Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
donjohnson #10 üzenetére
Ez inkább telefon függő, mint a szolgáltató és annak a háttérszolgáltatásának problémája.
A telefonnak támogatnia kell a dual sim dual standby szolgáltatást, a kártyák békés egymás mellett működéséhez. -
válasz
donjohnson #7 üzenetére
próbáltad már 1 sim kártyával a telefont 2 sim kártya helyett, hogy úgy jobb lesz-e a vétel?
Egyértelműen nem befolyásolja a vételt.
Nem kerül közelebb a torony attól, hogy csak egy szolgáltatót kell kiszolgálnia.A kapcsolat amúgy sem egyetlen frekvencián működik. Az adatátvitelre több frekvencia és stream használható. A kapcsolat felépítésére és kezelésére
általábanelőre kijelölt frekvenciákat (streameket) használnak a szolgáltatók. -
válasz
donjohnson #7 üzenetére
Most az A54-ben Telekom eSIM van csak:
Tegnap este vettem ki belőle a Yettelt, mert abból is eSIM lett konverzióval, és átkerült immáron eSiM-eskent az S24 FE-be. -
donjohnson
addikt
próbáltad már 1 sim kártyával a telefont 2 sim kártya helyett, hogy úgy jobb lesz-e a vétel?
arra gondolok, hogy alapvetően különböző frekvenciákon dolgoznak a szolgáltatók, de mégis előfordulhat, hogy gyengítik egymást, amikor igen közel van egymáshoz például két 800 MHz-es vivő, pár MHz eltéréssel, egy készüléken belül.
sok telefonban ezt hanyag módon oldják meg, mert nem a 2 sim kártyás felhasználás a cél. működni működni fog, de lassabb lesz, mint egy sim kártyával.másrészt sávokat sem fog tudni rendesen összefogni a telefon, amivel gyorsabb lehetne, mert a CA képesség 2 sim felé osztozik 1 helyett. nem vesznek ilyenkor 2 db CA licence-t sim foglalatonként a telefongyártók.
-
-
válasz
tordaitibi #4 üzenetére
🤣
-
Én ezt saját magamnak elintéztem.
Amúgy is eléggé gyenge a jel, és mióta az egész háztetőt lecseréltük vas trapézlemez fedésre, teljes nyugalom van itthon.
Nekem és az asszonynak se csörög a telefon, senki nem zavar minket -
-
GuTi2020
újonc
Megkérdezhetem, hogy milyen telefonnal nézted? Sajnos nekem ezekkel van rossz tapasztalatom. Míg Galaxy A54-el Edge netem van, a tőle 20cm-re lévő Note 13 pro-val 5G, ugyanaz a szolgáltató mindkettővel. Több korábbi készülékkel is jártam már így (főként Samsungokkal), de most ilyet adott a munkáltató, nem cserélem le, telefonálásra hellyel közzel használható. Nem magával a Samsunggal van bajom mielőtt valaki megkövez, de van egy-két készülékük, ami kritikán alul teljesít jelerősségben. Gondolom van ilyen gond más gyártónál is.
-
kokopo
aktív tag
Ha otthon a szobaban/lakasban nem megfelelo a GSM jel, de van VoWifi, az megoldas a gyenge tererore (ha jol tudom ...)
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
lo Eléggé különleges a helyzetem GSM térerő és tornyok tekintetében. Az elsődleges lakásom Hajdúszoboszló Fürdőnegyedében...
- Gyúrósok ide!
- PlayStation 5
- Háztartási gépek
- Elektromos cigaretta 🔞
- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
- Akciókamerák
- Ukrajnai háború
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Reagált a leégő Ryzenre az ASRock
- További aktív témák...
- Eladó Konfig Ryzen 7 8700F 32GB DDR5 1TB SSD RTX3070Ti 8GB!
- Dell Alienware AW3225QF (31,6", OLED, 3840x2160, 240Hz, 1700R, FreeSync, G-SYNC) Új!
- Csere-Beszámítás! Számítógép PC Játékra! Ryzen 5 4500 / ROG GTX 1080TI 11GB / 16GB DDR4 / 500GB SSD
- 32" Odyssey Neo G7 (3 év gari, MiniLED, 4K, 165hz)
- Apple Magic Mouse (USB-C)
- NZXT Grid+ V3
- Nintendo switch/RCM loaderrel/ tokkal/dobozában dokkolo nélkul.
- 1610 lapot használt hibátlan SP 213w Wifi-s lézer nyomtató Windows/Linux/ChromeOS/Mac támogatással
- Raspberry Pi kiárusítás, Labsits Pi4 4gb csak 25000ft, új Pi 2B csak 9000ft
- NVIDAI QUADRO NVS-510 low profile vga SFF gépbe - 1 slot vastag , külön tápellátást nem igényel
- BESZÁMÍTÁS! MSI H310M i5 8400 16GB DDR4 250GB SSD 2TB HDD RTX 3050 6GB GDDR6 ZALMAN S3 TG ZALMAN500W
- Új! HP 230 Vezetéknélküli USB-s Billentyűzet
- Bomba ár! Lenovo Miix 720-12IKB : i7-7G I 16GB I 256GB SSD I 12" Touch I Cam I W10 I Garancia!
- BESZÁMÍTÁS! 32GB G.SKILL Trident Z5 RG 8000MHz DDR5 memória garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 13400F 32/64GB RAM RX 7700 XT 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest