Hirdetés
- Eldőlt, hogy lesz-e céges internetadó az EU-ban
- Októberben kerülnek legacy státuszba a régebbi GeForce VGA-k
- A konkurens hardvereken is működőképessé tette az XeSS 2-t az Intel
- Rengeteg monitor kapott G-Sync Compatible hitelesítést az új GeForce driverben
- Kinyitja a pénztárcáját az Apple, hogy behozza a nagy lemaradását
- Milyen videókártyát?
- Milyen alaplapot vegyek?
- TCL LCD és LED TV-k
- Októberben kerülnek legacy státuszba a régebbi GeForce VGA-k
- Hobby elektronika
- Gaming notebook topik
- Milyen Android TV boxot vegyek?
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Lenovo Thinkbook, Yoga széria
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
geckowize
őstag
Na még egyszer összefoglalom mi a problémám:
Nem tudom, hogy kell beállítani a ramokat (corsair vengeance 8gb ddr3-1600 kit), valaki segítene?
Szorzózáras a procim (phenom ii x4 945), úgyhogy a ref clockot állítva szeretném tuningolni.
Most tapasztalom ki, hogy mennyit bír a deszka (asrock 970 extreme4), egy oldal szerint 315 mhz-ig, és én még bőven alatta tapasztalom azt, hogy nehézségekbe ütközöm.A probléma az, hogy ha 250-nél nagyob ref clockkal próbálkozom, 3 short beep üdvözöl, ami megnéztem, hogy az AMI BIOS-oknál ezt jelenti:
A memory failure has occurred in the first 64K of RAM. The RAM IC is probably badTehát a memóriával van a baj. Gondolom az időzítések, amik 4es szorzóra, azaz 4x200=800 mhz-re vannak beállítva, nem nagyon tetszenek neki, mivel 4x250 az már 1000 MHz.
Éppen ezért próbálkoztam az AIDA64 és CPU-Z által kiírt, 518 MHz-re (1036 effektív) megadott időzítésekkel, de hiába, így 3 sípolás történik.Hogy kellene?
-
geckowize
őstag
-
geckowize
őstag
válasz
geckowize #3195 üzenetére
Beállítottam 259re, hogy kijöjjön a 4x259=518 erre csipog megint (3at természetesen), pedig beállítottam az AIDA által kiírt 518 MHz-re megadott időzítéseket, direkt figyeltem is, hogy nem ugyanaz a sorrend, megkerestem melyik melyik, beírtam... Mi lehet a gond? A lap nem bír ekkora Ref clockot? Az elég szégyen, mert az AM2+os gigabyte lapom is tudott 265-öt...
-
geckowize
őstag
Ja újrakezdtem inkább. Sajnos szorzózáras igen (945). Vezettem egy táblázatot, hogy mi hogy alakul, az volt hibás, mert nem tudtam, hogy a biosban mit mutat, valóst/effektívet, azon belül is a 200zal vagy az új ref clockkal vettet... Most nagyjából már értem, megint 250nél tartok. Ha 255re felnyomom, akkor a ram 4es szorzóval 510 MHz lesz, ha van 518 MHz-re Timing Table / JEDEC (nemtom ugyanaz-e), akkor azokat az időzítéseket állítsam már be 510re?
-
geckowize
őstag
Most ez az UEFI mi a nyavalyát ír ki, a 200as ref clockkal megszorzottat?
Előbb beállítottam DDR3-1000-re (gondoltam h 200zal számol, tehát 5-ös szorzót jelenti valójába, ref clock 265, tehát 1325nek kéne kijönni), most az mellett balra (ahol én gondolom az eddig beállított szerepel) DDR3-1412 van... Ahhoz meg jóhogy nem jó az 1333-hoz beállított időzítés, csak nem értem miért 1412-t állít be, honnan szedi?
-
MrM94
addikt
válasz
geckowize #3189 üzenetére
En ugy csinaltam mikor 1866 jarattam oket hogy beallitottam az uefiben hogy 1866mhz es kerestem hozza idozitest..
De ha jol lattam neked phenomod van,mikor enis phenommal hasznaltam a lapot akkor max csak az 1600mhz et tudtam kivalasztani es o automatan keszitett neki idozitest. -
geckowize
őstag
Hello!
ASRock 970 Extreme4 plusz Corsair Vengeance ddr3-1600zal próbálok tuningolni egy phenom ii x4 945-öt...
Elég sikertelenül, mivel 3at csipog általában mindenféle memória beállításra, megnéztem és AMI BIOSnál ez "A memory failure has occurred in the first 64K of RAM. The RAM IC is probably bad" Tehát gondolom a RAM-mal van a baj, hogy a francba kell beállítani? Elolvastam ezt, de az időzítésekről alig van valami, és szeritnem azzal lehet a baj.... Azt nem értem, hogy Pl 1020mhz-esre beállítom (mert ugye nem szorzót írja ki, hanem egyből az effetkívet) és beállítom hozzá az 1066-os spd-s időzítéseket, erre szar megint...
Valaki tudna segíteni?Gyanítom, hogy XMP Profile betöltése miatt lehet ez, viszont nem lehet disabled-re rakni
-
_DiEGO_
őstag
Youtube videó az új vasról :
-
_DiEGO_
őstag
Huhha, berobbant az új [990FX Extreme9]
Premium Gold Caps
Supports Dual-Stack MOSFET (DSM), Digi Power, 12 + 2 power phase design
Supports AM3+ Processor, 8-Core CPU
Supports Dual Channel DDR3 2450(OC)
4 PCIe 2.0 x16 Slots, Support NVIDIA® 3-Way SLI, AMD 3-Way CrossFireX™
8 x SATA3, 2 x eSATA3, 8 x USB 3.0, 8 x USB 2.0
Supports Hi-Density Power Connector
Intel® Gigabit LAN
Supports ASRock X-Boost, XFast 555, Fast Boot, Restart to UEFI, Dehumidifier, OMG, Internet Flash, Easy RAID Installer
7.1 CH HD Audio with Content Protection (Realtek ALC898 Audio Codec), supports THX TruStudio™Jajj de megtetszett a drágaszág ...
ismét grat ASROCK -nak
-
ebegab92
senior tag
Hát néztem a lapot egy komolyabb terhelés után: északi híd chipsetje elég forró (3-5 sec alatt elkezdi sütni az ujjam),raktam fölé egy kis ventit,hogy hűtse egy kicsit
A FET-hűtő valamivel hűvösebb
-
Dealer95
őstag
válasz
ebegab92 #3179 üzenetére
Hát tegnap szétszedtem, és csillogott villogott az összes láb.
Nekem csak ritkán fagy. Játék alatt pl sose fagyott ki még
memtestnél, ha már 2-t vagy 3-at elindítok 5 percen belül vége...
AIDA meg ilyen helyeken nem fagy.3,5Ghz-en is ezt csinálja, de 4-4,2-n sokkal előbb fagy már...
Táp nem lehet rossz, mert akkor terhelés alatt is csinálná, nem csak netezéskor és memtestnél.
-
ebegab92
senior tag
válasz
Dealer95 #3178 üzenetére
Nem lehet,hogy valami kontakthiba a proci és foglalat között?Lehet,hogy szennyeződés van az egyik lábon.Tiszta fogkefével óvatosan sikáld át (előtte fogkefére kevés acetont csepegtess).Nekem is voltak hasonló bajaim Phenom II-vel AIDA CPUID ablakánál kifagyott,ugyanez néha CPU-Z-nél,AIDA memória SPD-knél,CPU Queen-nél és társainál is
-
Dealer95
őstag
Sziasztok!
Problémám az alábbi:
memtest alatt (windows alatt futtatható) a gép lefagy, nincs semmi BSOD, kékhalál, csak simán befagy és csak a hard reset segít (power gomb hosszas nyomása, majd újra benyomni és akkor bekapcsol)A proci: FX8320, alap órajelen.
A memóriák biztosan jók, mivel 2 pár is kipróbáltam és mindegyikkel produkálja
2x1GB illetve 2x2GB-al is (DDR3 1333Mhz CL9 1,5V).
A memóriák gyári időzítésekkel mentek, de CL9-ről feltoltam CL10-re, nem volt változás. A feszültséget is megemeltem 1,5V-ról 1,63-ig. A hiba ugyan úgy jelen van.
CPU NB-nek is adtam + feszt -> még mindig fagyBIOS reset, BIOST frissítés, downgrade is volt, semmi változás.
CPU hűtéssel nincs gond, max 45 fok terhelés alatt (P95)
Játékok alatt még eddig nem fagyott le, csak netezés, zenehallgatás, memtest közben.
Fagyások: 2-3 nap, de van hogy csak 1 hét után jön elő megint.
Memtest alatt pár perc és fagyás.
P95 Small FFT hibátlanul lemegy, Blend test alatt van, hogy rounding errort kapok, de van hogy hibátlanul fut.FX8150-el és Phenom X4-el nem csinálta.
Lehet, hogy a CPU IMC-je a rossz?
Az alaplap nem hibás, szerintem. FX8150-el nem voltak fagyások, csak miután lecseréltem a procit.
Ui.: a gépet teljesen szétszedtem, majd összeraktam, ezután is fennáll a random fagyás
A CPU garanciáztatása mennyi idő -
ebegab92
senior tag
Dual Channel hogyan kelthető életre az ASRock 970 Extreme3 lapomban? 4x2 GB Corsair XMS3 1600@1333 MHz-es modulok (CL9-9-9-24)
-
ebegab92
senior tag
ASRock 970 Extreme3 lapom van,legfrissebb UEFI-vel.Frissen rakott Win7-tel.AIDA64 eddig látta a CPU cooler fordulatszámát,most meg már nem látja...(Van egy Chassis fan még,mindkettőt beállítottam egy sebességprofilra,hogy ne maxon forogjanak már).Állítgatás előtt a 4magosított CPU maghőit is láttam,azóta azokat sem...Valakinek ötlete?
-
ebegab92
senior tag
Összeraktam az ASRock 970 Extreme3-as rendszert
Magfeloldás ment benne,így továbbra is Phenom II X4 B45-ként hajthatom a CPU-t alulfeszelve
1.7-es UEFI van rajta,és tolt olyat,hogy restartkor csak a ventik forognak és annyi.Power gombbal leállítás után,majd indításra már jó.Másnak valami hasonló élmény? -
MrM94
addikt
-
MrM94
addikt
-
DeadMeat
nagyúr
válasz
Pancsermeste #3147 üzenetére
Csavarni kell pöttyet, a nyírást annyira nem szereti, elengedi hamarabb
-
strikex
csendes tag
hali segítsetek kérlek nemtudok dönteni hogy vagy asus vagy asrock-vegyek egy a 2 lap amit megnéztem árban nekem asrock kell sokkal jobb és töb tulajdonságot ad enyi keshért az asrock hoz külön THX hangot is adnak
http://www.asrock.com/mb/AMD/990FX%20Extreme3/
vagy ez
http://www.asus.hu/Motherboards/AMD_AM3Plus/M5A99X_EVO/#overview
fx 8350- lesz benne de mind a 2 lap kompatibilis vele
-
jimmy87
tag
Szia !
Nekem igaz, 970 pro3 van, de a HW monitorban nekem is mutatta az összes "mag" hőjét, de miután BIOS-t frissítettem, nem mutatja, csak a package hőt, szvsz, ha frissítettél BIOS-t, nézd meg régebbivel.
Viszont szerintem nem rossz a hűtésed, mert nekem egy FX6100 @4GHz, 1,3V, Hyper TX2-vel 62-63 fokon megy prime95 alatt és nem throttingol.
Szerintem ott más is lehet a probléma, mivel nem régi az alaplap,ezért az elem lemerülése nem okozhatja a BIOS elfelejtést, de ha van másik akkor próbáld ki azzal. -
MrM94
addikt
válasz
Pancsermeste #3147 üzenetére
Mivel ez egy a huto egy eleg bohom allat es nemlattam..ezert megtortent..megserult volna a proci?Holnap csinalok egy cmos resetet biztos ami biztos...aztan majd tobbet tudok mondani..
(#3148) ebegab92 : Csak tudod hogy van ez uj tubusnal, nyomod nyomod nemjon nemjon hirtelen meg megindul es jon mint az eszeveszett.
-
Pancsermeste
őstag
Ilyennel már én is találkoztam!
Pedig nem is tettem a procira friss pasztát, és le se volt szorítva, csak próbaként volt rajta, de amikor le akartam szedni, a felületi feszültség olyan erővel tapasztotta rá, hogy nem mertem lefeszíteni róla, nehogy kitépjem vele a procit. Azért nagy nehezen összejött. -
MrM94
addikt
válasz
Pancsermeste #3145 üzenetére
Na ezaz.. amikor most ujrapasztaztam mert lattam hogy egy kicsit sok kerult ra es megsem lessz jo a lezart socketbol kitepte a cpu-t a cooler...hidjetek el bennem a ver is meghult mikor lattam
...
-
MrM94
addikt
válasz
ebegab92 #3143 üzenetére
De ami erdekes hogy eddig a szaros program minden egyes magot mutatott kulon szepen value min es max ertekeket de mostmar van valami packege es csa..amugy nem a fetek melegednek tul hanem eleri a 60 fokot es hello kitty leszabalyoz hiaba van kikapcsolva a thermal throttling es ez nem a FETek tulmelegedese a cooler egy Zerotherm ZT 10D smart...
-
ebegab92
senior tag
válasz
Pancsermeste #3142 üzenetére
Hát nem tudom.A hőszenzor nem a CPU-ban van?Én olyat láttam egyszer,hogy Athlon64 X2 4200+ terhelés alatt 120 fokra melegedett fel,aztán kikapcsolt.Proci kiszed,tüskék acetonos tisztítása tiszta fogkefével megoldotta a problémát.Lehet,hogy itt is egy CPU kontakthiba lesz.
-
Pancsermeste
őstag
Szerintem nem a magas proci hőmérséklet miatt throttlingol, hanem az alaplapon lévő fesz.szabályozó áramkör túlmelegedése miatt, tehát annak a hűtését kellett volna valahogy javítani.
A TX3 ventije talán több levegőt szállított a FET-ekre, ezért lehetett azzal jobb.... de én még új vagyok itt, nemrég vettem a lapom, és csak phenom-om van, tehát semmi tapasztalatom vele, de majd úgyis megmondják itt a szakik mi a helyzet! -
MrM94
addikt
Sziasztok
A tortenetem ugy kezdodik ,hogy volt egy hypertx3 asom azt lecsereltem.Amig kivolt kapcsolva a gep addig a bios elfelejtett mindent.Neztem furan hogy most akkor ennek igy kene lennie?Nem foglalkoztam annyira fele osszelegoztam az uj hutot felraktam eleinte tulsok pasztat tettem ra veletlenul,gondoltam en hogy majd szetkenodik jo lesz az ugy.Eddig TX3 alatt a prime nal majd csak 70 foknal throttlingolt,de ennel az uj zerotherm coolernel mar 60 foknal throttlingol a hwmonitor nem is mutatja ki az osszes mag homersekletet csak egy olyat hogy package ami irto irrealis ertekeket mutogat.Nos en abban biztam ,hogy keves az a tx3 kene jobb huto hat vettem jobb hutot megsem jon ossze ez nekem..Lehet ennyire balfa$zul pasztazok de mar hogy evvel a hutovel is throttlingol.. 4.2ghz en 1.25v al...
-
ebegab92
senior tag
ASRock 970 Extreme3 lappal kapcsolatban milyen problémák merülhetnek fel?RAM-kezelési,magfeloldási,VGA-kezelési,UEFI-s jellegű csodákra gondolok
Ilyen RAM-ból kellene megennie 4 db-ot: Modul neve Corsair XMS3 CM3X2G1600C9
CPU: Phenom II X2 545 (jelenlegi lapomban megy 4 maggal is) -
jimmy87
tag
válasz
DeadMeat #3101 üzenetére
#3101 DeadMeat :
Szia!
Igen, sajna időközben kiteszteltem és valóban, nem nagyon bírja a lap az NB emelést, csak elég nagy fesz emelés árán, viszont benchmarkokban sokat dob a pontszámokon ( ha az ember tesztelni akar ). Játékokban ( nálam : BF3, F12012 ) nincs szemmel látható teljesítménynövekedés. A HT fix 2400MHz a lap maximuma viszont jó, tökéletesen megy alapfeszen, de még így sincs kihasználva a proci 2600 -as HT-ja :S .De ezt tudják csak a 970-es chipek :S . -
Matyó83
tag
válasz
Pancsermeste #3134 üzenetére
Köszönöm.
-
Pancsermeste
őstag
válasz
Matyó83 #3133 üzenetére
Pl. itt le van írva, mit kell tenned!
-
Matyó83
tag
Hali!
Érdeklődnék, hogy a 990FX extrem 3 lapon az ssd-m miért nem eszi meg az AHCI beállítást? Addig jut el a win, hogy a logo félútig összetekeredik és kékhalál... IDE módban elindul... Valami javaslat, beállítás vagy valami van a megoldására?
Köszi előre is.
Matyó
-
Pancsermeste
őstag
Időzítéseken nem nagyon tudok javítani. Alacsonyabb frekin persze megy szigorúbb időzítésekkel is, de akkor meg ugyan ott vagyok.
Úgy hiszem, a NB adatátvitel lehet a szűk keresztmetszet. NB és HT 2400 MHz esetén már van javulás, de ehhez plusz feszt kell adni (NB-nek 1.2V), de mivel én csak alapfeszen tuningolok, így marad a 2000MHz. -
MrM94
addikt
válasz
Pancsermeste #3121 üzenetére
A Phenom nekem is ennyit tudott amugy ha jatsszol az idozitesekkel es a frekvenciajaval elerhetsz tobbet...
Jatekban nem fogod eszrevenni..Meg ugy amugy se nagyon.. -
Dealer95
őstag
Sziasztok!
Van aki 1866Mhz-es memóriákkal hajtja a lapot?
Fx8320-al (tuningolva) + Patriot Viper 3 1866Mhz-es ramokkal hibátlanul menne minden állítgatás nélkül? -
Pancsermeste
őstag
Sziasztok!
Az lenne a kérdésem, hogy a memória írást hogy tudnám gyorsítani?
Jelenleg ennyit tud, a képen is látható beállításokkal.
Tudom, hogy sok jelentősége nincs, de ez akkor is nagyon karcsúnak tűnik. -
sznoopy1977
tag
Meg sem próbáltam tuningolni, de most lehúztam minden "fölösleget" a lapról, csak egy SSD maradt, RAM, VGA, még a proci hűtőt sem az alaplapra dugtam, annyi a változás, hogy ha az alaplapon levő power gombot folyamatosan nyomom akkor kikapcsol. De gondolom hajnalban majd bekapcsol
-
Kroni1
veterán
válasz
sznoopy1977 #3118 üzenetére
aha, akkor igy egyertelmu a dolog... gondolom tuning nelkul is ezt csinalja, ugyh sztem akkor ez valami szeriahiba lehet..
-
Kroni1
veterán
válasz
sznoopy1977 #3116 üzenetére
az h mas lappal jo a tap nem biztos h azt jelenti h nem rossz.. probald ki masik tappal a lapot, h van ra lehetoseged.
-
sznoopy1977
tag
válasz
Gyurma23 #3115 üzenetére
Chieftech 750W
De kipróbáltam a másik gépemben, ott nem csinál ilyet és ezt megelőzően a régi gépemben hibátlanul dolgozott. Power gomb is hibátlanul megy, de le is húztam egy próbára, mert van a lapon is saját power gomb, de sajnos ott is ez a hibajelenség.
Effektíve minden alkatrész ki lett más gépekben is próbálva, csak ezzel az alaplappal figurázik, viszont az gyanús, hogy ez más a második ugyanilyen alaplap és minidg ugyanezt csinálja. Mondjuk a megelőző példány 16giga ramból 16 gigát látott win7 alatt, ez közölte hogy 12gb a csúcs
-
geckowize
őstag
Hello!
970 Extreme4-en nézem a fan headereket, jól látom, hogy az 1 db 4 pines CPU_FAN mellett még van 2 db 3 pines hely (PWR_FAN1, CPU_FAN2), valamint alul még 2 db 3 pines hely (CHA_FAN3, CHA_FAN2)? Tehát összesen (a cpu-n kívül) 4 db 3 pines ventit rá lehet kötni? -
Kroni1
veterán
válasz
sznoopy1977 #3111 üzenetére
nekem sose csinalt ilyet.. nem lehet h valami van a kabellel? probald h lehuzod a powerswitch kabelt, egy csavarhuzoval inditod a gepet, es ilyenkor csinalja-e? ha igen akkor vhol a lapon lesz a gond..
-
sznoopy1977
tag
Sziasztok,
ASRock 970 Extreme4 vadonatúj lapom olyat csinál, hogy nem lehet kikapcsolni. Ha windows.os leállítást használom, úgy tesz mintha kikapcsolna, majd újraindul. Ha power gombot nyomok, megint ugyanez. Ha power-t folyamatosan nyomom míg ki nem kapcsol, miután elengedtem megint újraindul. És ez már a második alaplap ami ezt csinálja ebben a verzióban
Ha kinyomom a főkapcsolót majd vissza, akkor nem indul újra magától szerencsére, de van hogy napközben gondol egyet és magától elindul...
Várom az ötleteket, vagy ez a jellemzője lehet ennek a típusnak?
-
antee_g
tag
Sziasztok!
Most lettem tulaja egy 970 Extreme 3 lapnak, amibe 2x4gb Corsair Vengeance 1600 CL9 ramok vannak.
Olyan problémám volna, hogy ha a ramokat már minimálisan 1600(pl.:1633) mhz felett járatom, akkor a win látja a 8gb, de csak 4gb használ.A bios is látja az összes ramot, viszont ilyenkor single channel-t ír és a CPU-Z is ezt jelzi.
A lapot gyárilag az 1.7-es bios-szal kaptam.A memóriákat az A2, B2 solt-ba raktam, de kipróbáltam a másik kettőbe is, de ugyanez a jelenség.
Esetleg valaki találkozott hasonló esettel?üdv.
-
lafaty80
addikt
válasz
Gyurma23 #3105 üzenetére
Hát igen, a későbbi fejleszthetőség az egyik szempont, amitől viszont már most borsódzik a hátam, a rendszer újratelepítés
A teljesítmény különbség lenne elhanyagolható érv, de mondjuk nálam anyagi okok miatt sem a tuning, sem SLI/CF nem játszik jó darabig.Ha esetleg tudtok olyan oldalt, ahol úgy tesztelnek MBO-kat hogy mindig ugyanazokat a teszt köröket futják (így esetleges képet kapva az alaplapok és chipset-ek közötti teljesítmény különbségre) ne tartsátok vissza tőlem
-
Gyurma23
aktív tag
válasz
lafaty80 #3104 üzenetére
Mindenképpen előrelépés lenne a ram amit pedig belinkeltél sztem kezeli egyik barátomnak ha jol emlékszem volt ilyen és vitte de holnap rákérdezek...... Viszont ha azt nézed hogy később ebbe a lapba bele tudsz tenni 8magos procit már megérte mivel akkor ugye csak CPU-ra kell költeni lap már meglesz hozzá.....
-
lafaty80
addikt
Sziasztok,
Keresgéltem a net-en (lehet hogy ne jól
), de nem találtam infót arra, hogy a jelenlegi MSI K9N2 Silent + Phenom II X4 955BE párosból az alaplapot bővíteném:
- ASROCK 970 Extreme3 v. ASROCK 990FX Extreme3
- Patriot 8GB DDR3Kérdésem az lenne, hogy aki valami hasonló bővítésen már átesett, mekkora tényleges különbség van teljesítményre NVIDIA® nForce 750a SLI vs AMD970 vs AMD990. Megéri cserélnem?
Illetve a memória mivel nem szerepel a komp. listán, remélem csak nem lenne gond vele ?!?A segítséget és válaszokat előre is köszönöm.
-
Kroni1
veterán
Sziasztok! az appcharger alkalmazás csak az Iphone-t tölti fel gyorsabban, vagy csak a reklám miatt így hirdetik? Ha én másik telefont teszek rá a 970 Extreme4 -es gépemre USB-n akkor gondolom azt is nagyobb sebességgel tölti fel ugye??
Amúgy örömmel töltött el, hogy ma du felnéztem az oldalra és már van hozzá windows8 driver is!
Új hozzászólás Aktív témák
- droidic: A fapados NAS tuningolása
- PlayStation 1 / 2
- Allegro vélemények - tapasztalatok
- Miért álltak az oldalak egy hétig, mi történt?
- Samsung Galaxy A71 - elég ennyi?
- Itt egy pár fotó az iPhone 17 sorozatról
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- KRTLPC: Ki és hogyan élt túl? Volt ám fennakadás
- Sütés, főzés és konyhai praktikák
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy A34 5G 128GB Kártyafüggetlen 1 év Garanciával
- Bomba ár! Dell Latitude E6520 - i5-2GEN I 6GB I 320GB I HDMI I 15,6" HD+ I W10 I Gari!
- Új MSI 17 Raider GE78 QHD 240Hz i9-13980HX 24mag 32GB 2TB SSD Nvidia RTX 4090 16GB 175W W11 Garancia
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B450M R5 2600X 16GB DDR4 500GB SSD 1TB HDD GTX 1650 4GB Zalman N5 CM 450W
- Ritkaság! Hibátlan Prémium felsőkategóriás LGA 1700 Alaplap! Asus Rog Strix Maximus Hero Z790 Wi-Fi
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest