-
PROHARDVER!
Arduino hardverrel és szoftverrel foglakozó téma. Minden mikrovezérlő ami arduinoval programozható, és minden arduino program, board, és hardverrel kapcsolatos kérdések helye.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Janos250
őstag
válasz
.-..-. #23191 üzenetére
Egy csapdába léptél, egyelőre én sem tudom a megoldást.
Bár az is lehet, hogy nálam van valami gubanc, egyelőre nem tudom, csak a hibajelenséget tudom leírni. Lehet, nem így van.
A Windows 11 legújabb frissítése óta a CP2102 csippel felszerelt modulok - tapasztalatom szerint - nem képesek együttműködni a Win11-el. Hiába próbáltam a drivert cserélni, se a legújabbal, se a régebbivel nem megy.
Ha az eszközkezelőt nézi az ember, az látszik, hogy a gép felismeri, konnektál, majd eldobja. Aztán ez ismétlődik vagy az idők végezetéig, vagy néha előfordul, hogy beáll egy olyan állapot, hogy megmarad a kapcsolat. (Miért?) Egyelőre másik gépen nem próbáltam, mert nincs itthon másik, de majd próbálom.
Ez egy szűk hete van, és minden CP2102 csippel szerelt panelommal (van pár) ugyanezt csinálja. Próbáltam párral. A CH340 csip esetén nincs gond, viszont az olcsó ESP32 panelok a CP2102-t használják.
Új hozzászólás Aktív témák
- Eredeti Lenovo 300W töltők - ADL300SDC3A
- Készpénzes / Utalásos Videokártya és Hardver felvásárlás! Személyesen vagy Postával!
- BESZÁMÍTÁS! Sony PlayStation 5 Slim 1TB SSD lemezes konzol garanciával hibátlan működéssel
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 Pro Max 64GB Graphite - 1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3260, 100% Akkumulátor
- LENOVO Legion Y530-15ICH - 15,6" FHD IPS - i7-8750H - 8GB - ÚJ 512GB SSD - Win10 - GTX 1050 Ti
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest