Hirdetés
- A konkurens hardvereken is működőképessé tette az XeSS 2-t az Intel
- Rengeteg monitor kapott G-Sync Compatible hitelesítést az új GeForce driverben
- Kinyitja a pénztárcáját az Apple, hogy behozza a nagy lemaradását
- Kína bekérette az NVIDIA-t, de szerintük nincs hátsó kapu a chipekben
- Dedikált NPU-t tervezne az AMD?
- AMD Radeon™ RX 470 / 480 és RX 570 / 580 / 590
- Apple MacBook
- Milyen egeret válasszak?
- OLED TV topic
- Bluetooth hangszórók
- A konkurens hardvereken is működőképessé tette az XeSS 2-t az Intel
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Szünetmentes tápegységek (UPS)
- Milyen CPU léghűtést vegyek?
- Azonnali fotós kérdések órája
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Milka 78
nagyúr
A Scythe Kama Wing-ről beszélünk?Szerintem elfér(bár ez csak tipp),mert a bordái el vannak döntve erősen.Ha a kettes memória slot teljesen takarva van(ventivel együtt)akkor még sanszos,hogy befér.Nekem Yasya-ám van és attól bőven elfér.Ráadásul a Yasya szélesebb mint a Frio(98mm vs 108.5mm)és erre még rájön a venti ami további 25mm.A Kingson jó választás és az ára is kedvező.A Blue és a Grey változat is megy a lappal
-
Milka 78
nagyúr
GEIL?Hát nem tudom,de sok gond volt vele.Én a helyedben mást néznék,mert lehet,hogy bele illik és még szép is lesz csak lehet nem ad majd szikrát és ott álsz egy szép nemműködő géppel.Ha visszaolvasgatsz akkor kiveséztük ezt a memória kérdést.Kingston HyperX,CSX CEC 1600-1800.Mushkin Black...Patriot Viper...nem egy ember szívott itt a ramokkal már.Esetleg ha modingra mész.én a sima ramjaimra Schythe ramhűtőket raktam ami nagyon zsírul néz ki(bár már nem látom,hogy kapható),de más is gyárt hűtő bordákat.Azzal bármilyen memóriát fel tudsz dobni kinézetre
-
GIJ
csendes tag
válasz
_DiEGO_ #5289 üzenetére
Igen az a lap fog muzsikálni a gépbe, a ház most épül egy Chieftech dragon tower ház lesz csak a bádogosra várok a moddigolás miatt. Egy tesztelt AMD Phenom II X2 555 3.20GHz AM3 BOX Black Edition ketyeg majd benne. A videokarit még nem tudom. A moddingolás miatt kellett lapot meg vennem ,hogy tudjam hol kel szétvágni a házat, de nem bántam meg.
Tudom szánalmas de ez a memória illik bele a modding miatt. -
_DiEGO_
őstag
válasz
tarsoly74 #5290 üzenetére
Kicsit nem egy kategória ... árban sem . Ha van rá keret - nem bánod meg ezt. De egy minőségi tápra se sajnáld a zsét ...
Premium Gold Caps (2.5 x longer life time), 100% Japan-made high-quality Conductive Polymer Capacitors
Digital PWM Design, Advanced V12 + 2 Power Phase Design
Supports Dual Channel DDR3 2100(OC)
Supports AMD Quad CrossFireX™, 3-Way CrossFireX™ and CrossFireX™
Supports NVIDIA® Quad SLI™ and SLI™
Dual PCIE GLAN with Teaming function
Dr. Debug, Smart Switch Design: Power/Reset/Clear CMOS Switch with LED
Supports Fatal1ty XFast USB, XFast LAN technologies, Graphical UEFI
Supports Fatal1ty F-Stream, On/Off Play Technology, Turbo UCC
7.1 CH HD Audio with Content Protection (Realtek ALC892 Audio Codec), Supports THX TruStudio™ -
_DiEGO_
őstag
Hááát igen , memóriaválogatós , vagyis nem minden memó illeszkedik a laphoz... de amivel harmonizál - ott (nálam is ) semmi gond nincs , nagyon szépen muzsikál...
Szerintem várj még pár hsz-re , hátha van kinek illen van a lapjában és mondja a tutit
[Ez az alaplapod akkor]
Minden ramot amúgy sem képesek tesztelni - az , hogy nincs ott , az még nem jelenti azt , hogy nelenne jó ... amik ott vannak azokkal tesztelték, azok biztosra ajánlottak. -
_DiEGO_
őstag
Esetleg első indulásra újjonan beazonosította a konfigot.... CPU , Memó , VGA , Vezérló csip , Billentyüzet ... és minden rendben után a szokásos 1 rövid csip. (!?) vagy esetleg alapból engedve a tuning és azt tesztelte ... Utánna már nem csinál ilyet , kivéve ha valami nem helyesen van beállítva ,vagy ha változás lett/van konfigban...
Ha minden jól szuperál - akkor csak használd sokáig -
GIJ
csendes tag
Sziasztok!
Bocs az OFFért.
Némi segítségre lenne szükségem egy AMD konfigot rakok össze és a passzoló elemekre vadászok.
Tulajdonosa vagyok egy ASRock 890 fx Deluxe4 -nek és éppen rammra vadászok.Bele is akadtam egybe:
GEIL ULTRA VALUE PLUS
GVP32GB1600C9SC
PC3 12800 1600MHZ
CL 9-9-9-28
De a lap memória támogatási listája nem támogatja[link].
Van valakinek tapasztalata ezzel kapcsolatba vagy felejtsem el és keresek a listában lévőkből rammot.
Segedelmet előre is kösszi. -
Danndi
tag
Hali! Tegnap összeraktam egy ASRock 870 Extreme 3 R2.0-ás lapot, és bootolás 5x sípol, majd a szokásos pittyenés, és elindul... nem tudom mi ez a hibajelzés, mert ki nem ír semmit, és tökéletesen működik... valakinek ötlet?
-
_DiEGO_
őstag
-
Taifa Díaz
őstag
Az integrált VGA egyáltalán nem fontos, viszont tetszik ez az UEFI, az újfajta, grafikus bios, illetve, hogy SATAII és SATAIII csatlakozók is vannak rajta. Egyébként valószínűleg rááldozok még pár ezrest egy jobb lapra, biztos, ami biztos, mert úgyis pont ma emelkedtek az árak a webáruházban, ahonnan veszem a lapot.
-
M_o_g_y_i
őstag
Halkan súgom - nehogy leb.nak érte - de lehet eladom a 890FX Deluxe5 deszkát, amiben egy X4 640 muzsikál...
Semmi baj vele, alapon 3,75 GHz sima ügy. De lehet egyszerűbb lapra váltok, kisebb fogyasztású procival és szimpla PCI-E x16 foglalattal.
Illetve majd anyagiak függvénye de még 990 is lehet belőle akár. -
Milka 78
nagyúr
válasz
Taifa Díaz #5276 üzenetére
Csatlakoznék az előttem szólóhoz
Inkább dobj rá 1700ft-t és vegyél egy 870 Extreme3 R.2-es lapot.Sokkal masszívabb lap és van AM3+ támogatása.Ha kell az igp akkor a 880gPro3,de az +1000ft.Ha nem kell az AM3+ akkor a sima 870 Extreme3 ami -300ft
-
Müszi
senior tag
válasz
Taifa Díaz #5276 üzenetére
Picit gyengécske a processor energiaellátása, bár ez inkább tuningnál okozhat gondot.
Általános használat mellett persze megfelelő lehet. Először én is ezt néztem ki, és engem is lebeszéltek róla. Inkább ajánlanám az ASROCK 890GM Pro3 R2.0, vagy méginkább az ASROCK 880G Pro3 tipust ha fontos az Int. video. Bár ezek 2-3000ft-tal drágábbak, de komolyabbak is. Utóbbi normál ATX méretű. Az U3S3-ról tapasztalatom sajna nekem sincs. -
Taifa Díaz
őstag
Üdv, topiklakók!
Véleményetek szeretném kérni egy alaplapról, egész pontosan erről: Asrock sAM3
+ 880GMH-U3S3
Vannak-e rossz tapasztalatok ezzel a lappal kapcsolatban? Mert ma hallottam egy negatív véleményt róla, de ez nem tapasztalat alapján fogant, így nem tudom komolyan venni.
19 900 pénzért jutnék hozzá vadiújan egyébként. -
Gyufaaa
veterán
Nosza. Mik szivárognak...
-
_DiEGO_
őstag
válasz
Winner_hun #5266 üzenetére
VGA kártya opció - miután NV van benne mindenféleképp tárgytalan ez esetben neked ... Az alaplapi iGP és egy megfelelő AMD/ATI kártya esetén 2 GPU mehet/dolgozhat egyszerre/együtt ...
Szal nem ,nem audio opciomégha úgy is hallatszik: szőrrund
Surround View
-
fefe9
tag
Akkor szerintem egyezünk ki abban, hogy az informatikában mindig volt, van, és feltételezhetően lesz is olyan dolog, amit nem minden esetben tudunk megmagyarázni, vagy megérteni.
De ebben ez a szép...//Elolvastam az adatlapodon a konfigodat, jót mosolyogtam a "nemfullhádédeelcédétévé"-n
Nem láttam még így leírva. -
fefe9
tag
"AMD-s konfigba jobban passzol egy AMD-s kártya."
Ez lehet, hogy régen igaz volt, de ma már egyáltalán nincs így, szvsz. nem kötelező AMD-t Radeon-al párosítani, és Intelt Nvidia-val.
Félre ne érts, nem vitatkozni akarok, csak leírom a saját és a más, nálam jóval hozzáértőbb emberek véleményét.
Peace... -
Müszi
senior tag
válasz
Winner_hun #5267 üzenetére
Ugyanott, ahol az 5.1-et beállítottad, alól mélyhang-kezelés engedélyezése be van pipálva?
-
Winner_hun
félisten
Mi kell ahhoz hogy szóljon (dübörögjön) a basszus? Teszben ok, de sehol máshol nincs. Be van állítva hogy 5.1 van.
-
Müszi
senior tag
válasz
Winner_hun #5261 üzenetére
Nem, félreértessz. Baja persze hogy nem lesz semminek, de egy AMD-s konfigba jobban passzol egy AMD-s kártya. Nekem is van a másik gépembem GTS250, erősebb is mint ez, próbáltam felcserélni, de nem jött be. Mindkét kártya kevesebb fps-t produkált mint így, de még a Win7 is visszapontozta egy tizeddel.
-
_DiEGO_
őstag
válasz
Winner_hun #5261 üzenetére
Erre inkább az a jó válasz : többlet szolgáltatásoktól elesel , azaz kihasználatlan marad az ott rejtőzködő lehetőség... nem szerencsés választás,párosítás csak... szal nem a kártya nem jó
BIOS-ban van egy Sorround View nevü opció , ez ugye Disableden van ?
-
_DiEGO_
őstag
válasz
Winner_hun #5257 üzenetére
Nem feloldható, ez van.
Jah , csak akkor van kékhalál, ha felakarod oldani ? Mondjuk ezt sem értem , mert nekem is volt eset , hogy nem volt feloldható - de egy xy infót kidobott s majd ujraindult alaplap - Default beállítással , de kékhalál
soha ....
-
Müszi
senior tag
válasz
_DiEGO_ #5258 üzenetére
Miért hihetetlen, hogy nem oldható a procijában mag? Attól, hogy van rá lehetőség, rengeteg olyan példány került forgalomba, amiben hiba miatt lettek a magok letiltva. tulajdonképp ezek miatt lett a letiltás kitalálva.
Mellesleg tényleg nem szerencsés az a videokártya abba a konfigba. Nem a képességei, hanem a lapka gyártója miatt. Persze ettől még a magfeloldás lehetősége megvan. -
_DiEGO_
őstag
válasz
Winner_hun #5257 üzenetére
És miért is a Procira gyanakszol ? Ramokkal mizu van ? Mindegyik foglalatban próbáltad ? Egyesével is ? Ganged vagy UnGanged módban van beállítva ?
Sőt még ajánlom addig a HDD ODD lekapcsolását is, azaz húzd ki addig
De még megkockáztatom : VEDD ki a VGA kártyát , van ott alaplapi , látod kijelzőt addig azon is
-
_DiEGO_
őstag
válasz
Winner_hun #5254 üzenetére
És ha meglesz és GO , akkor :
Magfeloldás után leáll a gép és piciny szünet után indul ujra - ugye uj procit fog látni egy X4-est , NE egy restartos gyors ujraindulást várj , előbb leáll, tesztel 1-3sec és az uj procival indul már, vagy marad minden a régiben roszabb esetben , mert nem oldható fel mag. Remélem szerencsés leszel --- hajrá
-
törölt tag
Ha BE proci, akkor viszont lehet állítani szorzót,hiszen zármentes a cpu.Olyan nincs ,hogy nem találni multipliert benne.rakj át mindent manualra talán előbújik a fű alól ez az opció
-
_DiEGO_
őstag
válasz
Winner_hun #5252 üzenetére
Neked egy BE procid van hiszen vazz
-
_DiEGO_
őstag
válasz
Winner_hun #5245 üzenetére
X2 max felefele tudsz magot megnyitni X3 vagy X4-nek szerencsés esetben... Lefele minek? hova , azt automatikusan is megteszi CnQ...
most nézem :
Egy illen konfigba hogy kerül egy :Club 3D GTS250
<<< kékhalál okozóóó
---------------------------------------------------------------------------------
NE keresd sehol - neked nem LIano procid APU-d van ...
-
_DiEGO_
őstag
válasz
Winner_hun #5245 üzenetére
K jelölés az APU -nál van ....
Pl.:
Az FM1-es processzorfoglalatba illeszkedő Llano APU-k az A8-3870K és az A6-3670K nevet kapták. AMD a Llano APU egységeknél már nem a megszokott „Black Edition” jelölést használja annak érdekében, hogy világossá tegye, itt bizony szorzózár-mentes modellről van szó, hanem egy egyszerű „K” betűt, amit a processzor típusjelzésének végére biggyesztenek. Valószínűleg több, mint véletlen egybeesés, hogy az Intel hasonló módszerrel jelöli saját szorzózár-mentes processzorait. Ez utóbbi persze nem probléma, hiszen így legalább valamivel egységesebb a kép a processzorok piacán - jobban elkülöníthetőek a szorzózár-mentes modellek a hagyományos központi egységektől. -
Müszi
senior tag
válasz
Winner_hun #5246 üzenetére
Kiszámolós. Procifrekit kell átírni. Alapból 16X200=3200. 15,5X200=3100, 15X200=3000 stb..
Tehát ha a 3200-nál a 2-est törlöd és nullát írsz helyette, mindjárt 15 lesz a szorzó.
Meglepődtem, hogy így kell, de más módját én sem találtam a szorzóállításnak. -
törölt tag
válasz
Winner_hun #5241 üzenetére
A "multiplier/voltage change"-t átállítod manual-ra és máris lehet állítani a szorzót.
-
_DiEGO_
őstag
válasz
Winner_hun #5241 üzenetére
Esetleg nem Black Edition , vagy nem K -s a procid , akkor nem látod, csak ha a proci mentes akkor nyilik meg az opcio.
-
-
Gyufaaa
veterán
válasz
Winner_hun #5239 üzenetére
Az OC Tweaker Screen menüben a CPU Configuration/Overlock modot állítsd át manual-ra vagy a Multiplier/Voltage Change alatt találod szerintem. Nem ismerem a deszkát, ezért gondolom.
-
Winner_hun
félisten
Hol találom a CPU szorzót a BIOS-ban? 3x átnéztem de nem találtam
-
fefe9
tag
válasz
Winner_hun #5237 üzenetére
Én eddig elégedett vagyok a lappal, ami nagyon megfogott még, az a ventivezérlés, az eddigi lapjaimhoz képest (Gigabyte volt az utóbbi 3) valami elképesztően brutális.
Sajna a Hyper TX3-am gyári ventije a legkisebb értékre véve is 1600 rpm-en forog, így tervezve van egy Swif2 92P beszerzése a jövőben. -
-
fefe9
tag
válasz
Winner_hun #5234 üzenetére
Üdv.
Hidd el, a jót könnyű megszokni, nekem már a nem UEFI-s bios volt furcsa nemrég, amikor egy régebbi gépet bütyköltem.Winchester témához nincs ötletem, nem ssd-m van
Egy gondolat: engem egyszer megviccelt a hátlapi USB3 port: egér, billentyű elfogyasztotta a két rendes usb-t, a pendrive-ot az USB3-ba raktam, és win alól addig nem látta, amíg fel nem raktam az usb3 drivert. -
Winner_hun
félisten
Arra van esély hogy sikertelen win boot után (kékhalál, ahci-val volt vacakolás de már megoldódott) nincs billentyűzet gép ki, majd visszakapcsolásáig?
-
Winner_hun
félisten
Asrock 880G pro3-mal jöttem. A BIOS eléggé fura, itt-ott még gondok vannak, a boot beállításokkal elszórakoztam egy darabig... jelenleg az a legnagyobb problémám hogy a biosban látom a winyóman, windowsban pedig nem.
-
Gyufaaa
veterán
válasz
///Krisz\\\ #5231 üzenetére
Igazán nincs mit!
-
///Krisz\\\
senior tag
Megnéztem az AsRock oldalán és van is róla egy leírás, ahogy látom ez is szépen leegyszerűsödött az évek folyamán (még olyan gyér angol tudással is mint amilyen az enyém sikerült megértenem). Rendben megpróbálom. Köszi a tippet!
(#5229) Gyufaaa: Nagyszerű, valami ilyen leírást szerettem volna. Köszönöm szépen!
-
Gyufaaa
veterán
válasz
///Krisz\\\ #5227 üzenetére
Ha van egy üres pendrive-od, azt formázd meg FAT32-vel. Ha ez meg van, szedd le az alaplapodhoz tartozó BIOS Instant Flash változatát és másold a pendrive-ra. Természetesen, ha tömörítve (zip vagy rar) jönne le, akkor csomagold ki. Ha kész, akkor indítsd újra a gépet és lépj F2-vel a BIOSba maj a SMART fül alatt találod az AsRock Instant Flash menüpontot. (a pendrive amire a BIOS-t másoltad legyen bedugva! Ha minden ok, akkor kattints rá és elkezdi keresni a meghajtón az újabb verziót. Mikor ezt megtalálta kijelölöd és "ráböksz" egy ENTERT. Megvárod a folyamat végét, majd reboot. Adja az utasítást. Feltétlen ellenőrizd, hogy jó BIOS-t szedsz le!
-
smiti
veterán
válasz
///Krisz\\\ #5227 üzenetére
Miért nem bios-ból frissíted?
-
///Krisz\\\
senior tag
Sziasztok!
Az alaplapomhoz (AsRock 880GM-LE) kijött az új 1.50-es BIOS amit Windows alól szeretnék frissíteni, de miután elindítom, mindig ez az üzenet fogad. Az lenne a kérdésem, hogy mit rontok el illetve mi lehet a baj?
(#5228) smiti: Mert azt nem tudom, hogy hogyan kell. De ha tudsz segíteni ebben...
-
Gyufaaa
veterán
válasz
Milka 78 #5224 üzenetére
Hát igen. Kezd az lenni. Még a végén 2012 Q4- ig halogatják. Sebaj. Az ígéret meg van! Ez a lényeg. Álmodozni addig lehet. De már úgy voltam vele,, hogy több mint 2 hónapig nem volt vasam és nem adták ki, akkor már kipróbálok mást helyette.
(#5225) Piloss : Ha így haladnak...
-
Gyufaaa
veterán
[link]
Az de cím lett... Míj meglepő
-
_DiEGO_
őstag
Még idén jön az FX-4120, a vártnál magasabb TDP-vel, magas órajellel
A Donanim Haber munkatársai most is valódinak látszó AMD prezentációs képkockák segítségével próbálják felkeverni az állóvizet. A kiszivárgott dokumentum túl sok újdonságot nem tartogat, hiszen a korábbi pletykák a puskapor nagyobbik részét már ellőtték, de azért van itt pár érdekesség. Az egyik furcsaság az, hogy a korábban 2012-re várt, 95W-os TDP-vel rendelkező FX-4120-as processzor, amely négy maggal, azaz két Piledriver lapkával rendelkezik, még az FX sorozatú processzorok első hullámával a boltok polcaira kerülhet. Az eddigi információkhoz képest a TDP értéke is változott: úgy tűnik, hogy a processzor nem 95W-os, hanem 125W-os TDP-vel érkezik majd. Ez a modell azért különleges, mert a Zambezi család legmagasabb órajelen ketyegő termékének számít. Az FX-4120 esetében az alap órajel 4,2 GHz-es, a Turbo Core 2.0-s órajel pedig 4,3 GHz-es értéket képvisel – utóbbi mindenképpen furcsának tűnik, cseppet sem vagyunk benne biztosak, hogy ezek a végleges, hivatalos órajelek. A zászlóshajó szerepét betöltő FX-8150-es modell, amely nyolc processzormaggal gazdálkodhat, alap esetben 3,6 GHz-en ketyeg, de a Turbo Core 2.0-s technológia jóvoltából ez az érték egészen 4,2 GHz-ig emelhető. A specifikációk mindenképpen érdekesek, ahogy maga a hír is, ugyanis a Gigabyte által kiszivárogtatott specifikációs listán, amely a vállalat egyik Socket AM3+-os alaplapjának processzor-kompatibilitási listája, nem szerepel az FX-4120-as modell.
-
Milka 78
nagyúr
válasz
kukinyo #5215 üzenetére
Ennyit számít
miresz: Kell a ráknak...amúgy sem gyorsít semmit a 3 tré márkon
Osztottam szoroztam,hogy mire van szükségem,de az ssd nem kell.Sok gépet raktam vele össze és tudom,hogy pörgeti a rendszert,de amire én használnám,ott nem sok vizet zavar.A rendszer indítás tagadhatatlan,de game alatt egyenlő a nullával.A másik az,hogy nem bízok benne és inkább másra költök(még komolyabb hűtő esetleg víz...6870x2 és Tri CF).Ha megdöglik a Raptor akkor elgondolkodom a dolgon,de addig...
Gyufaaa: Így igaz ifjúm Padevan
Ne feledd!Könnyű a sötét oldal csábításának engedni! Ha nem vigyázol örökre elragad!
-
Milka 78
nagyúr
válasz
kukinyo #5208 üzenetére
Na ez a turpisság
ekem ccc,core temp,5 widget(névnap,core temp,monitorozó,stb...)Awast,Utorrent és még az isten tudja mi.Ezt megfejelve az alapapi hangkari vezérlőjével és as Asus Xonar hangkarim vezérlőjével(tehát 2 hangkari egyszerre)+ a CF 6870(ez utóbbi lassabbnak tűnik betöltésre mint a simpla kártya).Nekem 56 mp alat tol be mindent 3840mhzn 240-es fsb és úgy minden széthúzva egy Velocy Raptorral megfejelve.A ccc-t levéve -10mp és a lapom valamiért tököl vagy 8mp-t amikor boot-ol(ez utóbbit nem vágom miért,de nem is izgat igazán). Mondjuk nekem több mint egy éves agyon frissített(sp1-és hasonlók) Win 7-em van(utólag magyarított).Az alap ms-driverekkel baromi sok időt lehet megspórolni
Gyufaaa:Azért lassú az ssd,mert normális proci kéne alá
miresz:Ez sem igaz!
Szerintem én vagyok a legjobb dolog és én gyorsítok legtöbbet a rendszeren...meg a Golf áramlat!
-
Gyufaaa
veterán
Én a játékokat is erről futtatom. Ezért vettem 120-ast. Tudom, hogy relatív az ár, de még bőven megéri várni vele szerintem.
(#5205) embe: Melóból kapom
(#5204) miresz: Hát, az valóban látványos, ahogy a rendszer tölt. De én félelmetesebbre számítottam. Lehet, hogy csak nagyobb durranást vártam tőle, vagy nemtom. Persze nem rossz. Nem ezért mondom mindezt.
-
Müszi
senior tag
válasz
Gyufaaa #5203 üzenetére
Csak erre kell használni. Mellé meg meghagyni tárhelynek a winyót. Relatív drága. Egy jófajta 64 gigást ami általában bőven elég a rendszerparticiónak 20k körül már kapsz, egy éve meg még 50k körül volt. Persze ezt a huszast rá lehet költeni mondjuk procicserére, de messze nem lesz ilyen látványos a változás.
-
Müszi
senior tag
Nem feltétlen.Ez elsősorban a vinyón múlik, nomeg az aut. induló alkalmazásokon. Kíváncsiságból átbootoltam a WD EALX vinyómra és futtattam ott is ezt a progit, azután leállítottam szinte mindent, ami aut. indul. Ez jött ki:
Node így az SSD- vel már 10sec körül van a boot. Lényeg hogy azzal ha indulnak rendesen a dolgok akkor is csak 1-2 sec-al hosszabb a bootidő, winyóval meg duplázódik, triplázódik.
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen légkondit a lakásba?
- Motoros topic
- World of Tanks - MMO
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Itt egy pár fotó az iPhone 17 sorozatról
- AliExpress tapasztalatok
- Víz- gáz- és fűtésszerelés
- OTP Bank topic
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- További aktív témák...
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 12, Xiaomi Redmi Note 12 Pro, Xiaomi Redmi Note 12 Pro+
- Új FULL HD webkamera + Számla
- Samsung Galaxy S23 Ultra 256GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X240 - i5-4GEN I 8GB I 256SSD I 12,5" HD I Cam I W10 I Garancia!
- Olcsó Notebook! Dell Latitude E6540! I7 4600U / 8GB DDR3 / 128GB SSD! / HD8790M
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest