- ZIDOO médialejátszók
- Teljesen az AI-ra fókuszál az új AMD Instinct sorozat
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Milyen házat vegyek?
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- UHD filmek lejátszása
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Melyik tápegységet vegyem?
- Milyen processzort vegyek?
-
PROHARDVER!
Arduino hardverrel és szoftverrel foglakozó téma. Minden mikrovezérlő ami arduinoval programozható, és minden arduino program, board, és hardverrel kapcsolatos kérdések helye.
Új hozzászólás Aktív témák
-
ekkold
Topikgazda
válasz
Janos250 #23195 üzenetére
Nekem a win10 csinálta ugyanezt régen. Azért van, mert a CP2102 chipek 90%-a nem eredeti. A gyártó pedig kiadott pár újabb drájvert, amivel csak az eredeti chip megy (a windows pedig ezeket erőlteti). Nálam egy régi drájver levadászása megoldotta annak idején a problémát. Itthon Win7-et használok, azon nincs vele gond.
Ujabb windowsokban le kell tiltani valahol, hogy magától frissítse a drájvert (különben lecseréli a működő drájvert is a nem működőra - és nem is szól) Utána pedig fel kell tenni egy régit amivel működik. Talán megvan valahol amit win10-en használtam - kérdés, hogy a win11-be bele lehet-e erőltetni. -
.-..-.
tag
válasz
Janos250 #23195 üzenetére
Nálam biztosan nem ez a probléma.
Egyrészt mert egyáltalán nem jelenik meg a cp210x eszköz. Tehát nem arról van szó, hogy nem tudja használni, hanem egyáltalán nem látja az OS ezen a modulon.
Másrészt nem használok windows-t, linux-on dolgozom. Ott teljesen mindegy, hogy lát driver-t (amúgy a kernelben lévő tökéletes) vagy nem, az lsusb command kilistázza az eszközöket. Na, ezt a modult használva nem listázza.Más moduljaim rendben mennek, csak ezzel történt valami.
ViZion:
"nah, minden másra gondoltam volna, erre sztem nem"
Ja, hát nem általános felhasználás, elismerem.
És talán hiábavaló is, de egy próbát részemről megér, mert igen drága egy gyári eszköz erre a célra.
Új hozzászólás Aktív témák
- Gurulunk, WAZE?!
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- ZIDOO médialejátszók
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Trollok komolyan
- Path of Exile (ARPG)
- Xbox Series X|S
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Teljesen az AI-ra fókuszál az új AMD Instinct sorozat
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- További aktív témák...
- ASUS TUF Gaming F16 FX607JV-QT212 Notebook
- BESZÁMÍTÁS! Apple MacBook Air 15 M3 8GB 256GB SSD garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte Z370M i5 9400F 16GB DDR4 512GB SSD RX 5700XT 8GB ZALMAN S2 TG Corsair S650W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bowers/Wilkins PX8 fejhallgatók (dupla Bluetooth eszköz csatlakoztatása!) - ELKELTEK
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest