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Formula-1
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- Nintendo Switch 2
- Milyen légkondit a lakásba?
- Eredeti játékok OFF topik
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- „Új mérce az Android világában” – Kezünkben a Vivo X300 és X300 Pro
- További aktív témák...
- HP EliteBook 840 G7 i5-10210U 16GB 256GB 14" 400nit 100% sRGB 1 év garancia
- LG 45GS95QE - 45" Ívelt OLED / 2K WQHD / 240Hz 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync Premium / HDMI 2.1
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RTX 5060 Ti 16GB GAMER termékbeszámítással
- Gyári garanciával Digitalizáló tábla XP-PEN Artist Pro 24
- Apple iPhone 12 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest