- Androidos tablet topic
- Milyen RAM-ot vegyek?
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Radeon RX 9060 XT: Ezt aztán jól meghúzták
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Nyaralás előtti hardverszemle
- Milyen egeret válasszak?
- OLED, Mini-LED, IPS, VA, TN - melyik panelt válaszd 2025-ben?
-
PROHARDVER!
Arduino hardverrel és szoftverrel foglakozó téma. Minden mikrovezérlő ami arduinoval programozható, és minden arduino program, board, és hardverrel kapcsolatos kérdések helye.
Új hozzászólás Aktív témák
-
kmisi99
addikt
válasz
Tankblock #6986 üzenetére
Igazán érteni nem értek hozzá, neten millió leírás is van köztük magyar is. Órákat küzdöttem vele, csomót felraktam. A programkódok fixek és hibátlanok. Itt van egy pl [link] Csak felraktam a megadott sketch-et meg felraktam windowsra a programot, és alap dolgokat se tud. Mindenki másnak simán megy.
Az ambibox al akarok jelenleg kiküldeni, hogy legalább a teszt színeket jelenítse meg, de totálisan nem kommunikál se a PC vel, se a raspberry vel, merthogy mind a kettővel kínlódtam.
Az RX led se villog mikor a PC küldi a jelet.Természetesen baud rate és társai azok be vannak állítva.
Szóval ezért gondoltam rá, hogy valami egyszerű dolog kellene amivel USB kábelen keresztül kap jelet, hogy pl egy led szalagot felvillantson. Mert tuti valami RX TX kínja van. Kellene villogni az RX lednek mikor kapja a jelet a PC től, de semmi. Természetesen a COM port is hibátlanul be van állítva.
Új hozzászólás Aktív témák
- Kazy Computers - Fehérvár - Megbízható?
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- iPhone topik
- Elektromos autók - motorok
- Androidos tablet topic
- Porszívók - akkus és klasszikus vezetékes
- Path of Exile (ARPG)
- Nothing Phone (3a) és (3a) Pro - az ügyes meg sasszemű
- Linux kezdőknek
- Sorozatok
- További aktív témák...
- A Panasonic Toughbook CF-54 i5-5300u i5-6300u TN, IPS touch Budapest, MPL Foxpost
- Telefon felvásárlás!! Apple Watch Series 6/Apple Watch Series 7/Apple Watch Series 8
- Turbózd fel géped a jövő RAM-jával!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 4060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Samsung Galaxy A14 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest