Hirdetés
- A konkurens hardvereken is működőképessé tette az XeSS 2-t az Intel
- Rengeteg monitor kapott G-Sync Compatible hitelesítést az új GeForce driverben
- Kinyitja a pénztárcáját az Apple, hogy behozza a nagy lemaradását
- Kína bekérette az NVIDIA-t, de szerintük nincs hátsó kapu a chipekben
- Dedikált NPU-t tervezne az AMD?
- AMD Radeon™ RX 470 / 480 és RX 570 / 580 / 590
- Apple MacBook
- Milyen egeret válasszak?
- OLED TV topic
- Bluetooth hangszórók
- A konkurens hardvereken is működőképessé tette az XeSS 2-t az Intel
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Szünetmentes tápegységek (UPS)
- Milyen CPU léghűtést vegyek?
- Azonnali fotós kérdések órája
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
voyi
aktív tag
Sziasztok!
Tegnap óta van egy Asrock 890GX Extreme 3 típusú alaplapom.
A ramom: KINGSTON 4096MB HyperX XMP DDR3 1600MHz CL9 KIT KHX1600C9D3K2/4GX
Procim: AMD Phenom II X4 955 BEA ramom alapból csak 1333 mhz-en megy úgy, hogy alap beállításokon van a procim(nincs húzva,nem lett átállítva rajta semmi,minden auto-n van)
Valaki tudna-e nekem segíteni, hogy lépésről lépésre pontosan mit állítsak be a biosban ahhoz, hogy 1600 mhz órajelen menjen a ramom? Gondolok itt a proci szorzójára,fsb, és feszültség beállításokra,stb.Igazából még nem értek ezekhez, és soha életemben nem volt ilyesmivel gondom, ezért is kell némi útmutatás. Segítségeteket, türelmeteket előre is köszönöm szépen!
-
djzsolt12
csendes tag
Szép érték borokafa, mint mindig.
az fsb is szép, én meg már a ramokba kezdek bele nyugodni hogy ebbe a lapba az 1600mhz-et nem fogom túl lépni csak nem tudom hogy mi legyen cseréljem a lapot vagy várjam meg az új procikat lehet hogy azok 1600mhz-en fogják már rendesen vezérelni. -
pokol ura
senior tag
Sziasztok!
Tudom, nem idevág a kérdés, de ilyen lapot honnan lehet beszerezni: Asrock 880G Pro3, mert sehol nem találok
Elvileg AM3+-os lapsegítségetek előre is köszi
-
aginor
veterán
Tudom, hogy már mindenkinek elege van a ramjaimból, de hoztam egy pár újabb eredményt (köztük véglegeset is) hátha valakit érdekel.
1600MHz CL9-8-7-17-33 1T 1,407V - itt még a tRAS és a tRC értékeken lehet, hogy lehet faragni..
1333MHz CL7-7-6-15-33 1T 1,337V - tRAS még menne lentebb is, de ez a legalacsonyabb beállítható érték, a feszültség is lehetne alacsonyabb, de az a min amit a lap enged. Ezek az értékek szinte véglegesek már.
-
_DiEGO_
őstag
válasz
pcguru1 #4285 üzenetére
Na meg akkor már ne a simát hanem a [
870 Extreme3 R2.0] típust válaszd ...Supports AM3+ Processor, 8-Core CPU Ready
-
pcguru1
őstag
Sziasztok!
Mostanában szeretnék venni egy asrock870 extreme3-as alaplapot,sajnos nem találom azt a listát ahól a proci és ram támogatás szerepel.Ezzeket szeretném belerakni,és az érdekelne hogy ezzek jók-e az alaplapba.
AMD ATHLON IIX3 445-ös procit és 2X2GB Kingston hyperx ram
-
törölt tag
Azért az is kérdés,hogy az alap FSB vs.230-250 stb FSB-vel mit lehet nyerni teljesítményben és megéri e a kínlódás,ha egyszer úgyse megy többet a rendelkezésre álló alkatrészekkel....
-
djzsolt12
csendes tag
kedves borokafa.
A ramokat a két fehérbe dugtam először első inditásnal ugy ahogy azt tenni kell elolvastam a könyvet tudom hogy ott azt írja hogy 1600 és a fölötti ramokat A2 B2-be kell dugni. Illetve látam a first runing white felirást is a foglalatokon. De igy már 235-fsb-nél eltünnek a ramok. és egyesével próbáltam le a foglalatot, mind a két ramot próbáltam, mind a négy foglalatban és egyszerüen egy ramos módban is a B csatorna hamar feladja a harcot, B1-238fsb stabill, B2-235-fsb stabil, ahol még megvannak a ramok, ha efölé megyek a ramokkal akkor dr. debug ha jól emlékszem akkor 54-es hibakódot vág ki. az időzitést is próbáltam már manuálisan állÍtani illetve auton hagyni és semmi különbség nincs. -
djzsolt12
csendes tag
Nos a többi hardver ram, proci elvitem az ismerősömnek akinek ugyanilyen ramja és neki pedig minden jó az asrock 870 extreme 3-as lapjába , nagyon jól dolgoznak a cucok, lehet hogy ezeket a ramokat nem szereti, de visszont ami a qvl listában lévő ramokat nem tudom megkeríteni, az asrocknak meg szivesen küldenék levelet de sajnos nem tudok angolul, és hát ahhoz angol tudás kellene hogy levelet tudjak nekik írni ha estleg valaki ebben tudna segíteni akkor én szivesen elküldöm, csak a megírásában kellene segétkezni. Amugy ramok ebbe a lapban is mennek 1600 mhz fölött, de az A1 A2-be ahol 1650-1680 mhz között mozognak. De ha már a B1 B2-be van valamelyik ram ott amit birnak fsb huzással az csak 1579-1595, és nekem nem tetszik ekkora különbség nem lehet a két csatorna között. Amugy a ramokat egyesével is lepróbáltam minden csatornába és hát ramok egyformán tuningolhatóak az A csatornába, de a B-ből nem tudok kihozni többet semmi féle képpen.
-
Milka 78
nagyúr
válasz
djzsolt12 #4275 üzenetére
Mondjuk ez nem megoldás,de én is a 955-sömet 240-es fsb-n+szorzó állítás...A CPU NB VID-nek az 13-azért picit sok.Elméletileg 1.25v az egészséges határ.Nekem 4 modullal agyonhúzva is elég az 1.2v.Viszont a 295-ös fsb az tényleg szép eredmény
Én mindenesetre írnék Asrocknak,hátha...esetleg spanod memóriáit megszerezni egy kicsit.Memóriának adhatsz 1.8-1.9-et is.Nálam 1.89v-n szaladgál folyamatosan.Mellesleg lövésem sincs,hogy a Win miért nem látja,még az életben nem találkoztam ilyennel,pedig szakmabeli vagyok
-
_DiEGO_
őstag
válasz
djzsolt12 #4275 üzenetére
Az egyik ismerősömnek is ilyen ramja van abból neki stabilan kijön az 1740mhz hát gondoltam hogy hátha el tudom érni ezt ezzel a lappal,
Teszt erejéig kérd már kölcsön a ramokat - arról tudod hogy mennek - akkor a TE lapodban sincs akadálya , hogy menjenek ...
Akkora FSB emelést adj , hogy pont azon a frekin menjenekés ua feszt is !
Vagy vidd el hozzá a tiedet , hogy Ő is nyomjon rá egy tesztet - mert a memóriával lesz valami tuti . Csak merem gondolni - az uj BIOS van már rajta ?
-
djzsolt12
csendes tag
Nos a helyzet az hogyha 1600 mhz környékére ér a ramok órajele csak akkor van ez ha vissza osztom a ramokat miután elérték az 1600 mhz-et akkor tovább tudok menni. De hát ezek a ramok 1600 mhz-esek és gondoltam hogy hátha tovább tudok menni. Az egyik ismerősömnek is ilyen ramja van abból neki stabilan kijön az 1740mhz hát gondoltam hogy hátha el tudom érni ezt ezzel a lappal, meg hát most vettem a lapot és csak azért szeretnék biztosra menni ha esetleg a lappal lenne probléma akkor még most vissza tudom vinni hát ezért kérdezem hogy ki mit mond rá, na meg 1600 mhz fölött nem látam még tuningot hát gondoltam megírom ide lehet hogy valaki más is ilyen rammal akarja használni majd. Amugy feszet próbáltam adni a procinak is többet illetve cpu nb voltot is adtam 1,3v a ramokat már próbáltam 1,685, illetve 1,7-en is és igy se megy úgy, lehet hogy egyszerüen a lapon a másik b csatorna nem bír többet kihozni magából, ennyi lenne az overckloked. Próbáltam azt is hogy mindent vissza fogok állandóan és ugy birt az alapalap fsbt 295 mhz-ig mentem el ha mindent vissza vettem, ugyhogy az fsb nem gond csak valahogy szerintem lehet hogy egy kicsit gyengén megy a gép ahhoz képest. Én már most észre vettem a tempó különbséget mert egy athlon 4400 prociról áltam átt erre (amit utóbbi időbe 2871 mhz-en hajtotam).A ramokat próbáltanm a két fehérbe illetve a két kékbe is rakni, jelenleg a két kék az amiben pont megvan a 240 fsb, ha 241fsbn vagyok a ramoknak 1606 mhz-en járnak és inentől már nincs meg a másik ram (ez az eltünt rasm efibe látszik csak widows nem lássa) de ha leveszem akkor meg vissza jön csak akkor a ramok kissé gyengén mennek.
A válaszokat előre is köszönöm és minden elgondolást -
-
aginor
veterán
válasz
djzsolt12 #4268 üzenetére
Szia!
Olvastam a problémádat és ha több lapnál is jelentkezik különböző memóriákkal, akkor az a lap (típus) korlátja lehet nem pedig egyedi hiba. Lehet nem szereti túlságosan ezeket a fajta ramokat, vissza kéne olvasnod az alaplapra szűrve, hogy mások meddig jutottak FSB (external clock) ügyben. Szerintem be kell érned ennyivel, de ez egy BE processzornál nem olyan nagy probléma. 1600MHz bőven elégnek kell legyen még egy húzott 955-nek is, szintetikus teszteken kívül nem hiszem hogy lenne komolyabb jelentősége az ennél magasabb órajelnek (ne felejtsük el, hogy a gyártó elégnek látta az 1333MHz-et is). A mem vezérlő miatt amúgy sem tudnád sokkal magasabb órajeleken járatni valószínűleg. Lehet meg kéne próbálnod inkább az időzítéseket szűkíteni, ha magasabb teljesítményre vágysz.
Bocsánat, hogy nem tudtam megoldást a problémádra és csak a véleményemet írtam le. -
djzsolt12
csendes tag
üdvözlet kedves fórum társak.
Már egy hete telt el azóta hogy megkaptam a rendelt cuccokat amik következők:
asrock 880g pro3 alaplap
955 phenom black edition processzor
KHX1600C9AD3/2G 2db ram.
A problémám a következő lett alapórajelen a lap jól teljesít szerintem is jó alaplap lehet, de visszont megpróbáltam tuningolni és nem tudom egyszerüen miért van a következő jelenség.
Ha tuningolom akkor 240 fsb fölött a b channel ramja egyszerüen eltünik de ugy hogy az uefi még lássa de a win7 ultimate x64 már mire elindul addigra már csak az a channalban lévő 2gb ram van meg a 4gb helyett(legalábbis csak annyit ír használhatónak a telepítés volt próbálva de az nem segit friss win7 illetve xp is ennyit használna ki ennyi fsbn). Ha egy rammos módba is lepróbálom a gépet akkor is a b channel 238-240 fsb-t bir de többet nem. De viszont a channel többet bír azzal elmegyek 255-258 fsb-ig. Ekkor a ramok ugy vannak beállítva hogy az a 240 fsbn pont 1600mhz-en menjenek ezt simmán birnia kell a ramoknak, és nem akarnak igy menni próbáltam már az a1,b1 illetve a2, b2 párositásba dugni mindenféleképpen ugyanezt kappom. Itt a fórumban nem találtam ilyesmit hát gondoltam hátha tudtok valami megoldást amivel ezt meglehetne oldani. A procit már próbáltam cserélni kölcsön kértem az egyik ismerősömtől egy athlon 250-est de azzal is ugyanez a helyzet. memtest a ramokon futot ugyhogy azis szinte biztos hogy jó de lappal kapcsolatban sem hallotam rosszat, lehetséges hogy csak ezzekkel a ramokkal nem akkar együtt működni, és ha így van akkor valahogy azt meglehetne tudni hogy tényleg az e a probléma. Az alaplapba a biost már frissitettem jelenlegi 1.30-as bios van fent rajta. Hozzáteszem nem én vagyok az egyetlen mert egy másik ismerősömnek is ez a lap van és neki a goodram pro ramok amik 2000mhz-esek azok sem akkarnak viszafogottan több fsbt kihozni a lapból(neki is b channel). Már lassan mindent megpróbáltam ami csak eszembe jutott cserélgetni a ramokat összevissza, feszültségeket állítani de eddig még semmi eredmény.
Nos mi lehet a probléma, miért jelentkezhet ez, és vajon mi lehet a megoldás?
A válszokat előre is köszönöm. -
aginor
veterán
válasz
Borokafa #4262 üzenetére
Nem eszik ilyen forrón a kását, úgy tűnik, hogy az overdrive nem jó, szerintem nem állítja át a dolgokat ténylegesen, ennek függvényében a korábbi eredményeim jó része semmis, lehet mégis megy az a CL8 csak biosból kell buherálni. CL9-9-9-24-33 2T Bios 1,337V hibázik, 1,407V-on 30perc után én állítottam le hiba nélkül a tesztet.
-
aginor
veterán
válasz
Borokafa #4260 üzenetére
No most itt tartunk 1600MHz CL9 1,33V NB VID alapon (overdrive-ban az NB VID a memvezérlő, ugye?). Érdekesnek találom, valami nem lenne kóser? Mivel lehet megnézni, hogy éppen mennyi feszt kap a ram?
Nem olyan alacsony az az 1,35. Eco 1,35V CL7 és Sniper 1,25V CL9 ramjai is vannak a G.Skillnek.
-
aginor
veterán
-
Borokafa
őstag
Általánosságban, ha cl9-es ramtól cl8-at szeretnénk, akkor vagy vissza kell venni az órajelét egy kicsit, vagy adni kell neki egy kis feszt. Aztán ramonként változik, a reakció.
Ha cl9 mellett emelnél a ram órajelén kb. ugyan ott lehetnél (mondjuk felmennél 1700MHzre). 1T-2T között AM3-nál jelentéktelen a különbség.
Ha a blend elhasal érdemes megnézni, hogy a memória, vagy a procitól. Ha small fft-n bírja, akkor a proci rendben van. Ha ugyanilyen beállítás mellett a blend-et nem bírja, akkor a memória beállításaiddal van probléma. Az pedig természetes, hogy a teszt során valamelyik mag előbb hibáz, mert a magok sem sikerülnek teljesen egyformára. -
Milka 78
nagyúr
Még a régi op.rendszer?Na az a nem mindegy
Én is kísérleteztem ilyesmivel,de lehet túl nagy volt a rendszernek a változás...minden estre pusztult-fagyott-kéklett minden
Prime-ot szoktunk ráküldeni és azon belül a blend testet.Főleg ramot tesztel, a proci gyakorlatilag szinte nem is számol, csak a memóriába írja be és olvassa ki az adatokat.Ezen felül az Aidának is van kifejezetten memória teszt része,az még jó ehet.Jöhet a CL8-as teszt ugyan ezen a feszen
-
tarsoly74
tag
-
aginor
veterán
válasz
Milka 78 #4202 üzenetére
No, össze állt a rendszer. Vinyóval sem volt nálam semmi gond (103SJ).
Nem sokat tököltem bekapcsoltam a harmadik magot, meg a memeken csiszoltam kicsit. A bios 1333 CL9-9-9-28 1T 1,5V-ra állította be, és első lépésként 1600 CL9-9-9-24 2T 1,5V-ra faragtam. A Prime első tesztje már 25 perce fut hiba nélkül, úgy, hogy még a régi Win van rajta.
Ti mem stabilitást mivel szoktatok nézni ilyenkor? -
_DiEGO_
őstag
-
tarsoly74
tag
válasz
_DiEGO_ #4233 üzenetére
Az oké, hogy támogatja erre rá jöttem már kb. 1 éve, de mi a túrónak 2000mhz soha nem fog egy sem annyin menni
http://www.mushkin.com/Memory/Blackline/996801.aspx
nekem ez megy benne
és 100-as, de ez a cucc ami alatta van elég karcsú, hogy megmozgassa.
Remélem a buldó majd fogja -
Kunsztler
senior tag
Sziasztok!!!
Asrock 880G Pro3-as tulajok frssithetik a bios mert megjelent 1.30-as.
-
_DiEGO_
őstag
válasz
M_o_g_y_i #4229 üzenetére
Azt tudom, hogy az SSD AHCI-ben menjen, de eddig ha egy vinyót rajtam AHCI-módú vezérlőre, BSOD lett az eredmény. Nyilván a rendszer miatt.
Megválaszoltad magadnak a kérdést
Vinyónál is érdemes csak azt használni hamár kiakarod használni az előnyöket ... mert mi értelme lenne minden jónak ha SATA/natív IDE módban használod konfigod X86 rendszerrel ... ha már megvan a lúd - akkor legyen is kövér
-
tarsoly74
tag
sziasztok !
nem tudja valaki, hogy lett ebből ddr3 2000MHZ ? :
http://www.asrock.com/mb/overview.asp?Model=890GX%20Extreme3
-
M_o_g_y_i
őstag
Ez csak az esetben igaz, ha egyáltalán nem látja a gép a vinyót. Gondolom így értették!
Én nem izzadtam le közben, csak előtte, mert nem akart a pendrive felől indulni a gép, hiába nyomtam F11-et neki... Csak ha a BOOT részben a rádugott flash-meghajtó lett kiválasztva neki.
Amúgy kb. 15-20mp alatt kész volt. Minden adat megmaradt rajta természetesen.
_DiEGO_: de amit kérdeztem, hogy utána is jól kezeli a meglévő vinyókat???
Azt tudom, hogy az SSD AHCI-ben menjen, de eddig ha egy vinyót rajtam AHCI-módú vezérlőre, BSOD lett az eredmény. Nyilván a rendszer miatt.
...
Közben megválaszoltam magamnak úgy látom! Tehát csak a rendszernek kavar be az IDE/AHCI mód változás, de egy tárolásra használt sokadik meghajtó pont lesz..ja, hogy arról a "szisztem" miként szedi le az anyagot.
Szerk.: az Asrock tuning-program és az AMD overdrive helyett van valami jobb???
BIOS-ban hiába állítom a CPU-frekit, mondjuk 3600-ra, visszaáll 3000-re. -
aginor
veterán
válasz
wwenigma #4220 üzenetére
Akkor jól értettem, csak össze zavart. Mi ez a dugdosós móka? Le tudnánk írni lépésről lépésre, hogy mit kell? Bár még nem is tudom, hogy nekem is kell-e majd.
Ma végre már minden megvan a géphez, holnap rakom össze, aztán jövök a tapasztalatokkal. Remélem minden jól fog menni.
-
_DiEGO_
őstag
AHCI - 64Bit OS csakis eme módban menjen
-
GAbre
veterán
Nah a tököm tele van most már!Mióta kölcsönadtam a hűtést,folyamat lekapcsol a gépem 4 magon teszt alatt...
Most már vissza lett rakva a régi hűtés!Most még több pasztát raktam alá,de még most is.. -
wwenigma
Jómunkásember
-
_DiEGO_
őstag
És tuti nem lesz áramszünet sem - csak hagyni kell a folyamatot végbemenni nyugodtan és jelzi ha kész - majd kéri , hogy csinálj egy kikapcsolást/ujraindítást és már az uj firmware-vel megyen a HDD
-
_DiEGO_
őstag
Nem ...
Magamnak megcsináltam a kettőt és ismiknek is , és senkinek nem tünt el semmi sem
Pedig az 1TB-en féltett dolgaim vannak és megcsináltam ... akkor már régen rossz lenne ha módosulna más is tányérok hardveresen nem változnak , méretük sem csak kapnak/tak frissített kódokat , az sem véletlen ugye , hogy F3 firmware mennyi fajta HDD-hez okés
-
M_o_g_y_i
őstag
válasz
Milka 78 #4213 üzenetére
Csak 1,65V-on, most pl. 1,45V az 1600 MHz CL8.
Én hülye, véletlenül 32 bit rendszert raktam... Ma már mindegy, holnap jön az SSD, arra már figyelni fogok...
Az hogy lehet, hogy a Samu HD502HJ nem megy a lapban, csak a Marvell SATA vezérlőn???
Coptam vele, míg vagy 8-10x kábelt és vinyó sorrendet cseréltem... -
Milka 78
nagyúr
válasz
M_o_g_y_i #4212 üzenetére
Milyen feszen próbálgattad az cl7-et?Szerintem Asrock,mert nekem is elgondolkodik.A 6gb memóriát beismeri,majd a 3 vinyón és 2 dvd-n egy kicsit megtorpan.Persze itt nem percekről van szó,de az MSI lapom ez ügyben gyorsabb volt,igaz ott csak 3 cucc volt rákötve,nem 5.Érzésem szerint van egy 5-6 mp-s difi...
-
M_o_g_y_i
őstag
válasz
Milka 78 #4211 üzenetére
Nem indult el 7-en, no de ennyi pénzért 8GB és 1,5V/1600MHz 1T ekkora méretű memória-modulokkal???
Bravó ADATA azt mondom!
Még ha nem is fog ennél magasabb frekin menni, már ennek örülök.
Gyakorlatban 2-3% gyorsulást nem vesz észre senki, még többet se. Esetleg stopper-órával.
Viszont sokat tököl induláskor a lap szerintem... Vagy ez is Asrock-feature? -
Milka 78
nagyúr
válasz
M_o_g_y_i #4210 üzenetére
Persze a simához képest jó,viszont a 6 fokot elhiheted->[link].Mivel én is használtam silvert tudom,hogy a Scythe 4 fokot hozott nekem ugyan azon konfigon és a tg1 még ettől is jobb.A veszélyességet visszavonom,mert ez nem vezeti az áramot,de a fém tartalmú cuccok már bőven nem a csúcsot képezik.Még a Duronos időkben az volt a csúcs,de azóta eltel durván 12 év.Ki is nyírtam vele a lapot
CL8 1.5v-n?Az igencsak szép eredmény ilyen alacsony feszen
Kíváncsian várom,hogy összejön e a cl7.
-
M_o_g_y_i
őstag
válasz
Milka 78 #4202 üzenetére
A sima mezei hűtőpasztákat azért jó pár fokkal veri még mindig. Persze, a csúcsok még jobbak, de nekem ez van és eddig mindig jól ellátta a dolgát.
Manapság már nem okoz gondot, régen is csak annál, aki balf.sz volt. Nem kell mindent össze.vissza kenni vele, és nincs gond.
A jelenben pedig semmi negatívuma nincs ennek a gyenge vezetőképességnek, mert IHS van minden procin.
Amúgy 1-2 nap alatt is sokat szárad, nem tud folyni már alapból sem.
6 fokot pedig nem ver rá szerintem egyik sem, ami fémet nem tartalmaz az pedig biztosan nem. Ennyit a "veszélyességről".
Más! Az ADATA XPG Gaming 2x4GB RAM 8-8-8-24 1T 1,5V-on megy, egyelőre freki-tuning nélkül, ezt kipróbáltam. -
GAbre
veterán
Nah jó,most néztem meg 1 ide-s dvd íróval,és 1 ~1500 ft-os oda vissza átalakítóval.
Most se látja az alaplapom!
Nah mind1,akkor kell vennem 1 másikat! -
_DiEGO_
őstag
ASUS AMD 990X <<<- az első fecske
Az új alaplap AMD 990X típusú északi híddal és SB950-es déli híddal rendelkezik és természetesen a Socket AM3+ tokozással ellátott FX sorozatú AMD processzorokhoz passzol majd. A lapkakészlet sajátosságai miatt a rendszer kétutas CrossfireX konfiguráció építésére alkalmas. Ennél az alaplapnál ugyan még nem tesznek róla említést a források, de az elmúlt napok eseményei alapján elég valószínű, hogy a CrossfireX támogatás mellett SLI támogatás is rendelkezésre áll majd, persze csak akkor, ha az ehhez szükséges SLI licencet megvásárolta a gyártó. Az új alaplap nyolcfázisú Digi+ VRM áramkörrel érkezik, amelynek alkatrészeit egy nagyméretű passzív hűtőborda hűti.
-
kukinyo
addikt
Helló
Nincs információja valakinek arról hogy mikor érkezik Magyarországra ASrock 880G Pro3 szállítmány? Csak mert sehol nem kapni. -
Milka 78
nagyúr
Kíváncsian várom a beszámolót tapasztalatokat róla.
M_o_g_y_i: Az a paszta egyáltalán nem nagy szám és még veszélyes is,bár nem rossz).MX2,MX3 és a Scythe Themal Elixer durván 3-4 fok között veri.A legjobb a Thermaltake TG1 ami még + 3 fokot(összesen 6 fokot)tud felmutatni.
-
M_o_g_y_i
őstag
Igen, biztos.
Előző lapról levettem, dobozba be, most pedig fölkerült az újra.
A paszta pedig világbajnok, Artic Silver 5.
De a hűtő gyakorlatilag paszta nélkül is alázná a gyárit, a 2x4 hőcső, a brutál borda és a 12cm-es venti nem hibázik...
Raktam föl már "párszor" hűtőt, gondolom most is jól...
Majd kíváncsi leszek, hogy ha fent lesznek a dolgok rendesen, mit mutat op.rendszer alól.
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen légkondit a lakásba?
- Motoros topic
- World of Tanks - MMO
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Itt egy pár fotó az iPhone 17 sorozatról
- AliExpress tapasztalatok
- Víz- gáz- és fűtésszerelés
- OTP Bank topic
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- További aktív témák...
- LG 32SQ700S-W - 32" VA Smart - 3840x2160 4K UHD - 62Hz 5ms - WebOS - Wifi + BT - USB-C - Hangszórók
- PS4 + VR szemüveg / Számla / Garancia /
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A14/Samsung Galaxy A34/Samsung Galaxy A54
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 3600 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1660 Ti 6GB Zalman N4 EVGA 450W
- Samsung Galaxy S21 FE 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest