Hirdetés
- Több száz játékban kezdi meg karrierjét az FSR Redstone
- OLED TV topic
- Melyik tápegységet vegyem?
- Projektor topic
- Milyen monitort vegyek?
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Milyen egeret válasszak?
- Az SK Hynix elárulta, hogy meddig nem lesz elég memória
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Milyen videókártyát?
Új hozzászólás Aktív témák
-
JulesTS
addikt
3x
Egyébként nem értem, hogy ez miért annyira fontos. Versenyautónál hol van / mikor van szükség arra az üzemállapotra, hogy a gázpedál 13%-os állásánál a terheletlen motor fél percig tartsa a fordulatszámot. A gáz 95%-ban padlón van, a maradék meg rövid idejű átmenettel... -
KaraDani
addikt
Azért annyira ezen nem kell szerintem meglepődni. Ott van linkelve alatta a két éves videója ahol megvizsgálta ezt az összes simnél és a konklúzió az volt, hogy ez ugyanilyen AC-ben, ACC-ben, iRacingben, Raceroomban. AMS-ekben, rF2-ben meg BeamNG-ben van csak jobb modell, úgyhogy sajnos nem az az industry standard, hogy ezt mindenki jobban csinálná.
#14 PapírVilla:
Haverom most próbálta 12GB-os 3060-al és neki magában dlss-el játszható volt 60-90 fps-el 1440p-ben medium presettel. Meglepően korrekt, azt hittem szarabb lesz neki.#13 Bandit21:
Én is élveztem tegnap az AMG GT2-vel le is nyomtam két versenyt AI-val. Ez azt nézve főleg nagy szó, hogy nagyon húzom a számat, ha egy monitoron kell autóznom VR helyett. Az tény, hogy autótól függ mennyire zavar pár furcsa viselkedés.
Új hozzászólás Aktív témák
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 12, Xiaomi Redmi Note 12 Pro, Xiaomi Redmi Note 12 Pro+
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i7 4790 4 mag 8 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Asus laptop E1504F Ryzen 3
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3881
- Laptop felvásárlás , egy darab, több darab, új , használt ! Korrekt áron !
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi