Új hozzászólás Aktív témák
-
Pancsermeste
őstag
válasz
pendre54 #4167 üzenetére
"4./Ha nem tévedek, akkor ezt a 970P3190 nevű 90 db fájlt tartalmazó cuccmákot kell elküldenem a pendrivre."
Jól gondolod, csak annyi megjegyzésem lenne, hogy ennek a cuccmáknak a "90" az a file kiterjesztése, és nem azt jelenti, hogy 90db file-t tartalmaz (a 90 az az 1.90-ből jön.
Ha bootoláskor nem az UEFI-be lépsz be, hanem az F6-ot nyomod, akkor egyből az Instant Flash indul el, és megkeresi a Pendrive-on a BIOS file-t. -
válasz
pendre54 #4168 üzenetére
Igen, jó az elképzelés. Én sose állítottam defaultra, hiszen úgy is tök új bios lesz rajta, alapértelmezett beállításokkal.
Ha fent lesz az 1.9-es akkor majd ott nézd meg, hogy mire van állítva a merevlemezek kezelése mielőtt a win-t indítod. Bios frissítésnél nem számít, hogy ide vagy sata mód van. -
Pancsermeste
őstag
-
válasz
pendre54 #4159 üzenetére
Én azt mondom, frissíts bios alól. Semmi más nem kell, mint egy pendrive, amire letöltöd az Asrcok odlaláról az új bios fájlt. (1.8) A biosban ki kell választani a frissítést, megadni neki a pendriveot, jó esetben megtalálja a fájlt, leokézod, és megvárod míg végez. Kb 1-2 perc. Utána újraindul majd magától a gép.
Windows alól sem bonyolultabb, ott van neki saját programja ami grafikus felületű. Meg kell adni neki, hogy melyik fájlt akarod feltenni, leokézni, majd megvárni amíg végez. Csak nem mindig működik, nálam volt hogy hibát írt ki a letöltött új biosra. Szerencsére nem is fog hozzá ilyen esetben.
-
ETOM
addikt
válasz
pendre54 #2253 üzenetére
hmm nem az oc mode az nem az mindeképpen "Cool ‘n’ Quiet" néven keresd. Pedig a lapod manuáljábol néztem, de ha jól emlékszem nekem is ugyanott van. Lehet, hogy a 3. oldal az uefiben ahol rakás beállítás van és ott az elsö menüpont alatt lesz. De ha jól átnézed tuti meglesz.
-
Jeami
tag
válasz
pendre54 #2132 üzenetére
Nekem 970 Pro 3 van otthon, 1.5-ös BIOS-al frissítettem legutóbb, két hónapja vettem meg azóta tökéletesen működik semmi problémám nincs vele!
Nekem FX-6100 van benne, Intel SSD-vel, valamint 4x2 Gb Adata 1600 DDR3-al és Sapphire 6870-el...tökéletesen megy amióta megvan. Van egy másik gépem is ASUS lappal
és 760-as CORE-I5-el grafikai munkára van használva.....gyakorlatilag semmi különbséget
nem érzek, sőt az AMD még gyorsabb is mert a másikban csak GTX-460 van..Érdekes hogy ezt a lapot kevesen használják sokkal inkább a 970 Extreme3-at meg 4-et és ahogy olvasom ezekkel van gond bőven még nekem a 970 Pro 3 tökéletesen bevállt szóval
ajánlom..
Új hozzászólás Aktív témák
- Konkrét moderációval kapcsolatos kérdések
- Hobby elektronika
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- EAFC 25
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Boss81: Halott Torrentek keresése, törlése egyszerűen.
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Asztalos klub
- A Deezer zenei kínálatának 18 százalékát már AI generálta
- Xbox Series X|S
- További aktív témák...
- AKCIÓ! DELL OptiPlex 3050 asztali számítógép - i5 7600 16GB RAM 256GB SSD GTX 1650 4GB GDDR5
- AKCIÓ! Gigabyte H610M i5 12400F 16GB DDR4 512GB SSD RX 6700XT 12GB Zalman S2 TG Seasonic 650W
- Azonnali készpénzes GAMER / üzleti notebook felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- Geforce GTX 1050, 1050 Ti, 1060, 1650, 1660 - GT 1030 - Low profile is (LP)
- Beszámítás! Lenovo Thinkpad T495 üzleti notebook - R7 Pro 3700U 32GB RAM 512GB SSD Radeon Vega 10 W
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest