-
PROHARDVER!
Arduino hardverrel és szoftverrel foglakozó téma. Minden mikrovezérlő ami arduinoval programozható, és minden arduino program, board, és hardverrel kapcsolatos kérdések helye.
Új hozzászólás Aktív témák
-
gordonfreemN
addikt
válasz
Janos250 #23217 üzenetére
Igen, az összenyitás indította az egészet. Azzal kezdtem, hogy vezérelhetem-e az egy oldali tranzisztorokat egyszerre, egy mikrovezérlö kimenetről.
Keresgéltem azóta motorvezérlő IC-t, de nehéz ügy olyat találni, amihez elég az 5V-os tápom úgy, hogy ebből 4,5V maradjon a kimenetre is illetve kapható is itthon.
Konkrét IC kell, nem moduláris eszköz.
Egyébként egyre nehezebb alkatrészt is beszerezni, az rs components és most látom: már a tme is csak vállalkozásoknak cégeknek szállít... Remek.
Marad a farnell aminél megint csak nem volt egyszerű a legutóbbi rendelésem, hestore, hqelektronika meg a lomex, ja és a ret.
Új hozzászólás Aktív témák
- Laptop felvásárlás , egy darab, több darab, új , használt ! Korrekt áron !
- Csere-Beszámítás! Asus Tuf RX 9070 XT 16GB Videokrátya! Bemutató darab!
- Csere-Beszámítás! PowerColor Red Devil Spectral White RX 9070XT Videokártya! Bemutató Darab!
- BESZÁMÍTÁS! AMD FX-8320 8 mag 8 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Telefon felvásárlás!! Honor Magic6 Lite, Honor Magic6 Pro, Honor Magic7 Lite, Honor Magic7 Pro
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest