Új hozzászólás Aktív témák
-
whozZy
csendes tag
Sziasztok! Lenne egy elég nagy problémám egy Asrock 970 extreme 3-mas lappal. Második tulaj vagyok, a lap elvileg teljesen jó állapotba került hozzám dobozosan garival mindennel együtt, viszont körübelül 2 napja szórakozok vele, h összerakjam. Képet nem ad, van amikor el sem akar indulni, csipogni nem csipog pedig jó helyen van a speaker és jó is. A többi hardver nem hibás, egyenként lehuzigálva kipróbáltam őket, vga-t, tápot másik gépbe, egy teljesen új tápot is vettem azzal is ugyan ez a helyzet, proci, ramok alig 3naposak dobozos bolti vétel, szóval én csak a lapra tippelek. Egy fórumon láttam, h páran panaszkodtak erre a lapra, h az 1.7-es biossal nem kaptak képet. Na most akitől vettem, állítása szerint lefrissítette az 1.7-es biosra, viszont nála jó volt. Kérdés: ki tapasztalt hasonlót ezzel a lappal, vagy másik alaplappal kapcsolatban, és hogy oldotta meg?:/ Kép nélkül tudok egyáltalán egyel előbbi bios verziót visszarakni? Mekkora a rizikó? Egyáltalán sikerülhet? HELP PLS, nem akarom szervízbe vinni!
Új hozzászólás Aktív témák
- Trump vámjai miatt hiány lehet az elektronikai termékekből az USA-ban
- Újabb koreai forrás ír Exynosra épülő Galaxy Z Flip7-ről
- Nintendo Switch 2
- Kuponkunyeráló
- Ford topik
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- A Deezer zenei kínálatának 18 százalékát már AI generálta
- Vezetékes FEJhallgatók
- Tom Clancy’s Ghost Recon Breakpoint
- Asztalos klub
- További aktív témák...
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 3000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- Samsung Galaxy Z Flip 5 256GB,Újszerű,Adatkabel,12 hónap garanciával
- AKCIÓ! Gigabyte H510M Intel i3 10100F 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1060 3GB GDDR5 Rampage Shiva 500W
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L390 - i7-8GEN I 8GB I 256SSD I 13,3" HD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Telefon felváráslás!! Xiaomi Redmi Note 11, Xiaomi Redmi Note 11 Pro, Xiaomi 11 Lite
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest