Új hozzászólás Aktív témák
-
Kroni1
veterán
Én meg egy szintén 4+1 VRM-es Ext4-ben használok egy FX6300-ast és semmi gond vele.
A proci elég jól visz mindent 4GHz-en is, úgyhogy most a Turbo off, (mert az feleslegesen sok feszt adott neki, talán 1.3V vagy 1.4V-ot a 4.1GHz-hez asszem) és alapfeszen (1.235V) járatom úgy hogy 3.5GHz-ről 4GHz-re lett felhúzva. Tehát így gyakorlatilag még kevesebbet is eszik mint a gyári érték a turbóval és megvan a 4GHz..
Ha tuningolni akarsz bitang módon vagy később tervezel bele 83xx procit venni akkor nyilván érdemes jobb lapot venni valóban, de ha megelégszel az "okos és ésszerű" határokon belüli tuninggal akkor alkudd le 10-12e környékére és annyiért már nem rossz vétel.
-
válasz
Pancsermeste #4197 üzenetére
Nekem FX-6300-hoz lenne ami ügye 95W-os. 15-ért adná egy haverom használtba, de lehet ennyi azért sok érte. 1-1,5 éves lehet. Nála is volt gond de ő 125W 6200-sel használta. Más azt mondta felejtsem el azt a lapot.
-
Pancsermeste
őstag
Ha beírod a keresőbe, hogy throttling, akkor megtudod.
De természetesen ez nem csak ezt a lapot érinti, hanem az összes "gyenge" VRM-el rendelkező lapot. (csak ebből rengeteget adtak el anno, és hát a nagy számok törvénye.... ). A 140W TDP 4+1 phase design azért nem olyan gyenge, csak hát a 8 magos FX procikhoz már kevés lehet, a tunig pedig kimerül abban, hogy CPU fesz csökkentéssel érjük el legalább a turbó órajelet. Azért optimalizálva a beállításokat a stabil 4-4,2 GHz elérhető.
Ami a lényeg, hogy aki új lap vételén gondolkodik, annak mindenképpen erősebb lap ajánlott, de persze akinek már megvan, vagy nagyon olcsón jut hozzá, annak még jó lehet. (használtban 12K körül már lehet kapni - én tuti most is megvenném ennyiért, ha szükségem lenne rá) -
Több helyen hallom, hogy gondok vannak az AsRock 970 extreme 3 al. Tud erröl valaki valami konkrétat.
-
Pancsermeste
őstag
-
kugli96
újonc
hello,nekem asrock 970 extreme3 r2.0 van,és a processzor vételhez értem,amit szeretnék az egy AMD FX 4130 3.8GHZ am3+,és az lenne a kérdésem,hogy ez 100% hogy jó az alaplaphoz? mert a foglalat az jó am3+ csak nem tudom hogy mást is figyelembe kell-e venni,köszi!
-
-
Reinkz
senior tag
Hali van egy giga970a ud3 deszkám az északi hid igencsak meleg holott aida 35Cnek jeézi az alaplap hőmérsékletét.
Megéri újra pasztázni? vagy ez normális üzemi hőm?, szóval hosszabb távon sem lesz baja? mert több mint 3évre kéne
jól van sikerült asrock topicba irnom..
-
-
dandy91
tag
Udv!
van egy asrock 990 fx extreme 4-es lapom es ma erkezik bele egy 2tb seagate hdd win8-at fogok rarakni es azt szeretnem kerezni hogy a biosban mit allitsak ? nyomjam at ahcira a beallitasokat mert jelenleg iden van fent a win7 egy 500 gb- sata2 samu vinyon. Vagy az ahci csak ssd-nel kell ? -
dinostaRR
tag
Sziasztok!
Azért írok ide, mert szeretném a segítségeteket kérni, hátha ti észrevesztek valamit amit én eddig nem.
Tegnap raktam össze az új gépem: fx8320, thermaltale contact21 cpu hűtő, asrock 990fx extreme3, sapphire hd7870 oc, kingsont hyper-x 1600mhz KHX1600C9D3K2/8G, fsp hexa 500w.A gondom az volna, hogy tegnap este még működött a gép, de ma úgy döntött, hogy bekapcsolásnál felpörög minden, de a monitor alvó módban marad, illetve az usb-s egér/billentyűzet sem kapcsolódik be.
Minden kábelt ismét lecsekkoltam, a memóriát átnéztem, a vidi karit is, hogy jól passzol-e.
A lap biosa, a matrica szerint 1.50-es, nem volt frissítés se semmi.
Egyszerűen már csak arra tudok gondolni, hogy hibás az alaplap.
Segítségetek előre is köszönöm!
-
wayneso
csendes tag
Üdv mindenkinek. Van egy 970 extreme4 lapom és szeretnék bele venni egy FX 8320 processzort, de a lap támogatott processzorainak listáján ez a proci nem szerepel. Működhet a dolog? illetve van-e valakinek ilyen kombinációban összeállított konfigja? Válaszokat előre is köszönöm.
-
SPeti1984
senior tag
970 Extreme 3 alaplapnál a power led header 3 pines-re rálehet dugni a bekapcsológomb ledjét (power csati)? . Ha rosszul vagy fordítva vagy más helyre dugom rá az okozhat bármi hibát, pl elfüstöl valami a lapon? Mert ha nem akkor kísérletezek ezzel.
-
Edy92
tag
Üdv. ez mitől van ?
AXTU-t akarom megnyitni és ez az üzi fogad.
-
soultrapp
senior tag
Hello!
Nekem egy asrock 970 extreme3 lapom van.
Mennyi lehet ennek a max hőfoka?
Mert most 47fokos volt..Igaz 30fokos szobában. -
Pancsermeste
őstag
válasz
pendre54 #4167 üzenetére
"4./Ha nem tévedek, akkor ezt a 970P3190 nevű 90 db fájlt tartalmazó cuccmákot kell elküldenem a pendrivre."
Jól gondolod, csak annyi megjegyzésem lenne, hogy ennek a cuccmáknak a "90" az a file kiterjesztése, és nem azt jelenti, hogy 90db file-t tartalmaz (a 90 az az 1.90-ből jön.
Ha bootoláskor nem az UEFI-be lépsz be, hanem az F6-ot nyomod, akkor egyből az Instant Flash indul el, és megkeresi a Pendrive-on a BIOS file-t. -
válasz
pendre54 #4168 üzenetére
Igen, jó az elképzelés. Én sose állítottam defaultra, hiszen úgy is tök új bios lesz rajta, alapértelmezett beállításokkal.
Ha fent lesz az 1.9-es akkor majd ott nézd meg, hogy mire van állítva a merevlemezek kezelése mielőtt a win-t indítod. Bios frissítésnél nem számít, hogy ide vagy sata mód van. -
Üdv!
A tegnapi nap kértem itt egy kis segítséget az UEFI frissítéshez. Itt is az Instant Flashes módszert javasolták.
Mivel ez lenne az első ilyen akcióm, felraknám ide, hogy én miként gondolom, és ha valami nem okés, akkor kérem, hogy jelezzétek.
1./ Pendrive formázva(FAT32)
2./Az ASROCK hivatalos oldaláról letöltöm az alaplapom legújabb(1.90 UEFI) Instant Flash-es UEFI-jét.
3./ Ugyanitt, a letöltés mappában kicsomagolom.
4./Ha nem tévedek, akkor ezt a 970P3190 nevű 90 db fájlt tartalmazó cuccmákot kell elküldenem a pendrivre.
5./Ezután az UEFI-t visszaállítom az alap gyári beállításokra. Itt azért megkérdezném, hogy ez feltétlen szükséges-e, mert egyesek szerint célszerű, mások szerint meg nem.
6./Az USB, azaz a pendrive csatlakoztatva, az UEFI BOOT menüjében látszik.
Itt ugye, csak az a lényeg, hogy felismerje a rendszer, de kijelölni nem kell, a bootolás az SSD-ről megy.
7. Restart, az UEFI ADVACED menüjében kiválasztom az Instant Flash-t, majd megnyitom, indítom, és sűrű imádságok közepette várom a pozítív végkifejletet. -
Ideg
aktív tag
válasz
Pancsermeste #4164 üzenetére
Köszi a választ!
Tehát a 970 Ext3-ban ha cf-et szeretnék akkor a második slot sávszélessége már csak 4x-es? A 990 ext3 -ban pedig az első kettő x16-os?
-
Pancsermeste
őstag
Az R2.0 az amolyan "ráncfelvarrás" - azt hiszem új Etron USB3 chip-et kapott, így a hátsó két csatin kívül a lapon is van header a front csatlakozáshoz, ezen kívül sztem semmi... vagyis kis költségcsökkentés is be szokott játszani ilyenkor (kevésbé minőségi anyagok, felesleges sallangok, csicsa eltávolítás az olcsóság jegyében)
Ext4 felesleges, 3 db PCIE x16 van rajta 3-Way CF-hez, de a sávszél ekkor csökken.
Ha CF-ben gondolkozol, akkor inkább a 990FX.
Tehát, ha nem lesz CF, akkor 970Ext3, ha kell +2db USB3, akkor az R2.0.
De ha erősen tuningolni is szeretnél, akkor egyik se jó választás.
Ha se tuning, se CF, se +USB3, akkor a legolcsóbbat válaszd! -
Ideg
aktív tag
Sziasztok!
Egy kis kérdéssel fordulnék a veterán ASRock tulajokhoz, illetve mindenki máshoz is.
Most akarok új lapot venni, de nem tudok dönteni.
Amiket kinéztem: 970 Extreme 3, 970 Extreme 3 R2.0, 970 Extreme 4, illetve 990FX Extreme 3. Az egyik kérdésem az lenne, hogy megéri-e a 970 Extreme3-ból az r2.0-s? Mennyivel tud többet mint a sima extreme3? Igazándiból játékra szeretném használni, de mivel nem vagyok hardcore gamer ezért nem is gondolkozom olyan izmosabb, drágább lapokban.
Másik kérdés, hogy megéri-e az a pár ezer ft különbség a 990-esért?
A válaszokat előre is köszi.
Üdv,
Ideg -
Pancsermeste
őstag
-
válasz
pendre54 #4159 üzenetére
Én azt mondom, frissíts bios alól. Semmi más nem kell, mint egy pendrive, amire letöltöd az Asrcok odlaláról az új bios fájlt. (1.8) A biosban ki kell választani a frissítést, megadni neki a pendriveot, jó esetben megtalálja a fájlt, leokézod, és megvárod míg végez. Kb 1-2 perc. Utána újraindul majd magától a gép.
Windows alól sem bonyolultabb, ott van neki saját programja ami grafikus felületű. Meg kell adni neki, hogy melyik fájlt akarod feltenni, leokézni, majd megvárni amíg végez. Csak nem mindig működik, nálam volt hogy hibát írt ki a letöltött új biosra. Szerencsére nem is fog hozzá ilyen esetben.
-
Üdv!
Előre is elnézést kérek, hogy egy kicsit hosszadalmas leszek, meg tudom hogy ennek a témának van külön topikja, de ott sajna nincs élet. Szóval a lényeg, a profilomban látható cuccok közül a Phenomot lecserélném egy FX 6300-as procira. Tuningolás nem áll szándékomban, amúgy meg ezzel az alaplappal gondom eddig nem volt, kb. másfél éve teszi a dolgát.
A proci cserével ott kezdődik a gond, hogy az alaplap hivatalos oldala írja, hogy ehhez az FX-hez a jelenlegi UEFI-s változat nem jó(1.10), hanem az 1.50-esre kellene frissíteni. Na itt van az eb elhantolva, mert már lassan hatvan tavaszt megérek, de ilyen BIOS, meg UEFI frissítés eddig kimaradt az életemből.
Azt látom, hogy alapvetően két módszer van, a pendrivos, meg lehet a Win alól is. Az előzőről elég sok leírást, meg videót találtam, de egy kicsit fázok tőle, mert van néhány homályos pont, ami nem világos számomra.
A Win alapú megoldást egyszerűbbnek gondolom, de arról meg semmilyen leírást nem találtam, hogy ott milyen lépéseket kell tenni. Az angol nyelvű leírások, meg videók kilőve ilyen bonyolult témában, nekünk ugye a hatvanas években még az orosz volt a kötelező.
Tehát az lenne a kérésem, hogy lenne-e valaki aki profi ebben a kérdésben, és segítenne nekem, lenne egy rakat kérdés, természetesen nem itt a nyilvános fórumon, hanem privátba levelezgetnénk le. A dolog annyira nem sűrgös, kb. 10-12 nap múlva lenne meg az új proci, addig szeretnék túlesni rajta. -
_DiEGO_
őstag
válasz
Pancsermeste #4154 üzenetére
-
Pancsermeste
őstag
válasz
_DiEGO_ #4151 üzenetére
"BIOS- ban ott van , ki kell választani , hogy melyiket használjuk ... Mivel PWM-es így naná hogy azt adjuk meg !"
Nálam nincs a BIOS-ban PWM/voltage kapcsoló
Régi giga lapomban ki lehetett választani annak megfelelően, hogy milyen ventit dugtam rá.
Itt csak "Full ON" és "Auto" van. Auto módban meg lehet adni a target hőmérsékletet és hogy mennyire pörögjön a venti.
Most rendeltem meg a ventiket a Hyper212-re 2db PWM-es Swif2-őt, és ha minden igaz, a csomagban lesz hozzá egy Y elosztó, így biztosan fognak működni a 4 tűs alaplapi csatiról.Rendeltem 3 tűs fesz. vezéreltet is, azért kíváncsiságból majd letesztelem, hogyan tudja vezérelni a 4 tűsről ill. a mellette levő 3 tűsről.
-
_DiEGO_
őstag
válasz
SPeti1984 #4128 üzenetére
Mindig csakis a legfrissebet
a gyártók nem véletlen frissítik ám biosokat , nem unalomból és nem azért hogy csak frissebb legyen a dátum
Az új hardverek mikrokódjait frissitik és javításokat eszközölnek benne ... akár proci , ram , vga ,hdd , odd kezelésében ... sőt ugye VGA támogatással kapcsolatosan is
NVidia
Tessék frissíteni .biztonsági okból is , főleg a legutolsó ugye ...
-
_DiEGO_
őstag
(#4117) whozZy
(#4118) Syd2012
Hatalmas user error - vagy szerintem kamu az egész !!!
amit itt lejátszottatok !
whozZy
Semmi igazoló kép , hogy egyátalán rendelkeztél vele , igazából nem lehet normális körülmények közt elrontani a lapokat . Max hulladék táppal agyonvágatni - ennyi ! -
_DiEGO_
őstag
válasz
Pancsermeste #4150 üzenetére
BIOS- ban ott van , ki kell választani , hogy melyiket használjuk ... Mivel PWM-es így naná hogy azt adjuk meg !
De a PWM-esre is lehet 3tűs csatit dugni , csak akkor ne
Proci hőmérséklet függvényében egyértelműeb csakis a 4 tűs csati szolgáltatott , akkor működik helyesen , ha a wenti is PWM-es .
Ha 2db egyforma 3tüs ventit teszel rá , akkor nagy valószínűséggel mindkettő szabályozva lesz fesz vezérléssel .Próbáld ki , max nem műxik - ennyi , elrontani nem tudod ...
Utolsó kérdésre : ha leveszi pl. ~7V körülire , természetesen az RPM alacsonyabb lesz ezáltal ... de itt nincs olyan finom szabályozás , jóval kevésbé egyenletesen hatékony mint a PWM -es szabályozás .
Sőt - PWM esetén 1-9 mellett van egy Custom állítási opció - na ez az igazinálam ez 90 -re van beállítva
-
Pancsermeste
őstag
Sziasztok!
970extreme4 lapon van 2db CPU venti csati. Az egyik 4 tűs a másik 3 tűs.
Az lenne a kérdésem, hogy BIOS-ból mindkettőt tudja szabályozni (egyszerre a kettőt is) a proci hőmérséklet függvényében? Vagyis a PWM és fesz. vezérelt fordulatszám szabályozás működik egyszerre is a két csatlakozónál?
Valamint a 4 tűs csatinál lehet használni 3 tűs ventit is? BIOS-ban nem látok olyan opciót, hogy PWM vagy fesz vezérlés a CPU_FAN1-nél. Ha rádugok egy 3 tűs ventit, akkor az fixen megkapja a 12V-ot, és maximumon pörög, vagy valahogy azt is tudja szabályozni? -
-
miresz
veterán
válasz
dudu5130 #4141 üzenetére
Ez az MSI R7790-2GD5/OC HD7790 2GB GDDR5 itt most nagyon jó áron van.
De ha mindenképp Giabyte lapot szeretnél ez itt nagyon jó áron van: GIGABYTE GA-970A-UD3P,és ez már a ráncfellvarrot verzió,ezek már jók,és nem mellesleg nem babakék színüek.
-
miresz
veterán
válasz
dudu5130 #4141 üzenetére
Igen a 990-es és a 970-es chippszett között csak a Crossfire támogatás a számottevő különbség,de ez is csak komolyabb garfikus kártyáknál "hátrány". A te esetedben még ha beraksz a meglévő 7770 mellé még egyet akkor is bőven elég a sávszél a kártyáknak. Processzor tuning szempontjából az általam ajánlott 970-es Asus lap jobb mint amiket te írtál.
Amit a lapra szántál volna plusszba inkább fektesd a kártyába és vegyél egy Sapphire 7790 2GB DDR5 OC-t játékok alatt sokkal előrébb leszel. A 2 giga videó memória sajnos az újabb játékoknál már alapvető,főleg FullHD-n.
-
miresz
veterán
válasz
dudu5130 #4138 üzenetére
A proci a legjobb választás ár/érték arányban.Én az Asust venném. A gigában ha húzod a procit a kis VRM hűtőborda miatt túlmelegszik a VRM,és akkor throttlingol a proci.(vissza vesz az órajelből a lap automatán) Sok Giga tulaj pici ventillátort rakott a VRM borda fölé,hogy kiküszöböljék a jelenséget. VGA mi lesz?
990-es lap csak akkor éri meg ha komoly Crossfire,vagy SLI rendszert akarsz építeni. Amúgy az ég egy adta világon semmi különbség nincs a 990,és 970 között.
990-es lapból én ezeket ajánlom,ezek frankók: Asus M5A99X EVO R2.0 vagy Asus M5A99FX PRO R2.0
-
miresz
veterán
válasz
dudu5130 #4134 üzenetére
Ebben az árkategóriában ezt: Asus M5A97 EVO R2.0 földi.
(#4137) dudu5130: Ha tuning is lesz ahhoz az ASRock-on gyenge a VRM. Milyen procit szánsz bele?
-
dudu5130
őstag
Üdv!
Új gépet vásárolnék és érdeklődnék, hogy melyik lapot érdemesebb venni, az AsRock 990FX EXTREME 3 vagy a Gigabyte GA-990XA-UD3-t? Egy árban vannak, de mégis melyiket érdemesebb megvennem?
-
-
-
SPeti1984
senior tag
Asrock 970 Extreme 3 alaplapnál melyik bios verziót ajánlanátok? Jelenleg még a régi 1.40-es van rajt. Lényeg hogy a 3TB-os HDD-t kezelje meg stabil legyen Win 8.1 is működjön stb...
-
Wiz Khalifa
veterán
Nekem az ASRock 970 Extreme3-as lapomban egy olyan ram van amit még egyáltalán elvileg le sem teszteltek vele.
Crucial 2x4Gb 1333MHz. És tökéletesen megy. Erre csak annyit tudok mondani hogy ki kell próbálni. Lehet menne lehet nem de az is lehet hogy menne de hibázna vagy pl 1333 vagy 1600MHZ-en menne.
-
GAbre
veterán
Sziasztok!
Asrock 970 Extreme 3-ban menne ez a memória? -
Én meg Gigabyteról váltottam Asrockra, mert nem ment benne a venti vezérlés, meg a Phenom magfeloldása. A 970-nel is szívtam már párszor, mikor nem indult, de ha visszaállítom defaultra a biost akkor menni szokott. Szerintem a win7 frissítéseknek is közük van ehhez, mert volt hogy közvetlen utána nem indult a gép.
-
whozZy
csendes tag
válasz
Wiz Khalifa #4122 üzenetére
Oh értelek. Ez a gigabyte lap lett volna a második kiszemeltem, de az asrockhoz olcsóbban jutottam hozzá... Mostmár értem miért. Komolyan ekkora hulladékot hogy mernek piacra dobni?
Ez volt az első és az utolsó, h én asrock terméket vettem. Már átkozom magam, amiért nem költöttem rá +3k-t a gigabytera!
-
Wiz Khalifa
veterán
Én még csak most küldtem fel tesómnak a lapot. Mert ő fogja személyesen bevinni az Interevo-ba mert az egy fos cég. Mondjuk úgy hogy sok a gond ezért én is jelentem a fogyasztóvédelemnek. Ha visszakapom akkor eladom és veszek helyette egy ilyet.
Link
Szerintem te is ilyet vegyél. -
whozZy
csendes tag
válasz
Wiz Khalifa #4120 üzenetére
Rendben akkor szerintem ez lesz. Még van rá egy év az Aquaba. Te mire váltottad? És nekem mit ajánlasz? Illetve mennyit vártál míg visszaküldték, és lecserélhetted? Egy amd fx-6300-as proc, 2x4gb kingmax nano gaming ram, 3db sata3-mas winyo, hd7770 lenne benne fsp hexa 500-as táppal hajtva.
-
whozZy
csendes tag
válasz
Wiz Khalifa #4118 üzenetére
Egyéb más? Sajnos mivel 2hét alatt 90-et költöttem csak gépre, jelenleg nem igen tudnék még egy másik lapra is,... más valaki nem tud még megoldást? Nem hiszem el, pedig úgy ajánlgatták ezt a lapot....
-
Wiz Khalifa
veterán
Nekem 1.6-os Bios-al az alábbiakat csinálja: 5indásból 3x rosszul indul ezek közül valahogy. Vagy bejön a Bios de nem csippan és ott meg is vagy, vagy a monitor Standby módba marad és nincs csippanás vagy a monitor is feléled de képet nem ad és csippanás van. Megoldást találtam. Ki kell dobni és venni egy tisztességes Gigabyte lapot.
-
whozZy
csendes tag
Sziasztok! Lenne egy elég nagy problémám egy Asrock 970 extreme 3-mas lappal. Második tulaj vagyok, a lap elvileg teljesen jó állapotba került hozzám dobozosan garival mindennel együtt, viszont körübelül 2 napja szórakozok vele, h összerakjam. Képet nem ad, van amikor el sem akar indulni, csipogni nem csipog pedig jó helyen van a speaker és jó is. A többi hardver nem hibás, egyenként lehuzigálva kipróbáltam őket, vga-t, tápot másik gépbe, egy teljesen új tápot is vettem azzal is ugyan ez a helyzet, proci, ramok alig 3naposak dobozos bolti vétel, szóval én csak a lapra tippelek. Egy fórumon láttam, h páran panaszkodtak erre a lapra, h az 1.7-es biossal nem kaptak képet. Na most akitől vettem, állítása szerint lefrissítette az 1.7-es biosra, viszont nála jó volt. Kérdés: ki tapasztalt hasonlót ezzel a lappal, vagy másik alaplappal kapcsolatban, és hogy oldotta meg?:/ Kép nélkül tudok egyáltalán egyel előbbi bios verziót visszarakni? Mekkora a rizikó? Egyáltalán sikerülhet? HELP PLS, nem akarom szervízbe vinni!
-
_DiEGO_
őstag
970 Extreme 3 alaplapokhoz is kijött a friss [B I O S] , már frissítve is volna szokásos flash módon L1.81
-
-
-
SPeti1984
senior tag
Szerintetek egy Asrock 970 Extreme 3 alaplapban egy Deepcool Gammaxx S40 (hátrafelé fújná a levegőt) 120mm-es CPU hűtő elfér úgy, hogy nem takarja ki a memória slotot?
Ilyen paraméterei vannak a hűtőnek: Gammaxx S40
Úgy láttam hogy ez az alaplap 21,8 cm széles ellentétben más lapokkal amik 24,4cm szélesek ezért nem vagyok benne biztos. Megköszönném ha valaki tudna ebben segíteni.
-
asvald
senior tag
szeretném kipróbálni 480SLI-t , mielőtt végleg elavulna
1-2hónap ,és potom összegért tudnék vásárolnék a mostani mellé egyet , valamit vízhűtés vásár is kilátásban van a procihoz ,kicsi órajel emeléshez.
Tápot meg tudok kölcsön kérni, lehet még cserélni is tudom barátommal -
and1ao
őstag
-
asvald
senior tag
válasz
_DiEGO_ #4098 üzenetére
na jó de az E32.0 nem támogatja az SLI-t , az számomra fontos lenne ,de nem akarom elkapkodni , mert megint ugy járok mint a gigával ,hogy bios fagyogat és a rendszer is, 3szor kell újraindítanom , hogy rendesen mennyen a gép...
A tápom az biztos hogy jó lesz fsp rider 650 van eddig nem volt gondom vele , ha lenne is 5év gari van még rá
Maotun tudtam Én hogy kompromisszummal jó lesz az ideiglenesen
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Óra topik
- Samsung Galaxy Tab S10 FE - a szoftvertámogatás felára
- Clair Obscur: Expedition 33 teszt
- Elektromos cigaretta 🔞
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- World of Tanks - MMO
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Vallás
- AliExpress tapasztalatok
- További aktív témák...
- 150db - 24600Ft/szett - DELL Universal Dock D6000 docking station (452-BCYH) (DisplayLink)
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R3 2200G 8GB DDR4 250GB SSD 500GB HDD GTX 1050Ti 4GB Zalman T6 Zalman 500W
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG MAXIMUS Z790 HERO alaplap garanciával hibátlan működéssel
- GYÁRI TÖLTŐK DELL LENOVO HP FUJITSU TOSHIBA Macbook---------- Budapest,/MPL/Foxpost
- LG 42C3 - 42" OLED EVO - 4K 120Hz 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - A9 Gen6 CPU
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest