Új hozzászólás Aktív témák
-
and1ao
őstag
válasz
triklin #4677 üzenetére
Pstate szoktuk kilökni és minden más energia gazdálkodásos dolgot kivéve c&q, LLC lehető legmagasabbra akkor kevesebbet fog droppolni elvileg.
Annyira én sem hiszem hogy antituning lenne ez így elég rosszul hangzik, igaz nekem sose volt 8xxx-es CPU-m,de 6xxx vígan bootoltam 1.2V körül alapórajelen.Kupakot tartósan 70 fok fölé ne engedd.
-
-
and1ao
őstag
Az meg szerintem a CPU Thermal Trottling lesz, mit megmondok őszintén halvány lila fingom nincs hogyan működik asrockéknál, én anno állítottam mindenhova és semmilyen változás nem volt tehát gyanítom sehogy.
Amit még észrevettem legalábbis nálam így volt hogy Asrockék kifejezetten "melegítik" a CPU-kat tehát jó szellőzés nem árt egy közepes hűtővel.
Értsd mire gondolok a mostani lapom-ba ~10°-al kevesebből úszom meg nagyából a dolgokat.Mondjuk a Vendetta 2 egy elég régi hűtő 3 hőcső elég sűrű lammela, szóval nem egy jó hűtő alsó kategória teteje közép alja nagyából. de ez itt lényegtelen bár annyiból nem hogy IBT valszeg ezért nem tudom már rendesen hűteni.
Ui.: Nem tudom mennyire akarod az oroszlán bajszát rángatni, de 4-4.2-ig jó a vendetta felette viszont már elkezdenék nézelődni más cooler után.Merhogy a 8320 körülbelül ott kapja meg a fesz löketett.
-
and1ao
őstag
1/4-re tedd minden kép azzal leszel legközelebb a megoldáshoz, de szerintem ez ilyen asrock betegség lesz, hogy marha sokat droppol, nem tudom miért,talán csak senzor mér szarul lehet hogy a VRM-et sikerült ilyen sütire csinálni. Az MSI-m most nekem is sokkal sokkal kevesebbet droppol.
Phenomom nem volt egyik lapban sem szóval arról nem tudok nyilatkozni. -
-
and1ao
őstag
válasz
SalvadorLynx #4665 üzenetére
Ha 970-ben gondolkozol és tunnigban is akkor MSI 970 Gaming legjobb 970-es lap a piacon.
A chipsetnek nem igazán van köze hogy mennyire bírja a tunningot a lap ezért jó részt a VRM a felelős.
Pénzt áldozni AM3+-ra? Akarsz váltani APU-s rendszerre mert az megfelelő neked amire kell? Nem? persze hogy érdemes. nyersz cpu erőben többet kapsz.
Akarsz intelre valtani? Ha nem akkor mibe másba ölnél pénzt? -
and1ao
őstag
válasz
Dark KillerX #4301 üzenetére
És mibenne a különös minden lap V droppol melyik mennyit azt a jó isten sem mondja meg a tied ennyit.
-
and1ao
őstag
válasz
Pancsermeste #4288 üzenetére
Nem az a lényeg a 100Mhz többet megy-e a 8350 de ahogy látom nem érted.
Viszlát. B.U.É.K. -
and1ao
őstag
válasz
Pancsermeste #4286 üzenetére
Nem feltétlen de 99%, alacsonyabb fesz kevesebb hő ami nem terheli le annyira VRM-et sem, és a hűtőted sem itt abszolút nem érzem azt hogy ezen kellene már minden fillért megspórolni.
Ha meg játékra kell a dolog és nem melóra akkor meg bőven jó egy 6300 is főleg, ha nem játszol olyan dolgokkal ami 8 thread-et is tud kezelni ott alapórajelen jobb a 6300 is pl.(tunningpotenciál is több rejlik benne gyenge lappal is). -
and1ao
őstag
válasz
Pancsermeste #4283 üzenetére
Na és azt pont miért azonos órajelem a 8320-nak nagyobb fesz kell
-
and1ao
őstag
válasz
Pancsermeste #4252 üzenetére
"Mire kevés tunningra igen. sőt még arra sem a 6100-am egy 3500 FT-os Cold Towerrel Hűtöttem 4.2. Blődséget azért ne beszéljük."
másodjára sem megy
És te ezt te írtad "Sajnos az ajánlott hűtők már 10K körül vannak. Pl. ez."
Még most sem?Arról meg nem találtam említést hogy lesz benne 83xx. Leírtam nálam megy egy 6100 4.5-öt ha muszály sőt láttam FX topic-ba is hogy van akinek 6300 4.6-on.
Az hogy másnak nem megy nem kell kazánná tenni a configot én a problémát ott keresném.
A hibáit továbbra is fenntartom és elismerem, de nem 6xxx.Ha valaki a senzoron néhány fokkal kevesebbet szeretne látni, az látni fog Anus-al meg Csigabyte-al.
Egyébként meg már maguntam a sok okost.
-
and1ao
őstag
válasz
Pancsermeste #4248 üzenetére
Mire kevés tunningra igen. sőt még arra sem a 6100-am egy 3500 FT-os Cold Towerrel Hűtöttem 4.2. Blődséget azért ne beszéljük.
Aldi.: Megkérdezem illetve felvázolom a helyzetet, lesz-e tunning illetve később szeretnél-e beletenni egy 4 modulos procit 8320/50-et?
Mondjuk a kérdés második fele hülyeség mivel a nincs hozzá CPU support.Ha igen: Akkor mindenképp az Asus-t vedd, az asrock alsó kat lapjai nem sikerültek jól.
Ha nem: Tehát csak a 6300 lesz akkor én nyugott szível azt mondom tessék csak megvenni ha nem akarsz az egekbe tunningolni, 4-4.4Ghz-et normális hűtővel az Asrock is tud. Tény viszont hogy sokkal jobban melegít mint más lapok. A gyári hűtőt azt ajánlatos cserélni
Táp tényleg offos, ugorj át a tápos topic-ba de ha nem tervezel komoly tunningot és CF/SLI-t akkor egy kis FSP is bőven elég neki
Hűtővel kapcsolatban meg gyere át ide. Az a contact ott nagyon nagyon túl van árazva.
-
and1ao
őstag
válasz
Pancsermeste #4220 üzenetére
Azon én is gondolkodom hogy valamit moddolni kellene rajta de még nem ötlöttem ki semmi kielégítót, és vizualisan is megfelelőt.
Nekem meg teljesen ez volt a config hogy a 6100 ez is több mint elég lesz pedig először még csak tunning sem jött szóba. De 550-es Phenom után kellet még egy kis craft.
Bár most nagy vizes projectbe fogtam és lehet oda is csináltatok egy blokkot. -
and1ao
őstag
válasz
Pancsermeste #4217 üzenetére
Ez mind arról szól hogy kinek mire kell, és ezt nem tudják felfogni a sok leszóló sem, sem itt sem máshol!.
Most vegyünk engem példának szerintem teljesen megfelelek erre a dolog.
Tehát FX-6100+ Asrock 970 Extreme 3 páros megy most. is.
3 modulhoz nem fogok és nem is akarok 40k-ért lapot venni, legyen az bármi más. Ha megnézem azt hogy megy nekem is egy 6100 4.5-öt ebbe a lapba akkor elégedett vagyok a tunning képeségeivel is mert több a prociba sincs nagyából.
Szólgáltatásilag is teljesen rendben van amit hiányoltam hogy nem volt belső 19 usb3 amit az R2.0 megkapott és ennyi.
Szóval én köszönöm szépen elégedett vagyok vele ennyit tud erre elég ezt vártam anno 18k HUF-ért, majd ha veszek egy 8350 azalá veszek mást, de nem fogok venni 8350-t -
and1ao
őstag
-
and1ao
őstag
válasz
Wiz Khalifa #4066 üzenetére
OC van egyébként mert hibás OC bootnál is csak készenlétbe marad. cmos reset menjen neki és egy friss UEFI.
-
and1ao
őstag
Sokkal feljebb nem sok minden van igazándiból a dupla tornyos megoldások jobbak meg 1-2 nagyobb borda pl Thermalright Archon, nem akarok jósolgatni de olyan 4,5-ig jólehet utánna már kérdéses mennyire lesz hatékony illetve mennyire szál el a fesz is.
(#4046) GalaxyNote.: a h100i és a h110 ajánlható és hasonló katergóriú egybevizek a szimpla radis dolgok kuka h60 és társai... a h1xx is csak magas tunningnál ér valamit SB-E extreme simán hozza szintjék csak néhány ezerrel olcsóbban.
De ezt itt nagyon off -
and1ao
őstag
válasz
Tomifromspac #3975 üzenetére
Azt remélem tudod hogy ezt a hűtőt ellehet forgatni 90°
Ezért nem rakatunk össze semmit mert csak kokány munkát csinálnak
-
and1ao
őstag
válasz
cracky86 #3962 üzenetére
Hát nálad alapból ugyebár Ext3 2100-ig támogatja a memókat az is már OC a hivatalos OC nélküli támogatás 1866. Szerintem innentől kezdve nincs kérdés.
(#3960) GalaxyNote: A támogatási listában csak azok a ramok szerepelnek amivel a lap tesztelve volt, tehát amik ott vannak biztosan mennek benne ezen kívül még akad még bőséggel memo kit ami simán mehet benne.
-
and1ao
őstag
válasz
Walter_White #3942 üzenetére
Bármelyiket nyugodt szível. Ext9 szerintem jobban nézki de ez szubjektív
Második kérdést passzolom majd Tomko78 jön és megmondja ő használ Fatality-t
-
and1ao
őstag
Még a 6000-ek sem mennek benne 4,2-4.4Ghz de a 4.4 az már csak télen amikor 20-25 fokos szobába van a cucc és csak játék alatt megy az is. (Az extreme tunning fogalma nálam szárazjéggel kezdődik.)
Az pedig a gyártás miatt és architektúra miatt tudjuk,hogy FX magas órajelre termettek, de te is érzed hogy ezek a lapok benne hagyják az erőt.Én nem szidom a gyenge lapokat ha valaki alapórajelen alulfeszelve szeretné használni az FX-t nyugodt szívvel ajánlom neki az EXT3 Asus m5a97 vagy épp giga 970 d3/ds3-ból bármit, EXT 4 PL nem mert cf sli ilyen alaplappal ellátott rendszerbeb nem állja a sarat és extra-t nem tud a 3-hoz képest.
A valaki pedig megemlíti a tunning-ot akkor ezek a lapok már a nem ajánlható kategóriába esnek át. Amire az egyik legjobb példa hogy ezek a Asrock lapok a gyenge VRM miatt borzaszóan melegítik a procit, az enyém egy másik lapban 10 fokkal volt hűvösebb ugyanolyan körülmények között.
Ui.: Én sem vágyom az extreme tunning-ra csak maximalizásni próbálok a pénzemért kapott rendszert, és ezt egy szorzózár mentes procival elég könnyen meglehet oldani.
-
and1ao
őstag
Előre gondolkodás egy picit.
Dr. Debug, Power/Reset/Clear CMOS Switch with LED
1 x Dr. Debug (7-Segment Debug LED)
ennyi a több az EXT3 r2.0-hoz képest.Ez a legnyegtelen.Annyiban van igazad hogy a 8x-8x sávszél bármire elég, De hamár bedobsz mondjuk 2 7770-et CF-be ami 7870 felett vagy teljesítményben ez középkategória. Oda meg CPU tunning kell hogy megdolgoztassa amit meg nem tudsz mert a lap nem bírja
Ui.: csapjon hozzá 5k huffot az ember és vegyen egy ilyet és 4.5-4.7-en lehet benne 8320-at járatni
-
and1ao
őstag
válasz
#00983040 #3864 üzenetére
Semmivel nem húzható jobban benne semmi. CFX-et meg SLI-t meg ne 970 8x-8x-as sávszéllel akarjunk már építeni.Ugyanarra a gyenge VRM-re építenek.
A nagyon sok szuper jó dolog amit linkeltél inkább nem mondok rá semmit.
Örülök hogy próbálkozol csak lássuk a fától az erdőt és nem megbántani akarlak
-
and1ao
őstag
Hopp szerk lejárt itt lehet olvasgatni
2. sose mondtam hogy nem mennek benne procik de mivel az összes FX 4Ghz fölött érzi jól magát ott jön meg az ereje így muszáj vagy tunnigolni.
"8xxx-el meg már alapórajelen előfordulhat
"
_PicuR_.: semmit nem tartalmaz számomra uj UEFI amire szükségem lenne 1.70 tökéletes így nincs fent.Jobb klikk kép megjelenítés és nagyítható
-
and1ao
őstag
válasz
#00983040 #3850 üzenetére
már az utólso számításba itt is beledroppoltItt már 2 számítás esett 6GFlopt a mert az órajelet eldobta a lap
ennyit a 140W CPU ready-ről 95W cpu ami húzva van egy kicsit azzal se bír.A hűtő egy Alpenföhn Brocken a ház egy Asgard Pro 5 db TY-147-es ventivel amiből 2 szív 3 Fúj. 62°C cpu kupakhőnél még védelem közelében sem járok.
cracky86.: Örülj neki hogy az megy alapórajelen volt itt topic-ba olyan ember akinek 8150 alapórajelen droppolt. Olvasd át a topicot nyugodtan
-
and1ao
őstag
válasz
amd7870 #3790 üzenetére
A mostani lapod-ba nem akarsz tunningolni és ezt nagy betűvel írom csak megszólnak érte cserélj.
Én az általad linkeltet sem ajánlom annyira a gyenge tápellátás miatt Gigabyte UD széria vagy Asus lapott nézelődj ha tuningolni akarsz.zsizsef: Nem ez nem TT-nek tűnik inkább csak az hogy a prime épp eldobta a aktuális számítást vagyis váltott vagy a még valószínűbb az AIDA hülyesége
-
and1ao
őstag
válasz
joe-ker #3749 üzenetére
átgondolnám azt a tx3-at túlárazott
-
and1ao
őstag
Extreme 3-ba nálam a 6100-as droppolás nélkül 4 Ghz-et megy, 4.2 Prime TT 4,4 Ghz TT prime jaték alatt elmegy 4,4-en mivel nem terhel annyira mint bármilyen teszt bech.
Hűtőt hiába veszel rá akármilyet a vrm-t nem fogja átalakítani 6+2 v 8+2-esé illetve lesem fogja hűteni.
8120-at méginkább nem raknék bele mert nagyobb a fogyasztása akkor már 8320 alapórajelen alulfeszelve amennyire lehet hogy fogyasztás minél alacsonyabbra kerüljön, ezáltal a TT esélyét is minimalizálni
-
and1ao
őstag
válasz
Cingáriusz #3591 üzenetére
Hogy részbe válaszoljunk is 8x-8x-as SLi-t ill CF-et tud az Ext4 Ext3 nem tudja ezt. egyébként gyenge tuning potenciál rossz tápellátást miatt. 8xxx FX-eket nem igazán szereti droppolja az órajelet nagyobb tuningnál 6xxx-nél is. 4xxx-el nincs gond tuning téren sem.
Inkább a fentebb respektált 3 deszka közül valamelyiket mint ezeket.
-
and1ao
őstag
válasz
ebegab92 #3293 üzenetére
MInt a neve is mutatja az a CPU beépített védelme amit azért nem nagyon birizgálnék egyrészt másrészt így ilyen formán a laphoz semmi köze szerintem.
A probléma továbbra sem ez mivel én még nem láttam a gyári max hőfok körül a proci ami 72 fok 65 fokot láttam vele a Prime alatt de nem 0-24 Prime megy a gépen
ha normális load-ban használom mondjuk pl játszok akkor 55 fok felett nem nagyon láttam még prockót
-
and1ao
őstag
Szerintem Pro3-nál is de az is teszért ileltve valószínűleg az 990FX ext 3 sem fogja bírni de abban már lehet hogy nincs ilyen gond, szintén tesztért kiállt.
Forestgreen.: Nincs esetleg a fentebb említett 990FX ext3 ami első körben jó lehet, de inkább 990FX ext4 vagy 890FX Deluxe széria egyes tagjai 5 például, vagy Asus Saber!
-
and1ao
őstag
válasz
Forestgreen #3273 üzenetére
semmin nem változtat az anomália ugyanúgy fenn áll.
-
and1ao
őstag
válasz
ebegab92 #3267 üzenetére
Logoutomon ott a teszt FX-6100-al is, ez a probléma egyedül a 2 modulos bullokat nem érinti és valamivel jobb a helyzet piledriver-el,de azzal még nem volt időm tesztelgetni majd ha tudok egyet szerezni azt is megnézem.
Forestgreen.: Ház szellőzés nálam maximálisan kilett kanázva a házba votl a confing akkor szám szerint 5db TR TY-141-es venti csinálta az orkánt odabent! Illetven volt a config tuning padon és semmin nem változtatott.
-
and1ao
őstag
válasz
Forestgreen #3263 üzenetére
Típushiba mind ezt produkálja az más tészta kinek mikor milyen órajelen ez laponkét változik de mindnél jelen van.
-
and1ao
őstag
válasz
Forestgreen #3260 üzenetére
lap-ra kellene víz minimum vagy kitenni az udvarra.
-
and1ao
őstag
válasz
Forestgreen #3257 üzenetére
Az oka hogy tekercsek és fetek túlmelegednek vagyis annyira nem is mivel 55-60 fok körül vannak jelen teszt alatt és a visszahűtés érdekében a lap eldroppolja az órajelet.
Megoldás másik lap amin jobb hűtés és minőségibbek ezek az alkatrészek vagy az első valószínűleg működő megoldás a H2O rá ami idő és pénz. -
and1ao
őstag
válasz
Forestgreen #3255 üzenetére
kérsz mellé magyarázatot? -
and1ao
őstag
Pedig biztos hogy itt olvastam PH-n még nem is tudom talán 1-1.5 éve hogy ezeket Sandforcokat nem szereti ezért is nem azt vettem,és nem egyedi probléma volt.
Egyébként meg a fogalmazásból látszik hogy én sem vagyok benne mármost biztos hogy most mennek-e vagy sem azóta jött talán 4 Bios frisstités ehhez a 2 laphoz hanem több meg FW frissítés is az említett SSD-hez,de ez egy régebbi tapasztalat igaz nem általam de egy létező és mint fentebb említettem nem egyedi esett amin jó ideig FW frissítés sem segített.
Viszont azzal az Indilinx-el ami az Agi 4-ben van azzal biztosan tudom állítani hogy nincs semmilyen gond sem régebben sem most
-
and1ao
őstag
javítottam magam! gondolom nem egész 2 hsz-t kell visszaolvasni. csak már lassan nálam is nagy homály a vezérlő vezérel egy vezérlőt aztán az még egy másikat még véletlenül az 5 db vezérlő ami vezérli a fővezérlőt mind más gyártó-tól származik és nagyítóval kell a szitalt feliratot kisilabizálni a chipekken a sorazatszám alapján hogy mégis ki volt hajlandó legyártani.
De ugyis SSD szaki vagy mondjad meg légyszives milyen tipusó Sandforce vezérlő van a OZC agi3-as SSD-ben? Illetve a Vertex3-ban.
-
and1ao
őstag
válasz
geckowize #3016 üzenetére
Én kérek elnézést keverem a szezont már a fazonnal. Tehát egyes vezérlőkkel volt/van nem tudom baja a lapnak néhány Sandforce meg az isten tudja mikkel valahol itt PH kivannak gyűjtve és pl azt a fajta Sandforce vezérlőt ami az Agility 3-on van nem szereti/szerette a deszka én anno azért vettem Agi 4-et hogy ezen problémát elkerüljem.
És igen még mindig Ext3-am van
-
and1ao
őstag
Extremem van a fet hűtés pro3-on nincs.
Tuning szempontból jobb megoldások a 990-es lapok meg azért szolgáltatások listája is szélesebb szerintem abszolút megéri az árát a 990FX extereme 4-is hiszen ugyanolyan felszereltségű lapot pl Asus saber 10 rugóval drágább és semmivel nem tud többet.
Tunning nélkül esélytelen hogy kihajtsd a 6970-et szóval akkor vagy tuning és legalább fx8xxx vagy legalább egy intel i5 a jobb a fajtából az is.
-
and1ao
őstag
válasz
anderledani #2992 üzenetére
Load-line Calibration ilyett keress azt tedd enabled-re
-
and1ao
őstag
válasz
anderledani #2988 üzenetére
nem az apm adja a sava borsát a dolognak hanem a Fetek és tekercsek melegszenek túl és így a lap veszi le az órajelet hogy vissza tudjon hűlni a Pro3-on pedig semmilyen hűtés nincs ott.
akkor szerintem maradjon így ha neked stabil és elég. ha nem akkor sem benne sokkal több -
and1ao
őstag
válasz
anderledani #2986 üzenetére
hát egyrészt nagyobb tunningra nem igazán való a lap szóval ha így most stabil és nem TT-ol a lap sem akkor maradjon ez. tehát ne
A fesz drop pedig fogalmazzunk úgy természtes. -
and1ao
őstag
Kellemes Boldog karácsonyt kívánok minden kedves topiclakónak!
-
and1ao
őstag
válasz
Dealer95 #2940 üzenetére
Hát ha FSB-hez nem nyúlsz és a memo alapon van akkor alapórajelen megy nem hinném hogy nem stabil próbálj esetleg ramnak adni egy kis pluszt hátha meghozza az eredmény 1.6V-ot lazán bírnak.
Semmi köze a kupakhőnek a lap órajeldropjához.
72 fokra van belőle az enyém PL AMD-ék szerint ott kapcsol be a proci saját védelme soha még közelébe se jártam ilyen órajel mellet 60 fok volt max -
and1ao
őstag
milyen hosszabbító hova?
régi
új
Számomra a pirossal keretezett csatlakozó a lényeg ahhoz meg semmilyen hosszabbítót nem kell beszereznem.
Hátulról pedig nem szeretnék egy nyomvad kábel sem a kuckó mellet alatta felette lógni valahol látni mert, nagyából epilepsziás rohamot kapok olyankor -
and1ao
őstag
válasz
Victoryus94 #2907 üzenetére
1.5 kell a 6300-hoz ha ujjonan érkezett boltból akkor kizárt dolog hogy belegyen frissítve.
-
and1ao
őstag
válasz
Victoryus94 #2905 üzenetére
na ezt el is felejtettem csak BIOS-t kell frissítened.
-
and1ao
őstag
válasz
Victoryus94 #2903 üzenetére
Hát így elég nehéz segíteni.
Bár feletébbb furcsa hogy ne kapsz a laptól semmilyen visszajelzést hol akadt el a folyamat -
and1ao
őstag
válasz
Victoryus94 #2901 üzenetére
előző config-ba be a VGA-t ha megvan még ha van képed akkor deszkát garba ha nincs akkor VGA kábel ellenőriz VGA garba.
miféle a csodatápod vagy egyébként és milyen proci-ról váltottál?
-
and1ao
őstag
igen ez kicsit megkavarja a dolgot még de a lényegen nem változtat hogy nem csak nálam.
Azzal meg hogy házat cserél esetleg meg felventizi csak kitolni tudja valamivel az idejét hogy túlmelegedjen
lásd az én példámat gyakorlatilag orkán a kuckóba és szarik rá már bocsánat -
and1ao
őstag
Víz is volt már rajta és ott is ennyi volt a vége nem bírta a lap
Cold tower pedig megvédem árához képest egy nagyon jó hűtő az agyon hypolt Hyper TX3 szintjét simán hozza
extreme tunningra nem alkalmas ez tény de 4.4-en mikor eldroppolja a lap a órajelet akkor 60 fok körül jár a kupak azt hiszem ez mindent elárul a hűtőteljesítményérőlmod: idézek egy kollégát innen:
neked is fx6100 van amint látom.
Neked nem throttlingol?nekem már 3.9-nél pedig csak 63fokos a proci. by soultrapp -
and1ao
őstag
válasz
_DiEGO_ #2862 üzenetére
Csak hogy nem proci a hiba forrása. annak külön védelme van.
Itt az alaplappal van a gond mert a fetek és a mellettük lévő tekercsek ilyen tuningnál már kézzel például érinthetetlen kb túlmelegszik és ez valóban egy védelem csak hogy ez azt erősíti meg hogy a lap maga nem bírja a tunningot nem proci mivel a lap ezen részén nem elégséges a hűtés, de hagsúlyozom ez a probléma leginkább a többletfogyasztás miatt van és csak 6 illetve 8 magos FX-nél jelentkezik túlnyomórészben
-
and1ao
őstag
lehet hogy más alkatrészek vannak benne ezt sajnos tényleg tudom utánna kellene olvasni de a hűtése ugyanaz legalábbis annak tűnt volt olyan is és ha az tényleg nem throttlingol akkor most verem a fejem a falba hogy eladtam mert úgy voltam vele ugysem lesz CF-em
egyébként nálam az ext3 4.2-vel stabil 4.4-en már elhalálozik de van itt olyan forumtárs akinek 3.9 a 6100 már throttlingol.
A házam nekem is elég szellős elöl-alul szívó venti hátul egy meg felül 2 húz szépen kifele.
Ugyan bios beállításaim vannak és az enyém elmenne 4.6-ig biztosan léggel is ha birná a lap
Új hozzászólás Aktív témák
- Targus Universal USB 3.0 DV1K-2K Compact docking station (DisplayLink)
- Csere-Beszámítás! Számítógép játékra! R5 5500 / RX 5700XT / 32GB DDR4 / 256GB SSD + 1TB HDD
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R7 5700X 16GB DDR4 512GB SSD RX 5700XT 8GB Rampage SHIVA Be Quiet! 650W
- AKCIÓ! ASUS ROG THOR 1000W Platinum II tápegység garanciával hibátlan működéssel
- REFURBISHED és ÚJ - HP USB-C Dock G5 docking station (5TW10AA) - 3x4K felbontás, 120Hz képfrissítés
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest