Hirdetés
- A konkurens hardvereken is működőképessé tette az XeSS 2-t az Intel
- Rengeteg monitor kapott G-Sync Compatible hitelesítést az új GeForce driverben
- Kinyitja a pénztárcáját az Apple, hogy behozza a nagy lemaradását
- Kína bekérette az NVIDIA-t, de szerintük nincs hátsó kapu a chipekben
- Dedikált NPU-t tervezne az AMD?
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- NVIDIA GeForce RTX 4060 / 4070 S/Ti/TiS (AD104/103)
- AMD Radeon™ RX 470 / 480 és RX 570 / 580 / 590
- Apple MacBook
- Milyen egeret válasszak?
- OLED TV topic
- Bluetooth hangszórók
- A konkurens hardvereken is működőképessé tette az XeSS 2-t az Intel
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Szünetmentes tápegységek (UPS)
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
kukinyo
addikt
Én nem is értem az UEFI tuningolást.Az fsb-n kívül bármit állítok és rákattintok másra,vissza áll alapra.
-
Müszi
senior tag
válasz
digolaci #5093 üzenetére
Ja én is ugy jártam. Meglévő kingmax 2x2 GB 1600MHz mellé beszereztem még 2x4GB ugyanilyet. 12GB lett és dual, de 1600MHz nél feljebb nem lehet emelni, mert rögtön fagyogat. Elötte 1680- on használtam a 2x2-t. Monndjuk nem nagy gond, mert a lapom 880G pro3 a procim meg black, így csak az fsb-t 200-on hagyva minden mást tudok tuningolni, a ramnál meg köztudott hogy szinte semmit nem jelent néhány 10MHz.
-
digolaci
tag
Sziasztok!
ASRock 890GX Extreme3 lapba 2x2GB Kingston KHX1600C9D3X2K2/4GX ramot használok. Szeretnék ugyanilyen típusú ramot rakni a meglévők mellé, de azok 2x4GB-ak lennének. Kérdezném, hogy mennének-e együtt a ramok és a biosba ilyenkor át kell-e állítani a dual-t single-be?
-
kukinyo
addikt
Helló
Honnan tudom kiolvasni hogy az alaplapom,alapból mennyi voltot ad ezeknek:
Dram
NB
HT
PCIE VDDA
SB -
Shady313
aktív tag
válasz
Gyufaaa #5081 üzenetére
Akkor egy újabb tipp: vegyél 4db 1TB/tányéros winyót, kösd be őket RAID0-ba + legyen egy backup winyód a fontos adatoknak. Mert ugye ha a RAID0 tömbből egy winyó kinyiffan akkor az adataid ugrottak. Viszont a 4db-os RAID0 elég barátságos sebességet tud nyújtani.
Persze ez csak akkor működik, ha nem zavar a winyók hangja
-
Gyufaaa
veterán
Köszi mindkettőtöknek a tanácsokat. Azokat mindig szívesen fogadom! SSD-re beruházni szerintem csak úgy éri meg ha a játékok és programok egyvelegét is arról futtatod. Ez pedig nagyobb darabszámú játéknál és programoknál elég költséges lenne, mert sok hely kell nekik, ami tényleg nálam létminimumnak egy 120Gb-os lenne, de egy 250-es hasznosabb. Ez viszont batár drága. Megy az még bőszen lejjebb is. Annak az árából kijön egy pár terrányi tároló, amire manapság inkább szükségem van. Persze ezzel én vagyok csak így lehet. Egy ütősebb darab árából pedig inkább veszek még egy 580-at így a játékoknál is és nem utolsó sorban CIVIL3D-ről is le van a gond. Bár szerencsére nem sokat kell használnom, de ha kell akkor kell a kraft is. Persze annál már mutatkozhatna az SSD előnye is.
-
Shady313
aktív tag
válasz
Gyufaaa #5078 üzenetére
Ne érts félre, nem kioktatni akartalak, elhiszem mérlegelsz, ill. már írtad azt is, hogy a kíváncsiság vezérel
Én csak abból indultam ki, hogy sokan féltik a pénzüket ill. nem tehetik meg, hogy beruházzanak ilyesmikbe. Úgymond csak azért írtam le, hogy nehogy végül megbánd a befektetést, de ha számodra nélkülözhető az az összeg, akkor nem hiszem, hogy rosszul fogsz járni
Az SSD-vel nincsen semmi gond, mondjuk nekem nem lenne jó mert rengeteg apró fájlt mozgatok napi szinten állandó jelleggel, de ez a tevékenység már mérsékelődött. Így merek elgondolkozni egy SSD-ben
-
Gyufaaa
veterán
válasz
Shady313 #5077 üzenetére
Elhiheted. Mérlegelek. Ismerem az AMD teljesítményét és értékét. A kíváncsiság hajt és ameddig nem próbálom ki, hajtani is fog. Ez már csak ilyen. SSD-re nem áldozok. Az még egyenlőre bukovári, még inkább mint egy erősebb processzor. A számítástechnika már csak ilyen. Jó hobby de drága. Nem vagyok szerencsére a felvágós "mert nekem ilyen gépem van" kategória.
-
Shady313
aktív tag
válasz
Gyufaaa #5076 üzenetére
Csak szerintem felesleges ennyit procira költeni, mert a valós hasznát nem biztos, hogy látni fogod (de ez hangsúlyozottan felhasználás függő). Mindenkinek a pénztárcájától függ, de jobban jársz egy AMD-s rendszerrel ár/érték arányban. A maradék pénzedet pedig vagy félreteszed, vagy veszel SSD-t.
Mindig mérlegelj, hogy mire is van igazán szükséged. Annyit nem ér, hogy elmondhasd, hogy van egy faja géped, valamint 5 évekre sem tudsz tervezni, mert addigra már biztos lesz egy olyan újabb dolog ami megmozgatja a fantáziádat és cseréled a gépedet (hatalmas nagy bukással).
-
Gyufaaa
veterán
válasz
Milka 78 #5075 üzenetére
Még nem tudom mit hoz a jövő, de egyre erősebb az 580sli vágya... Monitorokon egyenlőre még nem gondolkoztam. Az elég lesz egy szál magában.
SSD- kérdéssel én még úgy vagyok, hogy az alapokra költöm rá az árát. Én még egyenlőre a kapacitáshoz képest túl drágának tartom. Inkább a prociba ölöm bele a rávolót.
-
Milka 78
nagyúr
válasz
Gyufaaa #5074 üzenetére
Hát te tudod...ismersz,hogy rendesen tudok költeni a gépre,de 200 ropit tuti nem költenék egy szem procira(nekem ennyi van lap+memória+proci+ssd felállásra)
Ezt az erőt max quad sli 580-al tudnád kihasználni 3-5 monitoros rendszeren.Vagy ez is érkezőben?
Ui:Most látom...226 ropi
-
törölt tag
válasz
scott_free #5071 üzenetére
Szedd le az alaplapról a kis hangszórót és nem csippant utána tuti
Szellőzésről meg gondolkodni kell valami csendes venti beszerelésével,ha úgy gondolod hogy túl forró a borda. -
scott_free
senior tag
hali,
vettem egy Asrock 880GMH/U3S3 lapot.
amikor elindítom, akkor az oprendszer betöltése előtt sípol egy rövidet - ezt ki lehet kapcsolni valahogyan? elég idegesítő.
valamint a lap közepén lévő hűtőborda iszonyú meleg (szó szerint megégeti a kezem) már akkor is, ha csak a biosban nézelődök.
ez normális?(sajnos a procihűtő pont oldalra fújja a levegőt, vagyis erre a bordára nem megy semmi)
-
Gyufaaa
veterán
válasz
Shady313 #5066 üzenetére
Ezt én is így gondolom. Csak szeretek játszani is meló mellett és nem szeretek kompromisszumot kötni. Laptopot meg piszkálni nem igazán lehet. Ez a proci pedig alapnak egy 2-3 évig remélem kitart majd és csak a vga-kat kell cserélgetni benne. Én is AMD fan vagyok, de ez az egy Intel ami igazán izgatja a fantáziám. Drága-drága, de valahogy kell. A Bulldozer erejére viszont kíváncsi leszek. Nem tudsz valamit a megjelenésről? Mikor várható?
-
Shady313
aktív tag
válasz
Gyufaaa #5065 üzenetére
Nincs gond az Intellel, ha az ember megteheti
Én AMD-t ár/érték aránya miatt szeretem.
Én is félek, hogy megfogok őrülni, de néha úgy érzem, hogy ideje túltennem magam ezen
A jövő úgysem az asztali gépek jelenlegi formája lesz. Tudtommal a fő cél, a notebook méret elérése nagy teljesítménnyel. Talán sikerülni is fog
-
Shady313
aktív tag
válasz
Gyufaaa #5063 üzenetére
Én Llano notikra várok
Gondolkoztam az Asrock ITX lapjával egy HTPC építésében, de marad inkább a noti
Jelenleg próbálok megszabadulni a TV-mtől és/vagy telefonomtól illetve amitől még lehet és akkor vennék egyet az USA-ból (de ez a terv is képlékeny még).
Milyen lesz az új vas?
Bulldozer?
-
ádika86
aktív tag
sziasztok!
880G extreme3-amban van egy phenom x4 955 be 3,5ghz-re húzva alapfeszen. kérdésem az lenne, hogy érdemes ezt a UCC nevű cuccot aktiválni?
-
Shady313
aktív tag
válasz
kukinyo #5052 üzenetére
Üdv!
A "linksor"-t már megtettem: [link]
Amiket feltelepítek:
VGA driver
Catalyst Application Profiles
South Bridge driver
RAID/AHCI driver
Media Codec Package (AVIVO)
Realtek oldaláról a legfrissebb hangkártya driver
USB-hez és LAN-hoz innen szedem, mert itt a legfrissebbek: [link]Tapasztalataim....
Nos nekem mindig stabil a gépem (és ez fontos is így sosem overclockolok), ritkán játszok és ha játszok is nem azt méregetem, hogy 120 fps vagy 125 ill. mindegy nekem, hogy 11 fps vagy 13 - egyik sem játszható.Szóval igen... mindig a legfrissebbet használom, amit javítanak okkal javítják. De sajnos a véleményem nem sokat ér mert nem vagyok egy "gamer", a nézeteimet pedig fentebb közöltem
-
kukinyo
addikt
Shady313:Te melyik drivereket használod a lapodhoz?
Azt olvastam hogy a legújabbakat szoktad.De miből gondolod hogy azok a legjobbak?
Vagy ez saját tapasztalat?
Össze dobnál nekem egy linksort a te általad használtakból. -
gfefe
őstag
válasz
Vigneau #5050 üzenetére
Igazábból nem tudom hova tenni a teljesítmény növekedést.... bizonyára a ram is rátett, de én most váltottam am2+ ról am3 ra és 4 giga ddr2 ről 8giga ddr3 (8-8-8-20 on hajtom és 1.65V) ra.... valamint befigyelt egy új vinyó is....
Teljesítmény nőtt ... érezhető fps-ekkel.... azonban, hogy ez a gyorsabb vinyó avagy a jobb és több ram..... már kérdéses.
Minden esetre én 9000 ért vettem közel 5 év garral a 8 giga ramot és 7E ért meg eladtam a 4 et... tehát megérte.... alaplapot meg eladtam és ugyan azon pénzből vettem ezt ami jobb.... Bagóért van most a ddr3... szerintem ha van egy kis kidobni való pénzed vedd meg a + 4 gigát...
-
_DiEGO_
őstag
Egy jó kis ASRock vasba :
Folyadékhűtéssel lesz kaphatónéhány típus Bulldozer CPUAz AMD-hez közel álló források meglehetősen érdekes hírekkel szolgálnak, amelyek azt állítják, hogy a gyártó felsőkategóriás FX sorozatú Bulldozer processzoraihoz léghűtés helyett komplett folyadékhűtő rendszert mellékel majd. Hasonló megoldáson már az Intel is gondolkozik ugyancsak felsőkategóriás, Core i7-3000-es sorozatú Sandy Bridge-E processzorainál.Az AMD legfőbb célja a folyadékhűtés alkalmazásával az, hogy a felhasználók számára hatékony processzorhűtést kínáljon, de ezzel együtt a processzor tuningját is elősegítse - jobb hűtéssel hatékonyabban kihasználható a termékben rejlő tuningpotenciál. Nem utolsó szempont, hogy a folyadékhűtő segítségével a processzorok presztízsét is emelni szeretné a vállalat a felsőkategóriás megoldásokat kereső felhasználók szemében.
[Antec KÜHLER H2O 620 Liquid CPU Cooler]
[Csomagoljuk ki]
Maga az Antec Kühler H2O 620-as kompakt folyadékhűtő rendszer 151 x 120 mm-es hőleadó radiátort alkalmaz és rézből készült folyadékhűtő blokkal rendelkezik. A hőleadó radiátoron elhelyezett 120 mm-es átmérőjű légkeverő a percenkénti 1450-es és 2000-es közötti fordulatszám tartományban üzemel. Az Asetek-kel közösen kifejlesztett termék tulajdonképpen bármilyen modern asztali processzor hűtésére alkalmas. A gyártó állítása szerint a Kühler H2O 620 átlagosan 20%-kal hatékonyabban hűti a processzort, mint a hagyományos léghűtők. Nincs kizárva, hogy az AMD speciális igényekkel áll elő és módosíttatja a Kühler H2O 620-ast, sőt, az is lehet, hogy idővel hatékonyabb folyadékhűtő alkalmazása mellett dönt. Az átlagos, összeszerelt és folyadékkal feltöltött folyadékhűtő rendszerek 60-70 dollár körüli összegbe kerülnek, így egy folyadékhűtőt is tartalmazó Bulldozer processzorcsomag ára könnyedén lehet 300-400 dollár. Mivel ezeket a processzorokat többnyire azok veszik, akik nagy teljesítményre vágynak és nem riadnak vissza némi tuningtól sem, így jó döntés lehet az AMD részéről, hogy rögtön folyadékhűtő rendszert is mellékel az adott processzorhoz, így megkönnyítve a tuning mesterek dolgát. -
_DiEGO_
őstag
-
gfefe
őstag
Ez win bug lesz.... driverek uninstal... takarítás és legfrisebb feltesz....
Ez megoldja szerintem.Többieknek:
Apropó! 790x északi hidas lapoknál volt patch amivel lehetett a cf melett sli-t is használni... na ez a 870x es lapoknál is található mert én nem leltem ezidáig. -
Wolfy_
tag
sziasztok!
nalam rendszeresen olyat csinal a gep wi7 alatt, hogy bejelentkezes utan nem talalja a halozatot (az alaplapi kalokartyat hasznalom), unknown network-ot ir ki. ha nyomok az adapterren egy disable-t, majd utana egy enable-t, akkor meg vidaman megtalalja a halozatot. szedtem le nemreg driver-t a realtek honlaprol, hatha a cd-n kapott driver-rel van a gond, de a jelenseg meg mindig fennall.
az alaplap tipusa 870 extreme3.
van valakinek valami tippje?
elore is kosz! -
kukinyo
addikt
No ma megkaptam az új 880G-met.Nem is variáltak vele,kicserélték.Igaz hogy 3 hétig tartott,hogy ez sok vagy kevés
Ezen már alapból az 1.20-as bios van.Illetve UEFI. -
smiti
veterán
Nem ide...
-
_DiEGO_
őstag
Persze csak akkor veszem meg, ha megéri nekem ... mert van benn egy SATA II 64GB-os 3hónapos , aki elakarja adni szintén SATA III-ast vesz , meg gondolom már nagyobbat... lehet, hogy a SATA II lesz , ha jó áron adná
rendszer + egyetlen game lesz rajta ... Remélem holnap már többet tudok...
-
gfefe
őstag
válasz
_DiEGO_ #5034 üzenetére
Én is úgy rendeltem, hogy ha bár nem sokat hoz a vinyók terén a konyhára de akkor már 64 mb gyorsitótár és sata3 felület legyen és 115mb os olvasási és írási értéket produkál.....
előző felét tudta csak
Te ssd-d ezt überelni fogja rendesen... pláne ha valami ujjabb... nekem netbookban van egy 32 gb os, de ég és föld volt a csere a gyári vinyóhoz képest annó...
-
_DiEGO_
őstag
Én most rendelek egyet SATA3-ast , beszerzési áron megkapom ... csak még nincs itt boltban.... azt sem tudom mit hoznak
Márka : A-Data Sata III 30K magassága lesz...
-
gfefe
őstag
válasz
_DiEGO_ #5032 üzenetére
Alap órajelen próbáltam... sajna nem megy se így se úgy....
Na de most 3600 on használom (télen majd 3800 on a hűvösebb idő miatt) de jó lett volna pár gamehez a + kraft... de hát ez van...Amúgy ajánlom mindenkinek a figyelmébe a jobb vinyókat azzal is lehet teljesítményt kisajtolni... ma üzemeltem be egy az adatlapomban levő 1,5 TB os vinyót és elmondhatom, hogy sokat gyorsult a rendszerem bár tény, hogy egy wd blue 320GB os 8mb gyorsítótárral rendelkező csöppségről váltottam....
Bele se gondolok mi lenne egy tiszteséges ssd-vel.... na de majd 1x
-
_DiEGO_
őstag
Igen , ezek szerint ez a Athlon II X3 425 -öd nem négymagosítható - van akinek sikerült X4-re de L3 már nem nyitott ki ... elég az úgyis - szépen meglehet rántani... tesztek miatt nem érdemes , ne a tesztnek akarj megfelelni - hanem a proci a játékoknak és alkalmazásoknak.... azaz neked feleljen meg
Csak merem gondolni, hogy alapórajelen próbáltad , ugye ?a négymagosítást ...
Jah , látom hogy Turbo UCC -vel fagy - mert az elméletileg megpróbál mindent tuningolni
BIOS-ból kell és először csak a 4. mag aktiválását .... ha megyen akkor csak a húzást.
-
tarsoly74
tag
válasz
Milka 78 #5030 üzenetére
egy kicsit utánna néztem a sentinel nem támogatja a smart-ot 100 értékről menne lefele az élettartam nekem meg gyárilag 0 , nincs miből fogyjon
aida 64 serint meg a hőfok szenzor szar 1 fokna majd az uj verziók
amúgy 100-as a teljesítménye, nem is gondoltam, hogy egy vinyó ennyire tudja fogni a vasat pedig még a raid 0 is kipróbáltam két wd.-wel, de még meg sem közelítették ennek a teljesítményét
-
Milka 78
nagyúr
válasz
tarsoly74 #5025 üzenetére
Na ezért nem ssd-zek.Öreg vagyok már efféle izgalmakhoz,függetlenül attól,hogy jó e vagy nem.A frász kerülgetne az ilyen infóktól,mint amit te kaptál,meg hogy ne vegyem figyelembe a hibaüzit...Az új gépembe is marad a Velocy Raptorom rendszer vinyónak.Persze lassabb,de legalább nyugiba vagyok tőle.
-
gfefe
őstag
Na nekem ma jön meg a Seagate Barracuda 1,5TB vinyóm
HA pár nap alatt megdöglik akkor az asrock lap a hibás, de mivel ez a 4. asrock lapom az elmúlt 2 év alatt (és egy se csinált ilyet) kétlem, hogy bármi baj lenne...
JAvaslom vinyót vissza garba és csók...
Apropó, hogy kérdezzek is... az UCC menüpontot vagyis a mag aktiválást hogyan tudom elérni? csak mert automatikusan kifagy (nem indul be a gép) ha a biosban engedélyezem... ez azt takarja, hogy esélytelen aktiválni? akár a 3. szintü gyorsítótárat se?
-
_DiEGO_
őstag
válasz
_DiEGO_ #5026 üzenetére
Hard.Disk.Sentinel.Pro.v3.60 már elméletileg normálisan fel kell hogy ismerje, képes felismerni és megjeleníteni az SSD egészségi állapotát is. Így kideríthető, mikor válik szükségessé az eszköz cseréje az elhasználódás miatt. Különböző típusú SSD-k támogatása folyamatosan kerül a szoftverbe. Ha bármilyen SSD-t vagy hibrid tárolót használ, kérjük használja a Teszt riport küldése a fejlesztőnek opciót. Ezen riportok segítenek a további fejlesztésben, hogy a Hard Disk Sentinel minél teljesebb körű támogatást nyújtson bármilyen típusú adattároló esetén.
A Solid State Disk egy mozgó alkatrészeket nem tartalmazó adattároló, mely a merevlemezeknél jobban tolerálja a fizikai behatásokat és rázkódásokat. Használatukkal kapcsolatban viszont egyéb problémák merülhetnek fel: az írási műveletektől az adatterület "kopik", így sok írás és törlés során az adatterület elhasználódhat. A "wear leveling" funkció ezt a hatást hivatott csökkenteni de teljes mértékben nem nyújt megoldást. Az SSD-vel kapcsolatban fellépő másik probléma, hogy a ritkán használt adatokat idővel "elfelejti". Ennek megelőzésére ajánlatos az eszköz teljes felületét időszakosan újraírni (felfrissítési célból), de ez természeténél fogva a tároló élettartamát csökkentheti.
Feleslegesen nagy méretet több okból NE vegyünk... magam is egy 60GB-ost csakis ... Win7 + a kedvenc játékom és pár heti szinten használt proggi... minden mást HDD-re.
-
_DiEGO_
őstag
válasz
tarsoly74 #5025 üzenetére
SSD
Majd ha a frissebb Sentinelek támogatják már SSD-ket , akkor nézesd vele .... addig igen Delete ,Uninstall tényleg ...
Próbálj egy régebbi Everest-et feltenni és nézed meg konfigod - besem tud azonosítani hardvereket ... Régebbi CPU-Z GPU-Z ugyanúgy nem alkalmasak a mai hardverekhez... ezért kell frissíteni őket is.
-
tarsoly74
tag
az a-data felé jeleztem és lám csodát másnap irtak is :
ha jól szuperál ne foglalkozzak vele : sentinel stb. uninstall
-
tarsoly74
tag
válasz
_DiEGO_ #5019 üzenetére
a tied még mindig jobb mint az én rendszer vinyóm, mert nekem sentinel 0% ír ki
az első bekapcs. ótaLemez modelszám :ADATA SSD S511 60GB
SSD Vezérlõ : SandForce SF-2200
Jelenlegi hõmérséklet : 31 °C
Mûködési idõ : 3 nap, 0 óra
Becsült hátralévõ élettartam : 0 nap
Kondíció : 0 % (Meghibásodás várható)
Teljesítmény: 100 % (Kiváló)Meghibásodás várható - Attribútum: 231 SSD Life Left
Azonnali merevlemez csere szükséges.elméletileg elnyűtttttttttttttt, de 1 perc után
-
Shady313
aktív tag
Ha szeretnél a winyóra egy Low LEvel Format-ot (én tanácsolom, hogy mégtöbbet megtudj) töltsd le az MHDD nevű programot és bootolj DOS-ból. A legjobb, ha a winyó AHCI-ből IDE-be át van kapcsolva.
Miután a progi elindult Shift+F3, a megfelelő számmal a winyót kijelölöd.
Majd a következő parancsokat add meg neki:
clrmbr
eraseSzépen letúrja neked a winyót és meglátjuk utána mit mutat a sentinel. Sok sikert!
-
_DiEGO_
őstag
F: <<--- ezen kellene lennie rendszernek , ha minden a helyén van ! Ja és Logikai particiót sem ajánlatos létrehozni , ha vendégvinyókat rakunk gépbe ... Nálam minden HDD-n a particiók elsődlegesek...
E: itt van a DVD-RW -
_DiEGO_
őstag
Ejnye . de hamar leamortizálódott ... Hitachi pedig nem épp erről nevezetes...
De látnom nem az első particióján van most sem a Win
Adatmentés és minden partició törlése ! És egy próbára csakis ezzel a HDD-vel egy szűz újra-particionálást én még eszközölnék... nem mondanám 100%-ra , hogy ekkora a baj ...
-
Milka 78
nagyúr
Alapon használja,de tényleg nem kéne befolyásolnia a winyónak ezt az egészet.Bár azért érdekes,hogy még ropogós a cucc de már 90%-on van...az ezer éves Maxtor 250-es winyóm(ami azért nem egy sikerült széria) is ennyin van,de azt már ronggyá használtam(bár az is volt rendszer winyó és gond nélkül megy).
-
_DiEGO_
őstag
Ha törlöd az eredetileg fizikai C-t , akkor máris a következő azaz a D lép a helyébe... átvéve elsődlegességet... hiába látszólagosan ujra C lesz a volt C mégis a rendszerindító fájlok a D-n lesznek... ha így teszel , akkor kapcsold be a rejtett ikonok mutatását és majd látod, hogy mennyi rendszer fájl lett/ van D-n...
-
gfefe
őstag
Nekem a mostani athlon2 vel fordul elő 3800mhz táján....
És ennek a procinak a szorzója a 18 hoz képest igen csak távol vanEGy próbát megér...
Új hozzászólás Aktív témák
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Tőzsde és gazdaság
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Miért álltak az oldalak egy hétig, mi történt?
- eBay-es kütyük kis pénzért
- AliExpress tapasztalatok
- NVIDIA GeForce RTX 4060 / 4070 S/Ti/TiS (AD104/103)
- Sütés, főzés és konyhai praktikák
- Milyen légkondit a lakásba?
- Motoros topic
- További aktív témák...
- Acer TravelMate P214 i3-1115G4 12GB 512GB 14" FHD 1év garancia
- Bomba ár! HP EliteBook Folio 1040 G1 - i5-G4 I 8GB I 256GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- AZONNALI SZÁLLÍTÁSSAL Eladó Windows 8 / 8.1 Pro
- Samsung Galaxy S23 Ultra 256GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Realme 7i 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest