Hirdetés
- Szénszál és réz találkozik az Inno3D egyslotos RTX VGA-in
- Vezetékmentes és kompakt gaming klaviatúra a Cherry Xtrfy védjegyével
- Cserélhető filtereket biztosít az Elgato legfrissebb, 4K-s webkamerája
- A YouTube-ot is betiltják a gyereknél az ausztrálok
- Gyilkosságban és öncsonkításban akart segíteni a ChatGPT
Új hozzászólás Aktív témák
-
noxon
őstag
Ti az élsimítást mennyire rakjátok? Nekem High, de nem tudom eldönteni, hogy a mediumon van-e látható különbség a grafikában?
Viszont jótékony hatása van az fps-re. -
hdekakas
senior tag
Nekem az a kedvencem, mikor assassinnal megölök valakit, és az abilitynek hála az egyből el is tűnik, majd az üres földet kell confirm kill-ezni.
Amúgy tudja valaki, holvan az új 22 sync point? Egyet sem látok a térképen, csak amik eddig voltak. Teljesen kipucolt az egész térkép...
-
Szabi®
addikt
Én az ásziai régióba helyeztem volna a következő részt,eleve a stealth assassin mint ölési mód jobban köthető kina,vagy japán tradiciójához,és a for honorba is igen szép iparos munkával implementálta az ubi ázsiát.
Igy meg sanszos hogy az odyssey textúra állományának nagyját látjuk majd viszont. -
deniro2
senior tag
Kezdtem egy new game-et és örömmel láttam, hogy vannak új hajó fejlesztések. A dolog szépséghibája csak annyi, hogy eszméletlen drága mulatság: 6-10 ezer bőr, százezres nagyságrendű drachma meg hasonló apróságok kellenek minden egyes upgrade-hez...
-
Doblós
aktív tag
Sziasztok!
Én marha elkezdtem a New Game+-t,Kassandrával.
Utána vettem észre,hogy az eddigi 100%-os végigjátszásomat nem találom sehol,mindent kilootoltam,csak a dlc-ket vártam.
Szóval,buktam azt a mentésemet,vagy valahogy vissza lehet hozni? -
Serpiko
addikt
Már több napja szívok ezzel minotaur boss fight nem tudom megcsinalni. Valami ötlet taktikàt tudtok?
-
Serpiko
addikt
válasz
Anonymus23 #1475 üzenetére
Azt láttam de az angol nem igazán megy na mindegy.
-
noxon
őstag
http://m.sg.hu/cikk.php?cid=135366
Nem mondom, hogy nagyon varom.
-
Serpiko
addikt
Most jön le a frissítés 5 GB. Mi van benne?
-
VTom
veterán
tegnap este játszottam, és meglepődve tapasztaltam, hogy Athénban, ahol eddig 100%-on tekert a 4.5GHz-en járó 6700K, ott most 70-80%-on jár a 9600K (4.8GHz), és stabil 60fps-em van.
Gondoltam olyanoknak hasznos lehet ez, akik a váltáson gondolkodnak.
-
s4hu|SyD^
addikt
https://forums.ubi.com/showthread.php/2001958-Assassin’s-Creed®-Odyssey-–-1-1-4-Patch-Notes
Becsületes, hogy milyen szépen csiszolgatják a játékot!
-
Werkly
őstag
Írja már át valaki moderátor a topikot "Marakszik" Odysseyre! Komolyan óvoda szint!🙈
-
Szabi®
addikt
válasz
S e t h #1466 üzenetére
Az "elengedni"-t úgy érted hogy amióta meg irtam az első hsz-em,tonnányi nyakatekert csürt csavart blődséggel bombáztál normális érvek nélkül ? Aztán beleszötted a helyesírásom,magadra vállaltad a fizetett korrektúra szerepét,most pedig próbálkozol a pszichológiával ?
Azért kijutott a S e t h showból is,azt nem tudom milyen tagja vagy az oldalnak de pm-ben már irták innen hogy hagyjalak a fenébe mert nem vagy k@mpl@tt,de lúdas vagyok én is ezt elismerem,reagálnom sem kellett volna semmidre,már körvonalazodott hogy téged nem is ez a játék érdekel,a vélemény különbséggel volt gondod,az mondjuk ha rajtam áll úgy is marad.
Úgyhogy már másodszor is elnézést kérekÉs lezártnak tekintem ezt az egészet,további szép estét
-
S e t h
nagyúr
Próbáltam elengedni a szánalmas vergődésedet, amit ebben a témában műveltél, de vmiért még mindig vágysz a figyelemre, igazi troll vagy és sajnálatos, hogy egy játék témájában esdekelsz a figyelemért, de csak magadat égeted ezzel is le.
Főleg azzal, hogy pl. plebsz kifejezéssel illetsz olyanokat, akik nem értenek veled egyet.
Az infantilizmus csúcsa, hogy már barátnő hiányát is a mondandódba szövöd, ami talán nem lehet véletlen, mert aki csalódottságában konzolokat tör, annak indulatkezelési problémái vannak és valóban nem lehet neki egyszerű párkapcsolatot kialakítani.
Biztosan hasznos tagja vagy a fórumnak, de el kellene kerülni ezeket a szélsőséges megnyilvánulásokat, mert sokat ront a user megítéléseden.Esetleg, de csak tényleg esetleg, nem lehetne ismét a játékkal foglalkozni a Szabi egyszemélyes show után?
-
Di Natale
senior tag
Azért kicsit ledöbbentem amikor Athén határában a spártaiak komplett táborokat húztak fel...
-
noxon
őstag
Tényleg nem szabad végig rohanni a játekon.
Én pl elkezdtem a nagyobb szentélyeket, épületeket rendesen megnézni. A festményeket a falaikon, stb. Igy azért el lehet lenni.
Amúgy a kosmos kultusz rejtekhelyére nem lehet vissza menni?
Kívancsi lennék, mennyivel kevesebb emberke jelenne meg ottMondjuk az nem tűnt fel a fejlesztőknek, hogy nettó baromság mikor a hegyi bakkecskét a vakító fehér homokú egzotikus sziget tengerpartjára programozták?
-
Szabi®
addikt
válasz
Anonymus23 #1457 üzenetére
"Mi a célod ezzel amit írt összeírtál?" Semmi,leirtam a véleményem a játékról.
Megvettem,játszottam vele és alkottam egy véleményt,és mivel azonos címen fut a régebbiekkel,így jogosnak éreztem hogy össze hasonlitsam öket.Mindezt a demokrácia égisze alatt tettem,etikettet nem sértve,személyeskedést mellözve
Ha megnézed a kiinduló hsz-em láthatod hogy egy tök ártatlan hsz-t írtam,és az nem engem minősít hogy ti ezt hogyan reagáltátok le,szépen nyomon követhető hogy itt a vélemény tisztelés csak akkor jár ha pozitivat irsz.Az is jól látható hogy ezt a hsz-t a fanok már nem tudták lenyelni ,és ezután már csak a kötöszködés jött
"Egy csomó épületet az originsböl emeltek át (lapos lakóházak többsége) ,a kúpos kialakitású magtárak nem voltak a görögöknél ezekben az idökben,ezt is az originsböl rakták át,,a játék faunája (növényvilág) abszolut nem stimmel.Élövilágra direkt nem térek ki
Látszik hogy az origins melett készült a játék,és véleményem szerint az profibb lett minden szempontból."S e t h kis hijján már agyvérzést kapott az érveimtől,ezután már gyerekes módon a helyírásomat támadta. (ezt a szintű műsorát több topikban is megcsodálhatjátok)
-
evitiguF
senior tag
Különbözőek vagyunk, ezért az igények is mások. Sosem lesz olyan játék, ami mindenkinek mindenben tetszeni fog.
Mindig lehet találni valamit, amin lehet vitatkozni.Grafikailag amúgy véleményem szerint 2019-ben ez a játék teljesen rendben van. Nem hasonlítgatom más játékhoz, a képi világ, amit látok, nekem tetszik. Főleg HDR-ben.
Ha ennél szebb, kidolgozottabb, részletesebb lenne sem hiszem, hogy jelentősen növelne a játékélményen, ugyanakkor biztosra veszem, hogy több panasz lenne arra, hogy nem fut rendesen, miért csak ennyivel megy, brutál erős gép kell hozzá, stb...A véleményem az, hogy aki hamar megunja, az vagy nem is szánt rá elég időt, vagy ez a játékstílus egyszerűen nem neki való. Olvastam már itt többször, hogy 60-70-80óra alatt végigjátszotta, és hogy most milyen unalmas az egész. Nos, aki speed runként gyorsan végigviszi a főszálat, az tényleg keressen egy másik játékot, másik stílust.
Számomra már a témaválasztás is nagyon megnyerő, hogy az ókori görög mitológia szolgálja az alapot, ezekből nagyon jó filmeket is szoktak csinálni, illetve mikor az Odüsszeiát kellett olvasni, az is lekötött. Egy szó mint száz, ezzel nálam nagyon betaláltak, és szerintem a hozzá írt körítés is nagyon jó lett.
A területek, falvak, városok, vidékek én úgy gondolom, kellőképpen kidolgozottak, a házak, a piacok, az emberek ténykedése életet visz az egészbe, így furcsán nézem, amikor itt arról írnak, hogy ezt hiányolják, hogy akkor ők mivel játszanak?
Ti nem vettétek észre a Phepka/Messra kopár tájait, mekkora ellentéten van Malis erdeivel, vagy Euboea mocsaras vidékeivel?
Hogy Athén mennyivel másabb, mint Spárta? Én még nem jártam olyan helyen, ahol az merült fel bennem, hogy jéé, itt már mintha jártam volna.
Vagy számotokra nem tűnt fel, ahogy a lakosok teszik mindennapi teendőjüket? Legyen az olajbogyópréselés, halászat/horgászat, kékfestés, vagy bármi, ami arra a korra jellemző volt?
Néha csak ezeket szoktam figyelni...És itt vissza is térnék arra, hogy nem szántok rá elég időt. Aki 30-40óra alatt beleun ebbe a játékba, ott a saját képzelőereje, fantáziája szegényes. A játék lehetőségek tárháza... eleve 3 fő játékstílusban játszhatsz, és ezeket még kombinálhatod is. Értem én, hogy a feladatok egy része mindig ugyanaz, menj ide, vidd el azt, öld meg ezeket, de amennyi módon ezt kivitelezheted, az temérdek...
Ha csak a warrior vonalat nézzük (amit én eleve nem preferálok, hiszen ez egy assassin játék...) egy erőd kipucolását csinálhatod karddal, tőrrel, nehéz fegyverrel, bottal, dárdával, és ezeknek mind-mind más animációja van. Ugyanezt le tudnám írni az íjakra, vagy az assassin vonalra.
Ha pedig nem tetszik a fejlődésed, minden további büntetés nélkül újraoszthatod...
Rengeteget tudnék még erről írni, de ennyi ide elég lesz. -
Anonymus23
veterán
Ránéztem pár nap után a topikra, na mondom biztos kijött a frissítés amit írtak, mert kismillió a hsz, erre fel tele van az egész topik oldalakon keresztül érdektelen szubjektív patacsata.
Az eszedbe sem jutott, hogy pl a francia forradalom idejéről és magáról Párizsról kicsivel több ma is fogható emlék/épület maradt fenn, semmint az ókori Görögországról?
Majd nézd meg a Division2-t, ott pl le van modellezve jelen Washington nagy része, de erre meg is van a technika,
Mit szeretnél elérni? Mi a célod ezzel amit írt összeírtál?
Ha csak a véleményedet akartad megosztani, akkor az megvolt, bár jelentősen túl is toltad.Szubjektív véleményem (nem neked, nem szükséges reagálnod rá):
Ebben egy részben fantázia világot teleraknak elképzelt tartalommal, ahol persze, hogy sok az ismétlődés, főleg egy ekkora hatalmas mapon. Nekem PC-n semmi bajom nem volt a grafikával, az kétségtelen, hogy bizonyos szempontból sok volt az ismétlődő elem (helyőrségek, falukon belül házak, barlangok, ellenséges karekterek, stb) de a táj, és annak változatossága az magával ragadó volt, nem beszélve a nagyobb városokról, ahol azért ugyancsak volt élet is, illetve a landmarkok is szépen fel voltak dolgozva.De ezt kb már 100x kitárgyaltuk itt, és ezen vekengeni itt (ezen a konkrét fórumon, aminek nem sok hatása van a jövőre) tovább, ahol kb. semmi értelme sincs.
Én végigjátszottam az összes AC-t (na jó az egyet nem vittem végig, de helyette a többit többször is), az Odysseyben összességében (mellékküldetésekkel együtt) van annyi sztori mint anno a kettőben, persze nem tűnik akkora léptékűnek, de szerintem csak az idő szépíti meg az emlékeket, mivel azért az AC2-vel nagyot durrantott anno az Ubi, csak hogy azóta változott a trend, lehetőségek és a piac.Vagy majd ebben is lesz majd multis Battle Royale?
Az a rész jó lenne multiban, ami volt az egyik küldetés, szerintem ha még ezt is beletették volna, akkor egy szavunk sem lehetne -
noxon
őstag
Az egyik érdektelen xp növelő feladatnál amikor vissza mentem már más NPC volt ott mint akitől kaptam a feladatot.
Ez se rossz -
hdekakas
senior tag
válasz
deniro2 #1443 üzenetére
Igen, a képességeket nem szinkronizálja hozzá, én is ezt mondtam, nem? Azt mondtam, hogy ha ráteszel a kardodra 21%-ot pl nálam a damage with daggers-re tettem két felszerelésemre 21%-ot, meg a Master skilleknél is tettem 14 pontot a Warriror damage-re, meg 12 pontot a damage with daggers-re, összességében valami 200%-on van a warrior szintem a fegyverrel, de ha leveszem róluk, akkor is ugyanannyi nyiszibolás egy-egy ellenfél. Fasza.
VTom: Hát ezen képek alapján is felületes pedig. Ezt már írtam egyszer, messziről szép. De nézd meg közelről. a tárgyakat... Vagy ezen képeket csak nagyíts ki és nézd a részleteket. Ne messziről egyben az egész várost.
-
Szabi®
addikt
Irtam am. hogy nagy totálba pofás az Odyssey,de amikor 600-adszor is ugyan azokba a kidolgozatlan karakterekbe botlasz az elég kiábránditó....(falvakban,városokban,de még a tábortüzeknél is ugyanaz a textúrájú karakter ücsörög)
Azért a Rockstarról példát vehetne az Ubisoft épületek/semleges karakterek modellezése stb -
Szabi®
addikt
A lángoló lovat nem én hsz-eltem
Csak az avatar ugyan az,a személy nem
Én csak vele értettem egyet és arra reflektáltam.Egyébként én nem azt írtam hogy mindenben jobb a Unity ,én is bele raktam az Odysseybe közel 40 órát,a Unity-t csak a kidolgozottság végett hoztam fel,egyébként ha ilyen felületessé tesz egy játékot hogy openworld lett azt hidd el sokaknak nem tetszik
deniro2 Ugyan már , nem kell ezt ilyen vérre menően felfogni,nem hogy örülnétek hisz pörög a topik,itt elötte annyi élet volt mint egy kriptában
) S e t h Teljesen neutrális vagy már számomra,sajnos ott tartunk hogy válaszolni sincs affinitásom
-
deniro2
senior tag
válasz
hdekakas #1442 üzenetére
Pont a képességekkel és a felszereléssel lehet fölé nőni az ellenfeleknek, mert ezeket nyilván nem szinkronizálja a játék, csak az alap értékeket növeli szintenként. Meg az 50. szint után megjelenő master képességek is hasznosak, még, ha túl nagy értékre nem is lehet húzni őket.
-
hdekakas
senior tag
Mindig a szintedhez lesz.
Igazából azt vettem észre, hogy kvázi felesleges pl warrior damage-re meg adott fegyverre rakni egy csomó ability pontot is, mert úgyis hozzászinkronizálja az ellenfeleket.
Annyi értelme van esetleg később visszamenni, ha még nincs meg a 8 adrenalin szegmensed, vagy nincs elég alapanyagod hogy a szintedre felhúzz minden felszerelést, vagy valamelyik képesség ninsc 3-as szintűre fejlesztve még amit használsz, stb. Ezek könnyítenek a harcban, de amúgy tök mindegy hányas szinten mész oda, úgyis -1 vagy 2 szinttel alattad lesz ahogy rémlik. -
noxon
őstag
Hogyha nem tudom legyőzni a mítikus lényeket, akkor érdemes később megerősödve vissza térnem?
Vagy mindig a szintemhez van igazítva a lény szintje is? -
Anonymus23
veterán
Én szerettem a Unity-t, amiatt kaptam meg ingyen a Far Cry 4-et
De az Odyssey messze odavert neki játékidőben, hajózás rulez! És emiatt nekem a Black Flag a másik kedvenc.
-
deniro2
senior tag
Te még mindig nem érted ugye, hogy nem a véleményeddel van a gond, hanem azzal, hogy nemcsak leigénytelenezed és hazugozod azokat, akiknek -veled ellentétben- tetszik az Odyssey, hanem ráadásul a játék topikjában teszed mindezt... Számonkéred másokon a véleményed tiszteletben tartását, ugyanakkor, aki nem ért veled egyet, az szerinted minden lehet csak normális ember nem... Ritka bicskanyitogató ez az egész, amit itt leművelsz, de láthatóan egyáltalán nem veszed észre magadat...
Én momentán nem játszottam a korábbi AC részekkel és egyáltalán nem érdekel, hogy azokkal összehasonlítva milyen ennek a grafikája. Egyrészt, mert sokadlagos szempont számomra a látvány egy játéknál, másrészt ez is pont megfelel az igény(telenség)emnek.
Leírhatod még 77x, hogy az Unity szebb, ettől még nekem nem fog kevésbé tetszeni az Odyssey. Ennyi.
-
VTom
veterán
"Megveszik igy is,és örülnek neki,még hazudnak is utánna hogy ez "milyen szép és milyen jó""
Ezek szerint Te nem vetted meg? Akkor anélkül mondasz ítéletet egy játék felett, hogy kipróbáltad volna? Mi alapján? Youtube?
Mindenki érti az álláspontodat, de kár ezt már itt erőltetni, főleg ilyen stílusban, mert ennek előbb utóbb modker lesz a vége.
u.i.: a sorozat egyik legjobb darabja szerintem is a Unity volt, kétszer játszottam végig. A legjobb darabja pedig az Origins, amelyikkel teljesen más arculatot vett a játék. A görög mondavilágról gondolom már hallottál, így nem értem miért kell meglepődni azon, hogy vannak a játékban mesebeli dolgok, pl. lángoló ló
Ezeket nem kötelező használni, pont arra jó ez az RPG szerű rendszer, hogy mindenki olyan karaktert építhet, ami neki tetszik. Azt meg, hogy a grafika visszafejlődött, nem mondanám. Tény, hogy nem olyan fotorealisztikus, mint a Unity, de kb. 4x akkora a világa, és itt nem csak házak vannak, hanem rengeteg növény, állat, dinamikus napszakok és időjárás, stb. A Unity-ben pl. sohasem esett az eső, és éjszaka is csak akkor volt, ha a sztori épp úgy kívánta. Mindkét játék másért jó, miért baj, ha sokaknak ez tetszik?
-
S e t h
nagyúr
Az igekötőkkel kapcsolatban olyan mintha most kezdte volna az általános iskolát, az igénytelenség esszenciája, de ha a telefonra fogja, akkor lassan széttöri azt is.
Kicsit le vagyok maradva, még csak most jutottam el idáig, vmikor meghallgatom, de ahogy a tavalyi év kedvenc játékait nézem, hát a készítők is ritka igénytelen jószágok lehetnek, törölnöm is kéne a podcast listámról.
-
Szabi®
addikt
válasz
hdekakas #1431 üzenetére
Erre próbáltam rávilágitani
Nem baj S e t h koma is igénytelen, legyünk mi is azok
.Látod mi vagyunk a hülyék,mert nekünk feltünt hogy ezek a játékok már csak svindlik,nem tudod megértetni velük hogy mekkora minőségi lejt pályára tévedt az ubisoft,ezeknek az sem tünik fel hogy a mostani ac-ba élettelen bábok lettek az emberek,gyatra kidolgozottsággal,kihalt repetitiv falvakkal,felesleges dolgokkal feltöltött játékmenettel.
Teljes mértékben azon vannak hogy szőnyeg alá legyen söpörve a negativ visszhang,ezek a figurák a fejlödést gátolják.
Megveszik igy is,és örülnek neki,még hazudnak is utánna hogy ez "milyen szép és milyen jó"
Annyira nem hülye az ubisoft hogy oda is tegye magát ezek után.Nagyon kiváncsi leszek ezekre az emberekre 3-4 év múlva, hány ilyen minőségi ac-t vesznek meg.S e t h Már vártalak
Am. mobilról pötyögök,de köszi hogy korretúrázod az írásaim,igazán megtisztelő
-
hdekakas
senior tag
Én is inkább újrajátszom a Unity-t.
Odyssey:Azért van némi különbség grafikában, kidolgozottság területén a Unity előnyére. Pedig azóta eltelt 5 év, de nem hogy a fejlődést, a stagnálást nem lehet észrevenni, de inkább a lejtmenetet.
Arról meg inkább ne is beszéljünk, hogy a Unity-ben nincs két egyforma épület vagy ember, de jóformán még két egyforma cserép se! Odyssey? Van 4 féle katona, 1 féle siló, meg mondjuk 2 tucat féle "ingatlan". -
VTom
veterán
-
S e t h
nagyúr
Katasztrófa a helyesírásod, súlyosabb mint amit itt művelsz.
Figyelhetnél rá, mert így sokat csorbul a mondandód súlya.Egyébként meg elég szépen illeted azokat, akik nem úgy gondolkodnak mint te, más játékokat preferálnak.
Nem lehetne, hogy normális hangnemben, kevésbé énközpontúan nyilvánulj meg? -
Di Natale
senior tag
Szabi89 Ezt már megszokhattuk. A legtöbb játéknál is, hogy egy kaptafára készülnek. Illetve manapság az open-world felé halad a játékipar. Mivel még sosem játszottam az Assassin Creed sorozattal és ez az első alkotás az Ubisoft-tól amit kipróbáltam, illetve görög mitológia fan vagyok, így engem rohadtul nem zavar, hogy semmit sem fejlődött a harcrendszer mechanikája az elődökhöz képest.
Azt hiszem mindannyian egyetérthetünk abban, hogy az Odyssey azoknak szól aki még nem játszott a sorozattal.
-
Szabi®
addikt
Senkit nem gyözködtem,csak egy gondolat menet volt,amivel külsö fórumokon is találkozhatsz
"nekik se tetsszen mert csak." ez kb olyan hogy "azért jó,mert jó"
Ugygondolom senkivel nem személyeskedtem,és mindenkinek tiszteletben tartottam a véleményét,de kell az ellen pólus is .Nem igazán jó azt nézni hogy vannak bizonyos "beltenyészetek" ahol mindenki le van hurrogva ha esetleg rá világit valamire,amit más viszont nem tart tiszteletbenVagy te úgy látod hogy az itt kölcsönös
-
sagem
addikt
Én úgy látom, hogy Te nem hagyod ezt a témát, és kelted a feszültséget egy fél éve megjelent játék topikjában. Leírod nem tetszik. Megírják, hogy nekik tetszik. Leírod hogy ok érted az érveiket (de nem érted vagy csak nem fogadod el őket), de neked nem tetszik és itt le lehetne zárni. Te meg győzködöd őket, hogy nekik se tetsszen mert csak..Engedd el a témát és lépj tovább, kifejthetted a véleményedet, megkaptad rá a lehetőséget, aki akarta elolvasta, a többi embernek a véleménye ugyanolyan mint a tied, és ha ők vannak többségben a játék topikjában, akkor nem biztos, hogy velük van a baj. Nem az a baj, hogy más véleményen vagy, leírtad, ott marad, elolvassák, de csodálkozol, hogy a játék topikjában olyanok vannak, akik kedvelik a topik témájául szolgáló alkotást.. Itt Te vagy a kisebbség, ez mondjuk elég egyértelmű. Meg úgy a nagyvilágban is, a játék pozitív fogadtatásban részesült a legtöbb helyen, az a legviccesebb, hogy még az általad felhozott Gamestarnál is 9,3 pontot kapott..
-
Szabi®
addikt
Hagyd rájuk
Ezek fanok,ennek a játéknak és az Ubisoftnak "mint minőségi játékokat" készitő játékgyárosnak a fanjai,láthattad az esetemben is arra mennek ki,hogy amit ők istenitenek arról negativ vélemények nem állhatják meg a helyüket
Gesztenye püréböl ne akarjunk dobos tortát csinálni,mert ilyen lesz a végeredmény,a kisebbség védi foggal körömmel,a nagy többség meg elfordul és elutasitja.(Azonban a véleményük nekik is ugyan annyit ér) Minden valamire való játékgyártó az alapsémát újitja évtizedek óta,(de nem drasztikusan) ezért tudjuk megkülönböztetni öket (4Agames,Irrational games,Rockstar games,Naugthydog,Capcom,Cd Projekt Red stb) Ha meghalljuk nevüket már tudjuk hogy mire számitsunk,mind minöségben,mind tartalomban.
Ez alól az Ubisoft viszont kivétel,már nem tudjuk hogy mire számitsunk.Túl sok formulát gyúrtak össze,és túl nagy müvészi szabadságot kaptak,az eredmény hogy nem stimmel semmi,sem az állatvilág,sem a harcrendszer,de még csak nem is korhű.A jó fantasy-ra ott a God of War,és a Witcher.Ez meg egy semmilyen, gyenge középszerü,felületes,grindelés/lootolás ,oda nem illő perkekkel.
Ezekböl soha nem lesz jó rpg ahhoz az ubisoft még csak zsenge kezdő." Persze, ha elég ideig torzítasz egy "nézőpontot" akkor előbb-utóbb találsz hozzá igazságot. " És ök találnak
-
sagem
addikt
Én sem igazán tudom, hogy mit várnak az emberek egy casual akció játéktól, mert ez ugye az, némi rpg beütéssel
Ott a másik véglet, az escape from tarkov, igaz más stílus, de ott az élethűségre mentek rá, na, azt meg pont azért nem szeretik nagyon sokan, mert hogy már "túl élethű" akar lenni, és ezért nehéz
-
Deck
titán
válasz
Di Natale #1422 üzenetére
Vedd feljebb a nehézségét. Amúgy megvan, hogy ezek játékok? Minden játék televan ilyenekkel és hasonlókkal. Hangsúlyozom ezek JÁTÉKOK!
Napszak csere nem kiakasztó? Vagy mi az, hogy nem real time megy az idő ott is? Esetleg ha a játékba meghalunk akkor legyen örök game over és kezdhessük elölről nem? A madárral az enemy tagelés? Ki látott már ilyen a valóságba.. Az meg, hogy se enni se inni nem kella játékba felháborító.
-
noxon
őstag
A skilleknél nem használom azokat amelyek már túlzás kategóriában vannak.
Ez a "halhatatlan vagyok, ha a szakadékba zuhanok" már durván túlzás.
Nálam ezzel elvette annak az örömét, hogy le kell ügyeskednem a szikláról, hogy ne essek le.Na mindegy, nem lehet kikapcsolni
Ezek minden AC-ban elcsesznek valamit.
-
noxon
őstag
A figurám halhatatlan lett
siman lebukfencezek a magas sziklákról és semmit nem sebződik, ezt nem érte. Pedig jó magas sziklakról ugrottam le. Eddig mászni kellett lefelé, most csak a mélybe kell vetnem magam.
-
Szabi®
addikt
válasz
S e t h #1406 üzenetére
Te tetted magad nevetség tárgyává már akkor amikor más is megjegyezte hogy a Unity szép volt (Előrelépés),azonnal támadtad
Lehet röhögtek az xbox topikban,viszont téged már jó pár topikból elküldtek melegebb éghajlatra a "szűk látó körüek".
Az meg hogy segítek a "melyik konzolt válaszd"-ban 30 év konzolozás után nem hiszem hogy nagy bűn.
Szállj magadba,ez csak sár dobálás amit csináltál,egy vélemény miatt.
Vagy szerezz egy barátnőt,vagy keress más elfoglaltságotUi. A Watch dogs 2 nem rossz,de a topikjában olvashatsz arról is negativ hangvételü kommenteket,ugyhogy sztm. kerüld,hacsak nem a konfrontálódás a cél (megint)
-
s4hu|SyD^
addikt
Komolyan azon megy a vita kinek melyik játék tetszik. OMG. Mind jó kész.
Nekem mind tetszik pl. Unity-be viszont beleuntam Odyssey-re nincs időm pedig behúztam az Origins-t is mindennel. Syndicate 100% minden DLC-vel, nagyon bejött és igen hasonló a kinézete mint a mitológikus Odyssey-nek ahová nem kell az Unity korhűsége. Szerintem mindent elmondtam.
Far Cry meg úgy általánosságban egy leülök és jól szórakozok játék, mint minden játék nagyjából. Én is szeretem ha valósághű egy játék meg is állok megcsodálni a tájakat és az épületeket.
-
S e t h
nagyúr
Nem tudom ki vagy, nem ismerem a fórumon tevékenységedet, viszont te ezek szerint az enyémet igen, megtisztelő.
Viszont ebben a fórumban ami magatartást tanúsítottál, az alapján az a véleményem, hogy buta vagy, vagy az egód nem engedi, hogy elfogadd mások véleményét, mivel tényként, urambocsá, tézisként állítod be a saját véleményedet.Megvagy, most már emlékszem rád, te vagy az az idegbeteg srác, aki széttöri a konzolját ha ideges, és rajtad röhög az xbox topik, plusz osztod az észt kinek milyen konzolt kéne vennie.
Elnézést, hogy nem azonosítottalak előbb, ha tudom, hogy ki vagy nem pazarolok rád ennyi betűt, mert a végén kárt teszel a monitorban, konzolban. -
Szabi®
addikt
válasz
S e t h #1403 üzenetére
Nem elírás volt részemröl,tartom magam a véleményemhez.Kicsit jobban bele túrtam a topikokban és képzeld arra lettem figyelmes hogy bizony te már keveredtél jó sok ilyen "szük látó körü" fórumozóval vitába,és annak rendje és módja szerint legtöbb esetben te álltál bele és kezdeményeztél "trollkodást"(hamár emlegetitek a barátoddal a jelzőt),ez a nyaka tekert és közben mosod kezed stilus már ismerős volt,egyszer ezt már eljátszottad velem is egy pár hónapja....
És ha jól rémlik ott sem neked volt cimezve csak egy vélemény volt ?Azért igazán szégyelhetnéd magad hogy ennyi év tagság után neked az olyanokat kellene csititani mint te magad,tonnányi ilyen háborút robbantottál már ki az elmúlt sok-sok év alatt,csupán azért mert képtelen vagy elviselni más véleményét.Megszámlálhatatlanul sok emberbe álltál bele,ők is szüklátókörüek voltak ?...Jah nem csak nem azt irták amit látni szerettél volna.Kirobbantod,próbálsz extrém intelligensnek tünni aztán mosod kezeid.
Nem uncsi ?Több hsz-edet is olvastam a vita végén több helyen is bele került a helysírás mint itéleti eszköz (gyerekes nyomatékositás ) ,sajnos volt eset hogy akibe bele álltál még ő lett moderálva,mivel sikeresen eljutottatok a személyeskedésig de tudod mit ? Nevetséges vagy,pontosan jól értetted te az első pár "tömb" hsz-emet is,csak ugye igy jobb volt,generáltad a vitát,játszottad a hülyét (amikor is már más is irta NEKED mire gondolok,neked "véletlenül" nem esett le)
Nekem nem fáj hogy valakiknek tetszik az új rész,nem is vitáztam senkivel ,tiszteletben tartom,én veled vitáztam mert NEKED nem tetszett a véleményem.L@szarom,leirtam és volt aki egyet értett,de nyugodtan túrd fel a topikot nem én jegyeztem meg elsőnek hogy ez a játék egy elnagyolt,felületes férc mű.
Szégyellem magam hogy bele álltam veled ebbe, a jövőben nem fordul elő,engem nem fognak miattad moderálni ezt megigérhetem,sztem hanyagoljuk egymást
Ugyhogy hajrá,nyomasd csak a zs kategóriás asylum szösszeneteket,nehogy véletlenül is tudomásul vedd más véleményét
-
misiizsai
tag
Én az AC Unityt csak elkezdtem de majd szeretném folytatni.Az a korához képest jó grafikába..Én az Originst végigvittem DLC kkel 100% ra.Odysseyben lassan 100 órám van.Az Odyssey szerintem baromi szép játék és nagyon élvezem.Viszont megkéri nagyon a vasat.GTX 1080 al van átlag 50-60 FPS em full Ultrán.
-
S e t h
nagyúr
Nem irom azt hogy benéztem,mert nem igy volt,olvass visszaSajnos pedig de, egy ártatlan elírás volt részedről, amire én poénosan egy időutazásos kommenttel reagáltam, és én lepődtem meg a legjobban, hogy ezzel mit indítottam el. Azóta egyre kevésbé értem, hogy direkt trollkodsz, vagy tényleg ennyire nem érted miről írok, bár a helyesírásod lehetne ebben támpont számomra.
Nem megbántva azokat akik kifizették érte a teljes árat- ne legyél rosszul, ez is csak szubjektív- ez a játék megéri azt az árat, főleg ha ekkora játékidő társul a szórakoztató tartalomhoz. Én 10 ezer forintot fizettem érte, és nem bántam meg, ja és nem vakon ugrottam bele hanem magyar és külföldi teszteket olvastam, gameplay videókat néztem, valamint átrágtam magam az itteni hozzászólásokon is és nem találkoztam ilyen " szük látó körü" véleménnyel mint a tiéd, szóval nem nulla elvárásom volt, hanem tudtam mire számíthatok, amit a játék túl is teljesített, sőt.
Senki nem ajnározta az Ubisoftot, Far cryt, neked fáj vmiért, ha olyan tartalmat készítenek, ami másoknak szórakozást nyújtanak.
Az egyik tematikus podcast adás is elég hosszan elemezte az Odysseyt, amiben kitértek arra, hogy a régi AC fanok elutasítják az új vonalat, stílust, de ezt ennyire eklatánsan megjelenni még sehol sem láttam. Eddig.
Jut eszembe, éppen agyalok, hogy megvegyem-e a Watchdog 2-őt, erősen billegek, arról nincs vmi meglátásod megéri-e?
-
sagem
addikt
Azt lehet tudni, hogy ki az a "Csirke teszter" akinek a szavai olyan sokat nyomnak latba az összes többi teszter véleményéve szemben?
Frankón ezen a néven fut, hogy csirke? OMG
Új hozzászólás Aktív témák
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- Hobby elektronika
- Star Trek
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Szétveri a kritikus gondolkodás képességét a ChatGPT
- PayPal
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Miért álltak az oldalak egy hétig, mi történt?
- iPhone topik
- További aktív témák...
- Xiaomi POCO X6 Pro 12/512gb - Makulátlan, Alza garancia, akár beszámítással
- Gigabyte GeForce RTX 4080 SUPER AERO OC 16G videókártya
- ASUS ROG STRIX X570-E Gaming WiFi Alaplap
- Intel Core i7-14700K 20-Core 3.4GHz LGA1700 (33M Cache, up to 5.60 GHz) Processzor! BeszámítOK
- THX Onyx fejhallgató erősítő (DAC Headphone Amplifier)
- Bomba ár! Dell Latitude E6420 - i5-2GEN I 4GB I 250GB I HDMI I 14" HD I W10 I Gari!
- Azonnali készpénzes INTEL CPU NVIDIA VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- LG 65" C1 OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready!
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I7 6700K / RTX 2060 6GB / 32GB DDR4 / 500 SSD