Hirdetés
- Száguld a Meta és a Microsoft, 500 milliárd dollárral lőttek ki az AI-részvények
- Jól áll az ARM-os Windows helyzete, de a játékoknál nem jön az áttörés
- Kínai kézbe kerül a MediaMarkt áruházak tulajdonosa
- Bővíti a Strix Halo kódnevű dizájn képességeit az AMD
- Komolyan ráállt a csúcs-GeForce-ok átalakítására Kína
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Bővíti a Strix Halo kódnevű dizájn képességeit az AMD
- Milyen asztali médialejátszót?
- TCL LCD és LED TV-k
- Házimozi haladó szinten
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Komolyan ráállt a csúcs-GeForce-ok átalakítására Kína
- RAM topik
- NVIDIA® driverek topikja
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Deck
titán
válasz
spleenszuru #3599 üzenetére
Pár óra alatt megvan így a komplett szetted minden része, tökéletes statokkal. És venned se kell semmit, se farmolni stb... Nem időpazarlás
-
spleenszuru
őstag
Ja igen bocsi, beszéltelek erről korábban, csak nem tudtam összerakni ezzel a save scumming fogalommal, sok ilyen gamer kifejezést nem ismerek.
No de pl. nekem már ez is időpazarlás, folyton save-load, míg nincs egy jó. Szóval ha már majd úgy érzem nem tudom ezt nélkülözni, talán cseszekedem vele. Fegyverrel legalábbis mindenképp, mert én nagyon bírom a spearokat, azt szeretnék egy jót.
-
Deck
titán
válasz
spleenszuru #3597 üzenetére
Save scumming a kovácsnál. [link]
Így mindig változik a kínálat és addig csinálod míg azokkal a statokkal nem kapod amit akarsz. -
spleenszuru
őstag
-
Deck
titán
válasz
spleenszuru #3594 üzenetére
Linkeltem már ezzek kapcsolatba. Igazából olyan stattal csinálhatod meg őket amivel akarod. Blacksmith esetén save scumming.
-
tibaimp
nagyúr
válasz
spleenszuru #3594 üzenetére
Ha jól emlékszem simán lehet találni minden felé lila cuccokat, csak a megfelelőt kell megtartani, amúgy ja, sok féle van, ez igaz. Most így látatlanba én olyat tartanék meg, ami a sebzéshez és/vagy a ctritical-hoz ad százalékot, minél nagyobbat, aztán mehet rá az engrave a kováccsal.
-
tibaimp
nagyúr
válasz
4264adam #3586 üzenetére
Fasza ez!
.
Én is arany cuccokkal mentem, csak én csináltam 3 félét, warrior, assassin, hunter, és mindet felfejlesztettem 99 szintre. Kellett is hozzá ~298 óra.
Amúgy Deck kollégának igaza van
, utánanéztem, és jobb értékeket ki lehet hozni a lila cuccokból. A következő végigjátszásnál csinálok olyan critical karaktert, hogy beszarás
-
4264adam
veterán
válasz
spleenszuru #3587 üzenetére
Tier S2-Ben vagyok ahogy kicsit visszább neked írták, leszel lvl60 mire meglesz a hephaistos 20% discount. Nekem ez meglett lvl55-ön. Innen tovább nagyon nem kell csinálnom mert lvl99 nem leszek hogy a legerősebbet legyőzzem
-
4264adam
veterán
lvl 55:
- Szigetek kipucolva, DLC-k éppen elkezdve (Atlantisba beléphetek), nekem a warrior - sword típus jött be és meglett a megfelelő build, így most a Hephastiosnak kellő lvl 61 mercenaries is gyorsan meglett, 5-6 szintet szépen át lehet hidalni a gearekkel.
Kipucolom még a szárazföldeket aztán folytatom a story questline-t (Deal with Lagosnál kezdtem el jobban farmolni.
Ez eddig 82 játékóra -
tibaimp
nagyúr
válasz
spleenszuru #3584 üzenetére
Akkor viszont, ha jól értem és emlékszem
, bizonyos feltételt még nem teljesítettél, azért nem adja.
-
tibaimp
nagyúr
válasz
spleenszuru #3580 üzenetére
spleenszuru: Engrave-el kapcsolatban. Szerintem azért nem látod, mert ha megnézed a Engrave skill-eket, nem minden jó mindenhez, nem lehet mindent betetetni minden eszközbe vagy ruhadarabba. Ezért nem látsz minden fejlesztés ott.
VTom: Összeadódtak a nyersanyag igények? Erre már nem emlékszem, nekem az maradt meg, hogy 1-2-ével drágább volt összesen, de lehet igazad van.
-
VTom
veterán
válasz
tibaimp #3579 üzenetére
Én azért csináltam gyakrabban, 1-2 szintenként, mert össezadja a nyersanyag igényeket, és 10 sziontenként az már tíz-százezres angyságrendű nyersanyag volt, ha jól emléklszem, és mehettem kovácsról-kovácsra egy fejlesztésért.
Nekem kényelmesebb volt, hogy felvársároltam a készleteket 1-2 kovácsnál, és meg tudtam cisnálni az 1-2 szintnyi fejlesztést.
De persze mindannyian más ritmusban játszunk.
-
spleenszuru
őstag
válasz
tibaimp #3579 üzenetére
Volt nemrég egy küldi, ahol egy Harpe nevű kardot kellett visszaszerezni egy havernak.
Szerencsémre még ezelőtt találkoztam redditen egy posttal, ahol szó volt erről a kardról, hogy érdemes megtartani.
Szóval behazudtam, hogy nincs meg, és azóta main fegyver, mert tényleg elég jó.Engravinggel kapcsolatban még mindig nem tiszta pár dolog. Inventory menüben ugye lehet nézegetni a listát róluk, viszont pár nem szerepel ott abszolút, pl. a crit chance%.
Az miért nincs ott? Honnan tudom így, hogy hogy tudom azt pl. fejleszteni? -
tibaimp
nagyúr
válasz
spleenszuru #3578 üzenetére
Én is 10-essével csináltam, de lehet VTom kollégának van igaza, azt nem próbáltam!
-
spleenszuru
őstag
Oké akkor én is így fogok, köszönöm Urak.
Én azt olvastam 21, 31, 41, 51, stb. szinteken érdemes fejleszteni.
Akkor ez nem jó mód?(Mivel megvettem a Nemean Lion packot, ezt húznám magammal, míg megjön a kedvem epicet farmolni, vagy a pirate szettet befejezni, bár épp azon vagyok).
-
tibaimp
nagyúr
válasz
spleenszuru #3575 üzenetére
Én azt csináltam, hogy mindent is loot-oltam kifelé, mikor tele lettem, mindent is eladtam a kovácsnak, majd a pézből megvettem az összes nála lévő nyersanyagot, aztán megint eladás. Ez így ment, míg mindent el nem adtam, és közben 4-5 kovácshoz ugrottam oda, persze tőlük is megvettem minden nyersanyagot...és így tovább.
-
spleenszuru
őstag
Szerintetek az 50%-os végleges XP és pénz boosttal mi a jó taktika a gearek eltávolítására?
Dismantle vagy sell? Jelenleg kb. mindkettőt alkalmazom, de most csináltam egy lege szett 31->41 upgradet a cuccaimon, és elég szépen eszi a dolgokat még tier 3 kedvezménnyel is.
Tehát sell minden és vegyem a fejlesztő dolgokat, vagy dismantle, és akkor "ingyen" kapom őket? -
VTom
veterán
válasz
spleenszuru #3572 üzenetére
Ezaz, ügyes!
-
tibaimp
nagyúr
válasz
spleenszuru #3572 üzenetére
Ez az, halad ez
, nyomjad!
-
spleenszuru
őstag
Na ez nem volt semmi, mire meglett, de végre mehet az upgrade.
A magasabbakat nem érdekeltem, szóval magamnak kellett levadászni párat.
-
tibaimp
nagyúr
válasz
spleenszuru #3569 üzenetére
Engedj magadra körözést, vagy 3-4-es szintet, egyből lesz olyan, aki a következő TIER-ből való (ha jól emlékszem
).
-
spleenszuru
őstag
3 napja szenvedtem ezzel a nyomival, végre sikerült megölni, én lvl 29, ő 33:
Mondjuk mind hiába, gondoltam nyílik magától a következő tier, de nope..Amúgy azt hiszem megtaláltam a nekem legjobb fegyvert, ami a spear.
Úgymond biztonságos a távolság, nagyon jól is néz ki vele a harc, ill. még viszonylag gyors is, sebzése meg megint csak egész balanced. -
VTom
veterán
-
Deck
titán
válasz
spleenszuru #3565 üzenetére
Az az. Jól emlékszel a nevére
(a lila cuccok nem csak, hogy jobbak de sokkal olcsóbb is a fejlesztésük)
-
spleenszuru
őstag
Akkor nem igazán értem, miért ajánlanak yt videók konkrét típusú epic geareket, ha hiába grindelek pl. érte órákat, kapok majd egy random statot rá.
A glitch-es íjat meg is veszem, bighorn vagy mi, mindig elfelejtem.
A végén még ideges leszek, és inkább az Ezio DLC szettet felhozom a levelemre, hogy ne szenvedjek már ennyit a face-to-face harcokkal.
-
Deck
titán
válasz
spleenszuru #3563 üzenetére
A lila felszerelések a legjobbak a játékba és random statok lesznek rajta. Sace scumming-ra is van lehetőség. Árus előtt mentesz, megnézed a kínálatot-visszalépsz, megnézed a kínálatot-visszalépsz. 2x-er változik így, hogy mi van nála milyen statokkal. És ha nem jött be akkor visszatöltöd a mentést majd újra. Így lehet a tökéletes buildet is összerakni. + a store-os glitch-es íj.
-
spleenszuru
őstag
Csak vannak még itt nem tiszta dolgok.
Az epic felszerelések, fix statokkal rendelkeznek? Mármint, pl. 2 végigjátszás során felveszek egy konkrét epic kardot +16% warrior dmg-vel, az ugyanezzel a stattal fog rendelkezni mindkét alkalommal? Leveltől függetlenül kérdezem most. -
Deck
titán
Vannak persze. De minden ilyen elején kitudsz szállni a hajó combat-ból majd leugrasz és a megfelelő ügyességgel átuszol a hajójukra és megölöd őket, vissza tp a hajódra és már csak szétkell lőni őket. A dlc-be még könyebb, nem mozognak a hajók
Hasonló kis tipp: A cinematic-ok után egyből mehet a rush assassination, mindig beadja
(crit buildnél ez minden boss ellen is azonnali halál nekik. Sőt egy sima íj fejlővés is az enemyk ellen.)
-
VTom
veterán
válasz
spleenszuru #3559 üzenetére
Igaz, pl. Leonidas léándzsáját sztoriból lehet fejleszteni, és az is nagyon fontos.
Az jó stratégia, hogy azt a területet kipucolod, ahova a fő sztori küldetés elvisz.
Ezzel elég OP leszel a fő sztorihoz, én is az voltam
A végére így is amrad egy csomó olyan terület, ahova nem vitt el a fő szál, azokat meg endgame content-két végig tudod játszani, és olyankor még rengeteg fejlesztési lehetőség is megmarad.#3560 Deck: Ebben is vannak fő-sztorihoz kapcoslódó hajócsatákm, nem? Vagy az Origins-szel keverem? Mert abban biztosan volt.
-
Deck
titán
válasz
spleenszuru #3559 üzenetére
0 hajó fejlesztéssel is végig játszható a játék, sőt hajó csatát se kell vívni.
-
spleenszuru
őstag
"Én azért azt tanácsolom, hogy túl sokat ne időzz a főküldik között a mellékszálakkal, mert el fogod veszíteni a vonalat a sztoriban
"
Illetve, sok skill sztorihoz van kötve, amelyeket egyre gyengébbnek is érzek így 1/3 szinten, szóval talán amiatt is megérheti haladni.Igazából csak azt szeretném, hogy a sztoris dolgokat már kellően erős karakterrel tudjam játszani, ezért töltök sok időt nem fő szálakkal. Nehéz egyensúlyt találni, az biztos.
Merceket meg a korábbi kommentek alapján próbálom minél hamarabb ütni, hogy kedvezményem legyen. Jelenleg tier 5-ben vagyok, a következő adná a hajó fejlesztéshez a kedvezményt.
Ez is sokkal több időt visz el, mint gondolnám. -
VTom
veterán
válasz
spleenszuru #3556 üzenetére
Tetszőleges sorrendben végezheted a fő/mellékküldiket.
Én azért azt tanácsolom, hogy túl sokat ne időzz a főküldik között a mellékszálakkal, mert el fogod veszíteni a vonalat a sztoribanÉn így jártam, a végén már volt olyan szereplő, akiről azt sem tudtam, kicsoda.
Mellékküldetéseket tekintve van egy rakás olyan sziget, aminek teljesen különálló sztorija van, sok küldetéssel, ezek akár egy külön DLC-t is alkothatttak volna egyenként. Én a fő szál után játszottam végig a nagyobb szigetek történeteit, és nagyon élveztem.
Aztán vanank még a legendás állatok, mítikus lények, mercenary-k, meg még egy cosmó minden, amivel foglalkozni lehet.
-
Deck
titán
Rengeteg jó mellékküldetés, felfedezni való van a játékba ha élvezi az ember.
Mykonos (Kyra) ahova egyből megyek amint lehet. Nem tudom kinek van meg ez fejből így... -
spleenszuru
őstag
válasz
tibaimp #3555 üzenetére
Jól van, köszi.
A sztori elérkezett egy olyan részhez, ahol nem tudom, kövessem-e, vagy haladjak a szomszédos szigetekre.
Ott tartok, hogy
a Leonidas-os oroszlán szobornál beszéltem a csávóval, és el kellene hajózni egy messzi, majdnem map végén lévő kicsi szigetre. Viszont én inkább maradtam, és letoltam egy teljes tartományt a szomszédban, meg öltem pár mercet és culstistot, még +5 szinttel felettem lévőt is, igaz eléggé trükközni kellett.
Szóval a kérdés, hogy érdemes most folytatni? A sztori minden egyes tartományra elvisz majd szép lassan, vagy így jobb, ahogy nekiálltam, hogy szépen foglalom befelé a területeket, egyiket a másik után. Foglalás=összes kérdőjel, collectibles, side quest, meg a kis kőtáblás rejtvények (riddle)).
Conquest néha felidegel, leverem teljesen a védelmét a tartománynak, majd azon kapom magam, hogy újra maxolva van az ereje, és megint maxról kell nulláznom, szóval pl. a tegnapi területen ki is hagytam.
(Van olyan is, ahol minden ellenfél felett piros halálfejet mutat csak, a szintjét nem, gondolom oda még underleveled vagyok, és nem skálázódik le hozzám a szintjük). -
tibaimp
nagyúr
válasz
spleenszuru #3554 üzenetére
Simán!
Bár az is igaz, hogy pénzért bármikor resetelheted a skillfádat, ott van jobb sarok lent! Ahogy fejlődsz, egyre több ez a pénz. 99-es szintem, most néztem ~48.000 arany, aszóval annyira nem vészes. -
spleenszuru
őstag
Skill pontokat amúgy érdemes tartogatni azokra a skillekre, amik elég fő skillek, de sztori híján még nem engedi őket fejleszteni?
-
tibaimp
nagyúr
válasz
spleenszuru #3551 üzenetére
Én azt csináltam, hogy kifejezetten rámentem az alap sebzést növelő, critical-t növelő, armort növelő, stb. engrave-ek feltételeire, és azokat tettem bele a kováccsal a cuccaimba, így könnyítve meg a játékot. Mire eljutsz ide, kb. meg is lesz a szint a TIER S2-hez és mehet tovább Hephaistos-nál az engrave-ek növelése, illetve ekkora már elég pénzed is lesz, hogy egy-két alap ilyen engrave-t fullra kitanulj nála.
-
tibaimp
nagyúr
válasz
spleenszuru #3548 üzenetére
Itt van: [link]
Engraving menünek hívja.
Erre a kis ikonra kell kattintani:
Ilyen oldal jön be, és mint láthatod, különböző updatek vannak felosztva "testrészre" illetve itt olvasható a feltétel is, ill. mit növel.
Aztán a normál kovácsnál itt látható egy-egy cucc esetében az Engraving költség:
-
tibaimp
nagyúr
válasz
spleenszuru #3548 üzenetére
Nem! Minden ilyen fejlesztésnek van követelménye, például ölj meg 10 akármilyen harcost, erre kapsz egy pöttyöt, majd 20-at, még egy pötty, 30-at +1 pötty, egészen 5-ig. Utána te magad már nem tudod tovább fejleszteni, mert ahhoz kell majd Hephaistos meg az S2-es szint, mert onnantól tőle tudod megvenni a 6. pöttyöt ~20.000 aranyért, a 7-et ~40.000 aranyért, de ehhez már célszerű a TIER S2-es szint a 20% árengedmény miatt, mert nagyon sok ilyen "kis pöttyös" fejlesztés van, amit utána "sima" kováccsal tudsz beletenni a tárgyaidba és a ruhádba, azzal edve azoknak +sebzést, +armort +bármit...
Mindárt megnézem neked, hogy hol tudsz belépni abba a menübe, ahol ezek a fejlesztések láthatóak.
-
tibaimp
nagyúr
válasz
spleenszuru #3544 üzenetére
Szerintem megéri még pár % esetén is beletenni a cuccokba a nem fullra kifejlesztett update-eket, mert segít, aztán úgyis lecseréled a cuccot, mert találsz jobbat, de egy darabig jó.
Melyik felületet/menüt nem találod? PC-n tolod amúgy?
-
spleenszuru
őstag
válasz
tibaimp #3541 üzenetére
Bizonyára hülye vagyok, de én nem látom azt a menüt/felületet, ami a képeden van...
Az valami szinthez kötött, vagy mikor nyílik az meg?Meg beletenni sem éri még meg gondolom ezekbe a huszon x-es cuccokba, nem?
Face-to-face ill. assassin buildet én is akarok majd, mert most kb. semmilyen vagyok, sokszor meg sem halnak az ellenfelek assassin skillekkel, mert unbalanced vagyok.
Másik, ez a lila ikon minek a jele? Legends-en sem írja, nem is lehet vele semmit csinálni:
-
tibaimp
nagyúr
válasz
spleenszuru #3540 üzenetére
De a "bal oldali pöttyöket" te magad fejleszted magadnak, azzal, hogy a leírt ellenség típusokat ölöd. Ezeket még nem teljesen kifejlesztve is megéri beletetetni egy kováccsal a cuccaidba, annyira nem sok pénz! A jobb oldali pöttyökhöz kell majd Hephaistos meg az S2-es szint, de az bőven messzebb van még.Illetve én több fegyver/ruha szettet alkalmaztam, kifejezetten egy-egy képességre rágyúrva, pl.: volt külön általános "kardos", lopakodós, majd később íjjász.
Ott látszik bal oldalt a LOADOUT-nál, ez volt az assassin szett. -
spleenszuru
őstag
-
4264adam
veterán
Gondoltam lvl51-el nekirontok egy ismeretlen mercenary-ra, amit nem sejtettem:
Természetes 1 suhintás és vége lett közös kalandunknak -
Creative997
őstag
válasz
spleenszuru #3537 üzenetére
Alapvetoen sok ability + elugras + tavolbol nyilazas kell. En meg szeretem ha a fegyvereim langolnak, igy adva extra sebzest is.
-
spleenszuru
őstag
Az a baj azzal, hogy nem fejlesztem a fegyvereim, stb.-t, hogy így harmat gyenge vagyok bizonyos dolgokhoz.
Első lege állat küldi, lvl 17 vagyok, ő 15, mégse tudom megölni. Kb. semmit nem sebzem.
Ő belém üt vagy ötöt, és végem.
Vagy ha nem ő, akkor a fodder kisállatai. -
4264adam
veterán
Elnézést, tört angol lett
Clue (nyom) akart lenni, ha megölöd időnként felfedi a társát.
Szoktam még a hajón is használni őket. Az utolsó életcsíkjuknál rárugsz —> elesnek és a földön maradnak. Ekkor tudod besorozni a hajódra. Nagyon gyorsan tud 2 lvl51 pusztítani amikor elfoglalod a másik hajót.
-
-
4264adam
veterán
válasz
spleenszuru #3533 üzenetére
Időnként a vádászásukkor feldobnak 1-1 glue-t és tudod szedni a következőt. Most járok lvl51-nél, az anya megtalálása után megálltam a történettel és csak Side quest megy szigetről szigetre. 68 óra játékidő volt eddig 2 év alatt és imádom
-
spleenszuru
őstag
válasz
Creative997 #3532 üzenetére
Jó videó, köszi.
Más:
A mercek tudatos, "előre" levadászásához nincs amúgy mód?
A menü nem sokat tartalmaz, igazából csak meg tudom őket nézegetni, de hogy pl. hol vannak, nem derül ki. -
Creative997
őstag
válasz
spleenszuru #3523 üzenetére
En anno ezt hasznaltam alapul a mastery pontokhoz, itt elmondja a sorrendet is: [link]
-
VTom
veterán
válasz
spleenszuru #3530 üzenetére
igen,e z volt az
-
spleenszuru
őstag
Köszönöm, meg is találtam, szerintem ez az a komment:
#1107HabugiIgazából gear fejlesztésre is ugyanezt ajánlotta akkor tibaimp kolléga, tehát mindenképp megéri mindenekelőtt priózni a merceket, szóval így fogok tenni.
Már csak arra kéne rájönni, hogy találjam meg a merceket úgy, hogy az én szintemen legyenek, mivel valahogy már több alkalommal sikerült az, hogy 2 is nekem jött egyszerre, és hiába szintemen voltak, igen sokat kellett trükközni, hogy le tudjam rendezni a kettőt együtt.
-
VTom
veterán
válasz
spleenszuru #3528 üzenetére
A hajót úgy érdemes csinálni, hogy elkezded lenyomni a Mercenary-ket, és tier bónuszból egyrészt felezed a nyersanyag árakat, másrészt felezed a nyersanyag igényt a hajóra.
Aztán mikor ezek megvannak, megcsinálsz mindent, addigra úgyis lesz egy rakat nyersanyagod is.
Szerintem így a legegyszerűbb, még Habugi kolléga tanácsolta itt a topikban anno. -
spleenszuru
őstag
válasz
tibaimp #3527 üzenetére
Nagyon köszönöm.
Egy másik fontosabb kérdésem lenne még most: a hajón mi a prio fejlesztés?
Egyet toltam még a HULL-ba, hogy +1 hadnagyom lehessen, de ennyi.
Nyilzápor+javelin? Vagy csak fejlesszem az armort és egyebeket inkább?Jött egy epic ellenfél hajó tegnap, és majdnem kinyírt minket, alig sebeztem.
-
tibaimp
nagyúr
válasz
spleenszuru #3526 üzenetére
Így van! Érd el a TIER S2-es szintet, mert akkor megkapod a 20% off-ot, és onnantól tulajdonképpen már csak sok millió pénz kell, amit a fejlesztésekre költhetsz, amit meg be tudsz építtetni a normál kovácsokkal az épp aktuális cuccodba. Persze a legfontosabb fejlesztésekkel célszerű kezdeni, mint a +20 damage, stb. Nem emlékszem mik voltak, és mint írtam ott 60-as szint kellett nekem hozzá. Amíg a TIER 2 szint nincs meg, szerintem csak pénzkidobás, illetve addig úgy is magadnak célszerű fejleszteni ezeket az upgrade-ket, aztán Hephaistossal.
-
spleenszuru
őstag
válasz
tibaimp #3525 üzenetére
Köszönöm szépen, a linkek sorozatával összerakom.
Tehát, a mikortól kérdésre a válasz kb., amikor találkozom majd valamikor Hephaistossal?
Illetve elég sok mercet megöltem már a folytonos bounty miatt, de adom, hadd fogyjanak.
Akkor ezeknél is menjek szépen menüben sorban iktassam őket kifelé? -
tibaimp
nagyúr
válasz
Itt írom le pontosabban, csak sikerült megtalálni: [link]
-
tibaimp
nagyúr
válasz
Ezek a plusz upgrad-ek nagyon jó dolgokat tudnak hozzáadni a fegyverekhez és a páncélhoz, szóval, ha megvan Hephaistos Workshop plusz ~50% kedvezménye, aki felhúzza ezeket a plusz upgrad-eket fullra, akkor nagyon fullos cuccokat tudsz készíttetni a "sima" kovácsokkal.
Nem tudom érthető-e? -
spleenszuru
őstag
Mikortól érdemes a kováccsal érdemben foglalkozni? Még semmit nem fejlesztettem nála, Episode 3-ban vagyok, Phokist kezdtem el, ha jól emlékszem a nevére.
Ez most csak példaképp lent a képen, figyelembe véve az árakat, elég soknak tűnik, még úgy is, hogy az 50% pénz bónuszom is aktív.
Ugyanez a kérdésem vonatkozna a statokra is, mert ugyan szeretem az assassin stílust, de sokszor kever a játék nyílt harcba, aztán kéne a sebzés.
Általánosságban, crit és damage statokkal kéne inkább törődni?
Jelenleg kb. mindig azt használom, amit dobnak az enemyk, és jobban sebeznek, mint ami nálam van.
-
VTom
veterán
válasz
spleenszuru #3521 üzenetére
Tudom, így lett meg nekem is PS-re
-
VTom
veterán
válasz
spleenszuru #3517 üzenetére
Rosszul emlékeztem, már a III-ban is volt bokorban lopakodás.
-
tibaimp
nagyúr
válasz
Úgy, ahogy VTom kolléga írja!! AC Black Flag (esetleg a Rogue ha bejön a hajókázás) és Origin! Feltétlenül próbáld ki.
-
VTom
veterán
válasz
A Black Flag-et még ajánlom, annál kezdődött az igazi lopakodás, ill. a Unity-nél is baromi jó volt.
A széria csúcsa szerintem ilyen téren az Origins, ott igazi orvgyilkos lehetsz, én csak a célszemélyt szoktam kiiktatni, be és kilopakodva az adott helyre.
-
spleenszuru
őstag
Én nem játszottam amúgy sok AC-val.
Első, második, Brotherhood, és Revelations (nem toltam végig ezt), ennyi.Ezekben mindig a lopakodó - ha már ez a játék neve - assassin stílust kedveltem, és kellemes nosztalgia, hogy ez mit sem változott azóta a játék mechanikájában.
A hajó csaták egyelőre nem tetszenek, de érthető, miért vannak.
Témára visszatérve, a map mérete lehet kissé overkill, na de Kassandra karaktere segít abban, hogy toljam végig, élek-halok a női főkarakterekért.
Ennek könnyebb felfedezése érdekében vettem meg a collectibles mapot is, legalább ezeken ne múljon már, ne ez bővítse még sok-sok órával a játékot, meg amúgy is szenvedés YT videókat nézni hozzá.
Ettől függetlenül ugyanúgy el kell mennem oda, ahol vannak, szóval nem hiszem, hogy kimaradnának az élmények. -
VTom
veterán
válasz
spleenszuru #3515 üzenetére
Ez a játék monumentális, egy igazi odüsszeia.
Én 220 óra kürül hagytam abba, de az Atlantis DLC még nincs kész, illetve még sok mellékküldi bent marad. Plusz a térképet sem pucoltam ki 100%-ra. Még rengeteg tennivaló lenne benne. Valamikor lehet, hogy megint előveszem, néha hiányzik
-
tibaimp
nagyúr
válasz
spleenszuru #3512 üzenetére
Én csak a kérdőjeleket pucoltam ki a térképen! Így is ~300 óra kellett hozzá a DLC-kkel együtt.
-
VTom
veterán
válasz
spleenszuru #3512 üzenetére
Amennyire emlékszem, ha a térképen minden ki van pipálva, vagy elszörkölt, akkor végeztél az adott területtel.
-
spleenszuru
őstag
Na most egy darabig én tartom életben a topikot..?
10 óránál járok, nemrég hagytam el az első két kis szigetet, és lenne megint egy kérdésem.
Tudom-e valahonnan, hogy egy adott terület/ map rész teljesen kész van?
Mármint, hogy ott biztos minden fel van-e fedezve?
Nincsenek már kérdőjelek, azokat bejártam, stb. (megvettem a mapot is...), tabbal váltogatok ellenőrizni, de ahogy nézem, a historical helyekre mindenképpen személyesen kell menni, hogy fel legyenek fedezve? (Plusz addig semmi nem is jelöli).
A madárral körbe repkedem mindig, de nem tudom, ez elég-e. -
spleenszuru
őstag
válasz
spleenszuru #3510 üzenetére
Oké, a "climb down", azaz C teszi... Oh boy.
-
spleenszuru
őstag
válasz
Creative997 #3509 üzenetére
Sima bill, szóval marad a tanulás wasd-re, jobban megy mint hittem.
Viszont légyszi valaki mondja meg, miért nem tudok lebukni a víz alá, csak 1000-ből 1x??!
Mindjárt rage quitolok emiatt, de úgy látom, ez globális probléma.
Space, guggolás gomb, röviden, hosszan, sokszor, semmi, egyszerűen nem bukik le. -
Creative997
őstag
válasz
spleenszuru #3507 üzenetére
Laptop bill? Ha nem, akkor meg lehet tanulni jobb kezzel is WASD.
Ha igen, akkor nincs mese, meg kell tanulni jobb kezzel egerezni -
Deck
titán
válasz
spleenszuru #3507 üzenetére
Kontrollerel minden fasza
-
spleenszuru
őstag
Fuh, azért engem még szépen idegesít a játék.
Bill-en játszom, és nem WASD-vel, mivel bal kézzel egerezem. Ezáltal konkrétan nincs elég gombom, ami kéne a játékban, és vannak funkciók, amelyek 1 bill-re vannak állítva, tehát szépen szívat.
Még soha nem volt ebből gondom más, ilyen típusú játékban, hogy kifogytam a billentyűkből.Kontrolleren milyen az élmény? Érdemes lehet inkább azzal tolni? Xbox típusom van.
-
Triathlete
senior tag
válasz
spleenszuru #3505 üzenetére
A játék által biztosított cuccok, és a fejlődés sebessége szerintem bőven elegendő. Úgysem fogsz erre figyelni, mert a történet, cselekmény és a környezet el fogja vonni a figyelmed. Szerintem majd akkor lesz érdemesebb cuccokra költeni mikor már jobban benne vagy a történetben és kezd esetleg uncsi lenni, de a játék nagyon jól adagolja a megszerezhető cuccokat. Szerintem ne siess. Nem is kell benézni minden kő alá, ami érdekelni fog, esetleg fegyver vagy vért szett, annak úgyis utánanézel majd, hogy mi hol merre található.
Szerintem ne siettess semmit. Megérdemli ez a játék, hogy ne tudd le egyhamar. -
spleenszuru
őstag
válasz
Triathlete #3504 üzenetére
Jogos.
Közben jobban szétnéztem neten, és tekintve, hogy manapság az ember elfoglaltabb, plusz 10+ év lemaradásban vagyok játékok terén, time saver cuccokkal lehet jobban járnék, pl. permanent xp+currency, hogy csökkentsem a farmolási időket.
Ezen kívül a map felfedéssel szemezek, tudom, egy féle élményt ez elvenne, de játszottam már eleget olyan játékokkal, ahol keresgetni kell mindent is, és nem kicsit idegesítő, ha valamit nem vesz észre az ember.
-
Triathlete
senior tag
válasz
spleenszuru #3503 üzenetére
Ez az általad preferált stíluson múlik.
-
spleenszuru
őstag
Sziasztok!
Nemrég vetettem bele magam a játékba, 85% akciós vétel után, nyilván Cassandrával vagyok.
Vennék egy, talán 2 skin packot, egyik az Athena pack lenne, nyilván nem kell magyarázni, miért.
Másiknak viszont egy játék szempontjából is praktikust szeretnék, melyiket ajánlanátok?
Új hozzászólás Aktív témák
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Elektromos autók - motorok
- Milyen okostelefont vegyek?
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Hardcore café
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Világ Ninjái és Kódfejtői, egyesüljetek!
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Spórolós topik
- Vigneau interaktív lokálblogja
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! LG 24MB35PM 60Hz FHD IPS 5ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! MSI MAG 325CQRXF QHD VA 240Hz 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- EZVIZ C3 C3W Pro (4MP) CS-C3W Smart Home Kamera
- Intel Core I9 14900KF - 24mag/32szál - Új, 1 év garancia - Eladó!
- HP EliteBook 840 G8 i5-1135G7 32GB 1000GB 1 év garancia
- Acer TravelMate P214 i3-1115G4 8GB 256GB 14" FHD 1év garancia
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- Bezámítás! Lenovo Legion 5 17ACH6H Gamer notebook - R7 5800H 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 6GB WIN11
- Készpénzes számítógép PC félkonfig alkatrész hardver felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- Lenovo ThinkCentre M720q/ Dell OptiPlex 3070/ Hp EliteDesk 800 G4-G5 mini, micro PC-Számla/garancia
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest