Új hozzászólás Aktív témák
-
KaraDani
addikt
Én is nagyon várom a free roamot, főleg azt vártam eredetileg, az csak hab a tortán, hogy rendes pálya szimnek is jónak tűnik eddig szerintem. De egy játék tisztességes freeroammal, single tartalommal, jó fizikával, triple és VR támogatással amiért csorgatom a nyálam jó ideje.
-
zsozsa74
őstag
Peccselgetik jó gyorsan, de azért egy jó Control beállítós rész lehetett volna hozzá alapból. Meg azt gondoltam, hogy a VR támogatás magától értetődő lesz már ez elején is, hogy mindenki élvezhesse a játékot. Már csak az alapján, amit mondtak.
Egyébként 4 éve hallottunk először az AC EVO-ról, az azért nem kis idő. Azt hittem ez alapján, hogy az Early Acces verza alapból többet fog nyújtani. De szerintem jó lesz ez! Vezetés nagyon tetszik benne, csak így, hogy még "némák" a shakereim, meg a reaktorok, na és, hogy csak képernyőn tudok vele menni, kevésbé élvezem egyelőre.
Új hozzászólás Aktív témák
- Steam Deck
- Apple asztali gépek
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- „Új mérce az Android világában” – Kezünkben a Vivo X300 és X300 Pro
- Háború Izraelben
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Videó stream letöltése
- Rendkívül ütőképesnek tűnik az újragondolt Apple tv
- PlayStation 5
- További aktív témák...
- !Akció! Klipsch R-120SW Sub / Mélynyomó
- BMW gyári alufelni, téli gumival
- Eladó LG OLED G4 55" 3 ÉV GARANCIA
- iPad Air 5th gen (2022) 11" Blue M1 Cellular, ESR Rebound Hybrid Case 360 tok, 5in1 Type-C Hub
- AKCIÓ!!! Új SONOS ACE - Dolby Atmos vezetéknélküli fejhallgató, dupla BT, Sonos rendszer nélkül is m
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H610M i5 12400F 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 12GB ZALMAN M4 FSP 700W
- BESZÁMÍTÁS! MSI H310M i5 9500 16GB DDR4 120GB SSD 2TB HDD RTX 2060 Super 8GB ÚJ Zalman T4 Plus 600W
- Akció! HP Elitedesk 800 G1 USDT számítógép - i7 4770S 16GB RAM 128GB SSD Intel HD 4600 WIN
- Lenovo ThinkPad P1 Gen2 intel i7-9850H 32GB RAM 1000GB SSD 15,6" 4K OLED TOUCH 1 év garancia
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 5500 / RX 6700XT / 32GB DDR4 / 1TB SSD
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest