Hirdetés
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Hobby elektronika
- Apple asztali gépek
- 3D nyomtatás
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- TCL LCD és LED TV-k
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
PapírVilla
üzenetére
Most van kint a rendes 0.3
-
válasz
Steve1207
üzenetére
Szerver nincs tele, minden jól működik, egyszerűen csak verseny indításánál disconnect van. Gyakorlást, meg az időmérőt végig lehet nyomni, szóval fura számomra.
Maga a játék jó, nekem tetszik, pedig még csak 0.3-as verzióban vagyunk.DLSS performance módba használom 5120x1440-ben, medium beállításokkal, és így 160-220fps között mozog, amivel még kinéz is valahogy a játék.
Szerintem fognak tudni rajta idővel javítani, hogy jobban fusson.Ha ez eléri az 1.0-át, és az LFM is at költözik az EVO-ra, akkor az ACC-nek annyi lesz.
Szerintem a közeljövőben az LMU, EVO nagyon népszerű lesz. -
válasz
PapírVilla
üzenetére
Ja akkor nem a Béta Steam app-ra gondoltál, oké.
Nyugodtan kijelentkezhetsz belőle, ha kulcs lejárás lenne, vagy fenyegetne, akkor arról írnának.Nekem az a bajom jelenleg multiban, hogy az időmérő után ahogy következne a verseny, mindig disconnectel a szerver.
-
válasz
PapírVilla
üzenetére
Bétás Steamen nem tudod megoldani az Evo béta használatát?
Vagy én nem értek valamit, nem tudom.
-
válasz
PapírVilla
üzenetére
Nem tudom milyen béta jelentkezésre gondolsz. Én csak simán megvettem a játékot, és vagy a béta verziót használod, vagy annak a bétáját. Bármikor vissza állhatsz a régire.
-
válasz
PapírVilla
üzenetére
Ez a bétának a béta verziója.
Steamen belül a játéknál a properties résznél másold be a kódot, és kész:h5gUeGopJOlM5yoJlgFu
-
Van benne potenciál bőven, tegnap vagy 2 órát nyomtam folyamatosan, és szoktam a fizikát, az autók reagálását stb.
Méltó utódja lesz az ACC-nek az tény, csak optimalizálva is legyen, és akkor mindenki boldog lesz.
Fizika az az AC-hez hasonló. Sokkal jobban érzem az autót az ACC-hez képest, és végre nem pattog a felfüggesztés, ha rá megyek egy kerékvetőre.Az F1-es 2004-es Ferrari autó meg nagyon nagy élmény. AC-ben is szeretem.
Nem értem Gamermuscle szét fikázását a játékról, de egyáltalán nem értek vele egyet.Oda is írtam neki, hogy gyógyszerre ne igyon inkább.
-
válasz
Steve1207
üzenetére
Én elhiszem amit mondasz, csak a Kunos ezt a saját motort nem pár hónapja kezdte el fejleszteni, hanem évekkel ezelőtt. Lett volna idejük optimalizálni.
Reméljük egy év múlva jobb lesz a helyzet, mert a mostani az gáz kategória.
Az, hogy régen a közép hardveren elfutottak ezek a címek az oké, csak most a csúcs gépeken, meg csúcs kártyán ami millió feletti, sem képes kellő fps számokat produkálni. -
válasz
PapírVilla
üzenetére
Na de ki is néz valahogy, és szép.
EVO-t is a legutolsó UE 4.xy-al ki lehetett volna adni, mert jelenleg nagyobb a gyári motornak a gépigénye mint az UE-nek. -
válasz
Steve1207
üzenetére
Azért nem jó, mert kevés az fps szám. Ha ismered az LMU-t, annak is szép a grafikája, nem ilyen rajzfilmszerű mint pl. az ACC, és az elmegy 3-400fps-el is lazán nálam.
De az EVO az eszi az fps-t, de nagyon durván.
Ha 1.0 megjelenik jövőre, ott már illene dupla ennyi fps-t produkálni a játéknak.
Mert az nem normális dolog, hogy 5120x1440-es felbontásnál nálam elfogadható kinézettel egy 5090 kell hozzá...
Minecraft grafikával persze több fps van, de az meg ocsmány.Az a baj az én szemem érzékeny. 240Hz-es monitoron ha 140fps alá esik a kép, már látom hogy belasul a kép.
Én nem tartozok azok a szerencsések tábora közé, akiknek elég a 60-100fps is...
-
-
válasz
zsozsa74
üzenetére
Saját motort használ a Kunos, ami jelenleg rosszabbul fut mint az Unreal Engine, ami nem jó jel. Itt kb. dupla annyi fps-nek kellene lennie, mint amivel jelenleg fut, mert egy 5090-el tripla monitoron nincs meg a 100fps, úgy, hogy nincs maxon a grafika.
Gamermuscle visszatérve még UKOG is megemlítette tegnap Twitchen, hogy az AC az 10 pont nála, ACC 6-7, iRacing 5, az EVO meg 1.
Nem kell vele foglalkozni, nagy utálat van benne... -
válasz
PapírVilla
üzenetére
Nálam LMU az első, aztán AC / ACC. ACC-ben az a kegyetlen sok pattogás nem tetszik egyedül, hogy betony kemény a felfüggesztés.
EVO-t is kipróbálom, aztán majd írok arról is. -
válasz
PapírVilla
üzenetére
UKOG-ot néztem twitchen, azt hiszem 14700k procija van, meg 5080, és 2k felbontáson volt neki 140 körüli fps, ami borzalmasan kevés. Tripla monitoron meg 60fps lett volna, így csak egy monitoron játszott.
Ez brutál rosszul van még optimalizálva. ACC, LMU fixen tartja a 235fps-t nálam 5120*1440-es felbontáson. Korlátozás nélkül meg még több.
Még nem próbáltam az EVO-t, de ha ilyen rosszul fut, egyelőre kihagyom. -
-
Elnézést mindenkitől a lavináért.
Új hozzászólás Aktív témák
- Mercedes topic
- Borotva, szakállnyíró, szakállvágó topic
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Hobby elektronika
- iPhone topik
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Horgász topik
- További aktív témák...
- Asztali PC , R7 5700X , RTX 3070 Ti , 32GB RAM , 512GB NVME , 2TB HDD
- Asztali PC , R5 8400F , RX 6700 XT 12GB , 16GB DDR5 , 512GB NVME , 750GB HDD
- Asztali PC , R7 8700F , RTX 3070 Ti , 32GB DDR5 , 512GB NVME , 1TB HDD
- 0 perces COOLER MASTER 650W MWE V2 minőségi tápegység! GAR/SZÁMLA (Te nevedre)! 12V: 54A! ÁRON ALUL!
- MSI H81M P33 LGA 1150 alaplap
- HIBÁTLAN iPhone 12 mini 128GB White -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3855
- RÉSZLETRE . OPCIONÁLIS. HP EliteBook 840 G11 üzleti prémium laptop számlával és garanciával
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro Max 256GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3756, 91% Akkumulátor
- Telefon felvásárlás!! iPhone X/iPhone Xs/iPhone XR/iPhone Xs Max
- Honor X6a 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest