Új hozzászólás Aktív témák
-
Bossp
addikt
Sziasztok!
Esetleg itt valaki 990Fx Killer tulajdonos aki foglalkozott tuningal?!
-
szanyi20
tag
Láttam itt a fórumon, hogy volt akinek 00-ás koddal nem volt videójele. Sajnos nekem is ez a gondom akadt. Igaz nem 9xxes lapom van, de hátha valaki már meg tudta oldani ezt a gondot. 890gx Extreme 3 lapom van, 1090T CPU-val. Pénteken kikapcsoltam, majd ma reggel amikor be akartam kapcsolni 00-jelzés a lapon, se kép, se hang.
Valami megoldás született erre? CPU hiba? Alaplap hiba?
Segítségeteket előre is köszönöm. -
marquuard
veterán
Üdv. BIOS frissítés után a processzor állandóan 100%-os terhelés alatt van, energiagazdálkodással sem tudom lejjebb kényszeríteni és a háttérben sem fut olyan folyamat, ami gátolna a processzor "pihenését". Mit tudok vele tenni?
-
betegphiu
senior tag
sziasztok !
segítséget szeretnék kérni.
adott egy 7770-es vga kártya.
ez a kártya egy asrock 970 pro3 R2-es alplapban üzemel.
a cpu egy fx6300-as,ramok 8gb/1600.
egyik este óta ez a kártya ebben az alaplapban csakis az
alsó pcie slotban hajlandó működni. átraktam egy másik
gépbe (asrock 785gm-128le, 2magos phenom2 és
ugyanezekva ramok) és tökéletesen megy a kártya.
viszont egy asus p5 stb lapban egy 4magos intellel és
8g rammal már nem üzemel.
az én alaplapomba beletéve egy 560ti üzemel az 1-es
slotban,továbbá egy régi 6600gt is simán megy az 1-es
pcie-ben.
alaplap cserélve lett,tápom bőven elég, 1évig szépen
ment ez a konfig,de mára már csak az alsó slotban
működik.
valaki nem sejti mi lehet a bibi?
üdv. -
seederking
őstag
válasz
ebegab92 #4690 üzenetére
Föltettem mindkét drivert.Még az egeret sem ismerte föl a 3.0 amit eddig megtett.Villant egyet az egeren a led és kész.Uninstalláltam és fölraktam az asrock honlapján lévő etron drivert és most vissza tért a régi helyzet.
Magyarán amit leírtam megint ott tartok.Ja és az eszközkezelőben az atitool driver megint "nem az igazi".Előző kép szintén zenész.
Mind1 föladtam.Az említett módon ha "ráupdatelek" az eszközkezelőben akkor látja a rendszer csak ezt mindíg meg kell majd tennem ha másolni akarok rá valamit.Nem igazán értem a dolgot...De köszi a tanácsokat.Lehet lassan rendszert kellene telepítenem.
Kicsit más : Vezérlőpult-programok eltávolítása-(nézelődtem kicsit) és nekem kicsit soknak tűnik ez a sok
"Microsoft Visual R..." Nem kellene uninstallálnom a régieket (2005-2008)?Vagy ez normális hogy ennyi van belőle? -
ebegab92
senior tag
válasz
seederking #4691 üzenetére
A rendszered mikori telepítésű? MSDN-es vagy valamilyen vérpistike edisön (mókolt)? Próbáld meg másnak is az USB 3.0-s gépére csatlakoztatni, akkor kiderülne, hogy a lapodnál lesz valami, vagy a pendrive-val. Elvileg nem kéne inkompatibilitásnak lennie.
-
seederking
őstag
válasz
ebegab92 #4690 üzenetére
Köszi
Otthon frissítem mindkettőt.
Az ismeretlen eszközt magam sem tudom mi az.A következő van,ahogy látod a második képen lent az usb háttértárra rákattolok illesztőprogram frissítése.Frissítés a számítógépen lévő illesztőprogramból,leokézom.Frissít és voálá látja a pendrive-ot.
De ha kihúzom-bedugom akkor ismét semmi.De ezzel a folyamattal ismét megjelenik.
Nem értem....
De frissítem az általad linkelt drivereket hátha... -
ebegab92
senior tag
válasz
seederking #4689 üzenetére
Gyártó weblapján ez a legfrissebb.
AMD chipset driver is fent van a legfrissebb? Ez a legújabb
Mi az az ismeretlen eszközöd? Az az ATITool sem az igazi, ahogy nézem, bár az nem kellene, hogy problémát okozzon
-
seederking
őstag
Sziasztok
Segítség kellene.(970extreme 3)
Vettem egy 32gb-os usb 3.0-ás pendrive-ot.Eddig az egér és a billencs hátra közvetlenül a lapba az usb 3.0 csatiba volt/van dugva.Hibátlanul működött/működik.Bedugtam ugyan erre a helyre a pendrive-ot és semmi nem ismeri föl a gép.2 Usb 3.0 port van a lapon de egyikben sem működik.Ha átdugom egy usb 2.0 portba akkor igen,minden ok.De szeretném kihasználni a 3.0 előnyeit szóval nem tudom mi a gond.
Fölraktam egy etron usb drivert de nem javult meg.
Az eszközkezelő ezt mutatja de van mikor az alsó képen látható (hiba nem látszik)
A pendrivet-ot használat előtt formáztam.Van ötletetek esetlek egy driver linket tudtok adni ha az a baja.?
Köszönöm. -
eumano
tag
Sziasztok!
Olyan problémám lenne, hogy lenne egy Asrock FX990 Extreme 3-as lapom amin régen (nem tudom melyik BIOS verzió mellett) hibátlanul lehetett húzni illetve ami még nem is húzás, hogy a memóriát 1600MHz-en pörgesse. Felkerült a legújabb BIOS verzió (1.7) és gyakorlatilag semmit nem tudok húzni egyedül az órajelet de akkor is bekapcsolásnál hibát ír ki és 10 másodpercig számlál amíg elindul mert, hogy nem megfelelően indult el néhányszor címszó miatt. Valakinek nincs esetleg ötlete, hogy legalább a memóriát, hogy lehetne megoldani, hogy ne 1333-on pörögjön az 1600-as memória?
Köszönöm előre is!
-
FabioHD
csendes tag
Üdv Urak!
Olyan gondom akadt, hogy több hónap hibátlan működés után nagyon úgy látszik, hogy megadta magát a Phenom II 545 ( feloldva B45-re azaz 4 magosra ) és 970 extreme 4 proci-alaplap kombóm...
Átlagos pár órás használat után kikapcsoltam a számítógépet.
Majd rá egy-két órára elindítottam, gond nélkül be boot-olt. Épp, hogy leültem, elindítottam egy videót furcsa barna képernyő jelent meg függőleges csíkokkal... Mivel sokat foglalkozom számítógépekkel sokszor találkozom hasonló hibával, általában elem ki, CMOS reset, BIOS frissítés, tápfesz ellenőrzés után tökéletesen működik az adott gép.
Jelen esetben elvégeztem mindezeket, táp összes kábeléből megfelelő feszültségű áram jön.
Sata, hálózati táp kábelt és hdmi kábelt is cseréltem, próbáltam más perifériákkal is, perifériák nélkül.
Semmi változás a gép még mindig nem indult... A lapon lévő debug kijelző 62-es hibakódot mutat, billentyűzet és monitor nem villan fel úgyhogy az UEFI-be se tudok belépni.Nem tudom mi tévő legyek ezért kérném segítségeteket! Előre is nagyon szépen köszönöm!
Configom pontos összetevői:
-Asrock 970 exreme 4
-AMD Phenom II 545 3Ghz ( régebben volt tuningolva max. 3,3 Ghz-re de csak próba képpen és nem ezzel a lappal )
-Kingston HyperX 1600Mhz 4GB
-Gigabyte 620W SuberB táp
-XFX Radeon 5670 1Gb ( tuning nem volt )
- OP: Windows 8.1 ( minden aktuális, legfrissebb driver telepítve ) -
asaca
tag
Sziasztok!
Van asrock 990fx extreme3 lapom és 1 óránként lefagy.Tökk mindegy mit hova álitok játszok netezek 1 ora +- 5 perc de állórara
-bios 1.70
-cpu fx 6100
-vga gtx 660
Tápot cseréltem azzal is fagy procit cseréltem azzal is fagy videokártyát cseréltem azzal is fagy ramot cseréltem azzal is fagy.
Mindent lehuztam ( usb-dvd-ventik) ugyis fagy probáltam alul feszelni stb stb fagy
Mitöl meg miért? Szétégett? mitöl instabil?
De miéert óránként hal be?
Valaki ötlet? -
Rainman05
tag
Üdv van egy ASRock M3N78D alaplapom és ha kikapcsolom világit tovább az egér.Próbáltam már keresgélni biosban hol lehet vagy miként lehet ezt kikapcsolni de nem sikerült még.
Illetve van egy ilyen jumper a lapon lehet ezt kel áttálitani ?Ha igen akkor hogy?
kép kattHa valaki tudna segíteni meg köszönném.
-
_DiEGO_
őstag
válasz
Rotenoner #4681 üzenetére
HA újonnan vetted , akkor a dobozában ott van 2db fekete színű SATA kábel
és még pár cuccos . Elsőnek a BIOS-t nézd meg és azután megkell frissítened , mert nem épp friss a gyárilag rátett BIOS .
Elrontani NEMlehet
1.80 8/7/2013 Instant Flash 2.58MB [link]
Ott van az is hogyan kell
rámásolod egy pendrive-ra restart - bemész biosba és megcsinálod . A végén adja hogy restart vagy kikapcs...
-
Tibusz00
tag
válasz
Rotenoner #4680 üzenetére
Hello!
Szerintem próbáld meg az asztalon összerakni a géped.
Pár napja én is így jártam!
Nem indult, nem csipogott. Az asztalon összeszerelve ment gond nélkül.
Vissza szerelve hol ment, hol nem. Arra jutottam, hogy a videokártya nem érintkezik rendesen a PCI Express
csatiban.
Fellazítottam az alaplapot rögzítő csavarokat, kicsit tudtam mozdítani rajta. Összeszerel, most megy gond nélkül.
Persze lehet más is a gond. -
Rotenoner
csendes tag
Sziasztok!
Ma raktam össze új gépemet, amibe egy Asrock 970 extreme 3 alaplap került.
Viszont lenne egy problémám, amiről remélem valaki tud esetleg valamit.A számítógép elindítása után úgy tűnt minden pöpec semmi pittyegés vagy ilyesmi, de a monitor no signal-t jelzett. mindent megmozgattam stb és semmi.
Majd elindult és gondoltam minden oké lesz.
Aztán egyik kikapcsolás után mikor rájöttem, hogy kellene a CD olvasó, akkor ismét ez.
Megmozgattam a vidikarit és a sata kábeleket és semmi, majd megint x. alkalomra elindult, aztán ezt újra eljátszotta most meg már nem kapcsolom ki, hogy legalább a drivereket befejezhessem, mert fogalmam sincsen, hogy mi lehet a probléma.
A videkártya nem mozdult el legjobb tudomásom szerint, mert akkor még becsavaroztam, amikor azt gondoltam az lehet a probléma és elindult, de most már nem tudom mi lehet.
Ez gyári hiba, vagy esetleg lehet hogy az ssd-vel érintkezik rosszul ( a sata3 kábel-re gondolok), esetleg a videokártya hibás?
Minden teljesen új.UI.: a monitor mikor nem indul el, akkor az is lehet, hogy rendszer sem ezért gondolok az ssd hibájára akár, mert sem az egér sem a billentyűzet nem világít.
Előre is köszönöm a válaszokat!
Üdv,
Roten
-
triklin
tag
Köszönöm a választ. Első dolgom volt az energiagazdálkodásos cuccokat kilőni. llc-t most 1/4 en használom, így feszel annyit túl idle-ben, hogy load alatt a biosban beállított érték alá nem (nagyon) megy.
úgy néz ki, hogy: 4ghz, llc 1/4, 1,35v bios. (feszek load alatt is 1,408v és 1,344v közt ugálnak)
Stabil, de ennél többet nem bír a lap, kevesebb fesszel meg a proci nem bírja.
érdekesség képpen prime blend alatt teljesen gyári beállításokkal gyári fesszel, egyedül turbo off 50 fok hajszál pontosan. A fentebb leírt "tuninggal" most fűtésszezon kezdetén 71...
Nem várok csodát, tudom, hogy nem ajánlott kategória ez a lap, de ez másnál is így ennyire drasztikus? Azért érdekel, mert ha ennyire "csoki" tuningban a cpu, akkor feleslegesen nem veszek alá jó lapotÜdv.
-
and1ao
őstag
válasz
triklin #4677 üzenetére
Pstate szoktuk kilökni és minden más energia gazdálkodásos dolgot kivéve c&q, LLC lehető legmagasabbra akkor kevesebbet fog droppolni elvileg.
Annyira én sem hiszem hogy antituning lenne ez így elég rosszul hangzik, igaz nekem sose volt 8xxx-es CPU-m,de 6xxx vígan bootoltam 1.2V körül alapórajelen.Kupakot tartósan 70 fok fölé ne engedd.
-
triklin
tag
Sziasztok.
Olvasgattam és tudom, hogy a 970 extreme4 es lap nem a legjobb társa egy 8320-nak, de nekem mégis van egy ilyen párosításom. A kérdésem azt lenne, hogy aki használt ilyen kombót, az hogyan és mit állított biosban? Tudom, hogy minden proci más, nem az a része érdekel, hanem az, hogy milyen fícsörök azok amiket ki/be kell kapcsolni stb, mert eszméletlen nagyot droppol a lap, és azt sem hiszem el, hogy annyira antituning darabot fogtam volna ki, hogy 1,35v alatt el sem indul alapórajelen.
1,4v 4ghz, throttlingal még nem találkoztam (megoldott a hűtése a vrmeknek)
p2,60 as bios
Egyébként a kupakhőt meddig lehet "felengedni"? 68 fok prime alatt nagyon vészes?
Köszönöm előre isÜdv.
-
Ducha
újonc
Üdvözlet!
Egy éve vettem egy asrock 970 extreme3 r2.0-t és még nyáron arra lettem figyelmes, hogy hosszabb használatnál, illetve játékoknál lefagy a gép és ha rögtön újra indítom 3 hosszút sípol, folyamatosan. Többen azt mondták nekem, hogy alaplap, ram vagy táp. A lapot meg a ramot vissza is vittem gariba kivizsgáltatni, de nem találtak benne hibát. A tápot kicseréltem és ugyan úgy előjön a probléma, sőt azóta egy VGA csere is volt. Most már úgy vagyok, hogy elviszem az egészet és átnézetem, de még előtte itt is körbe kérdezném, hogy neme lehet e az a gond, hogy a chipset túlmelegszik, mert a bordát amikor megfogtam akkor forró volt. Mielőtt elvinném megszeretném nézni, hogy nem e kéne újrapasztázni (gondolom ott is paszta van) vagy kicserélném egy másik hűtőre, csak nem tudom leszedni, mert ilyen műanyag rugós "csavar alakú" dologgal van odarögzítve az alaplaphoz és nem tudom leszedni róla.
Config:
Asrock 970 extreme3 r2.0
AMD FX-6300
SAPPHIRE R7 260X 2GB GDDR5
KINGSTON 8GB HyperX Blu DDR3 1600MHz CL10
FSP HYPER 600A válaszokat előre is köszönöm!
-
-
HERR Z
veterán
igazából alig kell több mint 1.32V majdnem 4.8Ghz-hez
dejah, lehet kell majd egy értelmesebb hűtő, játékok alatt, meg cinebench alatt 65 foknál tetőzik, az annyira nem vészes, nem IBT-vel játszok...
de amúgy, phenomot is fűtötte a lap rendesen, vagy 5-7 fokkal volt melegebb mint gigában1.35V-nál már viszont elfogy szegény vendetta
ott már 70 fok majdnem játékok alatt is (cpu-z fesz, biosban ilyenkor már majdnem 1.4V belőve)
-
and1ao
őstag
Az meg szerintem a CPU Thermal Trottling lesz, mit megmondok őszintén halvány lila fingom nincs hogyan működik asrockéknál, én anno állítottam mindenhova és semmilyen változás nem volt tehát gyanítom sehogy.
Amit még észrevettem legalábbis nálam így volt hogy Asrockék kifejezetten "melegítik" a CPU-kat tehát jó szellőzés nem árt egy közepes hűtővel.
Értsd mire gondolok a mostani lapom-ba ~10°-al kevesebből úszom meg nagyából a dolgokat.Mondjuk a Vendetta 2 egy elég régi hűtő 3 hőcső elég sűrű lammela, szóval nem egy jó hűtő alsó kategória teteje közép alja nagyából. de ez itt lényegtelen bár annyiból nem hogy IBT valszeg ezért nem tudom már rendesen hűteni.
Ui.: Nem tudom mennyire akarod az oroszlán bajszát rángatni, de 4-4.2-ig jó a vendetta felette viszont már elkezdenék nézelődni más cooler után.Merhogy a 8320 körülbelül ott kapja meg a fesz löketett.
-
and1ao
őstag
1/4-re tedd minden kép azzal leszel legközelebb a megoldáshoz, de szerintem ez ilyen asrock betegség lesz, hogy marha sokat droppol, nem tudom miért,talán csak senzor mér szarul lehet hogy a VRM-et sikerült ilyen sütire csinálni. Az MSI-m most nekem is sokkal sokkal kevesebbet droppol.
Phenomom nem volt egyik lapban sem szóval arról nem tudok nyilatkozni. -
-
HERR Z
veterán
sziasztok
segítsetek pls, mert fx tuning nekem még kicsit új
990 extreme 4-em van utolsó biosszal.....8320-al, ami elvileg jól húzható
namost nekem ez valahogy nem kerek
ha beállítom hogy 1.3V-ot kapjon, akkor ok, de elég egészségeset droppol a lap(kb 1.232-1.25V)
valahogy el lehetne érni hogy közelebb legyen a beállított a valós értékhez képest?vagy van valami tapasztalat hogy ez a lap xy beállytással fixen ennyit droppol?
thx
-
and1ao
őstag
válasz
SalvadorLynx #4665 üzenetére
Ha 970-ben gondolkozol és tunnigban is akkor MSI 970 Gaming legjobb 970-es lap a piacon.
A chipsetnek nem igazán van köze hogy mennyire bírja a tunningot a lap ezért jó részt a VRM a felelős.
Pénzt áldozni AM3+-ra? Akarsz váltani APU-s rendszerre mert az megfelelő neked amire kell? Nem? persze hogy érdemes. nyersz cpu erőben többet kapsz.
Akarsz intelre valtani? Ha nem akkor mibe másba ölnél pénzt? -
Pancsermeste
őstag
válasz
SalvadorLynx #4665 üzenetére
Szerintem újat már nem érdemes venni.
Ha hosszú távra tervezel, közepes tuninggal, akkor az M5A97 EVO R2.0 megfelelő választás lehet akár újonnan is.
AsRock Ext3-4 csak használtban éri meg, ha nem kell tuning. Ezeket sokszor már 12K-ért ki lehet fogni. Kis optimalizációval mehet benne 8 magra a 4-4,2GHz, de több nem igen.
Komolyabb tuningra inkább egy használt, sok garis Saber az ajánlatom. -
SalvadorLynx
aktív tag
Bedöglött a 990fx extreme 4 lapom. Azon gondolkozom mit vegyek helyette. Egy exrteme 9 50e egy 970 ext 22e. 8120 as procim van. mindig húzom a procikat így egy ext9 jobb lenne, de kérdés mennyire érdemes még am3+-ra pénzt áldozni? Illetve mennyire bírja a húzást a 970 a 990-hez képest? ASUS M5A97 R2.0 ezt ajánlották még máshol, elvileg ezzel jobban lehet tuningolni
-
Cartmenn
aktív tag
válasz
Pancsermeste #4663 üzenetére
460as ,tán FSP a belselye--tuningnak nem vagyok híve-max a turbo core-t használom az 1100al is,mikor 6790esem volt sose volt gond a táppal pedig az 150W max a 7850es meg 130w.Cserélni akartam olyan kártyára mint a tied ,akkor már táp csere is lenne csak 180w-os már az.De a 7850 után nem túl nagy ugrás a 270x,főleg amíg 4:3as 1280x1024ben játszom(a crysis3 így se megy maxon) --talán majd a 285ös
-
Cartmenn
aktív tag
válasz
Pancsermeste #4661 üzenetére
hát akkora játékos azért nem vagyok--crysis3 most a legutolsóm de általában cod8-on multizok.akkor kérdezném hogy a gigabyte460 superb tápomnak csak egy 4pines cpu tápja van így van össze rakva most :mikor kell a 8pines csatlakozás?köszönöm
-
Pancsermeste
őstag
válasz
Cartmenn #4660 üzenetére
Nos, amennyiben régebbi játékokról van szó (mely nem használ 8 szálat, ill. újabb utasításkészleteket), úgy nem éri meg cserélni. Újabb, 8 magot használó játékoknál érdemes lehet cserélni, ám itt se lesz olyan nagy előny, mivel a lapodban nem nagyon tudod 4,0-4,2GHz-nél feljebb húzni.
-
Cartmenn
aktív tag
válasz
Pancsermeste #4658 üzenetére
Látom neked jobb lapod van és procid--szerinted ha 8magos fx árában el tudnám adni az 1100asom megérné a cserét?Nálam a gépigény max játékoknál merül ki. (970ex4--7850 2gb-6gb ram és csak 1280x1024ben játszom 4:3-as monitort kedvelem)köszönöm (játék tesztek alapján nem igazán szerintem)
-
SalvadorLynx
aktív tag
Van egy 990 es lapom. szerintem bedöglött. Nem indul a gép és villog clr cmos gomb. Lehet táp hiba is vagy csak a lap lehet a ludas. 5 napja járt le a garancia
-
Pancsermeste
őstag
válasz
Cartmenn #4657 üzenetére
Igen, valóban nagyon sok panasz volt a VRM Throttlingra, én csak azon csodálkozom, hogy csak most tették be a megjegyzést a többi procihoz is. Bár, az is igaz, hogy a legtöbb User talán észre se vette a hibát, vagy ha mégis, akkor se biztos, hogy rájött, mi okozza az időszakos teljesítmény csökkenéseket.
AMD-nél a teljesítmény osztályok kicsit összekavarodtak, mert bizony az FX-ek a turbo PState órajelen és a hozzá tartozó feszen kajálnak rendesen.
A problémához hozzátartozik, hogy nagyon sokan rosszul szellőző házba tuszkolják be a lapot, ahol tovább fokozódik a VRM probléma.
Ami a lényeg, hogy egy 8 magos FX, a beállítások (manuális) optimalizálásával, jól szellőző házban 4-4,3GHz-ig mehet ebben a lapban is probléma mentesen, ám az átlag felhasználó ezt nem biztos, hogy meg tudja oldani. -
Cartmenn
aktív tag
Ennyire rossz a helyzet ennél a lapnál is:970 EXTREME 4 a processzor támogatási listánál már "megcsillagozták" az összes FX-es procit 4-8 magig hogy lefelé fújó hűtőt használni hozzá?Én 1100ast használok benne tuning nélkül, pedig 125W-os, több mint némelyik FX-es.(az 1100ast még az alapfelszereltségű AM3-as Asrock M3N78D is gond nélkül vitte ott még hűtő sincs a VRM-okon)
-
coyotex
tag
Üdv mindenkinek.Most állok alaplap csere előtt.A processzorom egy AMD Phenom x4 960T Black Edition.A videókarim egy Geforce GTX 650Ti 2gb 256bit.Memória 2x4gb.A tápom egy 470w-os Thermaltake. Tanácsra lenne szükségem,hogy milyen alaplapot vegyek.Az ár olyan max. 25.000Ft lenne.Egy problémám van,hogy legyen rajta spdif kimenet. Megköszönöm a segítséget. Tuningolni nem akarnám és a magban lévő két magot sem tervezem feloldani.
-
baludanny
csendes tag
válasz
#42007296 #4654 üzenetére
hali
tegnap kibeleztem teljesen amig nincs benne procc addig 00 a kod de ahogy bekerul abban a pillanatban 10-es lessz. kiprobaltam tobb memoval , vidkarival de semmi , de minden a gyari beallitasokkal ment . de ma megprobalom azt amit irtal. lehet uj biost kellene iratni ra?? -
törölt tag
válasz
baludanny #4653 üzenetére
Passz!
Viszont egy olyat megpróbálhatsz, hogy gép bekapcs, utána gép hátuljába, az alaplapon van egy CLR CMOS gomb, benyomod és utána ujraindít.
A bios ba mindent alap értékre állít. (Tehát, ha ott állítgattál valamit ezelőtt, akkor az alap értékre változik )
Nekem ez segitett, mikor nem látott egy meghajtót sem.
Elrontani nem fogja ! -
törölt tag
válasz
baludanny #4650 üzenetére
"Problem related to memory. Please re-install the CPU and memory then clear CMOS. If the problem still exists, please install only one memory module or try using other memory modules."
Ez lenne a hibakód 10 .
Nem vagyok nagy angolos, de azért ki lehet bogarászni, hogy mit próbálj meg ( amíg nem jön érdemleges válasz)
Új hozzászólás Aktív témák
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Formula-1 humoros
- Konzolokról KULTURÁLT módon
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Politika
- Azonnali játékos kérdések órája
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Gaming notebook topik
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- További aktív témák...
- Telefon felvásárlás!! Huawei P20 Lite/Huawei P20/Huawei P30 Lite/Huawei P30/Huawei P30 Pro
- Xiaomi Redmi Note 10s 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! HP EliteBook 850 G2 - i5-5GEN I 8GB I 256GB SSD I 15,6" FULL HD I Cam I W10 I Gari!
- Dell D6000 univerzális dokkoló USB-C/ USB-A, DisplayLink & Dell WD15 (K17A) USB-C + 130-180W töltő
- AKCIÓ! ASUS PRIME Z390-P i5 8600K 16GB DDR4 512GB SSD RX 6600 8GB GDDR6 DEEPCOOL Matrexx55 630W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest