Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
whozZy
csendes tag
Sziasztok! Lenne egy elég nagy problémám egy Asrock 970 extreme 3-mas lappal. Második tulaj vagyok, a lap elvileg teljesen jó állapotba került hozzám dobozosan garival mindennel együtt, viszont körübelül 2 napja szórakozok vele, h összerakjam. Képet nem ad, van amikor el sem akar indulni, csipogni nem csipog pedig jó helyen van a speaker és jó is. A többi hardver nem hibás, egyenként lehuzigálva kipróbáltam őket, vga-t, tápot másik gépbe, egy teljesen új tápot is vettem azzal is ugyan ez a helyzet, proci, ramok alig 3naposak dobozos bolti vétel, szóval én csak a lapra tippelek. Egy fórumon láttam, h páran panaszkodtak erre a lapra, h az 1.7-es biossal nem kaptak képet. Na most akitől vettem, állítása szerint lefrissítette az 1.7-es biosra, viszont nála jó volt. Kérdés: ki tapasztalt hasonlót ezzel a lappal, vagy másik alaplappal kapcsolatban, és hogy oldotta meg?:/ Kép nélkül tudok egyáltalán egyel előbbi bios verziót visszarakni? Mekkora a rizikó? Egyáltalán sikerülhet? HELP PLS, nem akarom szervízbe vinni!
Új hozzászólás Aktív témák
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- TCL LCD és LED TV-k
- Android játékok topikja
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Android szakmai topik
- Metal topik
- EAFC 25
- Cities Skylines II
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG CROSSHAIR VI EXTREME alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Kingston FURY Renegade Pro 128GB (4x32GB) DDR5 4800MHz KF548R36RBK4-128 vadi új memória
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG STRIX Z270G GAMING WiFi alaplap garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! ASUS Z97-A Z97 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Gigabyte GA-H81M-S1 1150 alaplap eladó kedvező áron!
- Konzol felvásárlás!! Playstation 5, Playstation 5 Pro
- AKCIÓ! Apple iPad Pro 11 2024 1TB WiFi + Cellular tablet garanciával hibátlan működéssel
- AKCIÓ! MSI B550 R7 3700X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB Rampage SHIVA Seasonic 650W
- Csere-Beszámítás! Asus Dual RTX 4060Ti 8GB GDDR6 Videokártya!
- Akciós Windows 10 pro + Office 2019 professional plus csomag AZONNALI SZÁLLÍTÁS
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest