Hirdetés
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- Projektor topic
- Gaming notebook topik
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
-
PROHARDVER!
Arduino hardverrel és szoftverrel foglakozó téma. Minden mikrovezérlő ami arduinoval programozható, és minden arduino program, board, és hardverrel kapcsolatos kérdések helye.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Gergosz2
veterán
válasz
gordonfreemN
üzenetére
Én elég sok TIs drivert használtam már. Gyorsan rákeresve ez akár jó is lehet neked:
https://hu.mouser.com/ProductDetail/Texas-Instruments/DRV8213DSGR?qs=HoCaDK9Nz5fr9x8VVVVBBg%3D%3D
És igen, mouserről 1 darabot is kihoznak neked (plus nyilván a posta ami 2k, de amúgy 15k feletti rendelésnél gyakorlatilag mindig ingyen van.)
-
Postas99
őstag
válasz
gordonfreemN
üzenetére
Mi a baj a Lomex-el és a HQelektronikával? A RET nekem kicsit fura, tán csak 1* rendeltem onnan..
A Hestore szerintem qrvasok alis cuccot árul itthon egy kissé fölé árazva, igy ha gyorsba kell valami csak akkor vásárolok onnan.Hozzáteszem, a régi szép időkben a ChipCAD-től vettem egy halom cuccot mert nem volt árukészlet hiányuk.. és akkoriban csak PIC-el foglalkoztam.
Új hozzászólás Aktív témák
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Fejhallgatós találkozó
- Viccrovat
- AliExpress tapasztalatok
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Napelem
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Kis méret, nagy változás a Motorolánál
- További aktív témák...
- DELL PowerEdge R640 rack szerver - 2xGold 6138 (20c/40t, 2.0/3.7GHz), 64GB RAM,4x1G, H730 1GB, áfás
- ÖNERŐ NÉLKÜL, 12 RÉSZLETRE ELITRO PC BANKMENTES KAMATMENTES RÉSZLETFIZETÉS
- Tablet felvásárlás! Samsung Galaxy Tab S10+, Samsung Galaxy Tab S10 Ultra, Samsung Galaxy Tab S10 FE
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4059, 100% Akkumulátor
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro Max 128GB Silver -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3913, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
ekkold