- iPad topik
- Az MSI tudtán kívül került temérdek tiltott VGA Kínába
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Legyártotta az első wafert a TSMC arizonai gyára az NVIDIA számára
- Samsung Galaxy Tab S11 - tizenegyes
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
Új hozzászólás Aktív témák
-
zsalesz
aktív tag
Ha a jelen grafikai beállításokat vesszük alapul akkor 35FPS. Azért ez nem kicsi javulás szerintem. Mikor lejjebb vettem a grafikát (med-re) akkor volt 60, de nekem az nem tetszett. Most a látvány és az FPS is megfelelő. Viszont egyenlőre ennyi, ezzel jelen állapotban csak körözgetni lehet. De arra remek.
-
zsalesz
aktív tag
Igen, ezt én is meg tudom erősíteni.
Valaki nyomja 3 monitorral? Lenne kedves és megosztaná velem a beállításait?
Sajnos nem jutok dűlőre vele... Ha azt akarom, hogy valahogy ki is nézzen a játék akkor kapok vagy 35 FPS-t ami játszhatatlanná teszi. Ha jó az FPS akkor viszont illúzióromboló a grafika...
-
Steve1207
veterán
Ha hasonlóan használják az interfaceket lehet csak áttolták belőle a korábbit, a főbb dolgokat rászabták az új engine végett, de az nem jelenti, hogy kihasznál az engine adta lehetőségekből bármit is vagy hogy jól működik a vele. Illetve a szerver terhelés a lényeg, ahogy fentebb is írták, azt se tudjuk hogy konfigolták, mire használják még párhuzamosan, vagy hogy egyáltalán összeveti-e ebben a kezdeti formában az adatokat a kapott fizikával ott is vagy csak "bemegyeazadataztánműködik". Nem a minőség számít ilyenkor.
De alapvetően a csatlakozásban mindenhol van minimális lag vagy eltolják, több szálon megy köntörfalazással és úgy nem feltűnő. Szimulátornál mindenki jobban jár azal a kis laggal
Szerintem azért is csúszott az egész ütemterv am, mert ezt kalapálták és szimplán több időt vett igénybe, mint gondolták, eddig meg nem volt semmi a multihoz. Anticheatről meg nem is esett szó, ha pl saját megoldás van tervben pl a sablonmegoldások helyett innentől.
Egyet se félj, mire a meglesz a 12070Ti Super Extra Max középkategóriás kártyaként a felbontáshoz, addigra legrosszabb esetben szerver oldalról is fejlődnek és redukálódik a lag
-
Steve1207
veterán
Most is csak azért nem kell erőgép hozzá, mert ezt futtattad évekkel ezelőtt is, csak ki van pimpelve. 10+ éves engine, az LMU meg mondhatni egy modding, ahogy az előzőleg elkészített tartalmaikból párat összeraktak egy csomagba, meg feljavították azokat. Összehozták szépen, de lehet itt minden is kifújt, amit ki lehet hozni belőle ennyi idősen.
De a legegyszerűbb, nézd meg megjelenéskor, hogy az rF2 hogyan futott az aktuális középhardvereken, vagy igazából bármelyik cím
Ahogy a felbontást is vissza kellett venni és húzgáltad low-ra az értékeket... ég és föld mára mind, csak nyilván a jóhoz jobb hozzászokni, amikor évekig csak a hardverek fejlődtek. Nyilván ne 5-6 év stagnálás után ugrojon az ember a gamingbe és nem lesz ilyen meglepetés, hogy új cím meg nagyobb felbontás alá vas kell. Ezeket amúgy is átlaguserre lövik be, szerintem még az se érte el a 2k környékét átlag szinten, a többire meg ott a skálázás.
Adott UE cím meg ott toporog, ahogy megjelent, rugalmasság nulla, VR-ból semmit nem tudnak kisajtolni előnynek, ha még több mindennel telerakják, max a hardveres fejlődésből van előny. Na meg nem mindegy, hogy egy naprakész saját engine mellett xy dolgot megcsinálni 2 hét melóval vagy UE-ben bohóckodva negyed év lesz és lehet bugosan és máshoz is hozzá kell nyúlni miatta. Ami jó volt meg ahogy felépült 2010-ben, az már nem feltétlen jó mai felépítéssel.
-
Steve1207
veterán
Miért ne lenne jó az, amit produkál? Ha UE5-ben kezdenek neki, akkor a jelenlegi teljesítményt oszd el kettővel kb. Még egy sztori címnél is rezeg a léc UE alatt, amikor 600p-ről skáláznak fel performance módban sokszor meg ezekkel trükköznek, közben a képernyő fele olyankor olyan, mint a szúnyogháló, sodokuzhatunk rajtuk pár pillanatig
És így kapsz egy elviselhető látványt és teljesítményt (ha VR is kell nem is említve vagy ha konzolra is akarod hozni). És a példa egy átlagos és viszonylag kötött sztori cím.
UE4 is csak azért jó mára, mert eltelt 10 év és felnőttek a hardverek a GTX korszak óta többszörös teljesítménnyel és megy erőből. Engine verzión belül is szinte alig vált bárki, fejlesztés évekkel ezelőtt kezdődik, tehát 2020 környékén már meg kellett lenni elméletben és elkezdeniük, amikoris az UE5 még semmi jóval nem kecsegetett papíron (mert később jött), UE4-ből meg látták ACC alatt hogy sok dologra már az se jó és nincs hova. WRC se rossz példa erre, de ott is aki még az EGO-hoz ért az F1-nél lehet és 21-22 között UE5-ben ők se láthattak sok jót az átlag hardverekre nézve.
Evo szerintem a jelen pár hónappal ezelőtti buildjében is tök jól teljesít, eddig is 100-180 közötti fps-t tudtam kicsikarni belőle min max környékében 2560x1440-en ultran dlss quality mellett (a blurt vettem le csak) egy 4070 super mellett. De átlagosan a 115 és 135 között elvolt a legtöbb esetben bárhol. 100 fölött akkor is tartja, ha vannak előtted huszan a pályán (ha jól emlékszem imolában nézegettem ezt a bal-jobb bal sikánnál egyből, hogy mennyire esik vissza). Ez egy nagyon korrekt teljesítmény, ahhoz képest, hogy mi mindenre képes az engine és nincsenek megkötve, nem zabál plusz teljesítményt az UE oktalanul.
Ettől függetlenül ezt meg kellett lépniük, UE4 nem naprakész mai szemmel, más nem volt és nem egy-két év alatt raknak össze cakpakra egy enginet, hiába jók bármi másban akár, ez egy új terület a nulláról felépíteni. Sajátnál kb úgy kell értelmesen tervezni, hogy az elköv 10+ évben ők azt és annak az alapjait fogják javítani és használni, akár új címnél is és fontosabb, hogy képes legyen xy-ra vagy belekerüljön akármi a háttérben, minthogy kezdeti években jól fusson.
A lényeg, hogy engem pl tök pozitívan meglepett, hogy erre képes az engine kapásból. Gamermuscle-t meg nem csipázom, sokszor elfogult a saját ízlése felé sztem
Szerk.: amivel elmehetett az idő, az az open rész és a karrier felépítése. Szerintem simán egy év plusz legalább csak ennek az alapjai, kiötletelése meg fapados integrálása, amikből még sokat nem láttunk.
-
zsozsa74
őstag
Igen, a VR is nagyon szarul megy, de egy 0.3-as verzánál azért ez megbocsátható még szerintem.
Egy biztos, a céldátumokat nagyon benézték. Valami nagyon félrement náluk, mert emlékszem, hogy 2020-ban jelentették be, akkor még AC2 néven. És négy év alatt egy már rutinos fejlesztőcsapatnak szerintem többet kellett volna már idénre produkálnia. Lehet, hogy a saját motor hegesztése volt nagyon nehéz feladat.
Ja és 2024 volt a céldátum a szim megjelenésére.
-
Laby
őstag
1db GT3 autó 12 dollár.
1db pálya 15 dollár.Ebből 10-15%-ot lehet spórolni ha 3 vagy 6db cuccot egyszerre veszel. 40 tartalom után meg fix 20% kedvezmény van már.
Első éved teljesen ingyenes tud lenni, van rá HUMDA-s kedvezmény, csak egy leveledbe kerül (kapsz hozzá még egy F4-es kocsit is).
“A” licensz az IMSA ahol már Hypercar multiclass van (“B”-be tudsz hypercar széria kupázni), odáig ha ügyesen csinálod akkor azt hiszem 1db vásárolt autóval eltudsz menni, csak pályából kell majd venni párat.
Amire azért is lesz szükség, mert IMSA-ba már csak rendes nagy pályák vannak.A saját topicjában beszéljünk róla bővebben szerintem, ne itt részletezzem annyira.
(Ha ligázni is szeretnél, akkor meg a Simco-s srácok fél éve tértek át iRacingra és együtt építik a profiljukat, közösen vásárolgatnak hogy mindig olyan tartalmat vegyenek amik átfedésben vannak és tudják a bajnokságban folyamatosan használni. Ott 4-5 tartalom lett még csak véve, azok is a legnépszerűbbek amik jók IMSA-hoz általában. Szóval időben vagy.) -
Laby
őstag
Költs iRacingra inkább, elején húzós, de apránként felépíted a profilt és sokkal többet kapsz, mint bármelyik másiktól (Laccooo majd mindjárt jön LMU hittéríteni, meg gondolom szerinte majd az iRacing is rossz, de ő az egyetlen ilyen véleményalkotó, szóval kelezd helyén
).
Tudnál ligázni is, van egy csomó frankó endurance esemény, a hivatalos szériák mind jól pörögnek…stb. Verhetetlen. Állj át a sötét oldalra végre!
Új hozzászólás Aktív témák
- Villanyszerelés
- Hyundai, Kia topik
- iPad topik
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Az Ulefone gyárában jártunk
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Az MSI tudtán kívül került temérdek tiltott VGA Kínába
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- További aktív témák...
- iPad Air 4. Gen 2020 (Wi-Fi+Cellular 256GB Space Gray) Garanciával, üzletből
- Csere-Beszámítás! Playstation 5 Slim Digital edition konzol.
- Samsung Galaxy A55 5G 128GB 8GB Dual Awesome Lilac, Garanciával, Üzletből
- HP 230 vezeték nélküli fekete billentyűzet
- HP Probook 4740S Prémium kategóriás alumínium 17,3 HD+/CoreI5/8GbRam/RadeonHd akár játékra is
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 256GB Alphine Green 1ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3745
- 151 - Lenovo LOQ (15IAX9) - Intel Core i5-12450HX, RTX 4060
- Bomba ár! Dell Latitude E5520 - i5-2520M I 4GB I 250GB I HDMI I 15,6" HD I Cam I W10 I Garancia!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RTX 5060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 7000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő