- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- 16 GB RAM 2025-ben? 🤨 – Ma már tényleg kevés lehet!
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- LED / LCD TV topik
- ZIDOO médialejátszók
- Videós, mozgóképes topik
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Asztrofotózás
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
Új hozzászólás Aktív témák
-
whozZy
csendes tag
válasz
Wiz Khalifa #4122 üzenetére
Oh értelek. Ez a gigabyte lap lett volna a második kiszemeltem, de az asrockhoz olcsóbban jutottam hozzá... Mostmár értem miért. Komolyan ekkora hulladékot hogy mernek piacra dobni?
Ez volt az első és az utolsó, h én asrock terméket vettem. Már átkozom magam, amiért nem költöttem rá +3k-t a gigabytera!
-
whozZy
csendes tag
válasz
Wiz Khalifa #4120 üzenetére
Rendben akkor szerintem ez lesz. Még van rá egy év az Aquaba. Te mire váltottad? És nekem mit ajánlasz? Illetve mennyit vártál míg visszaküldték, és lecserélhetted? Egy amd fx-6300-as proc, 2x4gb kingmax nano gaming ram, 3db sata3-mas winyo, hd7770 lenne benne fsp hexa 500-as táppal hajtva.
-
whozZy
csendes tag
válasz
Wiz Khalifa #4118 üzenetére
Egyéb más? Sajnos mivel 2hét alatt 90-et költöttem csak gépre, jelenleg nem igen tudnék még egy másik lapra is,... más valaki nem tud még megoldást? Nem hiszem el, pedig úgy ajánlgatták ezt a lapot....
-
válasz
Wiz Khalifa #4092 üzenetére
Lehet, aki tudja a választ az nem olvassa a fórumot. Én még nem jöttem rá mi az oka, de szerencsére csak ritkán jön elő a hiba. Legalábbis nálam.
-
cracky86
aktív tag
válasz
Wiz Khalifa #4082 üzenetére
Ott szinte semmi beállítás nincs. Csak hogy 16-24bit + xx Hz.
-
cracky86
aktív tag
válasz
Wiz Khalifa #4080 üzenetére
őőő...integrált hangkártyát használok. eddig mikor indítottam játékot vagy filmet, esetleg media centeren tv-t akkor az erősítő átváltott automatikusan DTS/Dolby módra(1-1 led jelzi), és ezáltal 5.1-ben szólt, aminek ugye ilyen volt alapban a kódolása. nos most ez megszűnt, egy led sem világít, és nem kapcsolgat semmit, csak ha a VLC megy. sem más lejátszóval, sem játékoknál nincs 5.1 csak stereo.
-
válasz
Wiz Khalifa #4076 üzenetére
Bios alól pendriveról.
-
cracky86
aktív tag
válasz
Wiz Khalifa #4074 üzenetére
Nálam is ilyen gondok voltak, kb. ugyanilyen gépnél(nézd az adatlapomon). 1.6-os biossal defaulton tökéletesen üzemelt, 1.7-el ugyanazt csinálta mint nálad, 1.8-al dafault-on is hibátlan, valamint ha a ramokat 1866-ra állítom manuálisan a gyártó által megadott értékekkel, akkor is hibátlan. szerintem a bios-t csereberéld te is, és nézd meg az időzítéseket, mert lehet hogy rosszul ismeri fel a lap.
-
válasz
Wiz Khalifa #4070 üzenetére
ja, akkor tényleg gyanús, hogy alaplap.
-
and1ao
őstag
válasz
Wiz Khalifa #4066 üzenetére
OC van egyébként mert hibás OC bootnál is csak készenlétbe marad. cmos reset menjen neki és egy friss UEFI.
-
válasz
Wiz Khalifa #4068 üzenetére
Esetleg egy biosz visszaállítás defaultra. Nem feltétlenül alaplap hiba, szerintem lehet vga, esetleg táp is, vagy ram kimozdult esetleg... szóval sok minden.
Augusztusban nálam is volt egy ilyen, akkor meg totál szétszedtem darabokra az egész gépet, utána működött. Igazából nem jöttem még rá, hogy nálam mi miatt szokta megmakacsolni magát, de lehet az is, hogy ez a batár cpu hűtöm hozzáér a ramhoz ha mozgatom a gépet, vagy a vga kártya nem érintkezik olyankor rendesen. -
válasz
Wiz Khalifa #4066 üzenetére
Látom hasonlóak a tünetek nálad is. Próbáld meg kivenni/visszatenni a vga kártyát. Nekem az meg szokta oldani. Mióta az előző hsz-t írtam azóta minden ok a géppel.
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Villanyszerelés
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- 16 GB RAM 2025-ben? 🤨 – Ma már tényleg kevés lehet!
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- LED / LCD TV topik
- ZIDOO médialejátszók
- Linux kezdőknek
- További aktív témák...
- Telefon Felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
- Csere-Beszámítás! Kezdő Gamer számítógép. I5 6400 / GTX 1060 3GB / 16GB DDR4 / 250SSD + 1TB HDD
- Telefon felvásárlás!! Honor 90 Lite/Honor 90/Honor Magic5 Lite/Honor Magic6 Lite/Honor Magic5 Pro
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest