Hirdetés
- És akkor egy fejlesztőstúdió rájött, hogy vissza is élhetne a felskálázással
- Száguld a Meta és a Microsoft, 500 milliárd dollárral lőttek ki az AI-részvények
- Jól áll az ARM-os Windows helyzete, de a játékoknál nem jön az áttörés
- Kínai kézbe kerül a MediaMarkt áruházak tulajdonosa
- Bővíti a Strix Halo kódnevű dizájn képességeit az AMD
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
VTom
veterán
Csak nekem tűnik úgy, hogy az utolsó patch óta szebb lett a játék? Több benne a por, füst és köd effekt, így sokkal élvezhetőbb lett számomra. Eddig ez volt a nagy hátránya az Origins-szel szemben, ahol mindig fújt valamit a szél
Így egy hónap szünet után kibékültünk, rájöttem, hogy simán tudok aassassinkodni, csak a sebzésjelző nem jelzi ki, hogy pontosan mekkorát fogok sebezni. Jobban tetszene, ha csak simán leszúrhatnék valakit, mint ez a szaltózós animáció (elvégre lopakodós, néma csendben operálós bérgyilkos vónék) de ez már legyen az én gondom. Ugyanez az íjazásra is, egyik nap épphogy egy kis csíkot jelzett, amennyit sebezni fogok, erre úgy fejbe lőttem a kapitányt, hogy kirepült a táborból.
Kicsit túl van tolva, de így már nem olyan rossz. (mondjuk a láthatatlanul mászkálást, meg a ghost nyilat biztos nem fogom használni...)
Új hozzászólás Aktív témák
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Apple MacBook
- Kerékpárosok, bringások ide!
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Miért álltak az oldalak egy hétig, mi történt?
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- Xbox Series X|S
- Motoros topic
- Elden Ring
- További aktív témák...
- MacSzerez.com - 2020 MacBook Air 13" Retina M1 / 8GB RAM / 256GB SSD / Asztroszürke / Apple Garanci
- Playstation 5 Slim (Garanciás+Sok ajándék)
- AKCIÓ! GAMER PC: RYZEN 5 8400F/9600X +RX 6600/6700XT/6800/9060XT/9070/XT +16-64GB DDR5! GAR/SZÁMLA!
- Eladó komplett Gaming PC Szett Jó Áron!
- IPhone 14 Pro 256GB gyári független
- Új MSI 17 Raider GE78 QHD 240Hz i9-13980HX 24mag 32GB 2TB SSD Nvidia RTX 4090 16GB 175W W11 Garancia
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T490s - i5-8GEN I 16GB I 512SSD I 14" FHD I Cam I W11 I Gari!
- 2 TB-os Kingston NV3 M.2 SSD - 6000 MB/s olvasás
- ASUS X540SA-XX004D Notebook - 4 napot használt
- Csere-Beszámítás! Asus Rog Strix Thor Platinum II 1200W 80+Platinum Prémium tápegység!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest