Új hozzászólás Aktív témák
-
asvald
senior tag
szeretném kipróbálni 480SLI-t , mielőtt végleg elavulna
1-2hónap ,és potom összegért tudnék vásárolnék a mostani mellé egyet , valamit vízhűtés vásár is kilátásban van a procihoz ,kicsi órajel emeléshez.
Tápot meg tudok kölcsön kérni, lehet még cserélni is tudom barátommal -
asvald
senior tag
válasz
_DiEGO_ #4098 üzenetére
na jó de az E32.0 nem támogatja az SLI-t , az számomra fontos lenne ,de nem akarom elkapkodni , mert megint ugy járok mint a gigával ,hogy bios fagyogat és a rendszer is, 3szor kell újraindítanom , hogy rendesen mennyen a gép...
A tápom az biztos hogy jó lesz fsp rider 650 van eddig nem volt gondom vele , ha lenne is 5év gari van még rá
Maotun tudtam Én hogy kompromisszummal jó lesz az ideiglenesen
-
asvald
senior tag
sajna jobbra nem telik ,viszont asrock mellett maradnék ,ha lehet ,engem teljes mértékben meggyőzött a minőségéről ,(halkan megjegyezném nem tuningolok ) lehet emiatt nem volt problémám velük még ..
Gigabytben nagyot csalódtam , vagy csak "Mázlim volt", hogy sz@rt fogtam ki belőle .De mint ideglenes lapot érdemes megvenni?
-
asvald
senior tag
Üdv Mindenkinek!
A kérdésem az lenne , hogy az fx 6300 mennyit profitálna stabilitás szempontjából egy 970extreme 4 alaplapnál ? egyáltalán érdemes megvenni / tápellátása milyen ?
-
asvald
senior tag
Hali melyiket érdemesebb megvenni? asrock 970extreme3/970pro?
-
asvald
senior tag
Sziasztok!
Egy kérdés ,vagy kettő
Asrock 970extreme3 vagy pro3-at éri megvenni,és mik azok a tulajdonságok amiért épp a másikat érdemes megvenni?
Új hozzászólás Aktív témák
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Hobby elektronika
- GTA VI
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Gitáros topic
- TCL LCD és LED TV-k
- 16 GB RAM 2025-ben? 🤨 – Ma már tényleg kevés lehet!
- Autós topik
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 9700X 32/64GB RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Csere-Beszámítás! Huawei Matebook D15 R7 3700U / 8GB DDR4 / RX Vega 10 / 150GB SSD
- AKCIÓ! Lenovo Legion Slim 5 Gamer notebook - R7 7435HS 16GB RAM 1TB SSD RTX 4070 8GB GDDR6 WIN11
- LG 65B4 - 65" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook E754 - i5-4GEN I 8GB I 256SSD I 15,6" HD I HDMI I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest